Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 43.100
Ono sto je svet zaboravio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a u jednoj rečenici o tebiNisu to hipoteze vec ti pokazijes sam svoj karakter, ali ja ti nisam tvoja zena.
Sramota za pravoslavlje.
Pogledaj kako se ponasas.
Osnove ljudskosti, i kulture ne postoje kod tebe.
Arogancija i bezobrazluk bez mere.
Kao beki divljak.
Ja se tebi nisam tako obratio, ti si poceo da omalovazavas.
Ali mozda to i ne primecujes jer je to tvoj karakter.
A to pokazuje da sam imao pravo.
Ako ne znas da se obratis kao covek, nemoj da se obracas.
Ako ne znas normalno da se obratis sagovirniku, nemoj onda.
Ako imas nesto sa otkrivenjem, iznesi dokaze a ne psovanje i pljuvanje.
Pljuvanjem i blacenjem se ne argumentuje.
To samo pokazuje da nemas argumente.
Papa nikada nije odustao od ideje svetskog carstva
Zato su oni i dalje drzava i rade na tome.
Kada zavesa bude,sklonjena tada xe te se cuditi.
Otkrivenje 13,3 U vidjeh jednu od glava njezinijeh kao ranjenu na smrt, i rana smrti njezine izliječi se. I čudi se sva zemlja iza zvijeri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zvijeri.
Otkrivenje 13,4 I pokloniše se zvijeri govoreći: ko je kao zvijer? i ko može ratovati s njom?
Otkrivenje 13,8 ]I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nijesu zapisana u životnoj knjizi jagnjeta, koje je zaklano od postanja svijeta
2 deo antihrist.Treba mudrosti za ovo razumijeti. 'Zvijer', kojoj se klanja sva zemlja, je Kristoubojica. A kako ne može ubiti Krista kao prije dvije tisuće godina ubija najnevinije i najnezaštićenije, nerođenu djecu djecu u majčinim utrobama. Vidjesmo, i tvoja subotarska sekta poklonila se Zvijeri i čini ono što Zvijer traži, ubija nevine i žrtvuje ih Molohu i Ballu.
Кад умреш, дође твоје време, да те Бог приупита и постави тамо где ти је место... О том времену личног сусрета је апостол Причао...pavle jevrejima
37. Јер још мало, врло мало, па ће доћи Онај који треба да дође и неће одоцнити.
dvomilenijumsko zavlačenje vernika da je "vreme blizu"
jel to "nije kako piše nego kako ti ja kažem "?Кад умреш, дође твоје време, да те Бог приупита и постави тамо где ти је место... О том времену личног сусрета је апостол Причао...
Пошто већ сутра може да дође твој час, тј. Време, разуми да је твој лични сусрет "врло близу", ко и тим Хришћанима пре 20 векова
da...ljubav je jedini zakon za prave hriščane.. da naglasim da je to ljubav za sve da ne pomisli neko da je ok krasti jer voliš svoju decuZakon je sila greha jer ja ne znadoh za greh dok zakon ne reče ne poželi. Tako zakon u nama izazove želju i mi prestupivši zakom umiremo. Hristos nas oslobađa greha tako što nas oslobađa službe zakonu. A Antihrist je upravo onaj koji insistira na sprovođenju zakona. Biće uvedena totalna kontrola i svako ko slaže, ukrade ili učini nešto nasuprot zakonu biće kažnjavan. To je suština Antihristove vladavine koju je EGW lepo objasnila učeći nas da budemo sluge zakona. A Hristos nas je oslobodio od zakona i mi sada vršimo Božiju volju ne po sili zakona već iz ljubavi. Razuman čovek je pozvan da rasudi da li u nekoj situaciji nije dobro slediti zakonske norme, Zamisli da nečiji život, nekog nedužnog čoveka, Srbina Hrvata , jevreja zavisi od ttoga da li ćemo posvedočiti da je on to. Hoće ustaše da ubiju Peru jer je srbin, Mi nismo dužni da se povinujemo zakonu i da tako dovedemo peru u životnu opasnost svedočeći istinu da je on srbin. U Rusiji je je nekada bio zakon da se ubije onaj ko ukrade. Neki lik je ukrao crkveno zlato i kada je milicija pozvala popa da posvedoči da je to crkveno zlato koje je ovaj ukrao, pop je rekao da mu je on poklonio to zlato. Vidite kako pravi Hrišćanin ne služi zakonu na zlo. A EGW svoje sledbenike uči da budu sluge antihrista i da prijavljuju vlastima komšije kada vide da čine nešto mimo zakona.
A zasto tvoj Vatikan salje pobacenu i abortiranu decu u pakao?Treba mudrosti za ovo razumijeti. 'Zvijer', kojoj se klanja sva zemlja, je Kristoubojica. A kako ne može ubiti Krista kao prije dvije tisuće godina ubija najnevinije i najnezaštićenije, nerođenu djecu djecu u majčinim utrobama. Vidjesmo, i tvoja subotarska sekta poklonila se Zvijeri i čini ono što Zvijer traži, ubija nevine i žrtvuje ih Molohu i Ballu.
Ako mogu samo moje misljenje zasnovano na Biblijskom ekstu.gledao sam neki video koji ukazuje da je žig zveri u stvari promena DNK tako da se izbriše Božji potpis i da se doda 3 lanac DNK i omogući besmrtnost tela (u zadnja vremena ljudi će tražiti smrt ali neće moći da je dobiju) uz odvajanje tela od duše...to su pokušali prema videu sa mrnk bockama...Otkrivenje kaže da će zver prevariti sve da uzmu žig magijama a za reč magija koristi se grčka reč Pharmakeia tj. farmacija.....kad se kaže da se žig biti priman u desnu ruku to je po videu samo prikaz toga da DNK ima orjentaciju desne ruke...
ono što mi je bilo interesantno je da mi imamo 144 000 gena a da bi dodavanjem trećeg lanca imali 216 000 i da su u Otkrivenju onih 144 000 devica koji se nisu opoganili ženama u stvari predstava originalnih 144 000 gena tj. svih onih koji ih sačuvaju...inače 216 000 = 600 x 60 x 6... geni su device ako nisu modifikovani bockama
eto teme za razmišljanje
mislim da je ovo taj video
https://odysee.com/@soulpurpose:1/TULhAOWKGj7v:5
po čemu znaš da je prvih četiri truba prošlo? Koji su njihovi znaci koje si prepoznao da su se desili?Ako mogu samo moje misljenje zasnovano na Biblijskom ekstu.
Covek ima izmedju 20 i 30 hiljada gena.
Tacnije treba da bude 20 do 23 hiljade.
U celoj 5 trubi ce neki traziti smrt pre ziga zveri, a zig zveri dolazi na sam kraj pete trube.
Mi zivimo u petoj trubi.
Ljudi ce stradati sve vise psihicki.
O tome je rec.
Jer ce ih demoni dovoditi do toga, jer se vreme milosti svodi kraju, i sto vise ljudi odbacuju Biga, to vise demoni imaju pravo na njihov zivot .
Sve vise ce upadati u zavisnost, i medjusobne psihicke nesuglasice.
Brakovi i familiharne veze sve vise stradaju.
Sve vise ce biti samo ubistva.
Na zapadu se sve vise otvaraju takve medicinske ustanove za psihicki obolele.
Pogotovo broj mladih u tim ustanovama raste.
Kod nas tih ustanova ima malo, pa sve vise ulicom hodaju opasni i kao eksplozivom napunjeni ljudi.
Pogledajmo samo forum, ne mozes da nadjes osobu sa kojom mozes normalno uz respekt i medjusobno uvazavanje da razmenis misljenje.
Otkrivenje uzima primer i slike iz Starog zaveta.
Ko poznaje Bibliju vidi to
Izrail je imao bojnu frakciju od 144000 koja je uvek bila spremna da odma deluje ako treba.
U istom momentu.
12000 iz svakog plemena puta 12= 144000
A ako bude potrebno, ostali narod pristize kasnije dok se pripreme.
Tako 144000 predstavlja simbolicki Bozju vojsku u poslednjoj bici sa zveri.
Naravno taj broj nije ogranicen.
Poslednja generacija je predatavljena Levitima.
Kao sto Leviti nisu imali basledstva u Obexanoj zemlji koja je trebalo da bude minijaturna slika buduce zemlje.
Njihovo nasledstvo je bilo Bog.
Tako ce poslednja generacija obelezena kao 144000 biti stalno uz Boga citave vecnosti.
Nece imati nasledstva na zemlji.
po čemu znaš da je prvih četiri truba prošlo? Koji su njihovi znaci koje si prepoznao da su se desili?
meni se čini da se ništa od ovog dole nije još desilo
Otkrivenje 8,7 prvi anđeo zatrubi, i posta grad i oganj, smiješani s krvlju, i padoše na zemlju; i trećina drva izgorje, i svaka trava zelena izgorje.
Otkrivenje 8,8 drugi anđeo zatrubi; i kao velika gora ognjem zapaljena pade u more; i trećina mora posta krv.
Otkrivenje 8,9 umrije trećina stvorenja koje živi u moru, i trećina lađi propade.
Otkrivenje 8,10 I treći anđeo zatrubi, i pade s neba velika zvijezda, koja goraše kao svijeća, i pade na trećinu rijeka i na izvore vodene.
Otkrivenje 8,11 I ime zvijezdi bješe Pelen; i trećina voda posta pelen, i mnogi ljudi pomriješe od voda, jer bijahu grke.
Otkrivenje 8,12 četvrti anđeo zatrubi, i udarena bi trećina sunca, i trećina mjeseca, i trećina zvijezda, da pomrča trećina njihova, i trećina dana da ne svijetli, tako i noći.
Otkrivenje 8,13I vidjeh, i čuh jednog anđela gdje leti posred neba i govori glasom velikijem: teško, teško, teško onima koji žive na zemlji od ostalijeh glasova trubnijeh trojice anđela, koji će trubiti.
ako je sve simbolički onda ja nemam predznanja da pokušam da tumačim Otkrivenje i prepoznajem znake...koliko vidim treba znati celu Bibliju u prste za tako nešto...svaka čast za ovo što si ispovezivao u ovom postu gore...Mora da nam Biblija protumaci znaxenje ne ja ili ti ili bilo ko.
Evo bez uvoda iako je on jako vazan.
Prva truba
[td]Otkrivenje 8,7[/td][td]I prvi anđeo zatrubi, i posta grad i oganj, smiješani s krvlju, i padoše na zemlju; i trećina drva izgorje, i svaka trava zelena izgorje.[/td]
Prva truba pogadja gradom i ognjem smesani skrvlju koji padaju na zemlju, samo na drva i zelenu travu, ne ljude.
Sto je nemoguce da ne stradaju i ljudi.
I to nam pokazuje da je rec o simbolici.
U proslosti je Bog gradom i ognjem smesanim s krvlju kaznjavao neprijatelje njegovog naroda Izraila:
2 Moj 9 23-25.
Isaia 30,30.
Jezekija 38,32,33,
U Bibliji su trava i drvece simboli za verne, to jest tadasnji Izrail.
Pogledajmo:
[td]Jeremija 11,16[/td][td]Gospod te nazva maslinom zelenom, lijepom radi dobroga roda; ali s hukom velikoga vjetra raspali oganj oko nje, i grane joj se polomiše.[/td]
[td]2. Samuilova 23,3[/td]
[td]Reče Bog Izrailjev, kaza mi stijena Izrailjeva: koji vlada ljudima neka je pravedan, vladajući u strahu Božijem;[/td] [td]2. Samuilova 23,4[/td][td]I biće kao svjetlost jutrenja, kad sunce izlazi jutrom bez oblaka, i kao trava koja raste iz zemlje od svjetlosti iza dažda.[/td]
[td]Jeremija 17,8[/td][td]On je kao drvo usađeno kraj vode, koje k potoku pruža korijenje svoje. Ono se ne treba ništa bojati, kada dođe žega. Lišće njegovo ostaje zeleno; u sušnoj godini nema nikakve potrebe. Ne prestaje donositi plod.[/td]
[td]Jezekilj 37,19[/td][td]Reci im: ovako veli Gospod Gospod: evo, ja ću uzeti drvo Josifovo, što je u Jefremovoj ruci, i plemena Izrailjevijeh, drugova njegovijeh, i sastaviću ga s drvetom Judinijem, i načiniću od njih jedno drvo, i biće jedno u mojoj ruci.[/td]
Kada se jovan krstitelj obraca Jevrejskim vodjama kaze sledece:
[td]Matej 3,10[/td][td]Već i sjekira kod korijena drvetu stoji; svako dakle drvo koje ne rađa dobra roda, siječe se i u oganj baca.[/td]
Isus kaze sledece:
[td]Matej 7,16[/td][td]Po rodovima njihovijem poznaćete ih. Eda li se bere s trnja grožđe, ili s čička smokve?[/td] [td]Matej 7,17[/td][td]Tako svako drvo dobro rodove dobre rađa, a zlo drvo rodove zle rađa.[/td] [td]Matej 7,18[/td][td]Ne može drvo dobro rodova zlijeh rađati, ni drvo zlo rodova dobrijeh rađati.[/td] [td]Matej 7,19[/td]
[td]Svako dakle drvo koje ne rađa roda dobra, sijeku i u oganj bacaju.[/td]
Isus govori za stanovnike Jerusalima :
[td]Luka 23,31[/td][td]Jer kad se ovako radi od sirova drveta, šta će biti od suha?[/td]
Isus govori onda sta ce biti sa suhim drvecem koje je bilo zeleno, stradace u unistenju jerusalima:
[td]Luka 21,20[/td][td]A kad vidite da Jerusalim opkoli vojska onda znajte da se približilo vrijeme da opusti.[/td]
Na taj nacin prva truba najavljuje Bozji sud nad onima iz Bozjeg naroda koji su bili ukljuceni u progonstvo Hrista i prve crkve.
Mnogi su prihvatili Hrista ali vecina ga je sa svojim vodjama odbacila i postali su protivnici Jevanjdelja.
Kao rezultat oni su sebe stavili van zastite ponudjene kroz zavet.
Sada su oni prvi da iskuse posledice odbacivanja zaveta.
Sud pocinje od kuce Bozje citamo u 1 Petrovoj 4,17.
I kao sto su grad i oganj u proslosti korisceni protiv neprijatelja Izraila, tako i zvuk prve trube ovom simbolikom najavljuje sud nad narodom Bozjim koji je odbacio zavet i okrenuo se da bude ugnjetavac i progonitelj Hristovih sledbenika.
Tako prva truba prikazuje propast Jevrejske nacije i razorenje Jerusalima od Rimljana 70 god. n.e.