Žig zveri

Uobicajena metoda Branhamovaca je napadanje i pljuvanje tudjih religioznih pravaca sa ciljem da ostave utisak kako su oni upuceni u navodne nedace drugih, pa da tako navodno njih upucene, gledaoci sa strane,indirrktno priupitaju za pravi i navodno posteni put.
To je nacin i metoda rada Branhamovaca.
Dok svoju pripadnost Branhamovcima , svim metodama dok je moguce, kriju, da ne bi bili i sami popljuvani i razotkriveni na isti nacin na koji sami rade.
Svoju pripadnost otkrivaju privatno onome kod koga primete da su izazvali interesovanje.

Prljava metoda.
Prljave metode nisu od Boga.
Pljuvati na druge da bi zadobio clanove?
A svoje noge kriti.
Jad i beda i muka

Naravno ,prljave metode su od necastivog ,lukavstvo ne moze biti od Boga

Smesno je sta ti pises ovde i jos me napadas da sam branhamovac, sto je jako glupo.
Bio sam davno adventista, i kad sam shvatio cime se sluzi generalna konferencija, izasao iz " bolesnog tkiva".
U Bibliji stihovi iz Otkrivenja 21,9 i 22,17 decidirano govore o Bozijoj crkvi, koja se zove Nevesta.
Procitaj, da bi znao da adventisti, nisu odabran narod po Vajtovoj.
Koliko sam ja procitao sta Branham izjavljuje, je da ne trazi od ljudi da ga slede, niti da budu clanova njegove crkve, za razliku od adventista, koji daju garanciju vernicima, da ce imati vecni zivot u njihovoj crkvenoj organizaciji, sto je tipicana americka provokacija, da bi se vernicima uzimale pare.
Takodje u D.Apost. 2,38 pise da je krstenje u ime Isusa Hrista, i apostoli su to upravo i radili, jer se dobijao dar od Boga.
Sta adventisti rade, krstavaju u ime Oca,Sina i Duha, a do su Bozije titule, znaci apostoli nisu poslusali Isusa, vec su krstavali, onako kako je pravo krstenje.
U Biblji pise da je Bog jedan, i da je i Spasitelj, Isaija 44, a adventisti to ne priznaju.
U Jovanovom jevandjelju, Isus dokazuje da Bog cini dela, kroz, a takodje da je Bog duh, adventisti ni to ne prihvataju.
Stih kojeg se drze adventisti u vezi trojstva, je iz Isaije 9,6 a jevreji objasnjavaju da je to u vezi kralja Jezekilja,koji spasava Izrael.
BOG je spasao Noja, i rekao mu da je u zavetu sa njim odobrio da se sve moze jesti, adventisti ni to ne priznaju.
Sam Isus je ponistio subotu, adventisti ni to ne priznaju.
Ali priznaju jevrejski desetak,kojim ih je Miler obavezao, da bi sto vise para uzeo od lakovernih vernika, i da bi gen.konferencija mogla da okrece pare u njihovu korist.
Pastori imaju plate od desetka, i uzivajaju drzavne penzije, a dana radnoga nemaju, a Biblji je Bog rekao Adam da sa mukom zaradjuje hleb svoj nasusni.
Lgbt ucitelj im vodi subotnju skolu, u severno americkoj diviziji,a prema zakonu koji je donesen na Endrjus fakultetu, i na to niko iz gen.konferencije se ne obazire.
Znaci, toliko "prljavog vesa" imate u crkvi, i ti umesto da se bunis protiv ovakvog licemerstva, ti potpuno neosnovano podmeces insinuacije.
Uzmi se u pamet, i izadjI iz kulta dok jos imas vremena.

Da li s ti svestan sta pises??
Nisu poslusali Isusa ,nego sta su radili ,sta im se cefne???

Uobicajena metoda Branhamovaca je napadanje i pljuvanje tudjih religioznih pravaca sa ciljem da ostave utisak kako su oni upuceni u navodne nedace drugih, pa da tako navodno njih upucene, gledaoci sa strane,indirrktno priupitaju za pravi i navodno posteni put.
To je nacin i metoda rada Branhamovaca.
Dok svoju pripadnost Branhamovcima , svim metodama dok je moguce, kriju, da ne bi bili i sami popljuvani i razotkriveni na isti nacin na koji sami rade.
Svoju pripadnost otkrivaju privatno onome kod koga primete da su izazvali interesovanje.

Prljava metoda.
Prljave metode nisu od Boga.
Pljuvati na druge da bi zadobio clanove?
A svoje noge kriti.
Jad i beda i muka

Smesno je sta ti pises ovde i jos me napadas da sam branhamovac, sto je jako glupo.
Bio sam davno adventista, i kad sam shvatio cime se sluzi generalna konferencija, izasao iz " bolesnog tkiva".
U Bibliji stihovi iz Otkrivenja 21,9 i 22,17 decidirano govore o Bozijoj crkvi, koja se zove Nevesta.
Procitaj, da bi znao da adventisti, nisu odabran narod po Vajtovoj.
Koliko sam ja procitao sta Branham izjavljuje, je da ne trazi od ljudi da ga slede, niti da budu clanova njegove crkve, za razliku od adventista, koji daju garanciju vernicima, da ce imati vecni zivot u njihovoj crkvenoj organizaciji, sto je tipicana americka provokacija, da bi se vernicima uzimale pare.
Takodje u D.Apost. 2,38 pise da je krstenje u ime Isusa Hrista, i apostoli su to upravo i radili, jer se dobijao dar od Boga.
Sta adventisti rade, krstavaju u ime Oca,Sina i Duha, a do su Bozije titule, znaci apostoli nisu poslusali Isusa, vec su krstavali, onako kako je pravo krstenje.
U Biblji pise da je Bog jedan, i da je i Spasitelj, Isaija 44, a adventisti to ne priznaju.
U Jovanovom jevandjelju, Isus dokazuje da Bog cini dela, kroz, a takodje da je Bog duh, adventisti ni to ne prihvataju.
Stih kojeg se drze adventisti u vezi trojstva, je iz Isaije 9,6 a jevreji objasnjavaju da je to u vezi kralja Jezekilja,koji spasava Izrael.
BOG je spasao Noja, i rekao mu da je u zavetu sa njim odobrio da se sve moze jesti, adventisti ni to ne priznaju.
Sam Isus je ponistio subotu, adventisti ni to ne priznaju.
Ali priznaju jevrejski desetak,kojim ih je Miler obavezao, da bi sto vise para uzeo od lakovernih vernika, i da bi gen.konferencija mogla da okrece pare u njihovu korist.
Pastori imaju plate od desetka, i uzivajaju drzavne penzije, a dana radnoga nemaju, a Biblji je Bog rekao Adam da sa mukom zaradjuje hleb svoj nasusni.
Lgbt ucitelj im vodi subotnju skolu, u severno americkoj diviziji,a prema zakonu koji je donesen na Endrjus fakultetu, i na to niko iz gen.konferencije se ne obazire.
Znaci, toliko "prljavog vesa" imate u crkvi, i ti umesto da se bunis protiv ovakvog licemerstva, ti potpuno neosnovano podmeces insinuacije.
Uzmi se u pamet, i izadjI iz kulta dok jos imas vremena.

Ima veze sa lojalnošću prvoj zveri.

Ako ste lojalni Sotoninom autoritetu, Vaš račun neće biti ugašen.

Ako poštujete i dalje Tvorca neba i zemlje, Vaš račun biće ugašen.

Nejasno?

Čovek koji poštuje svoga Tvorca imaće ugašan račun!

Pa bilo to sadašnja kartica ili neki drugi moderni način plaćanja.

Moramo razmišljati o kojoj zveri se radi?

Opomena trećeg anđela iz Otkrivenja 14. glave glasi...

Rev 14:9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
Rev 14:10 I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
Rev 14:11 I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.

Nasuprot žigu zveri imate one koji poštuju sve Božje zapovesti:

Rev 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.
A sta Vi SDG ste sVeTi?

Пријатељу ја не припадам ни једној од овоземаљских цркава, ја припадам Божјој Цркви,заједници свих светих. Имаш проблем да разумеш неке ствари чини ми се, или чујеш оно шта желиш да чујеш колико видим

Koja li je to sekta ??

- - - - - - - - - -

Зар се не сећаш Гласниче? ти си поставио текст на блогу о 144000 и 12 племена израиљевих. Ко су оних 144000? Они који се нису опоганили са женама, са црквама . Народ Божји ће напустити Вавилон и све њене кћери. Зато изађи док је време да не би после гледао оне који су У Божјој Цркви а ти избачен напоље.

144000 Izrailjaca ,mi nismo Izrailjci ,ali je ljudima tesko da to ukapiraju

- - - - - - - - - -

SDG Mudorst da prepoznamo zlo, i bezazlenost da budemo krotki po ugledu na svoga Spasitelja.
On nije kršio Božje zapovesti. Ni jedne! Nikada!
I mi možemo izgraditi savršeni karakter po ugledu na svoga Spasitelja, ako to hoćemo.

NIje tacno ,prekrsio je subotu ,lecio coveka ,kidao klasje ,jeo svestenicke hlebove sa ucenicima ,,ali namerno da bi ljudima dao pouku da je On veci od tih pravila .,,.a istina je da On nema greha nikada nije nacinio nijedan jedini greh

Ти изгледа не знаш које су Христове заповести па их мешаш са законом.Ево да те подсетим:
Ако је гладан непријатељ твој нахрани га, Ако је жедан напој га, Ако ти ко удари шамар окрени му и други образ, Ако те ко потера сат иди с њим два.Уклони се од зла и учини добро. Ко погледа жену са жељом у срцу већ је учинио прељубу.
Благосиљајте оне који вас куну итд
Jer vam kažem da ako ne bude veća pravda vaša nego književnika i fariseja, nećete ući u carstvo nebesko. А фаризеју су творили закон.
Čuli ste kako je kazano starima: ne ubij; jer ko ubije, biće kriv sudu.
A ja vam kažem da će svaki koji se gnjevi na brata svojega ni za što, biti kriv sudu; a ako li ko reče bratu svojemu: raka! biće kriv skupštini; a ko reče: budalo! biće kriv paklu ognjenom.
Zato dakle ako prineseš dar svoj k oltaru, i ondje se opomeneš da brat tvoj ima nešto na te,

24 Ostavi ondje dar svoj pred oltarom, i idi prije te se pomiri s bratom svojijem, pa onda dođi i prinesi dar svoj.
Čuli ste kako je kazano starima: ne čini preljube.

28 A ja vam kažem da svaki koji pogleda na ženu sa željom, već je učinio preljubu u srcu svojemu.

Итд
Ovo je dobro napisano
!!

...
Vi ne verujete u krst ,a pisete o njemu ,smatrate da je paganski ,a sam Hristos je rekao da ko ne uzme svoga krsta i ne ponese sa sobom nije Njega dostojan!!

- - - - - - - - - -

A apostol kaze da sto je onima krst ludost ,nama je uteha i radost...

Poslednja izmena od moderatora:
Ти питаш мене да ли волим истину а сам нећеш да размислиш о ономе што ти говорим, Тако не раде они који љубе истину. Онај ко не проверава своју истину како може рећи да љуби истину?
Велику Борбу сам узео да читам не би ли употпунио своју истину а тамо сам нашао ствари које говоре против истине. О томе сам и детаљно писао образлажући истину.
Св. писмо јасно каже да они који верују у Исуса Христа и творе његове заповести не иду на суд а ви учите да идемо на суд. Зна се ко иде на суд; они који нису веровали и творили оно што је Христос говорио да треба.
Докажи да не говорим истину кад овако говорим.

Strasni Sud ce biti za sve ,neki ce primiti nagradu-vecni zivot ,a neki kaznu-vecno mucenje

Ти питаш мене да ли волим истину а сам нећеш да размислиш о ономе што ти говорим, Тако не раде они који љубе истину. Онај ко не проверава своју истину како може рећи да љуби истину?
Велику Борбу сам узео да читам не би ли употпунио своју истину а тамо сам нашао ствари које говоре против истине. О томе сам и детаљно писао образлажући истину.
Св. писмо јасно каже да они који верују у Исуса Христа и творе његове заповести не иду на суд а ви учите да идемо на суд. Зна се ко иде на суд; они који нису веровали и творили оно што је Христос говорио да треба.
Докажи да не говорим истину кад овако говорим.

Нешто ми сумњиво то да су лажни пророк протестантске цркве, Зар и Елен није неки пророк. Можда чак и лажни пророк.
Nije mozda nego sigurno!
Prorok koji pogresi samo jedno prorocanstvo ,taj prorok nije od Boga ,samo jedno ,a za takve je kazna u Starom Zavetu bila smrt ,,,a ova je zabrljala ko zna koliko

Original postavioGlasnik.
Pa zato sto trebas da upoznas tematiku.
1.Kor 15:45 Tako je i pisano: Prvi čovek Adam postade u telesnom životu, a poslednji Adam u duhu koji oživljuje.
1.Kor 15:22 Jer kako po Adamu svi umiru, tako će i po Hristu svi oživeti
Mozes li nam reci zasto Isus bas postaje Bozji sin?
Zasto jednostavno nije postao samo covek.

Isus nije "postao"Bozji Sin ,On je oduvek bio to ,samo se ovaplotio kao covek ,tj.postao covek,,,

Симбол вере
Верујем у једнога Бога, Оца, Сведржитеља, Творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог.
И у једнога Господа Исуса Христа, Сина Божјег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; Светлост од Светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног, не створеног, једносуштног Оцу, кроз кога је све постало;
Који је ради нас људи и ради нашег спасења сишао с небеса, и оваплотио се од Духа Светога и Марије Дјеве и постао човек;

А што се тиче тога која је права црква. Паа...ниједна од ових данас. Права црква је била нешто сасвим другачије. Све је било заједничко, нико није имао ништа своје, све су делили по потребама.
То лепо пише у Св. Писму. Какав десетак, и сличне ствари. Нема праве цркве у ово време, Зато писмо и позива: Изађи из ње народе мој! Права црква тек треба да настане у времену невоља које долази.
Prava Crkva je ona jedna jedina koja je oduvek bila gonjena ,a to je Pravoslavna ,koja ce opstati do kraja ,i to po katakombama

Poštovani,

Ne bi bilo problema između nas da kojim slučajem nije test probe jedna zapovest koja zahteva nošenje krsta sramote na ovoj pobunjenoj pleneti.

Hrišćani se ne žale na svoj krst. Isus Hrist je nosio krst radi nas i mi ćemo radosno nositi sramotu radi Njega.

Ali Vama smeta taj krst.

I zato biste nekako da optužite one koji su napravili zavet sa Hristom da su i oni bazakonici. To sve vreme pokušavate da uradite. To se zove ad hominem.

Ne znam zašto Vam smeta poštovanje jedne zapovesti kada je ona jednostavna.

Evo ovaj opet pominje krst....

Pa zasto ga pominjete kada je on za vas paganski simbol???

- - - - - - - - - -

zasto po katakombama..iljajdu godina sve se rusi i nestaje osim crkve...one samo nicu ko pecurke.i sad na kraju da zavrsi u katakombama..pesimizam do daske.:(

Nije pesimizam ,nego cinjenica ,Crkva ce biti gonjena ,a vernici ubijani,a otpadnici ekumenisti ce primiti Zig Zveri

Tako da ce se sveta Liturgija sluziti po katakombama,sve te zgradurine ili ce biti neke srusene ,ili nece biti blagodati u njima ,proverena informacija ,ja ne pisem napamet ,znaci u te hramove ,kada bude doslo to vreme ,ne treba ici ,u njima nece biti blagodati .....

- - - - - - - - - -

Ne tupi ga pa ti..

Tako da ce se sveta Liturgija sluziti po katakombama,sve te zgradurine ili ce biti neke srusene ,ili nece biti blagodati u njima ,proverena informacija ,ja ne pisem napamet ,znaci u te hramove ,kada bude doslo to vreme ,ne treba ici ,u njima nece biti blagodati .....

- - - - - - - - - -

Ne tupi ga pa ti..
pa kazi do kraja...to ti dao informacije...neka vidovita zorka ili sam bog...

Skroz nakardno.
Nasi gresi su razapli Isusa.
A sta je greh?
Greh je po pismu krsenje Bozjeg zakona.
I tako nas zakon osudjuje.
I sada dodje Isus i umre za te grehe.
I onda ti kazes.
Super, sada mogu da krism zakon?
Isus me je oslobodio zakona.

Meni on vise ne treba.
Samo milost.

To znaci ti mozes da krsis zakon.
A to nije tacno.
Zbog ovkavog stava ces izgubiti spasenje.
Ti bi hteo i pare i jare.
To ne moze.
Hteo bi spasenje i greh.
To ne moze.

Isus nas nije oslobodio zakona.
On i dalje vazi.
Ti nisi shvatio sta znaci osloboditi od zakona.
Oslobodio nas je osude zakona.
Jer dok smo bili u neznanju, krsili smo njegov zakon.
Sada kada znamo, prihvatili smo milost za to sto smo krisli zakon.

I isus nas oslobodio od zakona.
Zakon nas vise ne tereti jer je isus platio.
Ali sada nesmes vise da ga krsis.
Inace ti osuda i dalje stoji.

Nesmemo vise da ga krsimo.
Jer onda ponovo spadamo pod krivicu zakona.

O tome je rec.
Da li razumnes ovo?

- - - - - - - - - -

Ovde gore kazes da nemsemo da krsimo zakon a onda u toku pisanja ispada opet da smes?
Znaci ti gresis a bog ti ne prima grehe?
pa to je krsenje zakona.
Bog ti ne prima greh kada se pokajes i vise ne gresis.
Ond akazes svi gresimo ali miloscu bozjom?
A u cemu je tu razlika?
krsis zakon, samos to ti je sada overeno odozgo da slobdno smes?
E takva religija ce kostati spasenja.

Niej sija nego vrat religija.

Moze da se desi da covek pogresi, bice mu oprosteno.
Ali ne moze da prktikuje, da neguje greh.

OVAKO SAM TE JA RAZUMEO:

Grom krsi zakon, ali ga u stvari ne krsi, jer mu bog ne prima tzo krsenje, pa tako Gorm u stvari ne rksi zakon.

Znaci isus je umro, da bi legalizovao greh, da bi od nas napravio legalne gresnike.

Pre dok nije umro, bili smo ilegalni?

Prakticno nema razlike.

Njegova smrt nista nije promenila sam,o sto je legalizovala sotonino delo, greh.

I to je ispravna religija?

Isus je u potpunosti kao covek pobedio greh i ziveo u svemu po zakonu, i bio nam primer u svemu kako mi mozemo da pobedimo greh.
Zato kaze ovako.

Eph 4:13 Dokle dostignemo svi u jedinstvo vere i poznanje Sina Božijeg, u čoveka savršenog, u meru rasta visine Hristove;

Kako dosici visinu Hristovu koji je pobedio greh, gresenjem?
I to jos kada su ti navodno odvezane ruke da greis?

Isus je veci od svakog zakona ,Isus je veci od svega ,ali vi to ne mozete da ukapirate ,i ko hoce da bude Hriscanin ,i da zivi kao Hriscanin ,njemu je itekako potreban Hristos,,a ne nekakvi idolski zakoni

Ne mislim

- - - - - - - - - -

Od Boga niko nije jaci ,to samo mogu da tvrde ljudi koji ne poznaju materiju.......

- - - - - - - - - -

Znas Vikice ,ja imam i srece ali i znam kako da dodjem do pravih informacija

ali sto bi dolazio do nekih informacija sta ce se dogadjati u svetu....spasiti svet ne mozes ...e dobro sebe mozes ako bas puno volis sebe..jel begas u planinu..:rotf:

Back