Zive sa devojkom a varaju je

Ovu temu sam među prvim pročitala na forumu, pa odlučih da dam koji komentar. Neki su bili previše grubi, u smislu gdje su ti oči, ne razmišljaš itd. Evo biću iskerena i meni se to desilo. A i dvije moje prijateljice su imale isti problem. Kod mene je bio slučaj niza veeeelikih promašaja. Već je postala šala u društvu "šta ti se sad desilo". I meni je postalo smiješno. Naravno nakon mnogo prolivenih suza, preispitivanja same sebe. Da li sam toliko naivna. Kako uvijek JA nađem takve kretene. Da li sam ja ta koja ne može i ne zaslužuje bolje. (Ovo izvod iz najgorih trenutaka :) ) Prvo ću reći da ko to nije iskusio ne bi vjerovao koliko su takvi muškarci "izvježbani" za takve situacije. Valjda iskustvo dođe sa godinama vježbanja :) Nije tačno da u takvim situacija ne razmišljaš o svojim postupcima. Čak previše razmišljaš. U svaku vezu ulaziš kao na iglama. Preispituješ svaku riječ i svaku sitnicu. Pitaš prijateljice po sto puta da li one vide nešto što ti ne vidiš. Meni su svi govorili da se moram opustiti, jer nema smisla "analizirati" svaku riječ, jer tako nikad neću moći ostvariti normalnu vezu. Elem, šta htjedoh reći :) Ah, da... I meni su bile čudne te djevojke, da ih nazovem "prve". Čisto sumnjam da sam ja jedina sa kojom je dotični bio. Ipak, nisam toliko neodoljiva :whistling: Moja "teorija" takvih situacija koje se češće dešavaju u našim godinama (čini mi se da si rekla da imaš 30), jeste da su takvi muškarci aktivniji, u smislu prilaženja djevojkama, muvanja itd. A oni da ih nazovem "fini" momci, su ipak malo uzdržaniji. Oni žele ozbiljne veze. Pa na taj način i prilaze djevojkama. Razmisle šta žele, odmjere itd. Pa ih je teže primjetiti u odnosu na ove "muve zunzare"... Ne mora ovo biti neko pravilo. Ali to je iskustvo mene i nekoliko mojih kolegica. Preciznije svih mojih neudatih kolegica. Pošto sam se ja uspjela riještiti loših muškaraca i još gorih veza, i našla muškarca zaista vrijednog pažnje i ljubavi, i tebi iskreno želim isto. Uh ala je bilo ovo dramatično. Ali zaista me je pogodila tema. Sjetila sam se svega toga i.... Sretno malena000

Neudate kolegice odnosno udavace su plen samo za zauzete inace :-) To je tako ybg, nego opusti se i ganjaj muskarca koji ti se svidja, nemoj racunas dal ce se ozeni tobom pre nego dozivis nesto s njim uopste, a kad se zaljubite nebitno dal ima ribu ili pet bice to to. Ako juris samo slobodne uhvatices mucak, slobodni nesto im fali ili hocu da budu slobodni, svi normalni vredni muskarci imaju zenku, to je tako ybg. Mozes samo da se tripujes nesto ili da zivis u lazima kad hoces da te lazu, ybg. Znaci u napad, bez racunanja, ko ti se svidja pa napadaj makar za jedan lep trenutak da dozivis isplati se, plus to je nacin i da se dojde do prave veze, nikako kontra.

Varanje je prouzrokovano nezadovoljstvom u vezi.To nezadovoljstvo prouzrokuje partner...Muskarci su psihicki slabiji od zena..i kao kukavice postupaju,jachajuci svoj ego tako sto ce varati dragu kada im u vezi ne ide...cak i mnogo puta ne uzivaju u tome..ali varAju...***..nije tu kriv muskarac nego Zena ko drugi ...smara,bezobrazna je ili nesto slicno...prosto i jednostavno :)

Moje iskustvo u poslednjih godinu dana je sledece:

upoznajem puno momaka preko neta i uzivo, kod kojih sam bila u stanu,pricaju da zele vezu naravno na pocetku,a onda se ispostave da zele samo sex,a onda se ispostavi da zive duze vreme sa drugom devojkom......neki i par godina...

uocila sam i pokazatelje ,zenska kozmetika u kupatilu, odredjeno vreme kad mogu da me pozovu u stan, telefon blokiran nocu ili vikendom......sve to dok nisam povezala i skontala cak jednog uhvatila na delu,da oni zive sa devojkom!!I to ljudi oko 30te godine i preko 30te....i 100%znam da ima ja nisam jedina sa kojom su varali devojke.....

to je moje iskustvo i nekih drugarica u preko 30 slucajeva.Cak mogu da nevedem imena tih momaka,i njihove adrese.

Mene zanima vase misljenje o takvim muskarcima,i dali je to postalo normalno,i dali i ja sutra da zivim sa deckom treba da ocekujem da privodi u stan druge dok sam ja na poslu....i to nije samo prevara,jer neki ni ne koriste zastitu sa svalerkama,tako da ugrozavaju zdravlje devojke sa kojom zive...

dal treba otici kod tih devojaka i reci sta im rade momci??jer definitivno prave budale od njih.....ili nije tako?

me nek' se yebe ko sa kim hoce !!! Ja sa svojih 30 i kusur godina znam i sa kim zivim i koga ***** !!! Ali ja nisam merodavan da pishem na ovoj temi jer sam zaljubljen i sexualno zadovoljen !!!
P.S. Nadam se da je i kod nje isti sluchaj !!! :whistling:

pa ne znam.. nekako si one-kojima-ništa-ne-fali tj slobodne,
suprotstavila prosečnim tj zauzetim.
pa mi se učinilo da tu provejava neki čudan ton...
a i nisam se baš obratila direktno tebi, nego da su ljudi skloni i toj vrsti generalizacije, a ti si mi dala šlagvort za glavno pitanje:
"šta se desi pri promeni statusa, koja se, evidentno, desi očas posla?"
tj kako čovek samim tim što se prilepio uz neku drugu usamljenu dušicu postane kul/nekul, zavisno od ugla posmatranja.

Moje iskustvo u poslednjih godinu dana je sledece:

upoznajem puno momaka preko neta i uzivo, kod kojih sam bila u stanu,pricaju da zele vezu naravno na pocetku,a onda se ispostave da zele samo sex,a onda se ispostavi da zive duze vreme sa drugom devojkom......neki i par godina...

uocila sam i pokazatelje ,zenska kozmetika u kupatilu, odredjeno vreme kad mogu da me pozovu u stan, telefon blokiran nocu ili vikendom......sve to dok nisam povezala i skontala cak jednog uhvatila na delu,da oni zive sa devojkom!!I to ljudi oko 30te godine i preko 30te....i 100%znam da ima ja nisam jedina sa kojom su varali devojke.....

to je moje iskustvo i nekih drugarica u preko 30 slucajeva.Cak mogu da nevedem imena tih momaka,i njihove adrese.

Mene zanima vase misljenje o takvim muskarcima,i dali je to postalo normalno,i dali i ja sutra da zivim sa deckom treba da ocekujem da privodi u stan druge dok sam ja na poslu....i to nije samo prevara,jer neki ni ne koriste zastitu sa svalerkama,tako da ugrozavaju zdravlje devojke sa kojom zive...

dal treba otici kod tih devojaka i reci sta im rade momci??jer definitivno prave budale od njih.....ili nije tako?

uzasi promiskuiteta :lol: elem...vojnik uvek mora imati neku zanimaciju da mu ne bi razne gluposti padale na pamet.

Back