Živeti u Beogradu...

i nbg i zemun tako zesce smaraju da je to strasno....posljednji put kad sam bio na nbg meni se povracalo, od onog sivila i monotonije

ali u tvojoj padinskoj skeli je raj jel da?

ajde ako nemas sta lepo da kazes nemoj ni da se oglasavas !

@tema
kao zaljubljenik u reku preporucujem blokove 70a-45... oni 61-64 su malo dosadni ali su takodje blizu Save
mada ja kao zaljubljenik u Beograd nisam bas kompetentan da ti predlozim :D meni svaki kraj grada ima svoju pricu, pa ko se u kojoj nadje

:pivce:

Za mene Banjica i Banovo Brdo. Ako ne možeš da priuštiš suvi centar.

Ja ne bih želeo suvi centar ni u ludilu.

Iskreno na NBG mi je najbolje po pitanju praktičnosti i komfora života,tu sam se skrasio i uopšte ni u dalekim planovima ne uzimam u obzir "migraciju" sa druge strane reke. Ako bih već morao onda definitivno ovaj deo gde su Košutnjak,Golf,Filmski grad,Banovo Brdo.

Ja sam u najzagađenijem delu, na Starom Gradu... ograđeno ulicama Cara Dušana/Džordža Vašingtona - Bul.Despota Stefana (29.Novembar) - Venizelosova (Đure Đakovića) - i tamo Cvijićeva. Pa mi leti ni komaraca nemamo, ne žele da dođu... :lol: Uz sve pogodnosti što se tiče prevoza, blizine centra grada, Skadarlije, Bajlonove pijace. Bitef teatra, Doma zdravlja, itd, ipak je previše zagađenja, leti naročito. Ulice uzane, što neko reče, da i kuče maše repom gore dole... :lol: Možeš videti šta komšija gleda na Tv-u, a leti kad je sve otvoreno, i čuti svaki razgovor ili nedajbože svađu u zgradi preko puta...

Nešto gledam onu Višnjicu, staru. Skroz lagan tempo života. Dve autobuske linije...jedna do Vuka, jedna do Trga. Sa 32E, za 7 minuta do Trga Republike. Pogled na Dunav, hipnotički.... Mirno je. Ali... uvek ima ALI. Fali zelenilo, neki veći market, pijaca, kafić...

Back