Zive svirke po Kraljevu?!

Nisam ljubitelj tehno muzike, ali ONO u subotu je bilo vanserijski dogadjaj i pozdravljam organizatore,svaka im cast. Ono...jes da su me ispipali na ulazu kao poslednjeg krimosa, ali jbg, valjda tako mora... Bez obzira sto mi je posle tuc-tuc ritma glava bila kao Cocin bubanj, odusevljen sam da se i jedan takav spektakl desio i kod nas. Rasveta za svaku pohvalu, shankovi za pice pravilno rasporedjeni,guzva da,ali ne i guzvanjac...ma bravo

predstavnik:
У, БАТЕ, КАКВА ПРИЧА....Какав спектакл....па новинари, па медијска пажња...
било је ружно и глупо....вљак
Stvar ukusa... ja sam naglasio da ne slusam techno,ali za ljubitelje te muzike,mislim da je bilo spektakla..posmatrano iz svih uglova,ono cime raspolaze jednan takav hepening,ispunili su sva ocekivanja. Pa da je bilo fuj i bljak, ne bi trajalo do 5 ujutro. Licno sam,iste veceri ugazio u neki neprijatan, stomacni sadrzaj, al jbg..prateci elementi:)

ijooooj, koliko sam ja htela (cisto onako, da se razumemo) da odem na koncert Sakisa na Krfu, bio besplatno na trgu u glavnom gradu, mi imali motor, milincina, i ispostavi se da je koncert iste veceri kada smo mi odlazili.

edit - ja morala da dam svojim estrogenima oduska

sakis_god1.jpg

da li sam se to pretplatila na unistavanje svih mojih fantazija od strane Utate?

cekaj, sta, reci, jel nije stvarno ozbiljno lep? cak je i muzevan, sto je malo zajebano za jednog fensera, evo, muzevan je, sve bre ima, i kosu i guste obrve, cak i poveci nos, sve ima! vantazija!

Back