- Poruka
- 9.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravoslavni koji čitate ovo,ne NASEDAJTE NA RAZNE PODVALE,kao sto je "biblijski ,ili pravoslavni hilijazam",to je podvala sektaša koji su otpali od vere ,od JEDNE SVETE SABORNE APOSTOLSKE CRKVE,znaČI TO NE POSTOJI,TO JE OSUDJENO NAJMANJE 2 PUTA,I TO OD JEVREJA POTIČE.Oni čekaju hiljadugodišnje antihristovo carstvo,mi cekamo ponovni dolazak Gospoda da sudi zivima i mrtvima ,i Njegovom Carstu NEĆE BITI KRAJA.kao sto kaze SIMBOL VERE.ČUVAJTE SE DA VAS KO NE PREVARI.AMIN
http://true.faithweb.com/7-hist-justintripho1.htm
Te priče o "smaku sveta" lansira sam Satana preko svojih ljudi poslušnika. Cilj je da čovečanstvo ogugla kad se pojavi stvarna opasnost. Zato kad dođe 2029/30. godina većina ljudi neće verovati u Gospodnji dolazak, misliće da je cela ta priča ludost, rugaće se kao Noju što su se rugali, a već i sad takav duh rugača o kome govori apostol Petar se pojavljuje i intenzivira. Zato Gospod kaže: "Sin Čovečiji kada dođe drugi put, hoće li naći veru na zemlji". Zato neka te to ne obeshrabri, to je samo još jedan znak vremena, ta duhovna neosetljivost i ravnodušnost ljudi. "Jer kao što su u vreme Nojevo jeli, pili, ženili se i udavali i ne osetiše dokle dođe Potop i odnese sve, tako će biti i u dane one", reče Spasitelj. Gospod u Pismu ne govori o "smaku sveta" nego o kraju vremena. Uskoro će se završiti 6000 godina perioda čovečanstva u padu i počeće 7. milenijum kada će zemlja da odmara od greha (čega je slika Šabat, tj. 7. dan u sedmici, dan odmora koji nam je kao večni zakon zapoveđen da slavimo), a JAHOŠUA ha MEŠIJAH (Isus Hristos) da vlada. Potom nastupa 8. milenijum, tj. Novo nebo i Nova zemlja i u tom smislu ima značaj što je Gospod ustao u prvi dan sedmice (na Praznik prvih plodova) po biblijskom kalendaru (u subotu po julijanskom). To je i još jedan primer zašto se i sada slave biblijski praznici. Neke sam već navodio, npr. ovo iz proroštava o vremenu nakon Drugog dolaska Hristovog:Preziveli smo nekolikoo smakova sveta,:,pa cemo i ovo.Ma to je skretanje paznje s neceg vazinjeg ili makipulacija strahom ( soecijalni rat)