Živeti u Beogradu...

Знаш ли ти колике су цене некретнина у рецимо Будимпешти, или Софији?

a što te zanimaju cene nekretnina u budimpešti, osim ako nećeš tamo da živiš :aha: ti si izgleda u fazonu prikupljanja nepotrebnih podataka iz kojih onda izvlačiš pogrešne zaključke. cene kvadrata u mom kraju su odvajkada 1000 evra i ne menjaju se i stvarno me ne zanima koliko košta stan u sofiji :lol:

ови из Београда скупили лове да могу да бирају где ће, само треба да продају пар станова што им је остало у наследство.

al se obogatili ovi igrači pasijansa :zcepanje:

a što te zanimaju cene nekretnina u budimpešti, osim ako nećeš tamo da živiš :aha: ti si izgleda u fazonu prikupljanja nepotrebnih podataka iz kojih onda izvlačiš pogrešne zaključke. cene kvadrata u mom kraju su odvajkada 1000 evra i ne menjaju se i stvarno me ne zanima koliko košta stan u sofiji :lol:

al se obogatili ovi igrači pasijansa :zcepanje:

Теби разлика у ценама између престоница земаља које имају отприлике исти број становника, и мање или више сличан ниво развоја, теби разлика ништа не говори?

Одвајкада? Везе ти немаш.

Теби разлика у ценама између престоница земаља које имају отприлике исти број становника, и мање или више сличан ниво развоја, теби разлика ништа не говори?

Одвајкада? Везе ти немаш.

pa valjda znam nešto :aha:
jedino što ne znam je - što li se mlatim ovde s tobom....odoh.

U Beogradu se cene veštački naduvavaju, u mnogim oblastima nema konkurencije već su prisutni monopolisti.

Tebi ne smeta to što se otvaraju jedino tržni centri i noćni klubovi? Ne smeta ti to što nijedna ozbiljna kompanija ne posmatra Beograd kao neko dobro tržište? Hleba i igara, takva su i ulaganja ovde, da se jede, pije i da se na to svodi ceo život.

Ma ne lupetajte, u beogradu naduvane cene, možeš i da radiš ebga zar ne? Evo pre neki dan kupujem duvan na kiosku, stoji traže radnika - za noćnu smenu, plata 35.000 dinara. Kiosk blizu slavije, niko neće sve sama gospoda... Neće ni ovi sa sela. Šta ti fali da studiraš i šljakaš u kiosku? NEĆEŠ! A oćeš da poziraš po beogradu? E pa nek tata proda njivu da te finansira.

- - - - - - - - - -

Bez ikakve škole za sedeći posao u toplom 35.000 dinara. Nema zainteresovanih.

Ma ne lupetajte, u beogradu naduvane cene, možeš i da radiš ebga zar ne? Evo pre neki dan kupujem duvan na kiosku, stoji traže radnika - za noćnu smenu, plata 35.000 dinara. Kiosk blizu slavije, niko neće sve sama gospoda... Neće ni ovi sa sela. Šta ti fali da studiraš i šljakaš u kiosku? NEĆEŠ! A oćeš da poziraš po beogradu? E pa nek tata proda njivu da te finansira.

- - - - - - - - - -

Bez ikakve škole za sedeći posao u toplom 35.000 dinara. Nema zainteresovanih.

Да да, ако вредно радиш сваке ноћи једно 25 година, и не једеш ништа, скупи се пара и за стан. Шта је то пар деценија неспавања и неједења..

na kiosku, stoji traže radnika - za noćnu smenu, plata 35.000 dinara. Kiosk blizu slavije, niko neće sve sama gospoda... Neće ni ovi sa sela. Šta ti fali da studiraš i šljakaš u kiosku? NEĆEŠ! .
znam za par lokacija, da prime radnika na kiosku na tzv.probu od 3 meseca...pa pod obavezno-ne odgovara i ne plate mu rad...pa opet nanovo traze radnika...i lepo im radna snaga za dz
nije tacno da nece da rade, problem je samo pod kojim uslovima rade

znam za par lokacija, da prime radnika na kiosku na tzv.probu od 3 meseca...pa pod obavezno-ne odgovara i ne plate mu rad...pa opet nanovo traze radnika...i lepo im radna snaga za dz

slažem se, znam 2-3 slučaja na temu kioska... ali toliko o džabalebarošima u beogradu koji ređaju pasijans u radno vreme na koje gunđa dotični :aha:

Svi bi vi bez probnog rada u neku drzavnu ustanovu da ređate pasijans a? Svi bi megatrend i singidunum instant obrazovanje pa da mlate pare. U svoje selo ne mogu da se vrate jer tamo znaju kakva je to glupson elita pa se zavlačite preko stranaka u kojekakve drzavne ustanove pa parazitirate.

Svi bi vi bez probnog rada u neku drzavnu ustanovu da ređate pasijans a? Svi bi megatrend i singidunum instant obrazovanje pa da mlate pare. U svoje selo ne mogu da se vrate jer tamo znaju kakva je to glupson elita pa se zavlačite preko stranaka u kojekakve drzavne ustanove pa parazitirate.

Ма да, у селу је елита бљак, зато сви иду у Београд да буду међу елитом.

Tačno, i za noćni rad se traže muškarci, zbog pljački,
Većina kioska koja rade noću,budu opljačkana .
Ko je lud da za 35000, drži glavu u torbi.

U Beogradu stambeno bih na prvom mestu zivela na Ceraku ( vinogradi ). Skoro sam prosla i osetila se kao na drugoj planeti. To je neko zelenilo, vrtovi, puzavice ... rajski.
Onda Golf naselje u Kneza Viseslava, zgrade na koje se izbija sa Aleksandar ski staze. Osecaj kao da si u nekom hotelu na moru 60ih/70ih. Zgrade su samo u prozorima i terasama. I zbog nostalgije na Miljakovcu 1, pored France Presern.

gde se smatra da je centar bg? ...krug dvojke?

centar beograda su terazije, bar za mene, ali mozes pod centrom da podrazumevas celu liniju od slavije do kalemegdana. a to mozes prosiriti na ceo krug dvojke sto ukljucuje ceo dorcol i sve ostalo.
u malo siri centar mozes ukljuciti i vracar, autokomandu, gazelu, a neki bi mozda pod centrom nazvali sve sto ima do banovog brda.

Back