Nisu promašaji nego ispitivanje Pisma koje prema Otkr. 3:3, Priče 25:2, Amos 3:7 i sl. na kraju urodi plodom - znanjem dana dolaska Gospoda a to će biti upravo 13/14.3.2025. 100%.
Evo novih dokaza:
Maran ata!
CB
Dakle, vaskrsenje je
100% 13/14. marta, 25 a vaznesenje Neveste 100% 15/16.25
CB.
Ipak je
[B][SIZE=4] vaznesenje 14/15. [/SIZE][/B]
decembra 2024. kako sam ranije govorio.
7/8.12.2024.
CB
Kao što sam više puta pisao, moje rasuđivanje za koje ne tvrdim da je 100% tačno je da će ruske i kineske trupe ući u SAD u septembru. A rasuđivanje za koje tvrdim da je
100% tačno je da će svi umrli pravednici va
skrsnuti 16. jula 2022. iz svojih grobova i da će zajedno sa živim pravednicima
otići u Nebo 17. jula 2022. godine nakon čega nastupa sedam godina završne nevolje.
CB
. Ali, u minut nisam
100% siguran, dok u dan
(15/16.12.2022.) sam milijardu milijardi posto siguran.
CB
Već ti rekoh da će biti
100% 15.09.2022. godine. Ali, to nema nikakve veze sa tvojim izazovom. Tvoj izazov nije potreban niti njegovo prihvatanje da bih ja dokazao da verujem da će 15.09.2022. biti vaskrsenje mudrih deva. Ja svoje uverenje o tom datumu dokazujem činjenicama iz biblijske hronologije,
CB
U vezi kovid vakcine sve je 100% na osnovu Biblije dokazano da je ona žig zveri, ne nedostaje nijedno slovo niti zarez
CB
4.2.22.
Za 5 i po meseci biće jasno da smo i tu bili u pravu. Kad ne bismo bili u pravu naravno da se ne bih ponašao kao da ništa nije bilo (kako se nikad nisam ni ponašao, a ti po običaju klevećeš da jesam, a upravo ti to činiš)
nego bih priznao da smo pogrešili i da ne treba da se više ni javljamo na forumu, da zaslužujemo da budemo osramoćeni i da treba da se pokajemo. Jer, ako govorimo ovako dugo sa 100% sigurnošću da će biti tako, a ne pokaže se, a ti kažeš da neće biti i pokaže se da je tako, naravno da bih rekao da si ti u pravu, a mi nismo i da ti zaslužuješ čast po tom pitanju, a mi sramotu. Ali, to se sigurno neće desiti zato što ovo što sa
100% uverenošću govorimo ne govorimo bez osnova nego duboku ubeđeni na osnovu onoga što smo o hronologiji već oko 15 godina proučavali u Pismu i što smo detaljno izložili i dokazali i
CB
je
100% da će se vaskrsenje mudrih deva dogoditi 15. septembra 2022. godine. Rekli smo to za 16. jul, ali smo bili iznenađeni kada se to nije dogodilo
CB
Naravno da ću nestati i neću pisati na forumu od 2022. godine. Vaznesenje i znači da ćemo biti uzeti sa zemlje, preobraženi u duhovno telo i otići na Nebo
CB.
Odabrani (mudre deve) će
15.10.2023. otići na Nebo, a od onih koji ostanu Bog će opet izabrati one koji će otići na Nebo 2030. godine i vladati sa Hristom na Zemlji zajedno sa
onima koji su vazneseni već 15.10.2023.
CB.
da 2024. je definitivno kraj SAD, premda kažu i da polovina tog perioda, tj. 2020/21.
CB
kako više puta napisah, dva puta promenili samo rokove Vaznesenja i Drugog dolaska Hristovog, prvi put 2012. godine, a drugi put 2020. godine. Oba puta smo sami uočili u Pismu neke stvari koje pre nismo.