Živeti u Beogradu...

ma sve te razumem samo opet ti kažem da je urbanistički haos opcija primitivnog a ne siromašnog čoveka.
kako mogu da se organizuju da se mlate u redu za japanske sadnice kao volovi a ne mogu da se organizuju da naprave ulice koje se seku pod pravim uglom? Reci mi pliz?

Ocekujes da ti odgovorim zasto su ljudi stoka? Ima mnoooogo faktora, za neke je i elektrika napisala sta je u pitanju.

Tih sto su se tukli u redu za sadnice je bilo 50tak sto je zanemarljiv procenat stanovnika Beograda. Imas i likove koji se pobiju ispred crkve u redu za bogojavljensku vodicu.

Beograd ti je Srbija u malom, tu ces videti i najbolje i najgore stvari u Srbiji.

Ocekujes da ti odgovorim zasto su ljudi stoka? Ima mnoooogo faktora, za neke je i elektrika napisala sta je u pitanju.

Tih sto su se tukli u redu za sadnice je bilo 50tak sto je zanemarljiv procenat stanovnika Beograda. Imas i likove koji se pobiju ispred crkve u redu za bogojavljensku vodicu.

Beograd ti je Srbija u malom, tu ces videti i najbolje i najgore stvari u Srbiji.

Samo pedeset? :lol:
Bilo je tamo mnogo više ljudi i svi su došli da se guraju a svako guranje je potencijalna tuča, znaš. Treba imati fitilj za te beogradske manifestacije zaista
iskreno ja ga nemam, ne guram se da lomim česnicu, ne šetam kroz ulicu otvorenog srca sa crvenim nosom dok mi neka ocvala rokerka promuklo krešti u mikrofon dok se svi zajedno ledimo od hladnoće, ne bijem se za trešnjin cvet i generalno izbegavam masovne evente
ali umem da stanem ispred busa za transfuziju ili da udomim gladno mače, pa negde verujem da svako može da da od sebe neku dobru volju da ovaj grad bude bolje mesto za život umesto da ga zbog njegovog ponašanja u jutarnjem raportu proziva nada macura :lol:

То је зато што нису ни имали потребу да тако буде. То је рођено и одрасло по разбацаним селима, шта они знају шта је улица и тротоар.

Vidiš ti što ne znaju šta je trotoar a ipak hoće da budu gradski momci već godinama unazad maltretiraju pola zvezdare i pola vračara turirajući svoje dvotočkaše u noćnim satima po bulevaru na putu do malog mokrog luga ili nekog naselja na obodu grada praveći nesnosnu buku
gradsku ulicu dovoljno dugačku da se razvije solidna brzina doživljavaju kao pistu za iživljavanje svojih kompleksa
i niko godinama ne mrda prstom da ovom problemu stane na crtu.

onda se pitam
zašto ja od svog neto prihoda moram da odvojim onoliki procenat za budžetskog parazita kao što je komunalni policajac?

ma sve te razumem samo opet ti kažem da je urbanistički haos opcija primitivnog a ne siromašnog čoveka.
kako mogu da se organizuju da se mlate u redu za japanske sadnice kao volovi a ne mogu da se organizuju da naprave ulice koje se seku pod pravim uglom? Reci mi pliz?

А чему служи држава ако они треба сами да се организују, зашто плаћају порезе, и шта раде државни службеници, инспекције итд?

А чему служи држава ако они треба сами да се организују, зашто плаћају порезе, и шта раде државни службеници, инспекције итд?

Држава се прави мртва уместо да унапред испарцелише, уреди инфраструктуру и затим продаје плацеве.

Фонтана је супер у односу на океан дивље градње и надоградње. Сад ћу да поставим слику једне:

Pogledajte prilog 452156

Лик је то урадио, уништио изглед зграде и ништа му се није десило. То је наша држава.

Poslednja izmena od moderatora:

Back