Žig zveri

A zamisli neki još uvijek vjeruju da je Milerova godina zapravo značajna.
Nije to Milerova vec Danilova.
Jer da vi imate nesto sa Biblijom ti bi to znao.
A ovako ruganjem samo otkrivas sta je u tebi stvarno.
Izrugavanje reci Gospodnjoj.
Ne moze to da se sakrije.
Ti kada bi imao karakter samo bi cutao o tome, koliko samo kod vas ima prorockih promasaja.

Tako i CB kaže za svoje kalkulacije da su biblijske.
Pa to je tvoj pravoslavac, zato si cutao celo vreme.
A imao i mnogo takvih promasja od vasih duhovnika i otaca itd.
Tako da ti je bolje cuti, ne mozes da se kacis sa necim sto nemas ili si u daleko gorem polozaju.
Ali tera te oanj biblijski tekst jer si pod njgegovom osudom:

Matej 7,5 Licemjere! izvadi najprije brvno iz oka svojega, pa ćeš onda vidjeti izvaditi trun iz oka brata svojega.

Pa to je tvoj pravoslavac, zato si cutao celo vreme.
A imao i mnogo takvih promasja od vasih duhovnika i otaca itd.
Tako da ti je bolje cuti, ne mozes da se kacis sa necim sto nemas ili si u daleko gorem polozaju.
Ali tera te oanj biblijski tekst jer si pod njgegovom osudom:

Matej 7,5 Licemjere! izvadi najprije brvno iz oka svojega, pa ćeš onda vidjeti izvaditi trun iz oka brata svojega.
Nekako si promašio moje ranije diskusije sa CB na ovu temu...

A zamisli neki još uvijek vjeruju da je Milerova godina zapravo značajna.

Ovo je zaista tesko zamisliti ali mora se priznati da vas ima mi takvih... :D

Ima i danas takvih koji služeći sotoni računaju datum Kristova dolaska na zemlju, a najpoznatija po tome je upravo tvoja sekta kojoj su temelji napravljeni na takvoj sotonskoj raboti, Miller-White 1843-1844.

Ponavljam -iznesi dokaze da crkva koju pominjes u svoju oficijalnu doktrinu svrstava i racunanje vremena Hristovog dolaska ili priznaj da kleveces i lazes !!!

Čitaj što ti sama tvoja subotarska sekta priznaje i deklarira o ovome. Tvrde da je njihovo sotonsko računanje datuma Isusova dolaska (1843-1844) bila 'veličanstvena manifestacija Božje moći, a kad se razotkrilo da su sotonini suradnici i lažni proroci, dosjetili se - dobro smo mi računali datum, samo što tada Isus nije došao na zemlju, nego je nakon 1800 godina živeći u 'Očevu dvorištu' konačno uselio u Očev dom, u Svetinju nad svetinjama.

Iznesi ti dokaze da Pravoslavna Crkva u svojoj oficijalnoj doktrini svrstava računanje vrijeme Hristovog dolaska.
Kroz istoriju ste to cinili i samo treba na youtube potraziti, gomile monaha, svestenika to i danas cine.
Pa i apostoli su.
Kazao sam ti okreceni, ne mozes da koris nekoga za nesto u cemu si 30 puta gori.
O ovome smo ti i ja bar 10 puta.
Uvek iznova ponavljas to kao bezboznici kada dodju ovde pa samo ponavljaju jedno te isto.
Isti duh, nema blagodati.

Čitaj što ti sama tvoja subotarska sekta priznaje i deklarira o ovome. Tvrde da je njihovo sotonsko računanje datuma Isusova dolaska (1843-1844) bila 'veličanstvena manifestacija Božje moći, a kad se razotkrilo da su sotonini suradnici i lažni proroci, dosjetili se - dobro smo mi računali datum, samo što tada Isus nije došao na zemlju, nego je nakon 1800 godina živeći u 'Očevu dvorištu' konačno uselio u Očev dom, u Svetinju nad svetinjama.
Ponavljam jos jednom - iznesi dokaze da crkva koju pominjes u svoju oficijalnu doktrinu svrstava i racunanje vremena Hristovog dolaska ili priznaj da kleveces i lazes !!!

Ponavljam jos jednom - iznesi dokaze da crkva koju pominjes u svoju oficijalnu doktrinu svrstava i racunanje vremena Hristovog dolaska ili priznaj da kleveces i lazes !!!

Zašto bih ja iznosio dokaze za ono što nisam tvrdio? Gdje sam ja napisao da se u vaših 28 subotarskih vjerovanja nalazi vjerovanje kako treba računati datum Isusova dolaska na zemlju? Dakle, podvaljuješ mi u svojoj drskosti.

Ja sam tvrdio, i ostajem pri tome, da ste sotonsku rabotu određivanja datuma Isusova dolaska na zemlju početkom 1840-tih nazvali "veličanstvenom manifestacijom Božje sile". Evo dokaza:

"Adventni pokret 1840.-1844. bio je veličanstvena manifestacija Božje sile." (Ellen White, Velika borba)

A sada pogledajmo kako ste tu istu rabotu okvalificirali kad je to isto, računao datum Isusova dolaska, napravio C.T. Russell:

"Sotona bi htio da mi vjerujemo kako zaista možemo izračunati vrijeme Gospodinova povratka, da zbrajanjem i matematičkim računanjem možemo odrediti koliko se posljednja poruka evanđelja proširila, i kako je blizu obraćenje Izraela." (The Advent Review, 2. ožujka 1916.)

P.S. Kakvi roditelji, Miller i EGW, takvo i potomstvo - C.T. Russell. U pravu ste za ovo pripisivanje sotonske rabote Russellu, ali ona potpuno jednako važi za tandem 'Miller-Ellen'. Jednako su sotoni služili Miller i Ellen računajući datum 1840-tih, kao što mu je služio Russell određivajući to za 1914. godinu.

Zašto bih ja iznosio dokaze za ono što nisam tvrdio? Gdje sam ja napisao da se u vaših 28 subotarskih vjerovanja nalazi vjerovanje kako treba računati datum Isusova dolaska na zemlju? Dakle, podvaljuješ mi u svojoj drskosti.
Daj mi reci dali su ovo tvoje reci:

Čitaj što ti sama tvoja subotarska sekta priznaje i deklarira o ovome.
I onda dajes ono sto kzes da pomenuta zajednica DEKLARIRA:

A evo sta znaci rec DEKLARIRANJE,deklrisati:
https://rjecnik.sandzak.com/Deklarisati

https://jezikoslovac.com/word/5q0p

Evo,iz ovih sam razloga shvatio da si mozda aludirao da je to oficijalni hriscanski stav stoga ukoliko sam pogresio - izvini !

Daj mi reci dali su ovo tvoje reci:

I onda dajes ono sto kzes da pomenuta zajednica DEKLARIRA:

A evo sta znaci rec DEKLARIRANJE,deklrisati:
https://rjecnik.sandzak.com/Deklarisati

https://jezikoslovac.com/word/5q0p

Evo,iz ovih sam razloga shvatio da si mozda aludirao da je to oficijalni hriscanski stav stoga ukoliko sam pogresio - izvini !

Sad smo se razjasnili. Kad se Russell bavi sotonskom rabotom računanje datuma Isusova dolaska na zemlju onda to ispravno deklarirate. A kad su se tom istom rabotom bavili Miller i Ellen onda tu sotonsku rabotu Bogu pripisujete.

Nacrtat ću ti. Kad ja ukradem onda s pravom kažeš da sam lopov. A kad ti potpuno jednako ukradeš, onda se nazoveš dobročiniteljem i bogougodnikom. Ne može se niže od ovoga na čemu si ti.

Ne, lepo sam napisao da smo još u decembru 2024. imali dva potencijalna datuma za vaskrsenje: 7. i 14. mart 2025. i jedan za vaznesenje: 15/16.3.2025. Znači, nikakav promašaj nam nije pomogao da nađemo pravi datum nego smo o 14. martu 2025. objavili dokaze još 18.12.2024 za šta ostavih link ovde. A juče objavismo dodatne dokaze da Isus 100% dolazi 14. marta 2025. ujutru po našem vremenu:
https://drive.google.com/file/d/1uuOlSNIPq9PVwqw8vPidlWqZiM37ZR2z/view
Dok ti cekas da se vazneses ovaj se vazneo pre 5 dana.
Tako da nisi uzet i nista 15/16.

https://www.facebook.com/share/1B4ZsxxMmW/

Sad smo se razjasnili. Kad se Russell bavi sotonskom rabotom računanje datuma Isusova dolaska na zemlju onda to ispravno deklarirate. A kad su se tom istom rabotom bavili Miller i Ellen onda tu sotonsku rabotu Bogu pripisujete.
Ne ide ti logicko povezivanje pa ne ide...nista,nisi ti kriv,nek si nam ti ziv i zdrav...
Nacrtat ću ti.
Hajde:
Kad ja ukradem onda s pravom kažeš da sam lopov.
Tako je.
A kad ti potpuno jednako ukradeš, onda se nazoveš dobročiniteljem i bogougodnikom.
???????????????????
Jesi li me video da ja donosim ovakav tip zakljucaka,u vezi bilo kog teoloskog pitanja ?
Kad je nesto lose brate onda j lose,kad je neko pogresio onda je pogresio i tacka.
Ne može se niže od ovoga na čemu si ti.
:roll:

Dok ti cekas da se vazneses ovaj se vazneo pre 5 dana.
Tako da nisi uzet i nista 15/16.

https://www.facebook.com/share/1B4ZsxxMmW/
Možeš se rugati još do sutra ujutru kad dolazi Gospod da sudi, a ja i oni koji su Mu verni pobeđujemo. Ja jesam grešio u datumima, i u tome kad sam govorio da će biti 100% i nije bilo i što sam ponekad govorio da se neću više javljati na forumu ako ne bude određenog dana, ali sam na kraju došao do pravih datuma tj. 14.03.2025. kad je vaskrsenje i 16.03.2025. kad je vaznesenje. Trud se isplatio. Uverićeš se sutra i "ostati bez teksta" ili ti "bez glasa". Sutra je naš dan pobede. Tvoje negiranje da ne možemo znati datum sutra će biti demantovano. Da bismo došli do toga bilo je neophodno i grešiti, jer ko radi taj i greši, ali ko je uporan na kraju dođe do tačnog rezultata a ti nisi grešio u tome jer nisi ni pokušavao, ali zato nisi ni došao do rezultata, a mi jesmo, slava Bogu! S druge strane tvoje jeresi tnetopsihizma, nestorijanstva i duhoborstva i dalje su ostale nepokajane sa tvoje strane. A mi smo po ispovedanju vere čisti ko suza. Takođe tvoje negrešenje jer nisi ni računao spram naših grešenja jer smo računali pa došli do netačnih datuma sutra će se pokazati kao velika greška dok će se naše grešenje u hodu pokazati kao velika pobeda jer to grešenje je plod truda i otklanjanjem grešaka i pronalaskom pravog datuma na kraju pobedismo. Naša će se žalost okrenuti u radost sutra kako je Gospod i obećao, a tvoja radost u žalost.

Biće sigurno u petak (ujutru oko 7 sati po našem vremenu) 14. marta 2025. dolazak Isusov po Nevestu radi vaskrsenja i preobraženja vernih, a 16.3.2025. tj. u nedelju ujutru po našem vremenu njihov konačan odlazak na Nebo. Tokom dva dana od petka do nedelje ako se i moj brat u Hristu i ja udostojimo preobraženja svedočićemo nekima u novim telima o našem preobraženju i onome što sledi posle 16.3.2025. tj. ukrepićemo one na koje nas Gospod uputi. A ako se ne udostojimo onda će oni koji se udostoje tokom ta dva dana ukrepiti nas i druge koji su ostali. Armagedon je od 25. do 27.02.2030. i do tad treba izdržati i ne primati žig zveri (bocku i PCR test) ni po cenu mučeništva (Otkr. 20:4). Neka su nam ovi novomučenici primer:
https://www.youtube.com/results?search_query=21+martyrs+film
Toliko. Ovim završavam pisanje na ovom forumu i pripremam se za sutrašni dolazak Ženika!

Maran ata!

Poslednja izmena:
Možeš se rugati još do sutra ujutru kad dolazi Gospod da sudi, a ja i oni koji su Mu verni pobeđujemo. Ja jesam grešio u datumima, i u tome kad sam govorio da će biti 100% i nije bilo i što sam ponekad govorio da se neću više javljati na forumu ako ne bude određenog dana, ali sam na kraju došao do pravih datuma tj. 14.03.2025. kad je vaskrsenje i 16.03.2025. kad je vaznesenje. Trud se isplatio. Uverićeš se sutra i "ostati bez teksta" ili ti "bez glasa". Sutra je naš dan pobede. Tvoje negiranje da ne možemo znati datum sutra će biti demantovano. Da bismo došli do toga bilo je neophodno i grešiti, jer ko radi taj i greši, ali ko je uporan na kraju dođe do tačnog rezultata a ti nisi grešio u tome jer nisi ni pokušavao, ali zato nisi ni došao do rezultata, a mi jesmo, slava Bogu! S druge strane tvoje jeresi tnetopsihizma, nestorijanstva i duhoborstva i dalje su ostale nepokajane sa tvoje strane. A mi smo po ispovedanju vere čisti ko suza. Takođe tvoje negrešenje jer nisi ni računao spram naših grešenja jer smo računali pa došli do netačnih datuma sutra će se pokazati kao velika greška dok će se naše grešenje u hodu pokazati kao velika pobeda jer to grešenje je plod truda i otklanjanjem grešaka i pronalaskom pravog datuma na kraju pobedismo. Naša će se žalost okrenuti u radost sutra kako je Gospod i obećao, a tvoja radost u žalost.

Biće sigurno u petak (ujutru oko 7 sati po našem vremenu) 14. marta 2025. dolazak Isusov po Nevestu radi vaskrsenja i preobraženja vernih, a 16.3.2025. tj. u nedelju ujutru po našem vremenu njihov konačan odlazak na Nebo. Tokom dva dana od petka do nedelje ako se i moj brat u Hristu i ja udostojimo preobraženja svedočićemo nekima u novim telima o našem preobraženju i onome što sledi posle 16.3.2025. tj. ukrepićemo one na koje nas Gospod uputi. A ako se ne udostojimo onda će oni koji se udostoje tokom ta dva dana ukrepiti nas i druge koji su ostali. Armagedon je od 25. do 27.02.2030. i do tad treba izdržati i ne primati žig zveri (bocku i PCR test) ni po cenu mučeništva (Otkr. 20:4). Neka su nam ovi novomučenici primer:
https://www.youtube.com/results?search_query=21+martyrs+film
Toliko. Ovim završavam pisanje na ovom forumu i pripremam se za sutrašni dolazak Ženika!

Maran ata!
Opet si pogresio videces.

CB

4.2.22.
Za 5 i po meseci biće jasno da smo i tu bili u pravu. Kad ne bismo bili u pravu naravno da se ne bih ponašao kao da ništa nije bilo (kako se nikad nisam ni ponašao, a ti po običaju klevećeš da jesam, a upravo ti to činiš) nego bih priznao da smo pogrešili i da ne treba da se više ni javljamo na forumu, da zaslužujemo da budemo osramoćeni i da treba da se pokajemo. Jer, ako govorimo ovako dugo sa 100% sigurnošću da će biti tako, a ne pokaže se, a ti kažeš da neće biti i pokaže se da je tako, naravno da bih rekao da si ti u pravu, a mi nismo i da ti zaslužuješ čast po tom pitanju, a mi sramotu. Ali, to se sigurno neće desiti zato što ovo što sa 100% uverenošću govorimo ne govorimo bez osnova nego duboku ubeđeni na osnovu onoga što smo o hronologiji već oko 15 godina proučavali u Pismu i što smo detaljno izložili i dokazali i

Back