ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
kako da budu zainteresovani kada imaju zig zveri
Najvaznije je da svedoci nemaju zig zveri,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da budu zainteresovani kada imaju zig zveri

Можда се нису одрекли речима али делима сигурноп јесу. Многи су на речима хрићћани а делима га се одричу
Нешто ме занима није ли ово икона звери
Kako tehnika napreduje rötako ljudi prilagodjavaju zig zveri.
Secam se to bese nekad TV pa kompjuter pa www pa kartice pa cipovi pa nedacno citam nesto sa genetikom evo i robota.
Tako ce napredkom tehnike opet nesto novo biti.
Ali glavni izvor iz kojeg potice ovaj izvestaj o zigu zveri biblija, se slabo istrazuje da se vidi sta je to u ko to daje.
Već ti ostavih biblijske potvrde u prethodnom postu...Safa biblijski to potvrdi.
Pravo pitanje je: "Kada će se dodeljivati žig?".Važno je i pitanje "ko daje žig" i sl., to je sve na mestu, ali najvažnije je odgovoriti na pitanje kada se dodeljuje žig. Jer kad to znamo, onda ćemo lakše prepoznati i ko dodeljuje žig. Jer nekom se može učiniti po nekim znacima da se već sad ili uskoro dodeljuje žig i sl., ali kad vidimo biblijsku hronologiju onda je jasno da obavezne dodele žiga zveri neće biti pre poslednjeg sedmogodišnjeg perioda (2029-2036 AD), tačnije da će početi 2032/33 AD nakon troipogodišnje propovedi proroka Ilije i Enoha da se ne prima žig, njihovog ubistva od strane Antihirsta i vaskrsenja (Otkrivenje 11). U tom periodu će biti sasvim jasno ko dodeljuje žig, a do tad možemo samo da tumačimo i razmišljamo, a kako vreme ide sve će postajati sve jasnije i jasnije. Meni se čini da će tzv. NLO tu imati veliku ulogu, tj. da će u doba Velike Nevolje nefilimi (demoni) dodeljivati žig. Sada se još uvek samo viđaju NLO-i i sl., ali tada će svi demoni doći na zemlju (i zato u to vreme, po Otkrivenju (parafraza): "teško, teško ljudima od zala koja idu na zemlju, jer se đavo vrlo razjario znajući da vremena malo ima"). Medicinski centri će biti veoma razvijeni. Tada će vakcinacija biti obavezna na svetskom nivou i vakcine će u sebi sadržati nanočip. Ko primi tu vakcinu promeniće mu se DNK u nefilimski i zato mu, po Otkrivenju Jovanovom, neće biti oproštaja, tj. "mučiće se dan i noć u jezeru ognjenom".I ko daje zig?
Rekoh već u prethodnom postu - poslednji sedmogodišnji period je 2029 - 2036 AD. Prva polovina tog perioda je propoved Ilije i Enoha protiv Antihrista i njegovog žiga, druga polovina je strahovlada Antihrista koji će sve prinuđavati da prime žig, a ko odbije biće gonjen. Od 2037. godine je hiljadugodišnje carstvo Hristovo. Da bi sve to razumeo pročitaj i prouči detaljno od početka do kraja ovaj link koji ti ostavih u prethodnom postu:Kako biblijski povezati zig zveri sa sedmogodisnjim periodom i kojim?
Rekoh već u prethodnom postu - poslednji sedmogodišnji period je 2029 - 2036 AD. Prva polovina tog perioda je propoved Ilije i Enoha protiv Antihrista i njegovog žiga, druga polovina je strahovlada Antihrista koji će sve prinuđavati da prime žig, a ko odbije biće gonjen. Od 2037. godine je hiljadugodišnje carstvo Hristovo. Da bi sve to razumeo pročitaj i prouči detaljno od početka do kraja ovaj link koji ti ostavih u prethodnom postu:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html
Računanje vremena koje je zasnovano po Julijanskom i Gregorijanskom kalendaru, nije zasnovno po svetom pismu, Bibliji. Tako da se na osnovu današnjih kalendara, ne može utvridti ni jedan datum, vezano za Hrišćanstvo niti na osnovu današnjih kalendara se ne može predvideti bilo šta a da je opsiano u svetom psimu.Vjerojatno na osnovu toga što će doba Crkve trajati 2000 godina, a to brojanje počinje nakon Isusove smrti na križu, a to je bilo 33. AD. Onda bi logično bilo da Nevolje započnu 2033. godine i da traju do 2040. Ali to je samo nagađanje. Bit svega je da smo mi trenutno u dobu Crkve i da smo pri samom kraju.
Po kojoj osnovi dolazi Enoh i Ilija?
Neko ce reci: ja sam Enoh.
A drugi, ja sam Ilija.
I ko ce im verovati?
Poznaje ih neko?
Ali zasto Enoh i Ilija?
A drugi, ja sam Ilija.
I ko ce im verovati?
Poznaje ih neko?
Ali zasto Enoh i Ilija?
Piše na tom linku na našem sajtu što sam ostavio (mada ima još biblijskih i astronomskih činjenica na osnovu kojih to izvodimo, a koje nismo stavili na sajt).Na osnovu čega su izvedeni ti datumi?
Jeste, to je jedna od stvari na osnovu kojih to izvodimo. S tim što smrt i vaskrsenje JAHOŠUE nije bilo 33 AD već 29 AD, pa Vaznesenje Neveste ne može biti pre 2029 AD (a da je poslednji sedmogodišnji period baš 2029-2036 AD, a ne kasnije izveli smo iz drugih biblijskih činjenica od kojih smo neke stavili na sajt). O tome smo pisali u 15. fusnoti linka koji sam ostavio:Vjerojatno na osnovu toga što će doba Crkve trajati 2000 godina, a to brojanje počinje nakon Isusove smrti na križu, a to je bilo 33. AD. Onda bi logično bilo da Nevolje započnu 2033. godine i da traju do 2040. Ali to je samo nagađanje. Bit svega je da smo mi trenutno u dobu Crkve i da smo pri samom kraju.
Da, "računanje vremena koje je zasnovano po Julijanskom i Gregorijanskom kalendaru, nije zasnovno po Svetom pismu, Bibliji". Mi smo se rukovodili biblijskim Enohovim kalendarom. Na osnovu njega se određuju ti datumi, što je hrišćanski - u Svetom Pismu je to JAHO (Bog) i ostavio za nas da bismo se spasili u ova poslednja vremena.Računanje vremena koje je zasnovano po Julijanskom i Gregorijanskom kalendaru, nije zasnovno po svetom pismu, Bibliji. Tako da se na osnovu današnjih kalendara, ne može utvridti ni jedan datum, vezano za Hrišćanstvo niti na osnovu današnjih kalendara se ne može predvideti bilo šta a da je opsiano u svetom psimu.
Odredjivanje takvih datuma uopšte ne pripadaju Hrišćanstvu. Zapravo antihrišćasnki je.
A drugi, ja sam Ilija.
I ko ce im verovati?
Poznaje ih neko?
Ali zasto Enoh i Ilija?
Po imenu pominju se u Starom Zavetu, a i u Jevanđelju i poslanicama apostola.U kom to svetom pismu su opisani Enoh i Ilija ???
Jeste, to je jedna od stvari na osnovu kojih to izvodimo. S tim što smrt i vaskrsenje JAHOŠUE nije bilo 33 AD već 29 AD, pa Vaznesenje Neveste ne može biti pre 2029 AD (a da je poslednji sedmogodišnji period baš 2029-2036 AD, a ne kasnije izveli smo iz drugih biblijskih činjenica od kojih smo neke stavili na sajt). O tome smo pisali u 15. fusnoti linka koji sam ostavio:
[15] Vaznesenje Neveste ne može biti, kako neki pogrešno uče, u bilo koji čas, već u tačno određeno vreme u skladu sa zakonima biblijske hronologije. Kao što je Hristos u treći dan od svoje smrti vaskrsao tako će i učenici njegovi (pre svega apostoli) koji su se udostojili da uđu u broj Neveste vaskrsnuti u treći dan, to jest, u trećem hiljadugodištu od svog upokojenja. Jer, jedan je dan pred Bogom kao hiljadu godina (Ps. 90:4; 2Petr. 3:8) i “evo izgonim demone i vršim iscjeljenja danas i sutra, a treći dan završiću” (Lk. 13:32) i “povratiće nam život do dva dana, treći dan podignuće nas, i živjećemo pred njim“ (Os. 6:2). Zato vaskrsenje Neveste Hristove nikako ne može biti pre nego što prođu 2 dana, to jest, 2000 godina od Hristovog vaskrsenja. Jer kad u Luka 13:32 Hristos kaže “u treći dan završiću ” to ne znači samo da će u treći dan vaskrsnuti svoje individualno telo nego da će i u trećem hiljadugodišnjem danu od svoje smrti vaskrsnuti svoje duhovno telo—Crkvu. Vreme od "dva dana" navršiće se na praznik Prvih plodova 16. Aviva, 2029. godine i od tada će početi da teče vreme “trećeg dana”. Vaskrsenje i Vaznesenje Crkve-Neveste trebalo bi da se dogodi na Praznik Truba, 1. dana 7. biblijskog meseca Tišrija, 2029. godine.
Godina 2029. je ujedno i subotnja čime bi se i u ovom slučaju ostvarila paralela da je Prvi Adam stvoren u subotnjoj godini da je zatim i Drugi Adam Jahošua Mesija došao prvi put (ovaplotio se) u subotnjoj godini, da je umro, vaskrsao i vazneo se u subotnjoj godini, i da će drugi dolazak po svoju Nevestu kao i sedam godina posle, nakon Velike nevolje, isto biti u subotnjoj godini.
Vaskrsenje Neveste treba da bude i sedam godina pre "potopa" čaša gneva (Otkrivenje 16) da bi se ispunile reči Hristove da će pred dolazak Sina Čovečijega biti kao u dane Nojeve, a Noje je ušao u barku 7 dana pre dolaska potopa (Postanje 7; Pravednoga 6; Targum Jonatana). Tih sedam dana bili su proročki i tumače se saglasno biblijskom hronološkom zakonu o jednom danu koji je jednak jednoj godini (vidi: Jezekilj 4:5,6 i Brojevi 14:34)
- - - - - - - - - -
Da, "računanje vremena koje je zasnovano po Julijanskom i Gregorijanskom kalendaru, nije zasnovno po Svetom pismu, Bibliji". Mi smo se rukovodili biblijskim Enohovim kalendarom. Na osnovu njega se određuju ti datumi, što je hrišćanski - u Svetom Pismu je to JAHO (Bog) i ostavio za nas da bismo se spasili u ova poslednja vremena.
- - - - - - - - - -
Zato što su oni živi otišli na Nebo, pa će doći da umru, tj. biće ubijeni od strane Antihrista nakon svoje propovedi. Posle 3,5 dana će vaskrsnuti i biti za svagda vazneti na Nebo.
- - - - - - - - - -
Po imenu pominju se u Starom Zavetu, a i u Jevanđelju i poslanicama apostola.
Enohov kalendar je biblijski. Evo npr. ovde imaš o tome:Enoh se pominje u Bibliji, Medjutim njegov kalednar nije opisan u Bibliji. Tako da je pravo pitanje, kava je to Biblija u pitanju. Ko je tu Bibliju pisao, ko je oduzimao dodavao. Ko to dovodi ljud eu zablude kada je Biblija u pitanju?
Enohov kalendar je biblijski. Evo npr. ovde imaš o tome:
http://enochcalendars.webs.com
Nije na tom sajtu sve tačno, ali jeste većinom, u svakom slučaju korisno je da analiziraš to, tu ćeš saznati dosta o Enohovom kalendaru. A daljim proučavanjem saznaćeš još savršenije.
Biblijski Enohov kalendar je u priznatim prevodima Svetog Pisma i to kako u kanonskim tako i priznatim apokrifnim (ne u lažnim apokrifima). Čitaj linkove koje sam ti ostavio, tamo imaš navode iz Svetog Pisma.Možda jeste u nekoj Bibliji. Medjutim u Hrišćanskoj Bibiliji nema Enohovog kalendara. Postoje priznati prevodi svetog pisma. U priznatim prevodima bilo katoličkim ili pravoslavnim. Nema Enohovog kalendara.
Nadji u priznatim svetim pismima Enohov kalendar i prikaži ga ???Biblijski Enohov kalendar je u priznatim prevodima Svetog Pisma i to kako u kanonskim tako i priznatim apokrifnim (ne u lažnim apokrifima). Čitaj linkove koje sam ti ostavio, tamo imaš navode iz Svetog Pisma.
A drugi, ja sam Ilija.
I ko ce im verovati?
Poznaje ih neko?
Ali zasto Enoh i Ilija?