Žig zveri

tvoja analiza se slaže sa teorijom da 666 nije broj nego slova koja će nositi sluge Antihrista...na arapskom "U ime Alaha" izgleda vrlo slično broju 666 kakav je zapisan na starogrčkom..postoje mnogi autori pa i knjige o tome da će biti islamski antihrist...
Dakle ovaj muslimanski zavjet na arapskom jeziku muslimani ratnici nose kao natpis na traci koju imaju na glavi a muslimanke imaju prstenove na kojima je ugraviran ovaj zavjet. Na to nošenje će natjerati i kršćane i Židove Izraelu i arapsko-muslimanskog svijeta inače ti ljudi i žene neće moći kupovati i prodavati, normalno živjeti ko i muslimani.. Time će se ostvariti proroštvo iz Otkrivenja.

Središnja slova tog zavjeta na arapskom imaju sličnosti sa starogrčkim brojkama 6oo,60 i 6. Dakle ne radi se o jednom broju 666 već o tri broja 6oo, 60 i 6 kao što piše u Otkrivenju. Nikakav 666 :)

https://bs.wikipedia.org/wiki/Šehadet#/media/Datoteka:Flag_of_Saudi_Arabia.svg

Tako je. Dvojica umnih teloga kao što su Walid Shoebat i Joel Ričardson su majstori tog znanja o zadnjoj Zvijeri i Bludnici. U tom smislu ja sam njihov učenik. No ja ta njihova znanja mogu oplemeniti donekle...vidjet ćemo.

Dobro si zamjetio-na starogrčkom i to me muči jer po meni treba biti na starohebrejskom jer je svo proroštvo pa i Otkrivenje dato Hebrejima u prvoj distanci. Jedino što je ravnopravno da se broj zvijeri 666 nalazi na žigu niza vladara Osmanskog ili Turskog carstva koje je sedma zvijer...na tom žigovima je vidljiv broj 666 kako na starogrčkom tako i na hebrejskom brojnom simbolu.
recimo da se sve vrti oko Jevreja...zašto sedma zver ne bi bila nacistička Nemačka od koje su mnogo postradali mnogo više nego od Osmanskog carstva?

Dakle ovaj muslimanski zavjet na arapskom jeziku muslimani ratnici nose kao natpis na traci koju imaju na glavi a muslimanke imaju prstenove na kojima je ugraviran ovaj zavjet. Na to nošenje će natjerati i kršćane i Židove Izraelu i arapsko-muslimanskog svijeta inače ti ljudi i žene neće moći kupovati i prodavati, normalno živjeti ko i muslimani.. Time će se ostvariti proroštvo iz Otkrivenja.

Središnja slova tog zavjeta na arapskom imaju sličnosti sa starogrčkim brojkama 6oo,60 i 6. Dakle ne radi se o jednom broju 666 već o tri broja 6oo, 60 i 6 kao što piše u Otkrivenju. Nikakav 666 :)

zanimljivo je da grčka gematrija daje broj 666 kad ukucaš Neuralink...slučajnost?

recimo da se sve vrti oko Jevreja...zašto sedma zver ne bi bila nacistička Nemačka od koje su mnogo postradali mnogo više nego od Osmanskog carstva?
Zato jer je proročko pravilo da se sve vrti oko Jevreja DA, ali u okviru događanja nad Izraelom, prostorom Izraela. Osmansko carstvo još nije sve odradilo svoje. Prorokovano je da će sedma zvijer oživjeti i nastaviti svoje, te će se zvati osma zvijer.

Nacistička Njemačka pravila je strašno zlo Židovima ali u okviru događanja nad Židovima u progonstvu, izvan njene domovine. Njemačka će biti strašno uništena u okviru 3.svjetskog rata jer je Židove uništavala i mučila "preko mjere". I moja Hrvatska dosta će nastradati također jer je imala jednog luđaka Pavelića koji je Hitlera služio. Jehova kaže Izraelu "Uništit ću sve narode među koje sam te doveo".

Zato jer je proročko pravilo da se sve vrti oko Jevreja DA, ali u okviru događanja nad Izraelom, prostorom Izraela. Osmansko carstvo još nije sve odradilo svoje. Prorokovano je da će sedma zvijer oživjeti i nastaviti svoje, te će se zvati osma zvijer.

Nacistička Njemačka pravila je strašno zlo Židovima ali u okviru događanja nad Židovima u progonstvu, izvan njene domovine. Njemačka će biti strašno uništena u okviru 3.svjetskog rata jer je Židove uništavala i mučila "preko mjere". I moja Hrvatska dosta će nastradati također jer je imala jednog luđaka Pavelića koji je Hitlera služio. Jehova kaže Izraelu "Uništit ću sve narode među koje sam te doveo".
Eto ...dogan se sprema da krene na ...ropu a Acic je kazao da ih necemo vise zadrzacmvati jer smo se onomad na Kosovu presli kada smo ih zadrzali.
Tako da ce ovaj put imati sanse.
CB a niko vise ne slusa pa nam je trebao novi.
Lepo da si dosao.

Eto ja sam malopre brojao i nadjem da cak i mi Srbi kada brojimo, dolazimo do brojke 666 pa cak i prelazimo.
Od jutros brojim i sada sam kod 1998.
666×3÷3=666

Sto znaci da cak 3 puta najmanje imamo 666.

Sto znaci da cemo ipak mi ponovo zadrzati turke i spasiti svet?

Skoro tako...bliskim istokom i velikim dijelom Izraela jer je u cijelom biblijskom proroštvu važan Izrael (Božiji narod) a ne svijet, i kad se u proroštvu kaže "cijeli svijet" onda se misli na cijeli drevni svijet oko Izraelai tih drevnih civilizacija Istoka. U grubom izražajnom smislu Antikrist će vladati u tom cijelu svijeta, ali u drogom smislu antikrist je izraz za satanizam te će na druge načine vladati i cijelim svijetom. Sasvim sigurno da će antikrist nametnuti "žig zvijeri" 666 na ruku (ženama) i čelo (muškarcima) kršćanima na bliskom istoku i Izraelu jer se taj broj zvijeri 666 vidi u muslimanskoj zavjetnoj molitvi šehadet. Muslimani u Evropi i Americi neće biti moćni...oni sada vjerski već propadaju (internet i forumi su dobro odradili svoje) a njihova umišljenost i goropadnost , stihijhsko nasilje će samo izazvati građanski rat kada će muslimani nastradati masovno slično kao Židovi u 2. svjetskom ratu u Evropi.
Pa zar ne trebamo svi da nastradamo od antihrisra a ovde pises da ce antihrist nastradati od nas?

Onda gore u tekstu kazes da antihrist nece vladati celim svetom ali ipak hoce?
Smatram da si daleko bolji od CB.
On je macji kasalj za tebe.

666 ima vezu samo sa zveri.
I originalni Biblijski tekst ne sadrzi 666.
Vec slova.

Broj laznog trojstva 666

U izvornom tekstu ne pise broj 666.
Pise u prevodu jer je u prevodima vec izracunat.
Izvorno se ne nalazi broj 666 vec slova.
Grcka slova.
Chi
Xi

Stigma.
Ta slova nemaju nikakav znacaj niti kao slova znace 666, vec tek kada se uzme njihova brojcana vrednost..

Posto je Jovan Otkrivenje pisao na Grckom a u grckom izvnornom tekstu imamo sledeca slova a ne borj 666

109-cac9ee2207676e2261ac7e0c6b43329a.jpg

,, onda slova imaju vrednost.
Chi ima 600
XI 60
Stigma 6

= 666

Zato jovan kaze da izracunamo.
A u prevodima je vec izracunato.

666 ima vezu samo sa zveri.
I originalni tekst ne sadrzi 666.
Vec slova.

Broj laznog trojstva 666

U izvornom tekstu ne pise broj 666.
Pise u prevodu jer je u prevodima vec izracunato.
Izvorno se ne nalazi broj 666 vec slova.
Grcka slova.
Chi
Xi

Stigma.
Ta slova nemaju nikakav znacaj niti kao slova znace 666, vec tek kada se uzme njihova brojcana vrednost..

Posto je Jovan Otkrivenje pisao na Grckom a u grckom izvnornom tekstu imamo sledeca slova a ne borj 666

109-cac9ee2207676e2261ac7e0c6b43329a.jpg

,, onda slova imaju vrednost.
Chi ima 600
XI 60
Stigma 6

= 666

Zato jovan kaze da izracunamo.
A u prevodima je to vec izracunato i nema sta vise da se racuna.

100% ili 99% ?

Ja kazdm 101% nece jer ti je kompletno ucenje pogresno.
I da ces ponovo pomerati datum, mesto da prestanes.
100% Isus dolazi 13/14. marta ove godine da vaskrsne mrtve i da ih vaznese 15/16. marta 2025. Evo juče objavismo mnoštvo dodatnih dokaza za to:
https://forum.krstarica.com/threads/kad-ce-se-desiti-vaskrsenje.1022380/post-50661234
Naravno da neću pomerati datum. Još pre dve godine sam počeo govoriti da je 16.3.2025. najdalji mogući datum vaznesenja i tako će i biti. To upravo i jeste dan vaznesenja.
Maran ata!

A sta sam izvrnuo?
Zar nisam opet pogodio?
Ovaj promasaj vam je pomogao da nadjete sada pravi datum, jel tako?
Eto opet neces pogoditi jer su ti sve osnove pogresne.
Zato neces.
Ne, lepo sam napisao da smo još u decembru 2024. imali dva potencijalna datuma za vaskrsenje: 7. i 14. mart 2025. i jedan za vaznesenje: 15/16.3.2025. Znači, nikakav promašaj nam nije pomogao da nađemo pravi datum nego smo o 14. martu 2025. objavili dokaze još 18.12.2024 za šta ostavih link ovde. A juče objavismo dodatne dokaze da Isus 100% dolazi 14. marta 2025. ujutru po našem vremenu:
https://drive.google.com/file/d/1uuOlSNIPq9PVwqw8vPidlWqZiM37ZR2z/view

100% Isus dolazi 13/14. marta ove godine da vaskrsne mrtve i da ih vaznese 15/16. marta 2025.
..dakle nisi se vratio nego jos uvek nisi otisao,jel tako ?
Naravno da neću pomerati datum. Još pre dve godine sam počeo govoriti da je 16.3.2025. najdalji mogući datum vaznesenja i tako će i biti. To upravo i jeste dan vaznesenja.
Maran ata!
Verujem,brale,verujem...
...nego,zanima me sta ukoliko se kojim slucajem ne desi ovo sto prorices,dali ces TADA konacno revidirati svoje jeret...pardon,neosnovane tvrdnje ili ces i dalje smisljati neku novu strategiju kako da pokrijes sramot..pardon,nelagodnost zbog ocitih promasaja ??

Skoro tako...bliskim istokom i velikim dijelom Izraela jer je u cijelom biblijskom proroštvu važan Izrael (Božiji narod) a ne svijet, i kad se u proroštvu kaže "cijeli svijet" onda se misli na cijeli drevni svijet oko Izraelai tih drevnih civilizacija Istoka. U grubom izražajnom smislu Antikrist će vladati u tom cijelu svijeta, ali u drogom smislu antikrist je izraz za satanizam te će na druge načine vladati i cijelim svijetom. Sasvim sigurno da će antikrist nametnuti "žig zvijeri" 666 na ruku (ženama) i čelo (muškarcima) kršćanima na bliskom istoku i Izraelu jer se taj broj zvijeri 666 vidi u muslimanskoj zavjetnoj molitvi šehadet. Muslimani u Evropi i Americi neće biti moćni...oni sada vjerski već propadaju (internet i forumi su dobro odradili svoje) a njihova umišljenost i goropadnost , stihijhsko nasilje će samo izazvati građanski rat kada će muslimani nastradati masovno slično kao Židovi u 2. svjetskom ratu u Evropi.
Само да питам, да ли ће антихрист владати само тим делима света које наводите јер су Свети оци и монаси рекли да ће да се образује блок од, ако се не варам, седам православних земаља. Што би даље значило да код нас православних, тј. код нас који будемо у православном блоку неће да влада и неће бити жига звери (да ли сам у праву?) Али опет како пише

16. И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим,
Што би значило да ће глобално да влада, или пак неће?

Негде сам прочитао (не знам колко је ово истина) да је антихрист рођен 1962 године, што значи да неће баш да живи 150 година него доста мање што значи да врло брзо долази, ако се не варам.

Само да питам, да ли ће антихрист владати само тим делима света које наводите јер су Свети оци и монаси рекли да ће да се образује блок од, ако се не варам, седам православних земаља. Што би даље значило да код нас православних, тј. код нас који будемо у православном блоку неће да влада и неће бити жига звери (да ли сам у праву?) Али опет како пише

16. И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим,
Што би значило да ће глобално да влада, или пак неће?

Bog. Ne znam čirilicu dobro ali sam se snašao sa gogle prevoditeljem. Ti monasi nemaju pojma. Otkivenje i Danijel jasno kažu da je zvijer bolk "deset rogova" ili deset kraljeva, Radi se muslimanskim zemljama naspram Izraela i kršćana u arapskom svijetu. Oni će imati iskušenja sa brojem 666 a ne naš svijet.
Sotona vlada danas i vladat će i tada globalno ali specifična događanja navedena u proroštvu odnosi se na taj izraelsko arapski svijet

Негде сам прочитао (не знам колко је ово истина) да је антихрист рођен 1962 године, што значи да неће баш да живи 150 година него доста мање што значи да врло брзо долази, ако се не варам.
Može biti...i točno je da je sve veoma blizo...

Bog. Ne znam čirilicu dobro ali sam se snašao sa gogle prevoditeljem. Ti monasi nemaju pojma. Otkivenje i Danijel jasno kažu da je zvijer bolk "deset rogova" ili deset kraljeva, Radi se muslimanskim zemljama naspram Izraela i kršćana u arapskom svijetu. Oni će imati iskušenja sa brojem 666 a ne naš svijet.
Sotona vlada danas i vladat će i tada globalno ali specifična događanja navedena u proroštvu odnosi se na taj izraelsko arapski svijet
Zver nije samo 10 rogova.
10 rogova su samo mali deo zveri.
A to si skroz preskocio.
I zahtevas da ti jednostavno verujemo jer imas lepe guste, debele, zajedno sastavljene vedje preko celog cela, ili zasto?
Slikaj nam samo vedje i postavi.
Onda si preskocio gomilu drugih znakova.
Znak koji pokazuje da to nije Islam je taj da ce se taj antihrist graditi kao bog ili obozavati kao bog.
A to povezati sa Islamom je kao nebo i zemlja.
Islam u svojim temeljima odbacuje tako nesto takvu praksu.
I Pavle govori da ce antihrist sesti u crkvi i ciniti tako, sto se takodje protivi tvom lepovednjom tumacenju.
I da ne idem dalje.

Islam je Bog uvek koristio da kaznjava otpalo hriscanstvo.
Eto recimo sada Evropu.
Ocekujte tamo u buducnosti gradjsnski rat sa njima.

Bog im je oduzeo jedinstveni duh, tako da se oni nikada ne mogu ujediniti da uniste hriscanstvo, ali ce mu biti trn u petu.
Osim toga sam Izrael svojim atomkama moze u jednom danu da ih unisti u celosti kada bi hteo.
I to deset puta istog dana.
Cuvajte se samo pojedinacno ovih koji su tu dosli.

..dakle nisi se vratio nego jos uvek nisi otisao,jel tako ?

Verujem,brale,verujem...
...nego,zanima me sta ukoliko se kojim slucajem ne desi ovo sto prorices,dali ces TADA konacno revidirati svoje jeret...pardon,neosnovane tvrdnje ili ces i dalje smisljati neku novu strategiju kako da pokrijes sramot..pardon,nelagodnost zbog ocitih promasaja ??
Nisu promašaji nego ispitivanje Pisma koje prema Otkr. 3:3, Priče 25:2, Amos 3:7 i sl. na kraju urodi plodom - znanjem dana dolaska Gospoda a to će biti upravo 13/14.3.2025. 100%.
Evo novih dokaza:
Maran ata!

Nisu promašaji nego ispitivanje Pisma koje prema Otkr. 3:3, Priče 25:2, Amos 3:7 i sl. na kraju urodi plodom - znanjem dana dolaska Gospoda a to će biti upravo 13/14.3.2025. 100%.
Evo novih dokaza:
Maran ata!
CB
Dakle, vaskrsenje je 100% 13/14. marta, 25 a vaznesenje Neveste 100% 15/16.25

CB.
Ipak je[B][SIZE=4] vaznesenje 14/15. [/SIZE][/B]decembra 2024. kako sam ranije govorio. 7/8.12.2024.

CB
Kao što sam više puta pisao, moje rasuđivanje za koje ne tvrdim da je 100% tačno je da će ruske i kineske trupe ući u SAD u septembru. A rasuđivanje za koje tvrdim da je 100% tačno je da će svi umrli pravednici vaskrsnuti 16. jula 2022. iz svojih grobova i da će zajedno sa živim pravednicima otići u Nebo 17. jula 2022. godine nakon čega nastupa sedam godina završne nevolje.

CB
. Ali, u minut nisam 100% siguran, dok u dan (15/16.12.2022.) sam milijardu milijardi posto siguran.

CB

Već ti rekoh da će biti 100% 15.09.2022. godine. Ali, to nema nikakve veze sa tvojim izazovom. Tvoj izazov nije potreban niti njegovo prihvatanje da bih ja dokazao da verujem da će 15.09.2022. biti vaskrsenje mudrih deva. Ja svoje uverenje o tom datumu dokazujem činjenicama iz biblijske hronologije,

CB

U vezi kovid vakcine sve je 100% na osnovu Biblije dokazano da je ona žig zveri, ne nedostaje nijedno slovo niti zarez

CB

4.2.22.
Za 5 i po meseci biće jasno da smo i tu bili u pravu. Kad ne bismo bili u pravu naravno da se ne bih ponašao kao da ništa nije bilo (kako se nikad nisam ni ponašao, a ti po običaju klevećeš da jesam, a upravo ti to činiš) nego bih priznao da smo pogrešili i da ne treba da se više ni javljamo na forumu, da zaslužujemo da budemo osramoćeni i da treba da se pokajemo. Jer, ako govorimo ovako dugo sa 100% sigurnošću da će biti tako, a ne pokaže se, a ti kažeš da neće biti i pokaže se da je tako, naravno da bih rekao da si ti u pravu, a mi nismo i da ti zaslužuješ čast po tom pitanju, a mi sramotu. Ali, to se sigurno neće desiti zato što ovo što sa 100% uverenošću govorimo ne govorimo bez osnova nego duboku ubeđeni na osnovu onoga što smo o hronologiji već oko 15 godina proučavali u Pismu i što smo detaljno izložili i dokazali i

CB

je 100% da će se vaskrsenje mudrih deva dogoditi 15. septembra 2022. godine. Rekli smo to za 16. jul, ali smo bili iznenađeni kada se to nije dogodilo

CB

Naravno da ću nestati i neću pisati na forumu od 2022. godine. Vaznesenje i znači da ćemo biti uzeti sa zemlje, preobraženi u duhovno telo i otići na Nebo

CB.

Odabrani (mudre deve) će 15.10.2023. otići na Nebo, a od onih koji ostanu Bog će opet izabrati one koji će otići na Nebo 2030. godine i vladati sa Hristom na Zemlji zajedno sa onima koji su vazneseni već 15.10.2023.
CB.
da 2024. je definitivno kraj SAD, premda kažu i da polovina tog perioda, tj. 2020/21.
CB
kako više puta napisah, dva puta promenili samo rokove Vaznesenja i Drugog dolaska Hristovog, prvi put 2012. godine, a drugi put 2020. godine. Oba puta smo sami uočili u Pismu neke stvari koje pre nismo.

Back