Smesno je sta ti pises ovde i jos me napadas da sam branhamovac, sto je jako glupo.
Bio sam davno adventista, i kad sam shvatio cime se sluzi generalna konferencija, izasao iz " bolesnog tkiva".
U Bibliji stihovi iz Otkrivenja 21,9 i 22,17 decidirano govore o Bozijoj crkvi, koja se zove Nevesta.
Procitaj, da bi znao da adventisti, nisu odabran narod po Vajtovoj.
Koliko sam ja procitao sta Branham izjavljuje, je da ne trazi od ljudi da ga slede, niti da budu clanova njegove crkve, za razliku od adventista, koji daju garanciju vernicima, da ce imati vecni zivot u njihovoj crkvenoj organizaciji, sto je tipicana americka provokacija, da bi se vernicima uzimale pare.
Takodje u D.Apost. 2,38 pise da je krstenje u ime Isusa Hrista, i apostoli su to upravo i radili, jer se dobijao dar od Boga.
Sta adventisti rade, krstavaju u ime Oca,Sina i Duha, a do su Bozije titule, znaci apostoli nisu poslusali Isusa, vec su krstavali, onako kako je pravo krstenje.
U Biblji pise da je Bog jedan, i da je i Spasitelj, Isaija 44, a adventisti to ne priznaju.
U Jovanovom jevandjelju, Isus dokazuje da Bog cini dela, kroz, a takodje da je Bog duh, adventisti ni to ne prihvataju.
Stih kojeg se drze adventisti u vezi trojstva, je iz Isaije 9,6 a jevreji objasnjavaju da je to u vezi kralja Jezekilja,koji spasava Izrael.
BOG je spasao Noja, i rekao mu da je u zavetu sa njim odobrio da se sve moze jesti, adventisti ni to ne priznaju.
Sam Isus je ponistio subotu, adventisti ni to ne priznaju.
Ali priznaju jevrejski desetak,kojim ih je Miler obavezao, da bi sto vise para uzeo od lakovernih vernika, i da bi gen.konferencija mogla da okrece pare u njihovu korist.
Pastori imaju plate od desetka, i uzivajaju drzavne penzije, a dana radnoga nemaju, a Biblji je Bog rekao Adam da sa mukom zaradjuje hleb svoj nasusni.
Lgbt ucitelj im vodi subotnju skolu, u severno americkoj diviziji,a prema zakonu koji je donesen na Endrjus fakultetu, i na to niko iz gen.konferencije se ne obazire.
Znaci, toliko "prljavog vesa" imate u crkvi, i ti umesto da se bunis protiv ovakvog licemerstva, ti potpuno neosnovano podmeces insinuacije.
Uzmi se u pamet, i izadjI iz kulta dok jos imas vremena.