Zive svirke po Kraljevu?!

Imam ga negde tu, jedan pimerak, trebalo bi. Dobio sam pet al' sam podelio odavno.
Snimao je ko Leke u Sijacem polju osim Kompromisa 69, koji je snimljen kod Vitasa u BG-u davno.
Sranje mi je sto ima tu ima nekoliko ad-hock "projekata" sklopljenih samo da bi snimili za tu kompilaciju i narano da su se posle toga razisli. Takodje ima i bendova koji vise ne postoje i nisu ni postojali u trenutku kad' je izasla kompilacija, dok neki drugi aktivni bendovi nisu pozvani.

Eh na sta se srozao KV rokenrol,...kad moram da kupujem muziku njihovih bendova na tezgama ili jurim kod poznatih i nepoznatih....umesto, da se stampaju platinasta izdanja, pa cena da bude 200 evra, pa da ti ne bude zao kad das tolike pare, jer si dao za nesto domace...a da su narodnjaci u pitanju, original dobijes u Robnoj kuci, sa sve spotovima na DVD-u, i nakezenim facam...eh zivote, lutalico...

ne volim apokaliptiku, ali su String quaret tribute to DT fantasticni! Savrsen spoj zvuka zicanih instrumenata i kompleksne muzike koji nije, kao Apokaliptika, puko presviravanje pesama. Ovaj DT zvuci sjajno (cak i bolje, rekla bih) i ako ne znas njihove pesme. Vredi poslusati.

Back