Žig zveri

Tako je sveti @vcbccbc vcbcvb
Napisaćemo ti i žitije, a južni će te umetne u temu
prvo ste glumeli, a sada morate maske da nosite da se ne gledamo u lica i obraze koje mnogi i nemaju, ne da ne smete u crkve, nego vam lav vucic prorokuje da ce kosovo da bude siptarsko... samo se ti podsmevaj, imam posla sad preko bare, a eto vam ga kesarijski, pa ga umecite ako rece nesto za zig 666, da ne skrecemo sa teme... i ne ostavljajte serpe i lonce kada krene zigosanje kod vas, nego najbucnije

Poslednja izmena:
samo gledaj kako sam vas opkolio sa mediima, vladama, zakonima, majkrosoftom, kako cete uteci od zigosanja???
aha,
It’s Official! Benjamin Netanyahu Proposes Mark of The Beast, Calls For All Children To Be Microchipped First

https://www.infowars.com/its-offici...ls-for-all-children-to-be-microchipped-first/
Microsoft filed patent #060606 in 2020, which details a technology that uses internal human body activity to mine cryptocurrency.
https://banned.video/watch?id=5e9f7bd7e56c72004a7a5df2

Mihalkov je mišljenja da je patent prvi korak satanističkog plana mikročipovanja celokupne svetske populacije i to mu je bilo jasno nakon što se pojavio đavolski broj “666” u prijavi za patent.
https://webtribune.rs/ruski-oskarovac-nikita-mihalkov-znam-sta-znaci-broj-novog-patenta-gejtsa/
Mihalkov je izjavio: „Deo u vezi sa brojem 060606 je pomalo alarmantan. To verovatno razumete, zar ne? Da li je ovo slučajnost ili namerna selekcija takvog simbola, koji se u Ivanovoj apokalipsi naziva đavoljim brojem – 666?“

Ova situacija u svijetu, koja ni malo nije naivna, me je navela da učinim nešto što do sada nikada nisam činio. Naime, nikada me nije interesovalo da vidim i da gledam daleku budućnost. Ono što me uvijek interesovalo bilo je viđenje one budućnosti koja nam dolazi u svakom trenu. Takvo viđenje budućnosti je uistinu osviješćivanje izbora mogućeg sledećeg trena. Međutim, ovaj put sam svjesno zatražio od Boga da mi predoči budućnost čovječanstva. Prije spavanja sam svjesno poslao poruku Bogu jasno naglašavajući da sam spreman da je prihvatim s ciljem da pomognem razumijevanju aktuelnog problema i sprečavanju daljeg širenja posledica.

Sledećeg jutra, kada sam se probudio, probudio sam se iz jasnog sna. Ovaj put, nešto specifično se dešavalo u snu, tako specifično da to ni na koji način nije moglo proći neprimijećeno. Nikada do tada nisam imao takve snove. Naime, isti san, isti scenario sna se ponavljao 25-30 puta, jedan za drugim bez prestanka. San se ponavljao kao kad se CD zaglavi i konstanto se vraća na početak, film se projektuje do kraja a onda odmah potom počne iz početka. Šta sam to sanjao?

...
Sanjao sam: gola tijela žena. Ležale su na stolovima, tijela su im bila mutirana, noge nisu imale, čak niti koljena, samo oblutke od kukova prema koljenima. San nije bio sexualne prirode. Ja sam ih sve odjednom posmatrao pomalo odozgo, nadgledajući ih. Postojalo je znanje u meni (saopšteno mi) da su sve do jedne svojom voljom primile vakcinu misleći da je vakcina namijenjena da ih spase. Takođe, iako se to nije vidjelo na njihovim stomacima, sve do jedne su bile trudnice, tek u začeću. Odjednom, kao po nekoj naredbi, sve one su odjednom imale pobačaj u istom trenu. Bolovi su bili nesnošljivi, osjećao sam njihove napore i bol, osjećao sam cijepanje njihovih tkiva iznutra. Taj 'spontani pobačaj' je bio uzrokovan očito frekvencijom koja je u njihovim tijelima aktivirala proces. Kako? To mi je takođe bilo predočeno.

Vakcina u sebi ima nanorobote čiji je zadatak da prepoznaju promjene na ćelijskom nivou. Zadatak im je da prepoznaju začeće. Njihova uloga je da to što prepoznaju pošalju kao informaciju kroz 5G mrežu u centralni kompjuter, koji onda šalje naredbu za njihovu aktivaciju na drugom nivou, aktivaciju TERMONATORA. Isti roboti čitači sada-Terminatori obavljaju svoj zadatak putem frekvencije koja njima upravlja. Na isti način se može treminisati bilo čiji život, a ne samo život začetog ploda.

Poruka tog sna je sledeća: NE UZIMAJTE VAKCINE KOJE ĆE VAM/NAM BITI NAMETNUTE NI PO KOJU CIJENU. UZMETE LI VAKCINE TO ĆE BITI NE SAMO VAŠ KRAJ, VEĆ I KRAJ ČOVJEČANSTVA KAKVOG ZNAMO.

...Dan 2, sledeći san.
Isto se desilo... 25-30 puta ponovljeni san, kao pokvareni CD... ovaj put sanjah kako se u meni uzdiže VOLJA da nešto činim... a onda niotkuda, kao da se u moj duh ispaljuje 'bomba' koja volju ispražnjava i postajem kao izduvani balon. Volja nestaje, ali ne samo da volja nestaje već nestaje i sjećanje da sam ikada imao pokrenutu volju za tim što sam htio činiti.

Dakle, opet ista poruka... uzmemo li vakcinu, ne samo da nam žene neće moći održati trudnoću, što će značiti istrebljenje, već niko od nas (ko god prihvati vakcinu) neć imati pravo na volju. Nano roboti-Terminatori će biti zaduženi da prate stanje našeg ushićenja, promjenu stanja svjesnosti... samim tim svaka POBUNA bit' će ugušena u njenom začeću a pomisao da si ikada poželio da se pobuniš bit' će izbrisana iz sjećanja....zauvijek. Tada će čovjek u pravom smislu riječi biti hodajući mrtvac ili kako su nam to kroz Hollywood-ske filmove već otkrili; ZOMBI.

Dakle, ni po koju cijenu vakcine. Vacnina je zadnja karika u lancu koju su ti ljudi već osmislili i očito spremili za sve nepoželjne.
Bez vakcine njihov plan se ne može ostvariti u potpunosti. Stoga, ovi snovi nisu zapečaćena budućnost već predskazanje šta će se desiti ako budemo poslušni.
NEPOSLUŠNOST je sada moranje. A poslije toga sliedi drugi stepen osvješćenja i prečišćavanja, odvajanja žita od kukolja.

Poslije ova dva dana predviđanja, više nisam imao nikakve snove-upustva i jasno mi je i zašto. Ne postoji ništa što je trenutno važnije za čovječanstvo.
PROBUDIMO SE.

Poslednja izmena:
To mi je takođe bilo predočeno.

Vakcina u sebi ima nanorobote čiji je zadatak da prepoznaju promjene na ćelijskom nivou.
mislis predoceno sa interneta?
Poruka tog sna je sledeća: NE UZIMAJTE VAKCINE
mi ameri odbijamo vakcine, jer u otrovne i cela ta industrija vakcina se pokvarila do srzi, nikad i nije bila Bozija [zato ti drzim stranu protiv vakcina], a nano tehnologija vec postoji i treba da se primenjuje na lecenje, ali se opet vakcinasi trpaju, tako da mora zigosanje da padne sa 666 [takvi kao ti samo da razglasavaju da su vakcine 666, gejts patentirao vec]

ja adam sam vec objasnjavao ranije da je otkrivanje vakcina jedenje sa drveta saznanja dobra i zla - prvo mucis, zarazujes nekoga, pa posle to primenjujes za dobrobit, pa proizilazi da si do dobra dosao preko zla, a to je u suprotnosti sa mojom verom... kako god bilo ja adam sam kriv, nije eva koja nije imala pojma, zbog tog drveta u raju.

Poslednja izmena:
Dakle, opet ista poruka... uzmemo li vakcinu, ne samo da nam žene neće moći održati trudnoću,

dakle, vakcinasi u kontekstu tog tvog ''sna'' koriste fetuse tih zena, kao pokusne kunice, a prvi pokusni kunic je trebala da bude ona zmija u raju
apsolutno je pogresno da se bilo ko zrtvuje, zivotinje koje se i dalje zrtvuju, ali problem koji ti vidis, tj, ''sanjas'' se ogleda u zrtvovanju fetusa - sanjao si ogled, eksperiment, sto opet ne umanjuje tvoju alarmiranost, probudi se, budi ti prvi koji ce prestati da sanja i vrti kao pokvareni cd.

a naucnici nemaju religioznih skrupula, to da bam bude jasno - mi ameri kakvi da smo, neka smo najgori, ali u moru sekti koje kada ovo cuju, u sprezi sa desnicarima, puritancima - ima da ustane kuka i motika ... zato su globalisti odabrali aziju, kinu, jer nema hriscanina kome ce proraditi savest, dok mi u americi ocas posla navatamo klintonoide i ostale sataniste koji trguju decom i organima.

Poslednja izmena:
odlican primer, odlican video, odlicna pitanja
ja sam na pocetku svog diskutovanja rekao da je vazno da znam ZASTO, a KAKO me i ne interesuje obavezno - zasto su ljudi poslusni, i zasto su neki autoriteti, - ja adam nisam bio poslusan, priznajem, a autoriteta ljudskih nemam

ljudi su postali poslusni laznim autoritetima svuda, jer nemaju svoje ja, vi dalekoistocnjaci ste ih ubedili da je njihivo ja u stvari lazno ja, da bi ih zaveli na sluzenje laznim autoritetima; svakako, ni nazovi hriscani se ne razlikuju jer isto sleduju za svojim laznim autoritetima, tako da sa moje tacke gledsiata, adamove, svi ste isti

to je odgovor na pitan je kako se sve desilo od kada sam ja adam bio sam, pa dok sve vas nisam izrodio, ali sada me zanima ZASTO, kada cete vi doci do pitanja ZASTO, DA LI ZBOG ODVORNOSTI, dok god imate autoritet iznad, na njemu je i vasa odgovornost, koju vi nikada ne dostizete, to vase ja je uvek podredjeno tudjoj odgovornosti

Poslednja izmena:
mislis predoceno sa interneta?

Nije tako (ispisao sam čitav tekst, čitaj ponovo). Za istinu se nisam obratio centralnom kompjuteru interneta, niti pak tebi, već Bogu,
tako se ni Bog nije obratio meni kroz internet niti kroz tebe već kroz moj san. Ali naravno, na internetu postoji mnoštvo informacija
do kojih su i drugi ljudi svojim istraživanjem došli. To se ne treba zanemariti niti to pobijam. Moje obraćanje Bogu je bilo s ciljem da
mi pošalje poruku koja je nevezana za zemaljski izvor, a koja govori o istinskom stanju trenutne zemaljske (ljudske) projekcije, izbora,
naših namjera i mogućih posledica manifestacije takvog sklopa. Dakle, ja nisam pitao Boga da mi da recept kako da izmislim toplu vodu,
već da mi predoči šta je u ovom košmaru najvažnije da prenesem čovječanstvu. To mi je dato.

a nano tehnologija vec postoji i treba da se primenjuje na lecenje, ali se opet vakcinasi trpaju, tako da mora zigosanje da padne sa 666 [takvi kao ti samo da razglasavaju da su vakcine 666, gejts patentirao vec]

Vidiš, opet ponavljam, nisam se tebi obratio da mi daš objašnjenje šta se dešava i kako i šta činiti. Obratio sam se Bogu.
Nisam se ja obratio Bogu da mi kaže da nano tehnologija već uveliko postoji i da se koristi, niti za koje ciljeve se MOŽE koristiti.
Ja sa želio znati samo ono što je najvažnije za čovječanastvo u ovom trenu i to mi je kristalno jasno predočeno. Dakle, nije
upitno da li postoji nano tehnologija niti da li bi mogla da se koristi za druge svrhe, upitano je zašto i u koje se svrhe koristi SADA.

To, dakle ta njena trenutna svrha, se mora promijeniti, mora se ODBITI poslušnost njenim posjednicima, ne prihvatiti vakcinu ni po koju cijenu.
Predočeno mi je da je u vakcini već čitav koktel TERMINATORA... da, da, nije Terminator onaj Hollywood-ski Švarceneger, već je Termionator
mnogo opasniji, okom nevidljivi robot. Po svaku cijenu moramo odbiti vakcinisanje, jer vakcina je portal kroz koji tom robotu omogućavamo da
uđe u naše tijelo. To je poruka, jer ako to ne odbijemio, predočene su mi posledice prihvatanja i poslušnosti u par slika... a krajnji efekat jeste:
ISTREBLJENJE NEPOŽELJNOG ČOVJEKA.

Mene ne interesuje da li je nano čip=žig zvijeri ili ne, mene interesuje istina o tome kuda srljamo, gdje smo se usmjerili, šta smo namjerili,
jer ako to znam, jedino tada imam i mogućnost da promijenim svoju putanju, MIJENJAJUĆI SVOJ IZBOR. A očito znam. To i vama govorim.
I gledam vas i sebe s vama... još uvijek je važnije ko je u pravu a radi nam se o glavi.

PROBUDITE SE!
PROBUDIMO SE!
BDIJMO BUDNI!

Ako se ne probudimo na vrijeme, a vremena je ostalo taman onoliko koliko nam treba, bit' ćemo ko-kreatori samouništenja vrste.
Odluka je u našim rukama. MI smo moć koja će biti iskorištena da l' za naše samouništenje ili za naš preporod.
UJEDINJENI=SPAŠENI.
Spas nam neće doći od Boga, već od IZBORA koji činimo.
Bog pri tom podržava naš IZBOR, bilo da je to izbor samouništenja ili preporoda.
Zaboravimo na tren religijske podjele i na podjele u mišljenjima, sve to vodi ka našem propadanju.

Stanimo za tren, zaustavimo potrebu da budemo u pravu. Ostavimo se prepucavanja, krivnje i krivice.
Preuzmimo odgovornost za svoju sudbinu, SADA. Drugog vremena nema.
BUDIMO JEDNO, JEDNO KOJE IMA MOĆ DA MIJENJA KOLEKTIVU STVARANOST, MIJENJAJUĆI KOLEKTIVNU SVJESNOST.

Uzdignimo LJUBAV u našim srcima, ljubimo bližnje svoje... a svi vi ste mi bližnji, ja sam vam bližnji... zar to nismo do sada shvatili.
Ljubav je put ka Bogu i slobodi, ka istinskim vrijednostima Čovjeka kakav je zamišljen u Svijesti Boga.

Budimo ujedinjeni u Ljubavi.
Budimo NEPOSLUŠNI svim onim nesavjesnima, našim negativnostima, zlu koje hranimo u sebi i koje nas vodu destrukcijum samoiubništenje, u smrt...
BUDIMO POSLUŠNI BOGU U SEBI, SVOJOJ DUŠI, ONIM NAMJERAMA KOJE NAS VODE PROSPERITETU, KOJE NAS VODE U ŽIVOT.

:heart::heart:

Poslednja izmena:
Ne moze da se tunaci na taj nacin jer primere koje si naveo nije rec o Hristovom dolsku vec o nekim istinama za poslednje vreme, ali ne o njegvom dolasku.
To sto navodis je samo nasilno razvlacenje teksta.
Bog nam je dao dogadjaje poslednjeg vremena, ali ne u datum godinu.
Moguce da ce Bog vernima pred sam kraj licno javiti vreme kako je opisano u Otkrivenju.
Ali to nece biti javljeno jednoj osobi, vec svim vernima istovremeno.
Tako prepoznajemo prevaru.
Sve sto jedna osoba ili nekoliko javljaju ljudima da je dan ili godina Hristovog dolaska je prevara.
Bog ce licno svojim glasom objaviti.

Glas kao gromovi je bozji glas.

Otkrivenje 10,3
I povika glasom velikijem, kao lav kad riče; i kad on povika, govoraše sedam gromova glasove svoje.
Otkrivenje 10,4I kad govoriše sedam gromova glasove svoje, šćadijah da pišem; i čuh glas s neba koji mi govori: zapečati šta govoriše sedam gromova, i ovo ne piši
Već smo na to odgovorili više puta. Poslednji put ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-181#post-39932772

Možda nas nisi razumeo, pominjali smo i 12 i 14 godina. Prve dve godine isto imaju uvodnu ulogu i za to smo našli potvrdu u Knjizi pravednoga, gde se govori o prinošenju zlatnog nakita i materijala, tako da kad se to uzme u obzir može se reći da je trajalo više od 12. Ali s druge strane ako se računa od kraja 2300 dana onda je 12 godina i u 13.-oj završetak. Na ovom linku smo na jednom mestu postavili i o 12 i o 14 godina, a tu je i slika, pa će možda biti jasnije tako:
https://drive.google.com/file/d/1e-nqtUsPIN4cXr0rKOTv4gZDruuW--R_/view
Pa i iz ovoga se vidi da je sve to nagadjanje.
Prvo sam razumeo 14, ali je u igri i 12 i 13?

Zasto ne 8 ili 9 ili 10?
Za gradjenje hrama sa pripremom uzimate broj po izboru kako vam se uklapa.
A zasto nebi tokom gradnje materijal bio pripreman sto je logicno?
Ili pak godinu ili dve pre i onda tokom gradnje, dok se jedand eo ugradi drugi je pripremljen.
Moguce, ali vam to ne odgovara, prici.
Sto takodje pokazuje da je sve to razvlacenje kako vam odgovara.

Nisi mi odgovorio sta znaci da se materijal priprema izvan hrama i bez alata samo ugradjuje u Hram?

Ко зна: можда ће покушати да направе тај храм за три дана, неким већим три-де штампачем каквим у Кореји већ праве куће од 200 квадрата за три дана. Исус је рекао да ће он напшравити Храм за три дана који неће бити рукама направљен; мислећи на духовни Храм у нашим срцима,
Али њима то неће сметати да направе Храм за три дана технологијом три де штампања и да после кажу како је Бог на то мислио када је рекао да ће направити храм без руку. Већина Хришћана ионако доброне разуме хрисовунауку тако да би оваква превара могла лако да прође.
Они већ имају припремљено сво посуђе и сву храмовну опрему тако да би храм могао да никне часпосла

ljukav ko ljisica; zato se ja stalno ogradjujem recima da nemamo istog Boga, ti nudis svoju pricu, a povodm bitnih stvari nemas stanoviste, lukavo se drzis po strani da se ne ispalis, da se ne pokaze da nemas pojma, vec da samo mutis

Kad je čovjek neiskren u sebi, on nema načina da vidi iskrenost u drugima.
Povjerenje se zaslužuje i gradi znanjem. Apsolutno povjerenje se može zaslužiti jedino osvješćivanjem apsolutnih znanja u ljudima.
Tada, jedino tada će 'jedan čovjek' prilaziti drugom kao samom sebi, jer će i jedan i drugi znati apsolutno isto znanje... o sebi.
:heart:

ljukav ko ljisica; zato se ja stalno ogradjujem recima da nemamo istog Boga, ti nudis svoju pricu, a povodm bitnih stvari nemas stanoviste, lukavo se drzis po strani da se ne ispalis, da se ne pokaze da nemas pojma, vec da samo mutis

Tvoj komentar se zasniva na citatu koji si izvukao iz konteksta, te tvoj odgovor na taj citat služi samo da bi ocrnio moje namjere a ne da ih osvijetli, evo:
"Mene ne interesuje da li je nano čip=žig zvijeri ili ne," ... a trebao si citirati ovo:

Mene ne interesuje da li je nano čip=žig zvijeri ili ne, mene interesuje istina o tome kuda srljamo, gdje smo se usmjerili, šta smo namjerili,
jer ako to znam, jedino tada imam i mogućnost da promijenim svoju putanju, MIJENJAJUĆI SVOJ IZBOR. A očito znam. To i vama govorim.
I gledam vas i sebe s vama... još uvijek je važnije ko je u pravu a radi nam se o glavi.

Ova situacija u svijetu, koja ni malo nije naivna, me je navela da učinim nešto što do sada nikada nisam činio. Naime, nikada me nije interesovalo da vidim i da gledam daleku budućnost. Ono što me uvijek interesovalo bilo je viđenje one budućnosti koja nam dolazi u svakom trenu. Takvo viđenje budućnosti je uistinu osviješćivanje izbora mogućeg sledećeg trena. Međutim, ovaj put sam svjesno zatražio od Boga da mi predoči budućnost čovječanstva. Prije spavanja sam svjesno poslao poruku Bogu jasno naglašavajući da sam spreman da je prihvatim s ciljem da pomognem razumijevanju aktuelnog problema i sprečavanju daljeg širenja posledica.

Sledećeg jutra, kada sam se probudio, probudio sam se iz jasnog sna. Ovaj put, nešto specifično se dešavalo u snu, tako specifično da to ni na koji način nije moglo proći neprimijećeno. Nikada do tada nisam imao takve snove. Naime, isti san, isti scenario sna se ponavljao 25-30 puta, jedan za drugim bez prestanka. San se ponavljao kao kad se CD zaglavi i konstanto se vraća na početak, film se projektuje do kraja a onda odmah potom počne iz početka. Šta sam to sanjao?

...
Sanjao sam: gola tijela žena. Ležale su na stolovima, tijela su im bila mutirana, noge nisu imale, čak niti koljena, samo oblutke od kukova prema koljenima. San nije bio sexualne prirode. Ja sam ih sve odjednom posmatrao pomalo odozgo, nadgledajući ih. Postojalo je znanje u meni (saopšteno mi) da su sve do jedne svojom voljom primile vakcinu misleći da je vakcina namijenjena da ih spase. Takođe, iako se to nije vidjelo na njihovim stomacima, sve do jedne su bile trudnice, tek u začeću. Odjednom, kao po nekoj naredbi, sve one su odjednom imale pobačaj u istom trenu. Bolovi su bili nesnošljivi, osjećao sam njihove napore i bol, osjećao sam cijepanje njihovih tkiva iznutra. Taj 'spontani pobačaj' je bio uzrokovan očito frekvencijom koja je u njihovim tijelima aktivirala proces. Kako? To mi je takođe bilo predočeno.

Vakcina u sebi ima nanorobote čiji je zadatak da prepoznaju promjene na ćelijskom nivou. Zadatak im je da prepoznaju začeće. Njihova uloga je da to što prepoznaju pošalju kao informaciju kroz 5G mrežu u centralni kompjuter, koji onda šalje naredbu za njihovu aktivaciju na drugom nivou, aktivaciju TERMONATORA. Isti roboti čitači sada-Terminatori obavljaju svoj zadatak putem frekvencije koja njima upravlja. Na isti način se može treminisati bilo čiji život, a ne samo život začetog ploda.

Poruka tog sna je sledeća: NE UZIMAJTE VAKCINE KOJE ĆE VAM/NAM BITI NAMETNUTE NI PO KOJU CIJENU. UZMETE LI VAKCINE TO ĆE BITI NE SAMO VAŠ KRAJ, VEĆ I KRAJ ČOVJEČANSTVA KAKVOG ZNAMO.

...Dan 2, sledeći san.
Isto se desilo... 25-30 puta ponovljeni san, kao pokvareni CD... ovaj put sanjah kako se u meni uzdiže VOLJA da nešto činim... a onda niotkuda, kao da se u moj duh ispaljuje 'bomba' koja volju ispražnjava i postajem kao izduvani balon. Volja nestaje, ali ne samo da volja nestaje već nestaje i sjećanje da sam ikada imao pokrenutu volju za tim što sam htio činiti.

Dakle, opet ista poruka... uzmemo li vakcinu, ne samo da nam žene neće moći održati trudnoću, što će značiti istrebljenje, već niko od nas (ko god prihvati vakcinu) neć imati pravo na volju. Nano roboti-Terminatori će biti zaduženi da prate stanje našeg ushićenja, promjenu stanja svjesnosti... samim tim svaka POBUNA bit' će ugušena u njenom začeću a pomisao da si ikada poželio da se pobuniš bit' će izbrisana iz sjećanja....zauvijek. Tada će čovjek u pravom smislu riječi biti hodajući mrtvac ili kako su nam to kroz Hollywood-ske filmove već otkrili; ZOMBI.

Dakle, ni po koju cijenu vakcine. Vacnina je zadnja karika u lancu koju su ti ljudi već osmislili i očito spremili za sve nepoželjne.
Bez vakcine njihov plan se ne može ostvariti u potpunosti. Stoga, ovi snovi nisu zapečaćena budućnost već predskazanje šta će se desiti ako budemo poslušni.
NEPOSLUŠNOST je sada moranje. A poslije toga sliedi drugi stepen osvješćenja i prečišćavanja, odvajanja žita od kukolja.

Poslije ova dva dana predviđanja, više nisam imao nikakve snove-upustva i jasno mi je i zašto. Ne postoji ništa što je trenutno važnije za čovječanstvo.
PROBUDIMO SE.

Mikrocip u samoj vakcini za sada niko ne planira, koliko sam uspeo da se raspitam, tako ponovo ti priupitaj tvoga Boga.

Ono sto se razvija za vakcine (ne vezano za Covid) su micro iglice. Vakcinacija uskoro nece nista boleti postojace vise mikro iglica koje ce bezbolno ubrizgavati tecnost u organizam. Ta tehnologija ce verovatno podrazumevati nesto sto pomalo zalazi u privatnost iako moze biti korisno. Radi se o kvantnoj boji koja reaguje na svetlost odredjene talasne duzine koja ce se ubrizgavati uz vakcine. Svaka vakcina ce imati svoju odredjenu kvantnu boju tako da lekari kada budu ocitavali preko infracrvenog uredjaja vase kvantne boje, mogu odmah da znaju koje ste sve vakcine primili. Za sada ne znamo kada ce i da li ce se ta tehnologija usvojiti ali je trenutno u razvoju.

Mikrocip u samoj vakcini za sada niko ne planira, koliko sam uspeo da se raspitam, tako ponovo ti priupitaj tvoga Boga.

Ono sto se razvija za vakcine (ne vezano za Covid) su micro iglice. Vakcinacija uskoro nece nista boleti postojace vise mikro iglica koje ce bezbolno ubrizgavati tecnost u organizam. Ta tehnologija ce verovatno podrazumevati nesto sto pomalo zalazi u privatnost iako moze biti korisno. Radi se o kvantnoj boji koja reaguje na svetlost odredjene talasne duzine koja ce se ubrizgavati uz vakcine. Svaka vakcina ce imati svoju odredjenu kvantnu boju tako da lekari kada budu ocitavali preko infracrvenog uredjaja vase kvantne boje, mogu odmah da znaju koje ste sve vakcine primili. Za sada ne znamo kada ce i da li ce se ta tehnologija usvojiti ali je trenutno u razvoju.

Ti nemaš pojma o čemu pričaš. Promašaš suštinu. Ali pričaj, uvijek trtljaš glupostil, sada nije izuzetak.
I... čekaj da razmislim...kome da vjerujem, kome...Bogu ili 'mocci'???
Uh, bilo je tako blizu.
Probudi se slijepče!

I citiraj gdje sam to pričao o čipovima?? Imaš oči al' nikako ne uspijevaš da vidiš.

Ja sam govorio o nano-robotima i vakcini koja je namjerena da bude zadnja karika u lancu:
AI-sateliti-pet G mreža, o lancu koji se zatvara vakcinom, vakcinom koja će biti portal za nanorobote,
a ti pun sebe me ismijavaš komentarišući na komentar o čipu koji nigdje nisam pomenuo. Nanoroboti nisu čip.

Čip je na sasvim drugim mjestima, u tornjevima mreže u kompjuterima ali ih planiraju i kao dodatni element
kontrole ubrizgavajući ih u ruku i slično... a nano roboti će biti stacionirani u tvojoj krvi kada dopustiš da ti se
ubrizgaju u venu. Oni će biti 'spavači' koji će čekati signal, signal-frekvenciju tvojih ćelija. Kad se frekvencija
uzdigne na određeni nivo oni će se automatski aktivirati... Tako mi je predočeno u snovima, i u prvom i u drugom snu.
A ti se pitaj odakle to baš meni, i odakle da se baš meni takve poruke proslijede i predoče.

Ti nemaš pojma o čemu pričaš. Promašaš suštinu. Ali pričaj, uvijek trtljaš glupostil, sada nije izuzetak.
I... čekaj da razmislim...kome da vjerujem, kome...Bogu ili 'mocci'???
Uh, bilo je tako blizu.
Probudi se slijepče!

I citiraj gdje sam to pričao o čipovima?? Imaš oči al' nikako ne uspijevaš da vidiš.

Ja sam govorio o nano-robotima i vakcini koja je namjerena da bude zadnja karika u lancu:
AI-sateliti-pet G mreža, o lancu koji se zatvara vakcinom, vakcinom koja će biti portal za nanorobote,
a ti pun sebe me ismijavaš komentarišući na komentar o čipu koji nigdje nisam pomenuo. Nanoroboti nisu čip.

Čip je na sasvim drugim mjestima, u tornjevima mreže u kompjuterima ali ih planiraju i kao dodatni element
kontrole ubrizgavajući ih u ruku i slično... a nano roboti će biti stacionirani u tvojoj krvi kada dopustiš da ti se
ubrizgaju u venu. Oni će biti 'spavači' koji će čekati signal, signal-frekvenciju tvojih ćelija. Kad se frekvencija
uzdigne na određeni nivo oni će se automatski aktivirati... Tako mi je predočeno u snovima, i u prvom i u drugom snu.
A ti se pitaj odakle to baš meni, i odakle da se baš meni takve poruke proslijede i predoče.

Au ti si bas pun neke mrznje. Cip, nano roboti isto sranje drugo pakovanje. Kada kazem da nece biti cipa logicno je da nece biti ni nano robota, to nisam ni morao precizirati. 5G mreza vec postoji za neke specijalne slucajeve a u ispitivanju je vec duzi niz godina. Tek sledece godine 2021. treba da dodje odluka iz zdrastvenih organizacija zaduzenih za ispitivanje oce li dopustiti 5g mrezu za sire upotrebe ili ne i tu se ne radi samo o GSM telefonskim mrezama. Dug je niz tih sirih upotreba neke od njih su virtuelna realnost, moci cemo gledati neki mec iz ugla od 360° simultano kao da se fizicki nalazimo tamo, pa sto da ne navodjenje buducih letecih automobila i td i td lista je duga.

Back