Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne pisem ponovo evo ovde sam:
Ako govorimo o Biblijskim zverima a govorimo.znam da će Glasnik prvi da kaže da je zver organizacija a ne čovek...ali ajde da zamislimo
katolička crkva je bludnica...crkvu uvek predstavlja žena...katolička crkva se simbolima i moći nadovezuje na ranije religijske sisteme...Ako govorimo o Biblijskim zverima a govorimo.
Pa to su i organizacija i covek zajedno.
Znaci covek i organizacija da bi bili zver, moraju da imaju ogromnu politicko, ekonomsku, vojnu silu.
Ili podrsku od takvih koji to imaju.
Recimo na primer crkva tokom mracnog srednjeg veka.
POGLEDAJMO:
Danilo 7,3I četiri velike zvijeri izidoše iz mora, svaka drugačija
Danilo 7,4 Prva bijaše kao lav, i imaše krila orlova; gledah dokle joj se krila poskuboše i podiže se sa zemlje i stade na noge kao čovjek, i srce ljudsko dade joj se.
.Danilo 7,5 Potom, gle, druga zvijer bijaše kao medvjed, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima među zubima svojim, i govoraše joj se: ustani, jedi mnogo mesa.
Danilo 7,6 Potom vidjeh, i gle, druga, kao ris, imaše na leđima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zvijer, i dade joj se vlast.
Danilo 7,7 Potom vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, četvrta zvijer, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svijeh zvijeri pređašnjih, i imaše deset rogova.
Danilo 7,8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste među onijema, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovječije bjehu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari.
Danilo 7,15Meni Danilu prenemože duh moj u tijelu mom, i utvare glave moje uznemiriše me.
Danilo 7,16 Pristupih k jednome od onijeh koji stajahu ondje, i zamolih ga za istinu od svega toga. I progovori mi i kaza mi šta to znači:
Danilo 7,17Ove četiri velike zvijeri jesu četiri cara, koji će nastati na zemlji.
Danilo 7,19Tada zaželjeh znati istinu o četvrtoj zvijeri, koja se razlikovaše od svijeh i bijaše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte mjedene, i jeđaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše,Danilo
7,20 I o deset rogova što joj bjehu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i bijaše po viđenju veći od drugih.
Danilo 7,23 Ovako reče: četvrta zvijer biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svijeh carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.
Danilo 7,24I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara.
Danilo sam kaze da to Vavilon, druga Medo Persija a treca Grcka. A koja je 4 zver nam pokazuje istorija. Rim posle grcke.
A iz Rima nastaje Evropa a iz Evrope, mali rog, Papstvo.
I na kraju ce mali rog Papstvo, prerasti u prvu Zver.
Treba tek da dobije vlast i moc.
Kaze cela se zemlja cudila tome kada zver dobije tu moc.
Sto zbaci da nisu ocekivali.
I odvesce svet u propast kaze Jovan.
Vidimo da saka mocnika danas sve odlucuju sami a narod samo gleda i bleji.
katolička crkva je bludnica...crkvu uvek predstavlja žena...katolička crkva se simbolima i moći nadovezuje na ranije religijske sisteme...
Sedmo kraljevstvo je nacistička Nemačka a osmo ili Skarletna zver Amerika koja kako vidimo uskoro postaje nacistička a iznikla je iz operacije paperclip..Skarletnu zver personifikuje Tramp...
9 se ovo razumije, treba mudrosti: sedam Zvijerinih glava sedam su bregova na kojima žena sjedi. One također predstavljaju sedam kraljeva.
10;Petorica su već pala, šesti vlada, a sedmi tek treba doći, ali njegova će vladavina kratko trajati.
11 ;Skrletna Zvijer jest osmi kralj koji je prije vladao kao jedan od sedmorice. Nakon druge vladavine slijedi mu propast.
12 Deset rogova deset su kraljeva koji još nisu došli na vlast. Oni će doći na vlast i samo nakratko vladati skupa sa Zvijeri.
13 Složit će se da njoj predaju svoju silu i vlast.
Amerika zajedno sa 10 rogova će uništiti katoličku crkvu...
15 Vode koje si vidio,' reče mi još anđeo, 'na kojima Bludnica sjedi, mnoštvo su naroda i jezika.
16 ;Skrletna Zvijer i njezinih deset rogova - desetorica kraljeva koji će skupa s njom vladati - zamrzit će Bludnicu. Opustošit će ju i ogoliti, najesti se njezina mesa a zatim ju spaliti.
Jesam, sve sam to ispratio što si nabrojao, pa sam jedno vreme pisao da je Donald Tramp Antihrist. Ipak nije ni on ni Baron nego Čarls, ima više argumenata za Čarlsa, i sa njegovim likom ima kovanica, itd. Tu bocku protiv raka reklamiraju i u Rusiji. Ona će biti oko 20 puta jača nego ona tokom kovida, tako neki kažu, da li je tačno ne znam, ali sigurno da će biti jača, samo ne znam koliko. Žig zveri je od 2019. kad je bio prvi PCR test dat (žig u čelo) i 2020. kad je prva k19 bocka data (žig u ruku), ali sad posle vaznesenja će biti još jača i ta protiv raka i protiv ptičjeg gripa, besnila i čega god. Ljudi će se naizgled izlečiti od raka, ali tako što će biti potpuno genetski izmenjeni što se neće odmah videti nego posle 6 meseci ili 1,5 godinu tako nešto. Dotle će "izlečenost" od raka biti dobra reklama za bocku, ali katastrofa koja sledi nakon tog perioda je za ne poželeti nikom. Već ova k19 bocka je svašta izazvala a šta će tek ova...ne znam da li si ispratio..Tramp je ukinuo davanje covid bocki a onda je najavio veliki projekat gde će se davati personalizovane mrnk bocke obolelima od raka a praviće ih veštačka inteligencija...pre toga će ljudima biti testirana krv uz pomoć veštačke inteligencije da se "utvrdi" od kog raka će da obole... o onda kad naplaše čoveka da će umreti od raka naravno promena genetike da ne oboli i umre uz pomoć mrnk bocki...
Tramp ima nastup spasioca Amerike i sveta, kralja Izraela,puno je poređenja njega sa Hristom, izdao je neki paket karata sa svojim sličicama i simbolima vezanim za Otkrivenje i razne bogove,za sebe je rekao da je choosen One, imao je smrtnu ranu u političkom smislu, izjasnio se da nije hrišćanin iako navodno voli i podržava hrišćane tj. traži da ga oni podrže a mnogi i jesu..mediji su njegov povratak na vlast nazvali second coming..ima mnogo toga što ga čini verovatnim kandidatom za Antihrista...zato je po meni verovatniji od Čarlsa...osim toga Ilon Mask kao druga zver radi za njega a ne za Čarlsa ili papu....
Tako brzo si odustao od Barona.Jesam, sve sam to ispratio što si nabrojao, pa sam jedno vreme pisao da je Donald Tramp Antihrist. Ipak nije ni on ni Baron nego Čarls, ima više argumenata za Čarlsa, i sa njegovim likom ima kovanica, itd. Tu bocku protiv raka reklamiraju i u Rusiji. Ona će biti oko 20 puta jača nego ona tokom kovida, tako neki kažu, da li je tačno ne znam, ali sigurno da će biti jača, samo ne znam koliko. Žig zveri je od 2019. kad je bio prvi PCR test dat (žig u čelo) i 2020. kad je prva k19 bocka data (žig u ruku), ali sad posle vaznesenja će biti još jača i ta protiv raka i protiv ptičjeg gripa, besnila i čega god. Ljudi će se naizgled izlečiti od raka, ali tako što će biti potpuno genetski izmenjeni što se neće odmah videti nego posle 6 meseci ili 1,5 godinu tako nešto. Dotle će "izlečenost" od raka biti dobra reklama za bocku, ali katastrofa koja sledi nakon tog perioda je za ne poželeti nikom. Već ova k19 bocka je svašta izazvala a šta će tek ova...
Smešan si i žalostan istovremeno. Ni ti ne znaš 100% ko je Antihrist. Ja rasuđujem, uskoro ću znati tačno ko je Antihrist. Baron je i dalje u opciji, ali je najverovatnije Čarls (99,99%). Nije uopšte toliko bitno znati ko je Antihrist. Bitnije je znati ko je zver kao carstvo i da ona već dodeljuje žig zveri i prepoznati šta je taj žig, a mi smo prepoznali da je to k19 bocka i PCR test i pišemo o tome već 4 godine. Nema kod mene nikakvih totalnih promašaja. Sve je bilo tačno, datum dolaska Isusa jedno vreme nije bio, a evo sad će i datum biti tačan, tako da će nam sve biti tačno. Isus dolazi sad 6/7. marta 2025. Znači, za 2 do 3 dana ćeš biti potpuno demantovan. A moj brat u Hristu i ja koji smo na osnovu Otkr. 3:3, Priče 25:2 i sl. svedočili da ćemo na kraju znati i datum, ćemo biti pobednici. Jer, 6/7.3.2025. jeste dan vaskrsenja, a 15/16.3.2025. vaznesenja Neveste o čemu napisasmo preko 100 strana biblijskih dokaza, a veliki deo objavismo na našem kanalu https://www.youtube.com/@Rapture-s9i u linkovima u našim prvim komentarima ispod videa tu. Vrlo brzo ćeš se uveriti i primiti svoju platu, tj. ili kaznu ili nagradu, kako zaslužiš (za sad zaslužuješ kaznu po jeresima koje si pisao (tnetopsihizam, nestorijanstvo, duhoborstvo i sl.), a nisi se pokajao kao i za negiranje istine da se može znati datum dolaska Isusa u šta ćeš se uverit sad u petak (pokaj se dok nije kasno)), kao i svi mi od Onoga koji dolazi uskoro.Tako brzo si odustao od Barona.
Pa rekao sam ti.
Do sada sam pogodio svako tvoje prorocanstvo da nije tacno.
Pa i ovo o Carlsu nije.
Totalni promasaj kao i sve sto pises.
Jos nikada nisam vidio nekog da toliko pise pogresno.
99%
Kajem se sto sam svaki put pogodio da ces pogresiti.Vrlo brzo ćeš se uveriti i primiti svoju platu, tj. ili kaznu ili nagradu, kako zaslužiš (za sad zaslužuješ kaznu po jeresima koje si pisao (tnetopsihizam, nestorijanstvo, duhoborstvo i sl.), a nisi se pokajao kao i za negiranje istine da se može znati datum dolaska Isusa u šta ćeš se uverit sad u petak (pokaj se dok nije kasno)), kao i svi mi od Onoga koji dolazi uskoro.
Pošto Isus dolazi 6/7. marta 2025. ovim završavam pisanje na forumu i pripremam se za susret sa Ženikom što preporučujem svima ostalima.
Slava Bogu za sve!
Maran ata!
Peti prodje i zalaskom sunca sesti dodje.Pošto Isus dolazi 6/7. marta 2025. ovim završavam pisanje na forumu i pripremam se za susret sa Ženikom što preporučujem svima ostalima.
Slava Bogu za sve!
Maran ata!
A sta sam izvrnuo?Glasnik i dalje izvrće, ali neka, još malo pa će ostati "bezglasan" kad Gospod dođe sledeće sedmice i potpuno ga demantuje.![]()
15./16. marta 2025. godine, dok će se vaskrsenje i preobražaj Neveste desiti 14. ili 7. marta 2025. godine. Dakle, imali smo dve opcije za vaskrsenje, ali smo izabrali 7. mart. Ipak, tada smo napisali da ako se ne dogodi 7. marta onda će se to dogoditi 14. marta 2025. godine i tako će biti. Dakle, vaskrsenje je 100% 13/14. marta, a vaznesenje Neveste 100% 15/16. marta 2025. godine (dakle vaznesenje ostaje 15/16.12.2025. kako smo pisali i 18.12.2024. a što i kao krajnji mogući datum objavismo i pre više od godinu dana). Moguća su 3 dana tame od 13/14. do 15/16. marta 2025. Nismo sigurni da li su tada 3 dana tame, ali smo sigurni da Isus dolazi 13/14. marta 2025 AD da vaskrsne i preobrazi Nevestu i da uzme Nevestu na Nebo 15/16. marta 2025 AD. San švedskog dečaka će se na ovaj način verovatno ispuniti (ako je to zaista san od Boga i vrlo je moguće da jeste) jer je rekao da idemo u Egipat u petak ujutru, a odatle u raj u nedelju ujutru. 14. mart je petak, 16. mart je nedelja. Napisaćemo dodatne argumente u ponedeljak ako dobijemo vremena, ali ako ne, već imamo dovoljno argumenata. Do tada stavljamo ove linkove:https://www.youtube.com/watch?v=GwQzCJ0dD9k&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=Rq0eYLViAXk&t=0s (ne slažemo se sa svim onim što autori ovih kanala govore (naročito sa jeresi OSAS-a koju neki propovedaju), ali se slažemo sa mnogim stvarima o kojima govore). Ima i mnogo drugih kanala koji sada govore i pišu o 14-16. martu 2025. godine ono što mi pišemo već od 18. decembra 2024. godine, tako da nema velike potrebe da pišemo više o tome, ali ako budemo imali vremena, hoćemo. Još uvek važe i argumenti za 37 i 73 – ipak nije reč o 7. martu već o 14. martu koji je 73. dan u godini. I tako dalje.
Zato budimo spremni za Isusov dolazak 13/14 marta 2025. godine!
Maran ata!
100% ili 99% ?. Dakle, vaskrsenje je 100% 13/14. marta, a vaznesenje Neveste 100% 15/16. marta 2025. godine (dakle vaznesenje ostaje 15/16.12.2025. kako smo pisali i 18.12.2024. a što i kao krajnji mogući datum objavismo i pre više od godinu dana). Moguća su 3 dana tame od 13/14. do 15/16. marta 2025. Nismo sigurni da li su tada 3 dana tame, ali smo sigurni da Isus dolazi 13/14. marta 2025 AD da vaskrsne i preobrazi Nevestu i da uzme Nevestu na Nebo 15/16. marta 2025 AD. San švedskog dečaka će se na ovaj način verovatno ispuniti (ako je to zaista san od Boga i vrlo je moguće da jeste) jer je rekao da idemo u Egipat u petak ujutru, a odatle u raj u nedelju ujutru. 14. mart je petak, 16. mart je nedelja. Napisaćemo dodatne argumente u ponedeljak ako dobijemo vremena, ali ako ne, već imamo dovoljno argumenata. Do tada stavljamo ove linkove:https://www.youtube.com/watch?v=GwQzCJ0dD9k&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=Rq0eYLViAXk&t=0s (ne slažemo se sa svim onim što autori ovih kanala govore (naročito sa jeresi OSAS-a koju neki propovedaju), ali se slažemo sa mnogim stvarima o kojima govore). Ima i mnogo drugih kanala koji sada govore i pišu o 14-16. martu 2025. godine ono što mi pišemo već od 18. decembra 2024. godine, tako da nema velike potrebe da pišemo više o tome, ali ako budemo imali vremena, hoćemo. Još uvek važe i argumenti za 37 i 73 – ipak nije reč o 7. martu već o 14. martu koji je 73. dan u godini. I tako dalje.
Zato budimo spremni za Isusov dolazak 13/14 marta 2025. godine!
Maran ata!
pa ko je antihrist bemu sitno žito?
Da bi znali tko je bludnica najbolje je doći do lakšeg shvaćanja gdje se nalazi bludničin grad babilon veliki ? Što kaže SZ proroštvo i Otkrivenje o bludničinom gradu ? Sa kim trguje, što kupuje, gdje se nalazi taj grad, tko će i odakle (sa kojeg položaja geografskog) gledati uništenje tog grada? Znaš li, slutiš li?zamrzit će Bludnicu. Opustošit će ju i ogoliti, najesti se njezina mesa a zatim ju spaliti.
ne znam ti ja to...samo sam prepričao tumačenje koje sam gledao na youtubeu koje mi je imalo smisla...rado ću saslušati tvoje mišljenje...Da bi znali tko je bludnica najbolje je doći do lakšeg shvaćanja gdje se nalazi bludničin grad babilon veliki ? Što kaže SZ proroštvo i Otkrivenje o bludničinom gradu ? Sa kim trguje, što kupuje, gdje se nalazi taj grad, tko će i odakle (sa kojeg položaja geografskog) gledati uništenje tog grada? Znaš li, slutiš li?
Dobro, poštujem kad neko kaže da nije doblje ušao u neku tematiku i da nije trošio puno vremena na to. Kad bi ja o ovoj temi pisao onda bih otvorio svoju temu da postavim prave temelje i argumente a ne da se moj vrijedan tekst gubi u ovoj gomili postova. Ovdje mogu samo malo "čačkati" i otići...ne znam ti ja to...samo sam prepričao tumačenje koje sam gledao na youtubeu koje mi je imalo smisla...rado ću saslušati tvoje mišljenje...
Pitanje crkve je također diskutabilno. Po meni ovo sve u zadnjih 2000 godina je dječja igrica...crkva se tek treba formirati snažno u harmagedonsko vrijeme i sa Isusovim dolaskom.ako je nevesta crkva onda je bludnica isto neki religijski sistem...dal odmetnuta crkva tipa Vatikana ili tajna religija novog svetskog poretka ne znam
zvući logično...nego to bi onda moglo da znači da će Antihrist vladati samo Bliskim Istokom?Dobro, poštujem kad neko kaže da nije doblje ušao u neku tematiku i da nije trošio puno vremena na to. Kad bi ja o ovoj temi pisao onda bih otvorio svoju temu da postavim prave temelje i argumente a ne da se moj vrijedan tekst gubi u ovoj gomili postova. Ovdje mogu samo malo "čačkati" i otići...
Pitanje crkve je također diskutabilno. Po meni ovo sve u zadnjih 2000 godina je dječja igrica...crkva se tek treba formirati snažno u harmagedonsko vrijeme i sa Isusovim dolaskom.
Da "bludnica" je religijski sistem i to muslimanski naspram Izraela, a ne Vatikan i Amerika. Vatikan i Amerika dakako drmaju svijetom ali ta veličina i utjecaj je sve nebitno...taj svijet Amerike i Evrope će se orušiti unutar sebe, a sedma/osma zvijer je vezana uz događanja oko Izraela i islama. Sva biblijska proročanstva vezana su uz Izrael...ništa se proročanstva ne bave svijetom i drugim kontinentima. Evo ipak sam puno rekao ovdje, ali bez biblijskih argumentacija, no sasvim dovoljno za promišljanja u pravom smijeru ! Živio !
Skoro tako...bliskim istokom i velikim dijelom Izraela jer je u cijelom biblijskom proroštvu važan Izrael (Božiji narod) a ne svijet, i kad se u proroštvu kaže "cijeli svijet" onda se misli na cijeli drevni svijet oko Izraelai tih drevnih civilizacija Istoka. U grubom izražajnom smislu Antikrist će vladati u tom cijelu svijeta, ali u drogom smislu antikrist je izraz za satanizam te će na druge načine vladati i cijelim svijetom. Sasvim sigurno da će antikrist nametnuti "žig zvijeri" 666 na ruku (ženama) i čelo (muškarcima) kršćanima na bliskom istoku i Izraelu jer se taj broj zvijeri 666 vidi u muslimanskoj zavjetnoj molitvi šehadet. Muslimani u Evropi i Americi neće biti moćni...oni sada vjerski već propadaju (internet i forumi su dobro odradili svoje) a njihova umišljenost i goropadnost , stihijhsko nasilje će samo izazvati građanski rat kada će muslimani nastradati masovno slično kao Židovi u 2. svjetskom ratu u Evropi.zvući logično...nego to bi onda moglo da znači da će Antihrist vladati samo Bliskim Istokom?
tvoja analiza se slaže sa teorijom da 666 nije broj nego slova koja će nositi sluge Antihrista...na arapskom "U ime Alaha" izgleda vrlo slično broju 666 kakav je zapisan na starogrčkom..postoje mnogi autori pa i knjige o tome da će biti islamski antihrist...Skoro tako...bliskim istokom i velikim dijelom Izraela jer je u cijelom biblijskom proroštvu važan Izrael (Božiji narod) a ne svijet, i kad se u proroštvu kaže "cijeli svijet" onda se misli na cijeli drevni svijet oko Izraelai tih drevnih civilizacija Istoka. U grubom izražajnom smislu Antikrist će vladati u tom cijelu svijeta, ali u drogom smislu antikrist je izraz za satanizam te će na druge načine vladati i cijelim svijetom. Sasvim sigurno da će antikrist nametnuti "žig zvijeri" 666 na ruku (ženama) i čelo (muškarcima) kršćanima na bliskom istoku i Izraelu jer se taj broj zvijeri 666 vidi u muslimanskoj zavjetnoj molitvi šehadet. Muslimani u Evropi i Americi neće biti moćni...oni sada vjerski već propadaju (internet i forumi su dobro odradili svoje) a njihova umišljenost i goropadnost , stihijhsko nasilje će samo izazvati građanski rat kada će muslimani nastradati masovno slično kao Židovi u 2. svjetskom ratu u Evropi.
Tako je. Dvojica umnih teloga kao što su Walid Shoebat i Joel Ričardson su majstori tog znanja o zadnjoj Zvijeri i Bludnici. U tom smislu ja sam njihov učenik. No ja ta njihova znanja mogu oplemeniti donekle...vidjet ćemo.tvoja analiza se slaže sa teorijom da 666 nije broj nego slova koja će nositi sluge Antihrista...na arapskom "U ime Alaha" izgleda vrlo slično broju 666 kakav je zapisan na starogrčkom..postoje mnogi autori pa i knjige o tome da će biti islamski antihrist...
Pogledajte prilog 1694234