mislis predoceno sa interneta?
Nije tako (ispisao sam čitav tekst, čitaj ponovo). Za istinu se nisam obratio centralnom kompjuteru interneta, niti pak tebi, već Bogu,
tako se ni Bog nije obratio meni kroz internet niti kroz tebe već kroz moj san. Ali naravno, na internetu postoji mnoštvo informacija
do kojih su i drugi ljudi svojim istraživanjem došli. To se ne treba zanemariti niti to pobijam. Moje obraćanje Bogu je bilo s ciljem da
mi pošalje poruku koja je nevezana za zemaljski izvor, a koja govori o istinskom stanju trenutne zemaljske (ljudske) projekcije, izbora,
naših namjera i mogućih posledica manifestacije takvog sklopa. Dakle, ja nisam pitao Boga da mi da recept kako da izmislim toplu vodu,
već da mi predoči šta je u ovom košmaru najvažnije da prenesem čovječanstvu. To mi je dato.
a nano tehnologija vec postoji i treba da se primenjuje na lecenje, ali se opet vakcinasi trpaju, tako da mora zigosanje da padne sa 666 [takvi kao ti samo da razglasavaju da su vakcine 666, gejts patentirao vec]
Vidiš, opet ponavljam, nisam se tebi obratio da mi daš objašnjenje šta se dešava i kako i šta činiti. Obratio sam se Bogu.
Nisam se ja obratio Bogu da mi kaže da nano tehnologija već uveliko postoji i da se koristi, niti za koje ciljeve se MOŽE koristiti.
Ja sa želio znati samo ono što je najvažnije za čovječanastvo u ovom trenu i to mi je kristalno jasno predočeno.
Dakle, nije
upitno da li postoji nano tehnologija niti da li bi mogla da se koristi za druge svrhe, upitano je zašto i u koje se svrhe koristi SADA.
To, dakle ta njena trenutna svrha, se mora promijeniti, mora se ODBITI poslušnost njenim posjednicima, ne prihvatiti vakcinu ni po koju cijenu.
Predočeno mi je da je u vakcini već čitav koktel TERMINATORA... da, da, nije Terminator onaj Hollywood-ski Švarceneger, već je Termionator
mnogo opasniji, okom nevidljivi robot. Po svaku cijenu moramo odbiti vakcinisanje, jer vakcina je portal kroz koji tom robotu omogućavamo da
uđe u naše tijelo. To je poruka, jer ako to ne odbijemio, predočene su mi posledice prihvatanja i poslušnosti u par slika... a krajnji efekat jeste:
ISTREBLJENJE NEPOŽELJNOG ČOVJEKA.
Mene ne interesuje da li je nano čip=žig zvijeri ili ne, mene interesuje istina o tome kuda srljamo, gdje smo se usmjerili, šta smo namjerili,
jer ako to znam, jedino tada imam i mogućnost da promijenim svoju putanju, MIJENJAJUĆI SVOJ IZBOR. A očito znam. To i vama govorim.
I gledam vas i sebe s vama... još uvijek je važnije ko je u pravu a radi nam se o glavi.
PROBUDITE SE!
PROBUDIMO SE!
BDIJMO BUDNI!
Ako se ne probudimo na vrijeme, a vremena je ostalo taman onoliko koliko nam treba, bit' ćemo ko-kreatori samouništenja vrste.
Odluka je u našim rukama. MI smo moć koja će biti iskorištena da l' za naše samouništenje ili za naš preporod.
UJEDINJENI=SPAŠENI.
Spas nam neće doći od Boga, već od IZBORA koji činimo.
Bog pri tom podržava naš IZBOR, bilo da je to izbor samouništenja ili preporoda.
Zaboravimo na tren religijske podjele i na podjele u mišljenjima, sve to vodi ka našem propadanju.
Stanimo za tren, zaustavimo potrebu da budemo u pravu. Ostavimo se prepucavanja, krivnje i krivice.
Preuzmimo odgovornost za svoju sudbinu, SADA. Drugog vremena nema.
BUDIMO JEDNO, JEDNO KOJE IMA MOĆ DA MIJENJA KOLEKTIVU STVARANOST, MIJENJAJUĆI KOLEKTIVNU SVJESNOST.
Uzdignimo LJUBAV u našim srcima, ljubimo bližnje svoje... a svi vi ste mi bližnji, ja sam vam bližnji... zar to nismo do sada shvatili.
Ljubav je put ka Bogu i slobodi, ka istinskim vrijednostima Čovjeka kakav je zamišljen u Svijesti Boga.
Budimo ujedinjeni u Ljubavi.
Budimo NEPOSLUŠNI svim onim nesavjesnima, našim negativnostima, zlu koje hranimo u sebi i koje nas vodu destrukcijum samoiubništenje, u smrt...
BUDIMO POSLUŠNI BOGU U SEBI, SVOJOJ DUŠI, ONIM NAMJERAMA KOJE NAS VODE PROSPERITETU, KOJE NAS VODE U ŽIVOT.