Možeš se rugati još do sutra ujutru kad dolazi Gospod da sudi, a ja i oni koji su Mu verni pobeđujemo. Ja jesam grešio u datumima, i u tome kad sam govorio da će biti 100% i nije bilo i što sam ponekad govorio da se neću više javljati na forumu ako ne bude određenog dana, ali sam na kraju došao do pravih datuma tj. 14.03.2025. kad je vaskrsenje i 16.03.2025. kad je vaznesenje. Trud se isplatio. Uverićeš se sutra i "ostati bez teksta" ili ti "bez glasa". Sutra je naš dan pobede. Tvoje negiranje da ne možemo znati datum sutra će biti demantovano. Da bismo došli do toga bilo je neophodno i grešiti, jer ko radi taj i greši, ali ko je uporan na kraju dođe do tačnog rezultata a ti nisi grešio u tome jer nisi ni pokušavao, ali zato nisi ni došao do rezultata, a mi jesmo, slava Bogu! S druge strane tvoje jeresi tnetopsihizma, nestorijanstva i duhoborstva i dalje su ostale nepokajane sa tvoje strane. A mi smo po ispovedanju vere čisti ko suza. Takođe tvoje negrešenje jer nisi ni računao spram naših grešenja jer smo računali pa došli do netačnih datuma sutra će se pokazati kao velika greška dok će se naše grešenje u hodu pokazati kao velika pobeda jer to grešenje je plod truda i otklanjanjem grešaka i pronalaskom pravog datuma na kraju pobedismo. Naša će se žalost okrenuti u radost sutra kako je Gospod i obećao, a tvoja radost u žalost.
Biće sigurno u petak (ujutru oko 7 sati po našem vremenu) 14. marta 2025. dolazak Isusov po Nevestu radi vaskrsenja i preobraženja vernih, a 16.3.2025. tj. u nedelju ujutru po našem vremenu njihov konačan odlazak na Nebo. Tokom dva dana od petka do nedelje ako se i moj brat u Hristu i ja udostojimo preobraženja svedočićemo nekima u novim telima o našem preobraženju i onome što sledi posle 16.3.2025. tj. ukrepićemo one na koje nas Gospod uputi. A ako se ne udostojimo onda će oni koji se udostoje tokom ta dva dana ukrepiti nas i druge koji su ostali. Armagedon je od 25. do 27.02.2030. i do tad treba izdržati i ne primati žig zveri (bocku i PCR test) ni po cenu mučeništva (Otkr. 20:4). Neka su nam ovi novomučenici primer:
https://www.youtube.com/results?search_query=21+martyrs+film
Toliko. Ovim završavam pisanje na ovom forumu i pripremam se za sutrašni dolazak Ženika!
Maran ata!