- Poruka
- 35.926
Avakum ,uz duzno postovanje,preterao si sa informacijama.Samo mo mi reci sta da radim.Dali da GULIM (begam ) odah ili sta da radima.Cenim tvo jsavet ,veruj mi.PoZZZZZZZZZZZZZZ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А најважнија ствар у свему је да ћо то бити царство добрих људи, братољубља. Свакоме ће туђ интерес бити пречи него свој сопствени, Људи ће се отимати ко ће коме да помогне и да у8чини услугу. То нам успут говори какви треба да будемо да би смо спремни дочекали све то. Ако ми сада нисмо спремни да свакоме изађемо у сусрет колико год је у нашој моћи па и преко наших моћи нама долазак Христов неће донети срећу. Христос нам је лепо објаснио какви треба да будемо да би спремно дочекали тај дан. Тада се неће ценити ни знање ни чистоћа, ни уметност, ни наука, ни култура, него братољубље. Људи који су спремни за такво нешто ће се у то време сијати као звезде. Неће бити важно ко је какав био пре већ ће се гледати какав је ко тада, и многи последњи ће бити први.Evo odgvorio sam ti ovde:
http://forum.krstarica.com/showthre...E-NIKAKO!!?p=33237427&viewfull=1#post33237427
i o imenu Božijem.
Toliko od mene! Slava Bogu živome!
- - - - - - - - - -
Hiljadugodišnje carstvo neće biti obična zemlja kakva je sada već slična kao ona pre pada. Tela pravednika biće zemaljska, ali duhovna, kako kaže apostol Pavle. Itd. Duga priča, nemam nažalost vremena da pišem više, ali za istinoljubive dosta, a za one koji ne žele istinu i ne potrude se da bar osnovne stvari nauče ne vredi dalje ni govoriti...
Toliko.
vi ljudi čekate antihrista,vi ste u prelesti i to najgoroj.А најважнија ствар у свему је да ћо то бити царство добрих људи, братољубља. Свакоме ће туђ интерес бити пречи него свој сопствени, Људи ће се отимати ко ће коме да помогне и да у8чини услугу. То нам успут говори какви треба да будемо да би смо спремни дочекали све то. Ако ми сада нисмо спремни да свакоме изађемо у сусрет колико год је у нашој моћи па и преко наших моћи нама долазак Христов неће донети срећу. Христос нам је лепо објаснио какви треба да будемо да би спремно дочекали тај дан. Тада се неће ценити ни знање ни чистоћа, ни уметност, ни наука, ни култура, него братољубље. Људи који су спремни за такво нешто ће се у то време сијати као звезде. Неће бити важно ко је какав био пре већ ће се гледати какав је ко тада, и многи последњи ће бити први.
Не чекам ја никога, Христос је већ дошао и уселио се у моје срце, чекам да се усели и у срца других људи и да дође Његово царство. То ћу мало да причекам јер људи још нису спремни да га приме, треба да се прође мало невоља, па да људи виде добро које им Христос доноси. Али све ће доћи на своје место.vi ljudi čekate antihrista,vi ste u prelesti i to najgoroj.
Не чекам ја никога, Христос је већ дошао и уселио се у моје срце, чекам да се усели и у срца других људи и да дође Његово царство. То ћу мало да причекам јер људи још нису спремни да га приме, треба да се прође мало невоља, па да људи виде добро које им Христос доноси. Али све ће доћи на своје место.
Биће да ти мало површно читаш шта пишем.
А ти? Живи ли Христос у теби или чекаш некога?
Ниједној а ти?kojoj sekti ti pripadas.,
ali sumnjam da ce nas dovoljno stati 
Ниједној а ти?
Мало си се саблазнуо
Не брини тако су и фарисеји
,pa cemo i ovo.Ma to je skretanje paznje s neceg vazinjeg ili makipulacija strahom ( soecijalni rat)Ниједној а ти?
Мало си се саблазнуо
Не брини тако су и фарисеји
Preziveli smo nekolikoo smakova sveta,:,pa cemo i ovo.Ma to je skretanje paznje s neceg vazinjeg ili makipulacija strahom ( soecijalni rat)

Utesio si me, Rocknorllsores![]()
![]()
zig zveri
Ma koje bre zveri????Ajte,molim vas ,ne izmisljajte ,jer ffffforum ima dovoljno tema.Gospod kroz celo pismo priča o Carstvu Nebeskom,nikakvo zemaljsko kraljestvo on ne pominje,a kamoli da će on da dodje ponovo ,da će da vlada ,pa tek onda da sudi.osvestite se ljudi,to su bajke judejske.
- - - - - - - - - -
.

Pa kaže ti da će biti kraljevstvo na zemlji kao na nebu
Matthew 6:10- Thy kingdom come. Thy will be done in earth, as [it is] in heaven.
Izaija 45:18
Psalmi 37:29
Otkrivenje 5:9,10
E
A to je ta religija jeste a nije i moze ali i ne moze.
Toliko imas informacija o antihristu da to nikako ne mozes a da ne vidis da se u najvece radi na tome i da ce to biti neki od papa.
Ali kada je covek toliko indoktriniean kao u tvom slucaju, naravno da ne moze niti sta da vidi niti mozes sta sa njime da diskutujes.
Duh koji pokazujes u svom ponasanju nije sigurno bozji.
A kada nije bizji, ciji moze da bude?
Ponasas se grozno, ogavno, pljuvacki i opadacki.
Osnove covecnosti ne postoji u nacinu koji imas.