ŽITNI KRUGOVI

Па наравно да су људи ово правили...Као шти је неко рекао да су то били ванземаљци зар стварно мислите да су они прешли толики пут само да би направили неке цртеже у житу;)

Ако су већ хтели то да покажу своју моћ зашто нису то урадили у стени или на води што је већа наука:dontunderstand:

Само опуштено...:cool:

Poslednja izmena:
ma brate svabov
NACRTAJTE vi to, to je najmanji problem
ali URADITE to..
stalno pominješ neki papir, olovku, šestare, geometriju
i da da, Mona Lizu
ali to nije ovde primarno, već gigantski prostor utrošen na to...
de, de, ti zabodi šestarčić u dasku pa trči par sati po žitnom polju u krug i duvaj maslačke
da vidim oćeš li da dobiješ ove crteže
ili samo malo jaču glavobolju i neku fleku na žitnom polju od jadne istrulele daske...
ladno kažeš da ćeš da nacrtaš ovo, ali treba da čekaš leto zbog žita..
prvo se odnosi na teoriju
drugo na praksu..
tako, da, sinhronizuj se malo...

inače, da se razumemo
ja mislim da su ljudi ovo napravili
ali ko zna kakvim ogromnim spravama
a ne papirom i šestarom...

Ja sam za. Imam vec nekoliko ideja za alat, ne bi cak ni skupo bilo.

Moze da bude ali ne mora. Sa ovakvim svetskim establismentom koji je veoma "otvoren za javnost" kada su nlo, zitni krugovi, tajni projekti i slicno u pitanju
uvek ostaje mozda je fake, a mozda i nije.
Nije mi jasno kako si ti i slicni tebi tako sigurni? Mislim da je problem samo sto vi verujete zvanicnom establismentu . Radi se o obicnoj vasoj veri u sistem. Sistem zasnovan na profitu, oruzju, nehumanosti i lazi. Pa verujete i dalje ali nemojte biti tako sigurni. Mozda je fake, mozda i ne. A u sliucaju ovih snimaka rekao bih ne, pogotovu sto je njihovu autenticnost potvrdila i ozbiljna foto laboratorija pre navodnog "priznanja".

mrzi me da se raspravljam, al' ajde...
prvo, koji su to slični meni?
meni ne možeš tako olako da lepiš etiketu jer sam objektivan i upoznat sa temom, a svako "sličan meni" će ti reći da su žitni krugovi glupost ;)
onaj deo o sistemu & establišmentu ne želim da komentarišem :)
a za poslednju rečenicu možda i dobiješ komentar kad navedeš koja je to ozbiljna laboratorija :)

ma brate svabov
NACRTAJTE vi to, to je najmanji problem
ali URADITE to..
stalno pominješ neki papir, olovku, šestare, geometriju
i da da, Mona Lizu
ali to nije ovde primarno, već gigantski prostor utrošen na to...
de, de, ti zabodi šestarčić u dasku pa trči par sati po žitnom polju u krug i duvaj maslačke
da vidim oćeš li da dobiješ ove crteže
ili samo malo jaču glavobolju i neku fleku na žitnom polju od jadne istrulele daske...
ladno kažeš da ćeš da nacrtaš ovo, ali treba da čekaš leto zbog žita..
prvo se odnosi na teoriju
drugo na praksu..
tako, da, sinhronizuj se malo...

inače, da se razumemo
ja mislim da su ljudi ovo napravili
ali ko zna kakvim ogromnim spravama
a ne papirom i šestarom...

OPA ! Imamo li prvog izazivaca ??? Ajde prvo pare na sunce, procitali ste uslove. Prvi konkretan cvrst stav i dogovor rusi sve vase argumente....A sad dolazi deo kad se prenemazete i izvlacite iz situacije. Znam ja takve face...Btw. papir i sestar su metafora za kolac, kanap, dasku...vec objasnjeno. Za ostatak ima da platite ! :ok:

Ko je za to da se ode u opstinu i da napisemo ugovor na osnovu cega cemo ja i ostali dobrovoljci za 4-5 sati tokom noci napraviti zanimljice i kompleksne slike?

Lepo, odemo, napisemo ugovor, svako da pare i onda, kada MI napravimo te slike, vi nama isplatite par stotina evra. Ako ne platite, gonimo vas sudski.
U suprotnom mi vama placamo.
A man, ti si bese samnom?

Od alata mozemo koristiti samo motke, daske, kanape, klabare i slicno....

Yeah !!!
Shit -a sta ako stvarno dodju mali zeleni sa pricom o autorskim pravima ? Ili oce da nas vode na njihov "Pink", kao "ej, vidi sta smo pokupili tamo neki zemaljski olos, kao imitiraju nas..Pa ne pise se tako - "Mamu vam j...o"

Poslednja izmena:
Postoji MNOGO neobjasnjivih stvari koje svedoce uticaj INTELIGENCIJE. Da krenem o geometrijskoj savrsenosti piramida, zvezdanim kartama plemena Dogona, antickih zapisa o svemirskoj tehnologiji itd.

Ovde je rec o krugovima u zitu. Da, covek moze da ih napravi, sto ne znaci da ne postoje krugovi koje je napravio NEKO DRUGI. Da li su u pitanju bica iz drugih dimenzija ili nesto drugo, to ce STVARNO ostati nerazjasnjeno, prosto jer se ovo ne moze ni dokazati ni opovrgnuti.

mozda sfere koje prave krugove u zitu poticu iz sredista zemlje?

Prilozi

• The Hollow Earth.jpg
    The Hollow Earth.jpg
    53,2 KB · Pregleda: 14
Postoji MNOGO neobjasnjivih stvari koje svedoce uticaj INTELIGENCIJE. Da krenem o geometrijskoj savrsenosti piramida, zvezdanim kartama plemena Dogona, antickih zapisa o svemirskoj tehnologiji itd.

Ovde je rec o krugovima u zitu. Da, covek moze da ih napravi, sto ne znaci da ne postoje krugovi koje je napravio NEKO DRUGI. Da li su u pitanju bica iz drugih dimenzija ili nesto drugo, to ce STVARNO ostati nerazjasnjeno, prosto jer se ovo ne moze ni dokazati ni opovrgnuti.

Da li covek moze da napravi krugove u zitu?
Da,moze da ih napravi.

Ali ne tako savrsene.Zasto?

Kad pogledate krug koji je napravio inteligentan oblik zivota,mozete weoma lako i brzo da uocite perfekciju linija i strukture. Njiova originalnost je u tome,sto imaju weoma pravilne linije,weoma sitne detalje,koje je nemoguce kopirati,i linije u krugovima koje se preplicu jedna ispod druge,u savrsenim geometrijskim oblicima.

Neki krugovi imaju toliko isprepletenanih linija,da covek jednostavno ne moze da ih kopira.

Neki krugovi imaju odsjaj metala u sebi.Na sta mislim?

Pa kad widite neke krugove,kao da se presijavaju kao metal na swetlosti.I to je jedna od mnogobrojnih karakteristika,koje cowek ne moze da kopira.

Mnostvo malih,welikih i srednjih krugova,sa mnogo geometrijskih detalja,i weoma pravilnim linijama,su jasan znak da owe krugove pravi inteligentan oblik zivota.

Svabovu i ostaloj zabludeloj i nesvesnoj deci - ne plasite se toliko nepoznatog.
Plasite se svojih slabosti koje su vas dovele u tako jadno stanje, zbog kojih ste toliko otudjeni od svoje prave prirode i duha.

Otvorite podforum o teletabisima ili slicno umno-zahtevnim stvarima, i nastavite da zivite svoje "srecne" zivote tamo...ne trebaju vam ovakve stvari koje uzdrmavaju samu srz vasih bica, pa se ponasate kao neka preplasena deca.
Ako se vec niste osposobili da shvatite i prihvatite istinu, niti imate nameru, bolje je da se drzite lazi, manje ce da vas boli.

Poslednja izmena:
Svabovu i ostaloj zabludeloj i nesvesnoj deci - ne plasite se toliko nepoznatog.
Plasite se svojih slabosti koje su vas dovele u tako jadno stanje, zbog kojih ste toliko otudjeni od svoje prave prirode i duha.

Otvorite podforum o teletabisima ili slicno umno-zahtevnim stvarima, i nastavite da zivite svoje "srecne" zivote tamo...ne trebaju vam ovakve stvari koje uzdrmavaju samu srz vasih bica, pa se ponasate kao neka preplasena deca.
Ako se vec niste osposobili da shvatite i prihvatite istinu, niti imate nameru, bolje je da se drzite lazi, manje ce da vas boli.

Brate, izvini, pogresio si podforum. Ovo nije naucna fantastika. Nadahnut si, saosecajan, to je lepo...i to je isto istina. :hvala: Mislim da znam sta si hteo reci, ali se nekako ne pronalazim u tome. A opet sam protiv vecine...to be continuited. Pozz!

Ali ne tako savrsene.Zasto?

Moze.
Osim ako si kreten ili do jaja pijan.

Kad pogledate krug koji je napravio inteligentan oblik zivota,mozete weoma lako i brzo da uocite perfekciju linija i strukture.

A covek je ameba?

Njiova originalnost je u tome,sto imaju weoma pravilne linije,weoma sitne detalje,koje je nemoguce kopirati,i linije u krugovima koje se preplicu jedna ispod druge,u savrsenim geometrijskim oblicima.

Da li si nekada posetio GRAD?
Znaci, ono gde postoje zgrade, velike ulice, semafori i slicno?
Ako jesi, primetices da slicne, skoro iste, stvari vidjamo u gradu.

stone_ball_lg.jpg

Meni su ove kugle mnogo zanimljivije . Ima ih i u Srbiji . Negde kod neke reke . Posto niko ne zna kako su napravlejne , tako precizno i glatko oblikovane , mnogi pricaju da su to vanzemaljci , a samo poneki kazu da su to reptili tj. lizardmeni .

Meni se cini da je to ipak bio Chuck Norris .

Pa Vanzemaljci ne postoje tako nas i uci sveto pismo Bilbija..

Ove krugove prave satanisti...
Leteci tanjiri zaista postoje ali ih nisu napravili van.. nego satanisti koji zele navesti ljudski rod da veruje u vanzemaljce a ne u Boga

Leteci tanjiri zaista postoje ali ih nisu napravili van.. nego satanisti koji zele navesti ljudski rod da veruje u vanzemaljce a ne u Boga

eeeeeeeeehehhehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheeeeeee....eee

:rotf:

al su te zaveli isti ti vanzemaljci koji su nam i nametnuli religiju (pod tim mislim samo jednu teoriju o postojanju Boga koja je u korenima ne tacna)!!!

sama biblija kaze da je Bog gospodar nad NEBESIMA... u psalimima daviovim pise da Gospod sedi u vecu bogova i predsedava nad njima... potom imas i u kuranu (koji je samo preslika biblije) gde pise da je Bog nad svim ostalim SVETOVIMA....

onda imas u postanju 6 da su i DRUGI (alien) sinovi BOZIJI silazili sa NEBESA i uzimali za zene ljudske ceri koje su to htele... ITD.

znaci ista ta biblija govori da postoje i druga bica i drugi svetovi, mileci na linerani svemir ali i na vise dimenzije.. prouci malo to, ja proucavam vec godinama!!!

evo ti link da vidis moja zapazanja iz preko 2 TB videos materijala:

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/apps/blog/

:per: :D :lol: :ok:

Biblija i te kako priznaje vanzemaljce, samo sto ih naziva bogovima, tj. oni sami sebe tako nazivaju.
Vatikan priznaje postojanje drugih inteligentnih bica u univerzumu, cak ih naziva nasom bracom.

Biblija i te kako priznaje vanzemaljce, samo sto ih naziva bogovima, tj. oni sami sebe tako nazivaju.
Vatikan priznaje postojanje drugih inteligentnih bica u univerzumu, cak ih naziva nasom bracom.

koliko znam u bibiji se striktno veruje u samo 1 (jednog) boga! i daj mi samo navedi od kada to vatikan priznaje postojanje drugih bica u svemiru i molim te da to bude dokumentovano.

Back