Zive svirke po Kraljevu?!

Prihvatam duznost i bice mi cast sluziti ovom casnom i postenom kraljevackom forumu. Za domovinu spreman!!!
Prva informacija- objekti u zlatno zutim zimskim kaputima, juce su vidjeni u podne, u Omladinskoj ulici. Da ne gresim dusu,nisu bili agresivni,al koji moj nose shubare na glavi po onolikom suncu?!
Predlazem pomno pracenje i posmatranje, jer te sekte uvek deluju tiho i nenametljivo u pocetku... salu na stranu, od ove price sutra moze da se razvije incident na nacionalnom nivou,a mi da budemo direktni ucesnici... Covece, mnogo sam gledao BALKANSKOG SPIJUNA. Od sad da me zovete Ilija Cvorovic!

Za domovinu spreman!!!
Шта ће ти овај Усташки поклич????

Ko kaze da je ustaski? oni su to preuzeli od nas,kao i mnoge druge stvari...

То објасни њима,напиши докторат о томе и обелодани целом свету своје сазнање а до тада покличе једне геноцидне војске који су као савезници друге геноцидне војске убили преко милион ипо становника моје земље ,остави за неки други форум!!
Сав сам се најежио када сам прочитао шта си написао!

То објасни њима,напиши докторат о томе и обелодани целом свету своје сазнање а до тада покличе једне геноцидне војске који су као савезници друге геноцидне војске убили преко милион ипо становника моје земље ,остави за неки други форум!!
Сав сам се најежио када сам прочитао шта си написао!

Ludo jedna odusevljavas me :)

Ne moras da se jezis, samo prihvati da su ONI zapravo MI, pounijaceni pre mnogo godina. Otud i tolika mrznja prema nama. Jednostavan, banalan primer- pesma ZOVI,SAMO ZOVI, SVI CE JASTREBOVI ZA TE ZIVOT DATI....je u stvari srpska ,nacionalna pesma, nastala u vreme balkanskih ratova. A Hrvati su je prisvojili. Pa i ako su,sta da se radi kad je pesma dobra a oni nemastoviti. Izvini ako sam tebe ili jos nekog uvredio jutrosnjom izjavom, ali stvarno sam pri svojoj teoriji da zapravo sve pocinje od NAS...ne pogadjaju me njihove fasisticke izjave upucene nama, jer je njihov gnev zbog zle sudbine ogroman. Bezze je rasprava na temi o zivim svirkama, ali jos jednom zelim da se ogradim, i da objasnim svoj postupak

Koje li je pare pukla opstina za onu binu, razglas i svetlo. J*bali ih narodnjaci! A kad' treba nesto za omladinu, ima ****, mame im ga nabijem u picku! Bruka! Dobro je pa su ovo oni pravi narodnjaci, a ne oni turski, to je utesno, ali mi Mira Skoric ne stima nesto tu.

O Miri Skoric... Jeste da izgleda kao cudo i da joj treba ubiti stilistu i frizera(kao i svim narodnjacima,btw), ali ima nesto u njenom glasu... Da se razumemo u startu-peva losu muziku i to je jasno svima,ali Mira Skoric ima specificnu boju glasa koju je tesko oponasati, mislim da je to njen najveci kvalitet. I uzivo peva isto kao na snimku, sto je takodje veoma tesko. Jbg, nekada, kada ne mozes da IH potuces, a ne zelis da IM se pridruzis, u tom moru kicHa i shunda, moze da se pronadje neki mali zracak kvaliteta, uhvatis se za njega i tako...malo o tome prosiris temu na forumu i VOLIA, eto ti razonode :)

O Miri Skoric... Jeste da izgleda kao cudo i da joj treba ubiti stilistu i frizera(kao i svim narodnjacima,btw), ali ima nesto u njenom glasu... Da se razumemo u startu-peva losu muziku i to je jasno svima,ali Mira Skoric ima specificnu boju glasa koju je tesko oponasati, mislim da je to njen najveci kvalitet. I uzivo peva isto kao na snimku, sto je takodje veoma tesko. Jbg, nekada, kada ne mozes da IH potuces, a ne zelis da IM se pridruzis, u tom moru kicHa i shunda, moze da se pronadje neki mali zracak kvaliteta, uhvatis se za njega i tako...malo o tome prosiris temu na forumu i VOLIA, eto ti razonode :)

Čajkovski, jesi li znao da je Mira '98 obradila himnu UCK "Ushtrine time do ta bej"? Melodija je 100% preslikana samo je umjesto teksta ubačena neka kuknjava

Pa vidi ovako....ima medju nardonjacima muzicara koji su se tu obreli zbog para. Kako da ih krivis, kad bi to vecina uradila samo da prezivi u ovom zeznutom vremenu. Medju njima su i neki odlicni muzicari. E sada, niko nam nije kriv sto vecinsko stanovnistvo ima katastrofalni ukus po pitanju svega, pa o muzike. Od takvih levata se uzimaju pare. Muzicari osluskuju sta ste marginalcima treba i tako nastade turbo folk. Ako hoces negde da pronadjes neeeeki kvalitet, mozes, samo se potrudi

Back