- Poruka
- 9.400
Kaze se da ce u Svedskoj prvi ukinuti kes u Evropi do 2023, prvi ce ukinuti kes a prvi su i uveli kes u Evropi,,,taman ce antihrist doci do tada,a mi cemo "uci" u propalu E.U.hahaha,kakve smo mi dileje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, jednoga lepoga dana, preko cipa ce se vrsiti uvid u bankovni racun.
Kako si ga ti upoznao, kada se u Hrista krstio nisi
- - - - - - - - - -
Na pokajanje sigurno i to na kolena da kleknes, i da se molis Bogu naglas, da ti otvori duhovne oci, i da izadjes iz kulta.
Vaskrs u nedelji se slavio i znatno pre Konstantina i to od samog pocetka,to sam i pre iznosio cini mi se na ovoj temi,,,,postoje pisani dokazi ,istorijske cinjenice ,kakav papa kakvi bakraci?!Da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj nje
Већ сама ова реченица говори да је жиг нешто што има везе са куповином. Неће продавац на каси да нас испитује да ли славимо недељу или суботу. Они који не буду имали жиг неће моћи купити. Дакле већ можемо размишљати да је то у питању неки чип или нешто тако, нека картица за куповину и слично.У времену у којем се налазимо ми можемо видети шта се већ дешава и какве се технологије користе. Негде сам прочитао да је у Швајцарској већ заживело да се сав проток новца обавља електонски, Народ се мало бунио, они старији који су навикли на кеш у џепу, али то је прошло: значи свет иде у том правцу да ко нема рачун и банци, ко није део система неће моћи ни да купи ни да прода. Само је ствар технологије да ли ће чип бити на картици, или у облику погодном да се стави испод коже, или нека ласерски уцртано обележје на кожи које одређени апарати могу да читају. Није важна технологија колко је важно да смо у систему и да зависимо од система.
Што се тиче недеље и суботе као дана одмора: сам Господ је рекао да је субота ради човека а не човек ради суботе. Али будући да је господ уврстио Суботу у Закон, А закон и учитељ на Хебрејском имају исти корен што значи да су сродне речи. А и Павле у посланицама објашњава да је Закон Учитељ. Т о би свако коме је стало до спасења требало по савести да преиспита шта је ту добро чинити по питању Суботе. Католичка црква је чак у свом преводу светог писма избацила четврту заповест која се односи на суботу. У спору са протестантима католици су из писма показали да је субота божји дан одмора показавши тако да и протестанти нису доследни кад кажу да писмо мора да буде ауторитет. Јер протестанти слава недељу као Божји дан а овамо се позивају на ауторитет Писма. Католици су им доказали да је по писму субота Божји дан; али они после тога кажу да је ауторитет цркве изнад ауторитета писма и да црква може то да промени што су и променили, па је сада дан господњи дан бога сунца, сандеј. Како кажу католици: они су покрстили бога сунца и он је сад крштен и христијанизован, То је урађено под покровитељством цара Константина док црква још није била подељена на Католичку и Православну.У основи питање Дана Господњег је питање има ли црква ауторитет да одреди који ће дан бити Дан Господњи.
Bas me zanima kako bi nedelju utisnuli u ruku ili glavu ,,,dodjite da vas zigosemo nedeljom ,je li taj sistem?!Ovde u biblijskom izvestaju vidimo tu lepezu mogucnisti:
Otkrivenje 13,16I učini, da se svima, malim i velikim, i bogatim i siromašnim, i slobodnim i neslobodnim dadne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim;Otkrivenje 13,17I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig: "ime zvijeri ili broj imena njezina.
Ko ima zig, nedelju, ime zveri. Priznaje tada vladajuceg papu. Ili broj imena te vladajuce sile zvane zver, a to znaci peihvatanje neku od papskih titula koje ima vise.
Po ovom izvestaju nece biti samo zig zveri kao uslov.
Ništa od toga se neće dogoditi, kao što smak sveta nije bio 2000. Ne postoji nikakav antihrist. Ne postoje nikakvi proroci. Neznalice koje pogađaju ono što se dogodilo nisu proroci. Muaha ha ha ha ha ha ha.
Ne verujes u ono sto pise u svetom pismu?
Ovo "glupo pitanje" posle 2 nedelje... Ne visimo svi na forumu. Blago tebi!Kakvo glupo pitanje na nivou deteta iz vrtića. Ne verujem ničemu, a naročito teškim, ali ponavljam, teškim glupostima koje pišu u "svetom pismu". Autori te knjige nisu znali za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik. Van pameti. Ja sam paganin i baš me briga za bilo kakvo sveto pismo. Setio si se da mi postaviš ovo glupo pitanje posle... koliko... više od dve nedelje... O bože dragi. Pravom bogu svaka čast, a demonu koji se neukim ljudima predstavio kao bog i od njih tražio krvne žrtve sve najgore. Šta će bogu krv? Ne treba mu uopšte. Namaste.
Bas me zanima kako bi nedelju utisnuli u ruku ili glavu ,,,dodjite da vas zigosemo nedeljom ,je li taj sistem?!
- - - - - - - - - -
Glasnik. :
22.01.2016. 18:56
Re: Da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj nje
Cine preljubu boreci se protiv Bozjeg zakona a onda vicu da su izasli?
Izasli da mogu da zive u grehu.
Kao sto rekoh, opet neka sveta i tajna pripadnost?
Znaci adventisti su bezgresni?
Da li sebe smatrate gresnima ?
Ili pravednima?
Setite se price o cariniku i fariseju ,i ko je otisao opravdan a ko odudjen?!
Nego u sta se krstio ?
Ne verujes u ono sto pise u svetom pismu?
Meni kao Pravoslavcu nije kuran sveto pismoNe veruješ u ono što piše u Kuranu?

Cekam jos na odgovor.
Hajmo crkve i zajednice...