Žig zveri

Jeste, baš tako, samo preko reči Božije Biblije, tj. Svetog pisma.
Ne moze da se tunaci na taj nacin jer primere koje si naveo nije rec o Hristovom dolsku vec o nekim istinama za poslednje vreme, ali ne o njegvom dolasku.
To sto navodis je samo nasilno razvlacenje teksta.
Bog nam je dao dogadjaje poslednjeg vremena, ali ne u datum godinu.
Moguce da ce Bog vernima pred sam kraj licno javiti vreme kako je opisano u Otkrivenju.
Ali to nece biti javljeno jednoj osobi, vec svim vernima istovremeno.
Tako prepoznajemo prevaru.
Sve sto jedna osoba ili nekoliko javljaju ljudima da je dan ili godina Hristovog dolaska je prevara.
Bog ce licno svojim glasom objaviti.

Glas kao gromovi je bozji glas.

Otkrivenje 10,3
I povika glasom velikijem, kao lav kad riče; i kad on povika, govoraše sedam gromova glasove svoje.
Otkrivenje 10,4I kad govoriše sedam gromova glasove svoje, šćadijah da pišem; i čuh glas s neba koji mi govori: zapečati šta govoriše sedam gromova, i ovo ne piši

Otkrivenje 10,5I anđeo kojega vidjeh gdje stoji na moru i na zemlji, podiže ruku svoju k nebu,
Otkrivenje 10,6I zakle se onijem koji živi va vijek vijeka, koji sazda nebo i što je na njemu, i zemlju i što je na njoj, i more i što je u njemu, da vremena već neće biti;
Otkrivenje 10,7Nego u dane glasa sedmoga anđela kad zatrubi, onda će se svršiti tajna Božija, kao što javi svojijem slugama prorocima.

Moguce da ce Bog vernima pred sam kraj licno javiti vreme kako je opisano u Otkrivenju.
Ali to nece biti javljeno jednoj osobi, vec svim vernima istovremeno.
Tako prepoznajemo prevaru.
Sve sto jedna osoba ili nekoliko javljaju ljudima da je dan ili godina Hristovog dolaska je prevara.
Bog ce licno svojim glasom objaviti.
pa, da, kada im nije prosla prevara sa pojedinacnim laznim prorocima [adventisti, js itd], naravno da ce da okrenu drugu stranu medalje,te umesto pojedincima, kazu - svim vernima; sa moje, Adamove, ne socijalne, nego vremenske distance, Bog je rekao - ovo je moj sin ljubljeni, nega poslusajte, i od tada imamo hriscanstvo, a to znaci da se nece ponovo javljati nazovi ''svim komplet vernicima'' [citaj, pripadnicima odredjene kongregacije], vec je sin javio apostolima kao npr. ap. Pavlu sta i kako treba.

U tome i jeste prevara sto se vi igrate socijalnog distanciranja pokvarenim [gluvim] telefonima, a ja radim sa vremenske distance posao, strazeci,. pazeci da me ne prevare, slusajuci sta je Hristos rekao
Biblija - Matej, glava 24
4 I odgovarajući Isus reče im: Čuvajte se da vas ko ne prevari. ... i lažni proroci, i pokazaće znake velike i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane.

Kako ja radim, ako niste, tek cete videti, dok razbuktam ovu korona zaveru, ima ceo svet da se ljulja, a ljudima da se zavrti u glavama. Soc. distanciranje, hehehehe, kako cete se sakupljati, kongregacije, kako ce vam javiti ISTOVREMENO? Vremensko distanciranje je kljuc,ja Adam valjda najbolje znam, a vi nemate pojma, samo retki hoce da priznaju.

Poslednja izmena:
pa, da, kada im nije prosla prevara sa pojedinacnim laznim prorocima [adventisti, js itd], naravno da ce da okrenu drugu stranu medalje,te umesto pojedincima, kazu - svim vernima; sa moje, Adamove, ne socijalne, nego vremenske distance, Bog je rekao - ovo je moj sin ljubljeni, nega poslusajte, i od tada imamo hriscanstvo, a to znaci da se nece ponovo javljati nazovi ''svim komplet vernicima'' [citaj, pripadnicima odredjene kongregacije], vec je sin javio apostolima kao npr. ap. Pavlu sta i kako treba.

U tome i jeste prevara sto se vi igrate socijalnog distanciranja pokvarenim [gluvim] telefonima, a ja radim sa vremenske distance posao, strazeci,. pazeci da me ne prevare, slusajuci sta je Hristos rekao
Biblija - Matej, glava 24
4 I odgovarajući Isus reče im: Čuvajte se da vas ko ne prevari. ... i lažni proroci, i pokazaće znake velike i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane.

Kako ja radim, ako niste, tek cete videti, dok razbuktam ovu korona zaveru, ima ceo svet da se ljulja, a ljudima da se zavrti u glavama. Soc. distanciranje, hehehehe, kako cete se sakupljati, kongregacije, kako ce vam javiti ISTOVREMENO? Vremensko distanciranje je kljuc,ja Adam valjda najbolje znam, a vi nemate pojma, samo retki hoce da priznaju.
Оћеш мало боље да појасниш шта си овим хтео да кажеш

NECU, TO JE BILO GLASNIKU UPUCENO, i dovoljno razjasnjeno, sa distance, a tebi EVO TI RAZMISLI kako smo od majkrosoftovog patenta 060606 dosli do ovoga
https://www.infowars.com/hr6666-the-bill-of-the-beast/
pogledaj video, pa mi reci kako je moguce, slucajnost? prvo cemo vas koji verujete u lazno otkrivenje da jurimo:zcepanje:
trenutno sam u americi jer ovde ima najvise sekti koje su zaludjene laznim otkrivenjem, pa da vidimo kako ce se odbraniti od zigosanja, ili ce da begaju kud koji, ili ce da priznaju da je lazno - nema treceg. Cek samo da cuju mediji koji me prate pa pisu na srpskom, stize i do vas, ne beri brigu.

Poslednja izmena:
Evo sta je hteo.
Posto je B carstvo rekao da je pravoslavac.
On ga ne napada.
Niti drugi zbog toga.
Inace bi atakirali svakog drugog ko bi to pisao.
I sada kada se neko pojavi i kaze da je ovaj BC pogresio.
Onda VC, brze bolje da pokaze da su navodno i drugi pogresili da nisu oni sami.
Samo sto na druge pljuje a ovome iz pomenutog razloga cuti.
Ovaj se mudro dosetio da se deklarise kao P....c
Jer ovaj sada mora da ga brani zbig toga.

Poslednja izmena:
Posto je B carstvo rekao da je pravoslavac.
On ga ne napada.
ja sam napadao bre pravoslavne autoritete tipa kesarijski i popovic, sta ima da napadam tog ''b carstvo'', koji je on faktor? ni tebe ne bih dirao, nego sam samo pokazao tvoju logiku drugima.
a B carstvo sm stavio na ignore, jer smo prodiskutovali, i od njega nema vajde, zaludjenik.
p.s. ja sam poslednji ovde koji kalkulise, ne gledam ko je ciji, tj. kako se deklarise, vec samo kako gleda na 666, armagedon, apokalipsu, kao zlatna ribica sam, trazili ste, e sada cete da dobijete sve to, lovci su postali lovina, spremite se za zigosanje, dosta ste vi zigosali

Poslednja izmena:
Napadao si rekla kazala pitanja i jel su te opleli, ali cim je u pitanju kolektivna bruka, cut.
nisi u pravu, eno, na politici ne dam vucica izdajnika jer ceo narod proziva da je licemeran
pa, sale tvrdi da nisam pravoslavan jer kao ja brukam pravoslavlje

bruka je vec odavno pukla, sad ide zigosanje, ti ne shvatas moju vremensku distancu, adamovu - vi ljudi ste prevarani odavno, vec ste se obrukali svi od tamo 4. veka, samo sto tada nisu postajale denominacije, koje su se obrukale tek u 19.-20. veku

uostalom, sta me briga, evo stize 666, pa se branite, ali imate problem, er prvo morate da priznate da nije vatikan 666, a vatikan da niste vi protestanti 666

da vam nisam ja kriv sto ste se nasli u nebranom grozdju, pa prvo morate da priznate da ste bili obmanuti?

Poslednja izmena:
Politika nije vera.
ne zanima me
trazili ste 666 zigosanje, i sad ima da budete vi zigosani, a ne da zigosete druge, zato i ova operacija koronisanja, krunisanja, da se zacarite na 1000 godina - to je vasa vera, e sada ce vam se ostvariti, ne mislim licno na tvoju denominaciju, nego na sve, KOGA DOVATIM

ja adam vodim ovu spec. operaciju, nemoj da mi veruete, necete ni da postojite, ali od svoje vere u 666 necete uteci.

samo gledaj kako sam vas opkolio sa mediima, vladama, zakonima, majkrosoftom, kako cete uteci od zigosanja???

Poslednja izmena:
A.. ne zanima?
Interesantno...
Ti ciku nesmes da diras, i to je cinjenica.
Pozdrav.
kog ciku ne smem da diram?
svi vi koji verujete u zig 666 ste lovina da se vasa vera ostvari na vasoj kozi, a ne na tudjoj.
ko god je zagovarao knjigu otkrivenja neka se cuva, postaje lovina, mediji vec znaju i za patent majkrosoftov i za ovaj zakon - lov na ljude moze da pocne da bi se zigosali, jer covek nije nista bolji od stoke

vise od 10 godina se ja sa svima vama ubedjujem, lepo vam stoji u mom potpisu... e, pa sad sam okrenuo drugi list, ima da budete zigosani sa 666 svi koji u to verujete - kud ces postenije nego da se vasa vera na vama ostvari, hocete li se braniti, bezati u sume kao hajduci? - jedva cekam.

nisi u pravu, eno, na politici ne dam vucica izdajnika jer ceo narod proziva da je licemeran
pa, sale tvrdi da nisam pravoslavan jer kao ja brukam pravoslavlje

bruka je vec odavno pukla, sad ide zigosanje, ti ne shvatas moju vremensku distancu, adamovu - vi ljudi ste prevarani odavno, vec ste se obrukali svi od tamo 4. veka, samo sto tada nisu postajale denominacije, koje su se obrukale tek u 19.-20. veku

uostalom, sta me briga, evo stize 666, pa se branite, ali imate problem, er prvo morate da priznate da nije vatikan 666, a vatikan da niste vi protestanti 666

da vam nisam ja kriv sto ste se nasli u nebranom grozdju, pa prvo morate da priznate da ste bili obmanuti?
Ne brukaš ti pravoslavlje niti možžešššš
Uzvisuješ se ko Lucifer

kog ciku ne smem da diram?
svi vi koji verujete u zig 666 ste lovina da se vasa vera ostvari na vasoj kozi, a ne na tudjoj.
ko god je zagovarao knjigu otkrivenja neka se cuva, postaje lovina, mediji vec znaju i za patent majkrosoftov i za ovaj zakon - lov na ljude moze da pocne da bi se zigosali, jer covek nije nista bolji od stoke

vise od 10 godina se ja sa svima vama ubedjujem, lepo vam stoji u mom potpisu... e, pa sad sam okrenuo drugi list, ima da budete zigosani sa 666 svi koji u to verujete - kud ces postenije nego da se vasa vera na vama ostvari, hocete li se braniti, bezati u sume kao hajduci? - jedva cekam.
Sad kobajagi nezna kog ciku.
Kao nezna da nebi morao da dira ciku.

Ne brukaš ti pravoslavlje niti možžešššš
Uzvisuješ se ko Lucifer
Луцифер (лат. Lucifer - лучоноша, носилац светлости)

zasto je onda andrej kesarijski izopacio da je Hristos luconosa navodno dokazujuci da je i Jovan preteca, kao da je On doneo Hrista? i na drugoj strani za 4 andjela kaza da su najlukaviji demoni, - sve to zato sto je tako protumacio lazno otkrivenje.
2; 28 – 29 – и даћу му звезду јутарњу. Ко има ухо нека чује шта Дух говори црквама.

Јутарњом звездом назива се или онај о коме говори пророк Исаија: Како паде с неба, лучоношо (ο εωσφορος), звездо јутарња (Ис. 14; 12) уз обећање да ће, уништен, бити положен под ноге верних (Лк. 10; 18-19), или пак даница (лучоноша, грч. φωσφορον) споменута код блаженог Петра, која јасно блиста у срцима верних (2. Петр. 1:19). односно просветљење Христово. Лучоношама (звездама даницама) се називају и Јован Крститељ и Илија Тесвићанин – један као један као Претеча првог изласка (истока, освита, ανατολη) Сунца правде, а други као претходник Његовог Другог доласка. Ми верујемо да ће њихови заједничари бити и победници над ђаволом. Нема ничега изненађујућег у томе што се истим називом означавају појмови толико супротни један другом,
dakle za vas je lucifer i lucifer i Hristos, za vas su luciferi i Krstitelj i sv. Ilija, pa objasni mi molim te jel ti to mene vredjas, ili me nedostojnog stavljas u ovo drustvo SVETIH? svi smo mi za vas luciferi, jer nemate pojma kao ni kesarijski, osim da hulite, da sve zive nazivate luciferima, cineci volju samog lucifera.

Poslednja izmena:

Back