Žig zveri

Ništa od toga se neće dogoditi, kao što smak sveta nije bio 2000. Ne postoji nikakav antihrist. Ne postoje nikakvi proroci. Neznalice koje pogađaju ono što se dogodilo nisu proroci. Muaha ha ha ha ha ha ha.

Da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj nje
Већ сама ова реченица говори да је жиг нешто што има везе са куповином. Неће продавац на каси да нас испитује да ли славимо недељу или суботу. Они који не буду имали жиг неће моћи купити. Дакле већ можемо размишљати да је то у питању неки чип или нешто тако, нека картица за куповину и слично.У времену у којем се налазимо ми можемо видети шта се већ дешава и какве се технологије користе. Негде сам прочитао да је у Швајцарској већ заживело да се сав проток новца обавља електонски, Народ се мало бунио, они старији који су навикли на кеш у џепу, али то је прошло: значи свет иде у том правцу да ко нема рачун и банци, ко није део система неће моћи ни да купи ни да прода. Само је ствар технологије да ли ће чип бити на картици, или у облику погодном да се стави испод коже, или нека ласерски уцртано обележје на кожи које одређени апарати могу да читају. Није важна технологија колко је важно да смо у систему и да зависимо од система.
Што се тиче недеље и суботе као дана одмора: сам Господ је рекао да је субота ради човека а не човек ради суботе. Али будући да је господ уврстио Суботу у Закон, А закон и учитељ на Хебрејском имају исти корен што значи да су сродне речи. А и Павле у посланицама објашњава да је Закон Учитељ. Т о би свако коме је стало до спасења требало по савести да преиспита шта је ту добро чинити по питању Суботе. Католичка црква је чак у свом преводу светог писма избацила четврту заповест која се односи на суботу. У спору са протестантима католици су из писма показали да је субота божји дан одмора показавши тако да и протестанти нису доследни кад кажу да писмо мора да буде ауторитет. Јер протестанти слава недељу као Божји дан а овамо се позивају на ауторитет Писма. Католици су им доказали да је по писму субота Божји дан; али они после тога кажу да је ауторитет цркве изнад ауторитета писма и да црква може то да промени што су и променили, па је сада дан господњи дан бога сунца, сандеј. Како кажу католици: они су покрстили бога сунца и он је сад крштен и христијанизован, То је урађено под покровитељством цара Константина док црква још није била подељена на Католичку и Православну.У основи питање Дана Господњег је питање има ли црква ауторитет да одреди који ће дан бити Дан Господњи.
Vaskrs u nedelji se slavio i znatno pre Konstantina i to od samog pocetka,to sam i pre iznosio cini mi se na ovoj temi,,,,postoje pisani dokazi ,istorijske cinjenice ,kakav papa kakvi bakraci?!

Ovde u biblijskom izvestaju vidimo tu lepezu mogucnisti:

Otkrivenje 13,16I učini, da se svima, malim i velikim, i bogatim i siromašnim, i slobodnim i neslobodnim dadne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim;Otkrivenje 13,17I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig: "ime zvijeri ili broj imena njezina.

Ko ima zig, nedelju, ime zveri. Priznaje tada vladajuceg papu. Ili broj imena te vladajuce sile zvane zver, a to znaci peihvatanje neku od papskih titula koje ima vise.

Po ovom izvestaju nece biti samo zig zveri kao uslov.
Bas me zanima kako bi nedelju utisnuli u ruku ili glavu ,,,dodjite da vas zigosemo nedeljom ,je li taj sistem?!

- - - - - - - - - -

Glasnik. :
22.01.2016. 18:56
Re: Da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj nje
Cine preljubu boreci se protiv Bozjeg zakona a onda vicu da su izasli?
Izasli da mogu da zive u grehu.
Kao sto rekoh, opet neka sveta i tajna pripadnost?

Znaci adventisti su bezgresni?

Da li sebe smatrate gresnima ?

Ili pravednima?

Setite se price o cariniku i fariseju ,i ko je otisao opravdan a ko odudjen?!

Ne verujes u ono sto pise u svetom pismu?

Kakvo glupo pitanje na nivou deteta iz vrtića. Ne verujem ničemu, a naročito teškim, ali ponavljam, teškim glupostima koje pišu u "svetom pismu". Autori te knjige nisu znali za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik. Van pameti. Ja sam paganin i baš me briga za bilo kakvo sveto pismo. Setio si se da mi postaviš ovo glupo pitanje posle... koliko... više od dve nedelje... O bože dragi. Pravom bogu svaka čast, a demonu koji se neukim ljudima predstavio kao bog i od njih tražio krvne žrtve sve najgore. Šta će bogu krv? Ne treba mu uopšte. Namaste.

Kakvo glupo pitanje na nivou deteta iz vrtića. Ne verujem ničemu, a naročito teškim, ali ponavljam, teškim glupostima koje pišu u "svetom pismu". Autori te knjige nisu znali za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik. Van pameti. Ja sam paganin i baš me briga za bilo kakvo sveto pismo. Setio si se da mi postaviš ovo glupo pitanje posle... koliko... više od dve nedelje... O bože dragi. Pravom bogu svaka čast, a demonu koji se neukim ljudima predstavio kao bog i od njih tražio krvne žrtve sve najgore. Šta će bogu krv? Ne treba mu uopšte. Namaste.
Ovo "glupo pitanje" posle 2 nedelje... Ne visimo svi na forumu. Blago tebi!

Bas me zanima kako bi nedelju utisnuli u ruku ili glavu ,,,dodjite da vas zigosemo nedeljom ,je li taj sistem?!

- - - - - - - - - -

Glasnik. :
22.01.2016. 18:56
Re: Da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj nje
Cine preljubu boreci se protiv Bozjeg zakona a onda vicu da su izasli?
Izasli da mogu da zive u grehu.
Kao sto rekoh, opet neka sveta i tajna pripadnost?

Znaci adventisti su bezgresni?

Da li sebe smatrate gresnima ?

Ili pravednima?

Setite se price o cariniku i fariseju ,i ko je otisao opravdan a ko odudjen?!

Pa da si malo citao unazad vidio bi kako.
Ali ti si svesni provokator i rugac koji sebe naziva hriscanin sramoteci to ime svpjim ponasanjem i tako zgrazava ateiste i utvrdjuje ih jos vise u ateizam..
Covek koga ni malo istina ne zanima ili da sam nesto prouci.
Vec kao JS samo ponavlja sto mu crkva kaze.

Da imas i malo svog znanja i malo iskrenosti.
Vidio bi da u isto vrene dok zver zigpse, Bog pecati verne.

Ako je zig zveri neka kartice ili cip.
Onda i Bog sravlja na celima cip vernima.

Verovatno da mogu da kupuju?

Rec je o simbolici.

Ali kome to objasnhavati?

Unazad sve biblijski opsirno objasnjeno.
Ali nema za koga.

I Noje je morao da pusti predpotopne ljude u propast.

Nema nikog na zenlji pravednog i bezgresnog.

Ali ima onih koji su prestali da grese.

Ne mozes sluziti i bogu i djavolu.

Takva lazna teologija vodi u vecnu propast.

Poslednja izmena:
Nego u sta se krstio ?

37 A kad čuše, ražali im se u srcu, i rekoše Petru i ostalim apostolima: Šta ćemo činiti, ljudi braćo?

38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;

39 Jer je za vas obećanje i za decu vašu, i za sve daleke koje će god dozvati Gospod Bog naš;

Kako je rekao apostol Petar, tako sam i ja,a tako i ostali treba da urade.

Otkriti ko je bludnica u Otkrivenju i njene kceri koje joj se vracaju, je mnogo lakse nego otkriti sta je zig zveri.

Kada otkrijeno ko je bludnica iz Otkrivenja Jovanovog.
Lakse je onda otkriti zig zveri.
Jer onda znamo ko je prva zver.
Jer bludnica je i zver.

A kako otkriti ko je bludnica?

Pa koristeci biblijske kriterijune.

- - - - - - - - - -

Ajde da vidimo koji vernici koje crkve ili zajednice,mogu biblijski ovde da pokazu ljudima ko je ta bludnica iz Otkrivenja?

hqdefault.jpg

Ma znas li ti nesto iz svoje glave na osnovu biblije.
To sto je neko drugi pricao lazi pa ih snimio na video klip, nece niko da ti gleda.

Znaci ti ne znas na osnovu biblije da pokazes ovde ljudima ko je bludnica.
Znaci tvoja Branhamova organizacija nikako ne moze da bude bozja i prava.
Jer bozja zajednica, crkva, na zemlji, mora to da zna i moze da pokaze na osnovu biblije.

Idemo druge zajednice, crkve i kako god se zovu, da vidimo?

Branhamovci su imali snage i iskrenosti da pokazu da ne znaju.

Idemo ostali.

Cutanje je potvrdjivanje ne znanja.

Poslednja izmena:
Racunam da opet razgovaram sa strucnjacima.

Biblija nam kaze da ce pred Hristov dolazak doci treci Ilija.

Imamo porvog Iliju u Starom zavetu, drugog u novom, Jovana krstitelja.

I treceg na kraju.

Ko je taj treci?

Sta je bila jedna od poruka Jovana krstitelja?

Govorio je sta:

Mt 14:3 Jer Irod uhvati Jovana, sveza ga i baci u tamnicu Irodijade radi žene Filipa brata svog.
Mt 14:4 Jer mu govoraše Jovan: Ne možeš ti nje imati.

Zasto se ova Jovanova poruka zapisala za nas danas, sta ce koga u buducnosti biti briga da je irodijada cinila blud sa irodom?

Sta simbolise ovaj dogadjaj?

Simbolise jedan brak danas, koji ce bludnica iz otrkivenja i njene kceri koje ce joj se vrattiti, sklopiti i tako uciniti blud.

Koja crkva u hriscanstvu jedina ima politicku i religoznu vlast?

Ona je i drzava i crkva?

Koja je to crkva da vas cujemo sme te li to reci?

Koja crkva sklapanjem braka sa svetovnom vlascu, cini blud?

I sam Isus kaze da takav brak ne ide, zato je to blud i takva zajednica bludnica.

Markus 12:17 I odgovarajući Isus reče im: Podajte ćesarevo ćesaru, a Božje Bogu. I čudiše Mu se.

Sklapanjem braka crkve sa svetovnom, politickom vlasti je bludnicenje.

A ova bludnica iz otrkivenja je sebi dala i politicku ne samo religoznu vlast.

Sklopila je ono sto je Hristos razdvojio.
Bozje i cesarevo.
Cesart je vlast.

Zato je ona bludnica.

Ko je to?

Prva tri poglavlja Postanja prepisana su iz Gilgameša. Naime, Mojsije je između 1513. i 1473. godine p.n.e. pisao Pentateuh, i za njegovo pisanje mogao je koristiti Ep o Gilgamešu, koji je mnogo stariji (napisan je oko 1700. godine p.n.e.), i računa se za najstariju knjigu na Orijentu. Ostali delovi postanja i Pentateuha (ostale četiri Knjige Mojsijeve) plod su što Mojsijevih vizija i mašte što istorijskih događaja vezanih za jevrejski narod onoga doba. Interesantno je primetiti to da je recimo opis stvaranja ništa drugo do astronomija onog doba, koju je Kopernikus oborio u XVI veku. Dakle, idemo.

“1:1 U početku stvori Bog nebo i zemlju.
1:2 Zemlja bijaše pusta i prazna; tama se prostirala nad bezdanom
i Duh Božji lebdio je nad vodama.
1:3 I reče Bog: 'Neka bude svjetlost!' I bi svjetlost.
1:4 I vidje Bog da je svjetlost dobra; i rastavi Bog svjetlost od tame.
1:5 Svjetlost prozva Bog dan, a tamu prozva noć. Tako bude večer,
pa jutro - dan prvi.
1:6 I reče Bog: 'Neka bude svod posred voda da dijeli vode od voda!'
I bi tako.
1:7 Bog načini svod i vode pod svodom odijeli od voda nad svodom.
1:8 A svod prozva Bog nebo. Tako bude večer, pa jutro - dan drugi.”

Dakle, ovde vidimo da se govori o nekakvom početku. Kakvom početku ukoliko je bog večan? I kakvu to nebo i zemlju “stvara” bog? Znam da su mi vernici govorili da se radi o simboličnom značenju te da se ne misli na oblake iznad naše zemlje, već na nebo kao duhovni pojam, kao svet bogova; i na zemlju, kao svet ljudi. Ali, da li je tako? Pa da vidimo.

“I reče Bog: 'Vode pod nebom neka se skupe na jedno mjesto i
neka se pokaže kopno!' I bi tako.
1:10 Kopno prozva Bog zemlja, a skupljene vode mora. I vidje Bog
da je dobro.
I reče Bog: 'Neka proklija zemlja zelenilom - travom sjemenitom,
stablima plodonosnim, koja, svako prema svojoj vrsti, na zemlji donose
plod što u sebi nosi svoje sjeme.' I bi tako.
1:12 I nikne iz zemlje zelena trava što se sjemeni, svaka prema
svojoj vrsti, i stabla koja rode plodovima što u sebi nose svoje sjeme,
svako prema svojoj vrsti. I vidje Bog da je dobro.
1:13 Tako bude večer, pa jutro - dan treći.”

Dakle, ovde vidimo da se doslovno misli na nebo nad nama i na zemlju kao boravište ljudi, da kažemo doslovno na našu planetu. Zašto? Pa trava koja niče iz zemlje može biti jednostavno i samo i jedino trava. Tu nema nikakve simbolike.

“1:14 I reče Bog: 'Neka budu svjetlila na svodu nebeskom da luče
dan od noći, da budu znaci blagdanima, danima i godinama,
1:15 i neka svijetle na svodu nebeskom i rasvjetljuju zemlju!' I bi
tako.
1:16 I načini Bog dva velika svjetlila - veće da vlada danom, manje
da vlada noću - i zvijezde.
1:17 I Bog ih postavi na svod nebeski da rasvjetljuju zemlju,
1:18 da vladaju danom i noću i da rastavljaju svjetlost od tame. I vidje
Bog da je dobro.
1:19 Tako bude večer, pa jutro - dan četvrti.”

E, sad, ovde imamo veliki problem. U naše vreme i najmlađa deca koja pohađaju škole i od malih nogu sede za kompjuterima i surfuju po Internetu znaju da naša planeta Zemlja nije stvorena (nastala) pre Sunca i Meseca (koji su ovde poistovećeni - /ne/znanje ljudi onoga doba) i zvezda, a o galaksijama da i ne govorimo. U redu, ja se slažem da je ovo bilo astronomsko znanje ljudi onoga doba, prepisano iz Epa o Gilgamešu, i to kao takvo uvažavam i poštujem, ali nije fer ljudsko neznanje pripisivati bogu. Dok se ovo čita stiče se utisak da je Zemlja centar svemira te da su ljudi kao vrsta najveće dostignuće u svemiru i da sve postoji zbog njih. Ali danas znamo da nije tako i da ne samo da nismo centar svemira, nego se nalazimo na rubu naše galaksije Mlečni put, a ta galaksija je jedna od manjih galaksija u univerzumu i potpuno je beznačajna za ostale svetove. Ovakva astronomija učila se u školama do XVI veka. Danas znamo da je ovo prevaziđeno, ali ima još uvek vernika koji u zvom duhovnom slepilu veruju doslovno u sve ovo. Ako je neko vernik – ne bi trebalo da bude lakoveran.

Interesantno je primetiti šta o drugim svetovima kaže Krishna:

ā-brahma-bhuvānal lokāh
punar āvartino ’rjuna
mām upetya tu kaunteya
punar yanma na vidyate

“Sve planete u materijalnom svetu, od najviše do najniže, mesta su patnje, na kojima se odvija uzastopno rađanje i umiranje. Ali onaj ko dostigne Moje prebivalište, o Kuntin sine, nikada se više ne vraća.”

Bhagavad-gita 8.16.

Uporedite ovo sa Postanjem – i biće vam jasno ko je bliži istini.

Dalje.

“1:20 I reče Bog: 'Neka povrvi vodom vreva živih stvorova, i ptice
neka polete nad zemljom, svodom nebeskim!' I bi tako.
1:21 Stvori Bog morske grdosije i svakovrsne žive stvorove što mile
i vrve vodom i ptice krilate svake vrste. I vidje Bog da je dobro.
1:22 I blagoslovi ih govoreći: 'Plodite se i množite i napunite vode
morske! I ptice neka se namnože na zemlji!'
1:23 Tako bude večer, pa jutro - dan peti.
1:24 I reče Bog: 'Neka zemlja izvede živa bića, svako prema svojoj
vrsti: stoku, gmizavce i zvjerad svake vrste!' I bi tako.
1:25 I stvori Bog svakovrsnu zvjerad, stoku i gmizavce svake vrste.
I vidje Bog da je dobro.
1:26 I reče Bog: 'Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da
bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji
- i svim gmizavcima što puze po zemlji!'
1:27 Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori,
muško i žensko stvori ih.
Po 1:28 I blagoslovi ih Bog i reče im: 'Plodite se, i množite, i napunite
zemlju, i sebi je podložite! Vladajte ribama u moru i pticama u vazduhu i
svim živim stvorovima što puze po zemlji!'
1:29 I doda Bog: 'Evo, dajem vam sve bilje što se sjemeni, po svoj
zemlji, i sva stabla plodonosna što u sebi nose svoje sjeme: neka vam
budu za hranu!
1:30 A zvijerima na zemlji i pticama u vazduhu i gmizavcima što puze po
zemlji u kojima je dah života - neka je za hranu sve zeleno bilje!' I bi tako.
1:31 I vidje Bog sve što je učinio, i bijaše veoma dobro. Tako bude
večer, pa jutro - dan šesti.”

Načinimo čoveka na svoju sliku znači da neko nekome govori da se stvori nova vrsta na nečiju sliku. Šta god bilo koji vernik ovde rekao - jasno je da se ovde ne radi ni o kakvom bogu, nego, budući da je ovde original sumerski Ep o Gilgamešu, o Enkaju, Enlilu i ostalim annunaki posetiocima naše planete, koji su po uzoru na sebe stvorili ljudsku vrstu. Mogla su razgovarati dva annunaki genetičara, a možda i sam Enkaj sa njima. Dalje, bog uopšte nije on, jer ako je on, ili otac, onda je bez sumnje muškarac. Ako je muškarac - onda on mora da poseduje polne karakteristike. Ako ih poseduje i ima potrebu za razmnožavanjem - onda je on životinja. U tom slučaju, naime ako je on otac, onda mora da postoji i majka. Da li su ljudi, prema Postanju, odnosno Epu o Gilgamešu, plod protiv-prirodnog bluda boga oca i majke prirode? Ako li je, pak, bog stvorio ljude po svom obličju - onda on nije ni muško ni žensko - ili je u stvari i muško i žensko; onda je bog hermafrodit. U tom slučaju bi njegov prvorođeni sin, kako je to jednom prilikom rekao italijanski pisac Tomazo Kampanela, kao i sva ostala njegova deca, da bi zadržali porodični karakter, morali biti to isto, što nije slučaj. I na kraju, mogu misliti kakav je bog iz Postanja kad su ljudi ovakvi kakvi su.

“2:1 Tako bude dovršeno nebo i zemlja sa svom svojom vojskom.
2:2 I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u
sedmi dan od svega djela koje učini.
2:3 I blagoslovi Bog sedmi dan i posveti, jer u taj dan počinu od svega
djela svoga koje učini.
2:4 To je postanak neba i zemlje, tako su stvarani.”

Da, ali po Epu o Gilgamešu, a ne prema Mojsijevoj viziji ili prema “božjem planu”.

Shvatam drugovi braco.
Ne mozete vi to da znate.
To moze da zna samo jedna crkva zajednica.

Kao sto smo videli gore.

Off 17:1 I dodje jedan od sedam andjela koji imahu sedam čaša, i govori sa mnom govoreći mi: Hodi da ti pokažem sud bludnice velike, koja sedi na vodama mnogima.
Off 17:2 S kojom se kurvaše carevi zemaljski, i koji žive na zemlji opiše se vinom kurvarstva njena.
Off 17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.

Ova zena bludnici sa vlastima ovoga sveta, jer crkva i drzava ne mogu da budu zajedno, vec odvojeno.

Ona je u citavom srednjem veku bludnicila sa carevima ovoga sveta i sada to radi.

Ta bludnica je ucinila sebe u isto vreme religoznom i politickom silom.

U tome je njena blud.

Jer ona ne moze da bude udata sa cesarom i bogom.

Relligozna crkva ili zajednica mogu da budu u vezi samo sa Bogom, ne sa vlastima.

A pogotovo crkva ne moze da bude i politicka institucija.

Ta bludnica iz Otrkivenja jovanovog je ocigledno Papstvo.
Katolicka crkva.

Ona je jedina u hriscanstvu koja ima i politicku i religoznu vlast i koja se mesa sa ostalim carevima ovoga sveta i donosi politicke odluke.

To je bludnjicenje.

KIoja crkva ili zajednica kao Jovan krstitelj, drugi ilija, osudjuje ovakvo ponasanje, bludnicenje i ovakav stav?

Koja crkiva ili zajdnica govori o tome, da je takva veza bludnicenje, i ne moguca?

Samo jedna.
Ostale ne.

Sto znaci da je ta crkva ili zajdnica treci Ilija poslednjeg vremena.

Mal 4:5 Evo, ja ću vam poslati Iliju proroka pre nego dodje veliki i strašni dan Gospodnji;

Kada papstvo ponovo zadobije srednjovekovnu vlast na kojoj radi, onda ce glas vernika ove zajdnice smetati papstvu.

Ne moze crkva i drzava da budu zajdno.

Crkva i drzava moraju da budu odvojene jer je to bludnicenje.

Onda ce papstvo traziti od stetskih mocnika da progone i zatvaraju ljude koji ce to o govoriti.

Markus 12:17 I odgovarajući Isus reče im: Podajte ćesarevo ćesaru, a Božje Bogu. I čudiše Mu se.

Isus je sam naznacio tu odvojenost.
Samo je on zenik a verni su nevesta.

Sve ostalo je bludnjicenje.

E ta bludnica je u otrkivenju opisana kao zver.

Papstvo je i zver i bludnica.

Prva zver

Kada znamo ko je zver i bludnioca, papstvo.

Onda se pitajte sta bi to moglo da bude zig papastva?

Poslednja izmena:
Zasto danas imamo razdvojenost crkve i drzave?

Zato sto je spajanje ovo dvoje donelo mracni srednji vek.

Tek kada je ova veza rakinuta, svet je odhanuo i granulo je svetlo na svim podrucijma.
Nauka, medicina, tehnika, religija i sve, sve.

Ali velika bludnica je izgubila svoju srednjovekovnu mracnu vlast.
I ona radi na ponovnom vracanju te vlasti.
Bludnica je blkudnica.

Protestantizam je bio taj koji se kroz ceo mracni srednji vek borio protiv ove bludnice.

Zato katolicka i slicne crlve ne vole protenstatizam.

Uz milionske zrtava protestanata, ova bludnica koja je drzala svet u srednjovekovnom mraku, je privremeno pobedjna.

Novembra 2017 posle skoro 500 godina potpisan je prestanak protesta izmedju papstva i protestanata.

Otpali protestantizam se vraca majci bludnici, a i ostale crkve.

Sa time nisu ni svesni u kakvu nevolju se uvaljuju.

Papstvo ce sve uciniti da sve ostale crkve ujedinjene sa papstvom preko Ekumenskog pokreta, uticcu na politicke vlasti u svojim zemljama da bi srusile to razdvajanje i tako da bi i k ceri postale bludnice i tancale, igrale, pred Irodom za svoju majku bludnicu.
Pocev od merike...

Off 17:8 Zver koju si video beše i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nisu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver koja beše, i nije, i doći će opet.

I kao sto kaze Otrkivenje, kada ta bludnica, ili zver, papstvo, ponovo vrati svoju srednjovkeovnu politicku moc.

Onda ce odvesti svet u propast.

Tada se uvodi zig zveri i tada pocinju zla opisana u otrkivenju, da se izlivaju na ovaj svet.

Off 17:8 Zver koju si video beše i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nisu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver koja beše, i nije, i doći će opet.

Off 17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

Poslednja izmena:

Back