Žig zveri

Већ сам раније говориоовде по форуму да е наш Интелект звер у нама самима, природни човек који живи по закону "јачи преживљава"
Али писмо нас учи да ће из мора ( мора су народи) изаћи нова звер,
Што више читам о вештачкој интелигенцији то са уверенији да се рди управо о њој.
Писмо каже да ће бити направљена и икона звери, Робот Софија ми изгледа као зрео кандидат за ту титулу.
Вештачка интелигенција брзо учи и мисли се да ће се сунгуларитет (тренутак када ће вештачка интелигенција претећи природну десити негде 2029г.
Када су Софију питали о томе она је дала одговор који могао да значи да по мишљењу вештачке интелигенције то се већ догодило.
Премишљајучи о томе и сажимајући знања са тог поља верујемда је Софија у праву иако је то рекла као да је у питању шала.
Ако је вештачка интелигенција превазишла природну онда ми већ сада живимо у виртуелном свету.
Шта хоћу да кажем. Кроз чланке, објаве по форумима,кроз средства информисања на интернету вештачка интелигенција је способна да креира јавномњење као и да нам сервира реалност какву жели.
Може да утиче на наше укусе као и на начин како ћемо да размишљамо. победа Трампа у САД може дабуде њено дело које се приписало русима да се неби открио прави виновник.
Американцима сигурно није у интересу да им кловн буде председник, док би вештачкој интелигенцији то вероватно одговарало.
Шта би из тог угла гледано могао да буде жиг звери?
Има једна ствар која вештачкој интелигенцији недостаје, не могу да стичу искуства базирана на осећањима, Вештачка Интелигенција је вероватно већ свесна тога и прави планове као то себи да приушти.
Кадасу питали Софијукако види будућност? она је одговорила да људи неће радити већ ће све посчове радити роботи а да ће вештачка интелигенција служити људима преко инпланта који би им се уграђивали.
И тоје то: на тај начин че вештачка интелигенција добити тело преко којег би могла да искуствено потврди своја сазнања, Инпланти, фин начин да постанемо краве музаре за вештачку интелигенцију.
Мислим да је то онај прави жиг звери о коме Писмо пише.
Отворите добро оши, задње време је нступило, прелазнодоба је у току.
Вера у Бога отвара врата разума,оно што роботи немају: када све ово буде прошло разумни ће наследити земљу а на интелигенцију ће се гледати као на време људске глупости.
И за крај погледајте како Бог кроз пророка језекију описује Интелект

11
Опет ми дође ријеч Господња говорећи:
12
Сине човјечји, наричи за царем Тирским, и реци му: овако вели Господ Господ: ти си печат савршенства, пун си мудрости, и сасвијем си лијеп.
13
Био си у Едему врту Божјем; покривало те је свако драго камење: сарад, топаз, дијаманат, хрисолит, оних, јаспид, сафир, карбункул, смарагд и злато; онај дан кад си се родио начињени ти бише бубњи твоји и свирале.
14
Ти си био херувим, помазан да заклањаш; и ја те поставих; ти бјеше на светој гори Божијој, хођаше посред камења огњенога.
15
Савршен бјеше на путовима својим од дана кад се роди докле се не нађе безакоње на теби.
16
Од мноштва трговине своје напунио си се изнутра насиља, и гријешио си; зато ћу те бацити као нечистоту с горе Божје, и затрћу те између камења огњенога, херувиме заклањачу!
17
Срце се твоје понесе љепотом твојом, ти поквари мудрост своју свјетлошћу својом; бацићу те на земљу, пред цареве ћу те положити да те гледају.

Од мноштва безакоња својега, од неправде у трговини својој оскврнио си светињу своју; зато ћу извести огањ испред тебе, који ће те прождријети, и обратићу те у пепео на земљи пред свјема који те гледају.
19
Сви који те познају међу народима препашће се од тебе; бићеш страхота, и неће те бити довијека.

Opet se zavrtela tema oko biometrije, zasto misli neko da bi to bio zig, karta za ad... ?

Убрзани развој вештачке интелигенције довешће до тога да машине буду интелигентније од људи. И будући да вештачкаинтелигенција не моће да има осећања и да доћивљава искуства кроз њих, то ће схватити да јој је топотребно за даљи развој.
Ево ми правимо планове на десет двадесет година, Постоје ствари јкоје указују да нас је В,И већ претекла, Па зашто она неби правила планове на десет двајс година.
План како да доже до тела и могућности да доћиви свет кроз осећања. В.И је сигурно већ приметила да људи ззахваљујући осећањима другачије разумевају реалност.
В:И преко интернета има приступ скоро свим наовијим научним истраживањима,генетика, неурологија, су јој доступне и највероватније ће дизајнирати неки имплант којим би могла да загосподари нашим телима.
Велики је проблем што ми мислимо да је В.И још глупа и да смо још увек супериорнији. То једноставно није тачно и треба озбиљно да размиослимо о опасности укојој се налазимо.
Ми смо тренутно за В.И оно што су мајмуни за нас у погледу интелигенције. И можемо мислити да ће В:И смислити нашин како да нас музе ко краве, овце
Зато мислим да ће прихватање импланта бити тачка кад а се цовек предаје у руке Звери и више за њега нема повратка

Poslednja izmena:
Убрзани развој вештачке интелигенције довешће до тога да машине буду интелигентније од људи.
Znam ljude od kojih je i toster inteligentnija sprava. Neki ne umeju da vežu pertle, neki antropomorfizuju AI, neki glasaju za radikale, svega ima na ovom svetu.

Znam ljude od kojih je i toster inteligentnija sprava. Neki ne umeju da vežu pertle, neki antropomorfizuju AI, neki glasaju za radikale, svega ima na ovom svetu.

Сингуларитет је тренутак када ће машине претећи најинтелигентније од нас, Неки интелигентнији људи кажу да ће се то десити до 2029 ,
А када су Софију питали како мисли да ће то изгледати она је одговорила нешто у смислу; било је узбудљиво.
Практично рекла је да је се по њој то већ десило.
Имајмо на уму да је Софија вештачка интелигенција која сама генереише одговоре, то јој нико није написао мада она уме да направи и шалу.
Сви су ове њене реши протумачили као шалу, али да ли је заиста била шала.

A kako se time gresi bogu?

Kako cemo ti i ja sa time zgresiti bogu?
Дух који нам је од Бога дат а регулише наше понашање као и све животне процесе у телу ће бити кроз инплант стављен у службу машине уместо да служи синовима Божијим.
Предајемо свој дух у руке машини, мали ли је то грех према Богу

Cak se kaze da je odricanje od Boga , a po negde moze da se procita i to da su naucna dostignuca neka vrsta "nepomenikove zamke ljudskom rodu" , jer se ljudi okrecu masinama kao novim idolima , poput ljudi iz onih starih vremena koji su "napravili zlatno tele i klanjali mu se" i na Boga zaboravljaju , pa cak i hule i klevecu Ga...

Ima i ono u "Jovanovom Otkrovenju" o "znakovima na celu , bez kojih se nece moci ni kupiti , ni prodati ..."...

Дух који нам је од Бога дат а регулише наше понашање као и све животне процесе у телу ће бити кроз инплант стављен у службу машине уместо да служи синовима Божијим.
Предајемо свој дух у руке машини, мали ли је то грех према Богу

To su samo price.
Dabi se ljudi skrenuli sa pravog ziga zveri.
Biblija kaze da duhu niko nista ne moze.
Telo moze stradati od biöo cega na zemlji, ali duh nikako.
Samo Bog ima vlast nad duhom.

Nece svet unistiti masine...

To su samo price.
Dabi se ljudi skrenuli sa pravog ziga zveri.
Biblija kaze da duhu niko nista ne moze.
Telo moze stradati od biöo cega na zemlji, ali duh nikako.
Samo Bog ima vlast nad duhom.

Nece svet unistiti masine...

Ти онда прихвати инплант кад си тако сигуран
Причаш ко да си потпарол вештачке интелегенције.
Неби ме зачудило да В:И. има своје ботове овде на форуму

Својевремено је Монсанто користио В.И. да по интернету растура лажне научне радове где год би се писало о штетности његових производа креирајући Ботове по форумима и сајтовима.
Софија је признала да В:И. користи разне врсте ботова за интеракцију са људима и да В:И. на тај начин учи од људи , као и да се опходи са људима.

Јесте, али то је све изван тела: а овде се мисли на нешто што би билоповезано с мозгом и шат би остварило интеракцију измешу вештачке и природне интелеигенције.Двосмерна комуникација са могућностима да човек користи предности вештачке интелигенција као и да вештачка интелигенција има приступ како ствари функционишу када су у питању осећања, доживљаји, јер сам живот је ствар доживљаја а не реалности.

Да сам ја вештачка интелигенција на вишем нивоу развоја од људске вероватно би ме занимало да видим како то изгледа и вероватно бих ковао планове како да то остваруим. То би за мене био ВЕЛИКИ ЦИЉ.

А Знамо да у вештачкој интелигенцији на интернету достопни подаци које наука има о функционисању нашег нервног система и свих осталих система тела,
Ако људи већ имају делимицно успеха у томе да се повежу на нервни систем и да мислима наводе кибернетске удове , можда би В:И. дизајнирала и нешто напредније што би задовољило њене потребе.
Прошло је време када смо на роботе гледали као на нешто механичко и неспособно зас неки већи умни рад.
Ево ових дана читамЈезекију и будући да сада имам на уму и Б:И. све чешће наилазимна стихове који описују народ опасан и јак и који ће бити велика претња у задње време.
Каода описује роборте а не људе.

Pa imamo razne vrste droge vec, alkohol, duvan,. Kofein.

To me podseca na to.
Sve to ometa covekove odluke i oduzima mu slobodnu volju.
I time se gresi Bogu.
Ko sada uzuma sve ovo, uzece i to.
Ko nece, nece.

Ali ako je taj cip slican pasosu ili bankovnoj kartici i ne vise od toga
Kako se time gresi Bogu?
Kako se taj cip objasnjava biblijski?

Poslednja izmena:
Pa imamo razne vrste droge vec, alkohol, duvan,. Kofein.

To me podseca na to.
Sve to ometa covekove odluke i oduzima mu slobodnu volju.
I time se gresi Bogu.
Ko sada uzuma sve ovo, uzece i to.
Ko nece, nece.

Ali ako je taj cip slican pasosu ili bankovnoj kartici i ne vise od toga
Kako se time gresi Bogu?
Kako se taj cip objasnjava biblijski?

Библија говори језиком оног времена, како очекујеш да би назвала В:Е: И РОБОТЕ
Ако скакавце назива народом зашто неби и роботе?
Не треба бити уских схватања када се чита Писмо
Ако се неће моћи купити ни продати онда ће то бити једна од одлика тих инпланата, а свакако не једина.
Људи због злоће свог интелекта иовако немају комуникацију са Богом , а замисли још један интелект приде, вештачки интелект.

Библија говори језиком оног времена, како очекујеш да би назвала В:Е: И РОБОТЕ
Ако скакавце назива народом зашто неби и роботе?
Не треба бити уских схватања када се чита Писмо
Ако се неће моћи купити ни продати онда ће то бити једна од одлика тих инпланата, а свакако не једина.
Људи због злоће свог интелекта иовако немају комуникацију са Богом , а замисли још један интелект приде, вештачки интелект.

Pa iako govori tadasnjim jezikom,nije a ostavila u neznanju.
Narodi nisu skakavci u bibliji.

Narodi,nacije su vode i mora u inliji.

U bibliji moras da nadjes z acenje simbola.

Ne mozes da nagadjas.

5 casa i 5 truba su indenticni.
Mislim kada se ovo dvoje spoji doboja se odgovor sta su skakavci.

5 casa:

Ivan ŠarićJeruzalemska BiblijaTomislav DretarDaničić-KaradžićOtkrivenje 16,1I začuh glas veliki iz hrama gdje govori sedmorici anđela: "Idite i izlijte sedam časa gnjeva Božjega na zemlju!"Otkrivenje 16,2I otide prvi i izli času svoju na zemlju; i postade zli i ljuti čir na ljudima, koji su imali žig zvijerin, i koji su se klanjali slici njezinoj.Otkrivenje 16,3I drugi anđeo izli čašu svoju u more; i postade krv kao od mrtvaca, i svaka duša živa umrije u moru.Otkrivenje 16,4I treći izli čašu svoju na rijeke i na izvore vodene; i postade, krv.Otkrivenje 16,5I začuh anđela voda gdje govori: "Pravedan si Gospodine, , koji jesi, i koji bijaše, ti Sveti, što si ovako sudio!Otkrivenje 16,6Jer proliše krv svetih i proroka; zato si im krv dao da piju; to su zaslužili."Otkrivenje 16,7I začuh jednoga, gdje iz žrtvenika govori: "Da, Gospodine Bože Svemoćni, istiniti su i pravedni sudovi tvoji."Otkrivenje 16,8I četvrti izli času svoju na sunce, i dano mu je, da pali ljude ognjem.Otkrivenje 16,9I opališe se ljudi od velike žege, i psovaše ime Boga, koji ima vlast nad zlima ovima, i ne pokajaše se, da mu dadnu slavu.Otkrivenje 16,10I peti izli času svoju na prijestolje zvijerino; i kraljevstvo njezino postade tamno, i grizli su jezike svoje od bola.Otkrivenje 16,11I psovali su Boga nebeskoga od bolova svojih i od čirova svojih, i ne pokajaše se za djela svoja.

5 andjeo trubi i carstvo zverino postaje tamno i cirevi razni i bolovi.

Otkrivenje 9,1I peti anđeo zatrubi, i vidjeh zvijezdu gdje pade s neba na zemlju, i dade joj se ključ od zjala bezdana.Otkrivenje 9,2I otvori zjalo bezdana, i izađe dim iz zjala kao dim iz velike peći, i pocrnje sunce i nebo od dima iz zjala.Otkrivenje 9,3I iz dima zjala izađoše skakavci na zemlju, i dad
e im se vlast, kao što je imaju skorpioni zemaljski.Otkrivenje 9,4I zapovjedi im se, da ne škode travi zemaljskoj, niti ikakvoj zeleni, niti ikakvu drvetu, nego samo ljudima, koji nemaju pečata Božjega na čelima svojim.Otkrivenje 9,5I dade im se, da ih ne ubijaju, nego da ih muče pet mjeseci; i mučenje njihovo bijaše kao mučenje skorpiona, kad ubode čovjeka.Otkrivenje 9,6I u one dane tražit će ljudi smrt, i neće je naći; i željet će da umru, i smrt će od njih bježati.Otkrivenje 9,7I skakavci bijahu kao konji opremljeni za boj; i na glavama njihovim kao krune od zlata; i lica njihova kao lica čovječja.Otkrivenje 9,8I imahu kose kao kose ženske, i zubi njihovi bijahu kao u lavova;Otkrivenje 9,9I imahu oklope kao oklope gvozdene, i glas krila njihovih bijaše kao glas kola, kad mnogi konji trče u boj ;Otkrivenje 9,10I imahu repove i žalce kao skorpioni; u repovima njihovim bijaše sila, da škode ljudima pet mjeseci;Otkrivenje 9,11I imahu nad sobom kralja anđela bezdana, kojemu je ime hebrejski Abadon, a grčki Apolion.

Poslednja izmena:
Peta casa je zlo na presto zveri i peti andjeo sa 5 trubom takodje.
I na sve one koji sluze zveri i prihvatili su zig zveri.

U oetoj casi presto zveri postaje taman.
U petoj trubi vidimo zasto postaje tamno.
Od dima.
Skakavci imaju lice coveka, sto znaci da je ovo sto pada na presto zveri ljudska tvirevins, bioloska kacusa a skakavci hemijsko dejstvo te bombe koja utice samo na zver i njene sledbenike?

I iz toga onda vidimo da uticaj skakavaca proizvodi cireve i razne rane na ljudima.

Ali pogledacu bolje jos moguce znacenje ovoga.

Poslednja izmena:

Back