allice
Ističe se
- Poruka
- 2.382
ok...samo malo oladi sa tim smailijima shto se udaraju
shvatili smo te
shvatili smo te

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ok...samo malo oladi sa tim smailijima shto se udaraju
shvatili smo te![]()

tja odaju utisak kao da se nisi seksala mesecima![]()

.Cak mogu da nevedem imena tih momaka,i njihove adrese.

heeheh to "spustanje" koje pokusavas na meni ne ide ti.....
a ako nisi sposobna da shvatis znacenje ovh i svih drugih smajlisa nemoj ni da ih gledas...
aj poz!!!

) Prvo ću reći da ko to nije iskusio ne bi vjerovao koliko su takvi muškarci "izvježbani" za takve situacije. Valjda iskustvo dođe sa godinama vježbanja
Nije tačno da u takvim situacija ne razmišljaš o svojim postupcima. Čak previše razmišljaš. U svaku vezu ulaziš kao na iglama. Preispituješ svaku riječ i svaku sitnicu. Pitaš prijateljice po sto puta da li one vide nešto što ti ne vidiš. Meni su svi govorili da se moram opustiti, jer nema smisla "analizirati" svaku riječ, jer tako nikad neću moći ostvariti normalnu vezu. Elem, šta htjedoh reći
Ah, da... I meni su bile čudne te djevojke, da ih nazovem "prve". Čisto sumnjam da sam ja jedina sa kojom je dotični bio. Ipak, nisam toliko neodoljiva
Moja "teorija" takvih situacija koje se češće dešavaju u našim godinama (čini mi se da si rekla da imaš 30), jeste da su takvi muškarci aktivniji, u smislu prilaženja djevojkama, muvanja itd. A oni da ih nazovem "fini" momci, su ipak malo uzdržaniji. Oni žele ozbiljne veze. Pa na taj način i prilaze djevojkama. Razmisle šta žele, odmjere itd. Pa ih je teže primjetiti u odnosu na ove "muve zunzare"... Ne mora ovo biti neko pravilo. Ali to je iskustvo mene i nekoliko mojih kolegica. Preciznije svih mojih neudatih kolegica. Pošto sam se ja uspjela riještiti loših muškaraca i još gorih veza, i našla muškarca zaista vrijednog pažnje i ljubavi, i tebi iskreno želim isto. Uh ala je bilo ovo dramatično. Ali zaista me je pogodila tema. Sjetila sam se svega toga i.... Sretno malena000
sto ne volim tu tezu da slobodnima nesto fali...
ja bas mislim da su prosecni najzauzetiji...jer je prosecne najlakse naci...
sto vise dole ili gore odskaces od proseka u bitnome, to ti se izbor suzava...

knja.. a ja ne razumem tu tezu da zauzetima nešto fali..sto ne volim tu tezu da slobodnima nesto fali...

knja.. a ja ne razumem tu tezu da zauzetima nešto fali..
hoću reći, šta se desi pri promeni statusa, koja se, evidentno, desi očas posla?
Moje iskustvo u poslednjih godinu dana je sledece:
upoznajem puno momaka preko neta i uzivo, kod kojih sam bila u stanu,pricaju da zele vezu naravno na pocetku,a onda se ispostave da zele samo sex,a onda se ispostavi da zive duze vreme sa drugom devojkom......neki i par godina...
uocila sam i pokazatelje ,zenska kozmetika u kupatilu, odredjeno vreme kad mogu da me pozovu u stan, telefon blokiran nocu ili vikendom......sve to dok nisam povezala i skontala cak jednog uhvatila na delu,da oni zive sa devojkom!!I to ljudi oko 30te godine i preko 30te....i 100%znam da ima ja nisam jedina sa kojom su varali devojke.....
to je moje iskustvo i nekih drugarica u preko 30 slucajeva.Cak mogu da nevedem imena tih momaka,i njihove adrese.
Mene zanima vase misljenje o takvim muskarcima,i dali je to postalo normalno,i dali i ja sutra da zivim sa deckom treba da ocekujem da privodi u stan druge dok sam ja na poslu....i to nije samo prevara,jer neki ni ne koriste zastitu sa svalerkama,tako da ugrozavaju zdravlje devojke sa kojom zive...
dal treba otici kod tih devojaka i reci sta im rade momci??jer definitivno prave budale od njih.....ili nije tako?

a sto to mene pitas? gde sam ja to rekla? ja samo mislim da prosecni mnogo lakse i brze nadju partnera...knja.. a ja ne razumem tu tezu da zauzetima nešto fali..
hoću reći, šta se desi pri promeni statusa, koja se, evidentno, desi očas posla?
tacno od reci do reci.sto ne volim tu tezu da slobodnima nesto fali...
Moje iskustvo u poslednjih godinu dana je sledece:
upoznajem puno momaka preko neta i uzivo, kod kojih sam bila u stanu,pricaju da zele vezu naravno na pocetku,a onda se ispostave da zele samo sex,a onda se ispostavi da zive duze vreme sa drugom devojkom......neki i par godina...
uocila sam i pokazatelje ,zenska kozmetika u kupatilu, odredjeno vreme kad mogu da me pozovu u stan, telefon blokiran nocu ili vikendom......sve to dok nisam povezala i skontala cak jednog uhvatila na delu,da oni zive sa devojkom!!I to ljudi oko 30te godine i preko 30te....i 100%znam da ima ja nisam jedina sa kojom su varali devojke.....
to je moje iskustvo i nekih drugarica u preko 30 slucajeva.Cak mogu da nevedem imena tih momaka,i njihove adrese.
Mene zanima vase misljenje o takvim muskarcima,i dali je to postalo normalno,i dali i ja sutra da zivim sa deckom treba da ocekujem da privodi u stan druge dok sam ja na poslu....i to nije samo prevara,jer neki ni ne koriste zastitu sa svalerkama,tako da ugrozavaju zdravlje devojke sa kojom zive...
dal treba otici kod tih devojaka i reci sta im rade momci??jer definitivno prave budale od njih.....ili nije tako?
elem...vojnik uvek mora imati neku zanimaciju da mu ne bi razne gluposti padale na pamet.