Žig zveri

Matej 17,1I poslije šest dana uze Isus Petra i Jakova i Jovana brata njegova, i izvede ih na goru visoku same
luka 9
27. А заиста вам кажем: имају неки међу овима што стоје овде који неће окусити смрт док не виде царство Божје.

28. А кад прође осам дана после оних речи, узе Петра и Јована и Јакова и изиђе на гору да се помоли Богу

evo glasniče stihovi za tebe
a naročito za onog nepomajnika carstva božijeg :D

14. Ви који не знате шта ће бити сутра. Јер шта је ваш живот? Он је пара, која се замало покаже, а потом нестане.

15. Место да говорите: Ако Господ хтедбуде, и живи будемо учинићемо ово или оно.

16. А сад се хвалите својим поносом. Свака је хвала таква зла.

Evo ti servirano ali moras da zagrejes stolicu

Samo sto balkanac nece da ju zagraje on je vec rodjen sa sve znanjem.
Tu lezi zec

Kada je trebalo to da se desi da se Izrail vrati?
I sta sve jos po Tori
Evo sta kazu judaisti:

Prema Tanahu, ove stvari će se dogoditi u vreme kad se pojavi Mesija:

a) povratak izgubljenih plemena (5.Moj 30:3, Isaija 11:11-12 43:5-6, Jeremija 3:18 30:3, 32:37, Jezekilj 11:17, 36:24)

b) obnova Hrama (Isaija 2:2-3, 56:6-7, 60:7, 66:20, Jezekilj 37:26-27, 40-44, Malahija 3:4, Zaharija 14:20-21)

v) svetski mir (Mihej 4:1-4, Osija 2:20, Isaija 2:1-4, 60:18, 65:25)

g) Mesija vlada Izraelom u vreme kad svi drže Toru (Jezekilj 37:24, 5.Moj 30:8.10, Jeremija 31:32, Jezekilj 11:19-20, 36:26-27).

d) svi znaju za Boga (Zah 3:9, 8:23, 14:9,16; Isa 45:23, 66:23; Jer 31:33; Jez 38:23; Psa 86:9; Sof 3:9)

Mesija mora da bude direktan potomak Davida i Solomona, iz plemena Jude (1.Moj 49:10; 2. Sam 7:12-14; 1.Dnv 22:9-10). Loza se nastavlja samo sa oca na sina (4.Moj 1:1-18)
i Mesija mora imati zemaljskog oca i biti ,,običan covek.

Ima vise stvari koje treba da se dogodi i ko da ih ostvari.
Samo Mesija.
Izraila je mogao da vrati samo Mesija.
Ali nije jer su ga odbacili.
Trebao je onda da sagradi Hram.
I jeste ga sagradio.

Mesija je vec bio.

Svako vracanje Izraila u Izrail posle Mesije i bez Mesije nema vise nikakve veze sa prorocanstvima.

Osim toga nemamo u Izrailu danas 12 plemena.

Razgovarao sam o tome sa Rabijem Fergusonom Frankfurt i on mi je to potvrdio.
Osim toga jevreji su vec toliko izmesani sa drugim narodima da genetski ni priblizno nisu oni jevreji koji su usli u Hanan kaze on.
Pa ni oni za vreme Hrista cak ne.
Зашто је у Америци годинама рађена селекција, зашто је из Америке прије неке двије године пребачено пет црвених јуница у Израел?

18. Децо! Последње је време, и као што чусте да ће доћи антихрист, и сад многи антихристи посташе; по том познајемо да је последњи час.

pavle jevrejima

37. Јер још мало, врло мало, па ће доћи Онај који треба да дође и неће одоцнити.

dvomilenijumsko zavlačenje vernika da je "vreme blizu"

pavle jevrejima

37. Јер још мало, врло мало, па ће доћи Онај који треба да дође и неће одоцнити.

dvomilenijumsko zavlačenje vernika da je "vreme blizu"
2 Petr.3,9:
"...Ne docni Gospod s obećanjem, kao što neki misle da docni, nego nas trpi, jer neće da ko pogine, nego svi da dođu u pokajanje..."

2 Petr.3,9:
"...Ne docni Gospod s obećanjem, kao što neki misle da docni, nego nas trpi, jer neće da ko pogine, nego svi da dođu u pokajanje..."
i šta bi to trebalo da znači, još pet miliona godina :D
kažu u poslednje dane biće rugači a šta pišu apostoli kome se ti rugači rugaju?
aj ti ponovo u tu subotnju školu.

25. Ето вам казах унапред.

26. Ако вам дакле кажу: Ево га у пустињи, не излазите; ево га у собама, не верујте.

27. Јер као што муња излази од истока и показује се до запада, такав ће бити долазак Сина човечијег.

28. Јер где је стрвина онамо ће се и орлови купити.

29. И одмах ће по невољи дана тих сунце помрчати, и месец своју светлост изгубити, и звезде с неба спасти, и силе небеске покренути се.

30. И тада ће се показати знак Сина човечијег на небу; и тада ће проплакати сва племена на земљи; и угледаће Сина човечијег где иде на облацима небеским са силом и славом великом.

31. И послаће анђеле своје с великим гласом трубним; и сабраће избране Његове од четири ветра, од краја до краја небеса.

32. Од смокве научите се причи: кад се већ њене гране помладе и улистају, знате да је близу лето.

33. Тако и ви кад видите све ово, знајте да је близу код врата.

34. Заиста вам кажем: овај нараштај неће проћи док се ово све не збуде.

35. Небо и земља проћи ће, али речи моје неће проћи.

36. А о дану том и часу нико не зна, ни анђели небески, до Отац мој сам

čitaj nesrećni glasniče čitaj
Mozes da objasnis ovo da vidimo sta nisi razumio?
Ili mozda ja?
Sta ovi stihovi kazu sto se protivi becemu sto ja kazem?

luka 9
27. А заиста вам кажем: имају неки међу овима што стоје овде који неће окусити смрт док не виде царство Божје.

28. А кад прође осам дана после оних речи, узе Петра и Јована и Јакова и изиђе на гору да се помоли Богу
A otkrio si toplu vodu?
I kakve veze ovo ima samnpm jesam li ja prevodiic Biböija?

Matej 17,1Nakon šest dana uze Isus sa sobom Petra, Jakova i Ivana, brata njegova, te ih povede na goru visoku, u osamu,

Posto si pomislio da si otkrio toplu vodu.
Sada moras da nam objasnis zasto kaze 6 i 8?
Da te vidimo?

Nije valjda d ne zbas??

A znas li sta si hteo sa time da kazes?

A otkrio si toplu vodu?
I kakve veze ovo ima samnpm jesam li ja prevodiic Biböija?

Matej 17,1Nakon šest dana uze Isus sa sobom Petra, Jakova i Ivana, brata njegova, te ih povede na goru visoku, u osamu,

Posto si pomislio da si otkrio toplu vodu.
Sada moras da nam objasnis zasto kaze 6 i 8?
Da te vidimo?

Nije valjda d ne zbas??

A znas li sta si hteo sa time da kazes?
ne
ti ćeš mi reći jel bilo šest ili osam dana
kakva bre topla voda
luka

Mozes da objasnis ovo da vidimo sta nisi razumio?
Ili mozda ja?
Sta ovi stihovi kazu sto se protivi becemu sto ja kazem?
a šta tebi tu nije jasno, jedino ako ne znaš šta znači naraštaj
guglaj

30. И тада ће се показати знак Сина човечијег на небу; и тада ће проплакати сва племена на земљи; и угледаће Сина човечијег где иде на облацима небеским са силом и славом великом.

Дан. 7:13, Зах. 12:11, Зах. 12:12, Мар. 13:4, Откр. 1:7

31. И послаће анђеле своје с великим гласом трубним; и сабраће избране Његове од четири ветра, од краја до краја небеса.

1 Кор. 15:52, 1 Сол. 4:16

32. Од смокве научите се причи: кад се већ њене гране помладе и улистају, знате да је близу лето.

Лука 21:29

ne
ti ćeš mi reći jel bilo šest ili osam dana
kakva bre topla voda
luka
Pa ti si otkrio toplu vodu i pokenuo to. Dakle ti mäoiras da kazes.
Ali ocigledno ni to ne znas.
A ni ne znas sra si time hteo da kazes?

a šta tebi tu nije jasno, jedino ako ne znaš šta znači naraštaj
guglaj

Дан. 7:13, Зах. 12:11, Зах. 12:12, Мар. 13:4, Откр. 1:7

1 Кор. 15:52, 1 Сол. 4:16

Лука 21:29

Pa objasni sta tekst kaze?
Ili i to ne znas?

jel umeš da čitaš tekst ili mantraš po inerciji
ajde šta znači kad kaže da oni (tadašnji) neće umreti i videće drugi Hristov dolazak sa sve anđelima
Ti trebas prvo da kazes sta tekst kaze i kako me negira.
Pogledaj kako ja to radim argumentovano.
I trebas da se lepo ponasas da postujes sagovornika, bar osnove kulture.
Bar da pokazes da si stvarno pravoslavan?
A ne suprotno, budite pravoslavni da bi ste mrzeli ceo svet?
Ako se tako ponasas prema zeni i deci onda jadni oni i njihov zivot.
A cesto je to tako, kako se osoba ponasa prema drugima tako i kuci.

Dakle, izvini se i zamoli me kulturno da ti objasnim sta tekst kaze i ja cu vrlo rado to odma uciniti.
Jer ovako kako se ponasas, pada mi tekst o biserima.

Poslednja izmena:
Ti trebas prvo da kazes sta tekst kaze i kako me negira.
Pogledaj kako ja to radim argumentovano.
I trebas da se lepo ponasas da postujes sagovornika, bar osnove kulture.
Bar da pokazes da si stvarno pravoslavan?
A ne suprotno, budite pravoslavni da bi ste mrzeli ceo svet?
Ako se tako ponasas prema zeni i deci onda jadni oni i njihov zivot.
A cesto je to tako, kako se osoba ponasa prema drugima tako i kuci.

Dakle, izvini se i zamoli me kulturno da ti objasnim sta tekst kaze i ja cu vrlo rado to odma uciniti.
Jer ovako kako se ponasas, pada mi tekst o biserima.
šta ti postavljaš hipoteze o mom privatnom životu, kloni se toga nekulturni stvore.
ti da znaš ili da si našao na subotarskim sajtovima ti bi ovde napisao a i da ima znaš da bilo kakvo objašnjenje da će se to desiti u budućnosti ne pije vodu.

šta ti postavljaš hipoteze o mom privatnom životu, kloni se toga nekulturni stvore.
ti da znaš ili da si našao na subotarskim sajtovima ti bi ovde napisao a i da ima znaš da bilo kakvo objašnjenje da će se to desiti u budućnosti ne pije vodu.
Nisu to hipoteze vec ti pokazijes sam svoj karakter, ali ja ti nisam tvoja zena.
Sramota za pravoslavlje.
Pogledaj kako se ponasas.
Osnove ljudskosti, i kulture ne postoje kod tebe.
Arogancija i bezobrazluk bez mere.
Kao beki divljak.
Ja se tebi nisam tako obratio, ti si poceo da omalovazavas.
Ali mozda to i ne primecujes jer je to tvoj karakter.
A to pokazuje da sam imao pravo.
Ako ne znas da se obratis kao covek, nemoj da se obracas.
Ako ne znas normalno da se obratis sagovirniku, nemoj onda.
Ako imas nesto sa otkrivenjem, iznesi dokaze a ne psovanje i pljuvanje.
Pljuvanjem i blacenjem se ne argumentuje.
To samo pokazuje da nemas argumente.

ti poveruješ i predstavljaš kao činjenicu svaku glupost na koju naletiš na netu...nije ni čudo da stalno izlaziš sa novim proročanstvima koja se ne ispunjuju...
pre je Ilon Mask kandidat ako tražiš nekog ko će uskoro zajahati vlast..
https://rumble.com/v5rgrfk-elon-musks-mystery-religion-exposed-the-truth-you-never-knew.html
Elon = El(God) + One
Musk = Maska tj. lažna slika
Nisam ja zaključio, kako kažeš, na osnovu "gluposti na internetu" da je Baron Antihrist nego na osnovu Svetog Pisma. Citate iz Pisma koji to dokazuju naveli smo ovde:
https://drive.google.com/file/d/1cViKpBaohrckQiMAt48diiqtSGWZ3rWa/view?usp=sharing a evo i novih:

What if the phrase “little horn” (Dan 7) perhaps refers to a “young” horn, a young man? Yes, it means
that.
Melania gave Baron the nickname Little Donald
which really reminds of little horn from Daniel. Donald* means leader, and horn means leader, so she
directly called him little horn. It is also said that he is Donald's youngest son, because as we know,
Donald has children from other women, so he is also a little or young leader. And regardless of being the
youngest or not (but he is that too), a leader of 18 (when he appeared publicly and starts to rise to
power) or 20 years old (when he becomes world leader) is a young leader.
*Here: https://www.behindthename.com/name/donald It is said for Donald: “Dòmhnall meaning
"ruler of the world"”. So the ruler of the world, only that big Donald will not become ruler of the world,
but little Donald (Baron), the little horn, will rule the world. He is liitle horn which by prophet Daniel will
surpass other horns. By the way, trump(et) is a horn, as here:
https://www.youtube.com/watch?v=eXEe5BIF7Vk it is explained, yet this video says that Donald is
Antichrist but it is not, Baron has same surname Trump as Donald and it is about Baron - Baron is a little
Trump(et), a little horn, while Donald is the big Trump, the big horn. Baron is little because he is a child,
and Donald is big because he is a father, though both are tall (yet Baron is even taller, it is like he
surpassed others by his height not only by that he becomes world leader). :) So in whatever way we
look, Baron is a little horn - both like a little Tramp, and like a little Donald, as his mother called him.
Some say he was not ruler so can not be Antichrist. They think that it is meaning of this biblical verse:
11 And the beast that was, and is not, even he is the eighth, and is of the seven, and goeth into perdition.
Rev. 17
If we implement interpretation that 7 heads are 7 presidents of USA as some do then Baron Trump is
eighth and one of seven in sense that he descends from one of them (from Donald Trump), i.e. he is one
of them in sense he is same family (Trump) as some of them (Donald).
If we implement classic interpretation that 7 heads of beast are Egypt, Assyria, Babylon, Medo-Persia,
Greece, Rome, and NWO (UN, SZO,...) i.e. the final kingdom of Antichrist, we can interpret in a way that
Baron as eighth was earlier in spiritual sense that Alexander Great (one among 7 heads – Greece king) is
prototype of Antichrist Baron as we will show later in this text. But, we also write about that Apollyon
(Azazel) will enter Antichrist (Baron) on March 17 2025 so other interpretation is worth too:
“And they had a king over them, which is the angel of the bottomless pit, whose name in the Hebrew
tongue is Abaddon, but in the Greek tongue hath his name Apollyon.” Rev. 9:11 That king already was
among 200 fallen angels who slept with women and corrupted human DNA (Genesis 6, Book of Enoch).
Then he was thrown to bottomless pit among those 200 angels:
6And the angels who did not stay within their own domain but abandoned their proper dwelling— these
He has kept in eternal chains under darkness, bound for judgment on that great day. Jude 1:6
Rev. 17:8 says that Apollyon will go out from bottomless pit again:
8
The beast that you saw was, and is not; and shall ascend out of the bottomless pit, and go into
perdition: and they that dwell on the earth shall wonder, whose names were not written in the book of
life from the foundation of the world, when they behold the beast that was, and is not, and yet is.

Some say that “go into perdition” means that he goes to lake of fire when lose Armageddon war (which
starts on February 25 2030 AD), some say that he goes into son of perdition as Antichrist is named too.
We think that it means both. In any case, Apollyon will enter Baron on March 17 2025 (10 days after
Jesus comes) and so they both will rule as two heads god Janus which about is nicely explained here:
https://www.youtube.com/watch?v=dNsVKGvt3gY&t=7795s (though with some points from this video
we disagree what we explained here: https://www.youtube.com/watch?v=xH3E5okFBNQ). We know
from Revelation 16:13:
13 And I saw three unclean spirits like frogs come out of the mouth of the dragon, and out of the mouth
of the beast, and out of the mouth of the false prophet.
that before Armageddon battle 3 spirits will go out from mouths of those anti-trinity. So, one spirit will
come out from beast (Antichrist) too, so Apollyon will come out from Antichrist Baron then too.
Daniel 8:24 says:
24 And his power shall be mighty, but not by his own power: and he shall destroy wonderfully, and shall
prosper, and practise, and shall destroy the mighty and the holy people.
So, Antichrist will be mighty but not by his own power but by power of Apollyon (Azazel) who will be in
him and give him power. He will give him supernatural power but also power of technology since we
know from Scripture that in past Azazel showed technology to humans, we know that he is behind magic
of pharmacology mentioned in Rev. 18:23* - behind c19 vaccines (mark of the beast in hand) and PCR
test (mark of the beast in forehead) i.e. AI vaccines (abomination, mark of the beast) and all this satanic
technology, especially AI, even physicians swear by false god Apollo (Apollyon):
Corpus Hipocraticum
“I swear by Apollo the physician, Asclepius; Hygieia and Panacea, all the gods and goddesses, calling
them as witnesses, that I will keep this oath and these obligations to the best of my ability and
conscience...”
*“The light of a lamp will never shine in you again. The happy voices of brides and grooms will never be
heard in you again. For your merchants were the greatest in the world, and you deceived the nations
with your sorceries.” Rev. 18:23
So, Apollyon is beast who was and will come again and will enter Baron on March 17 2025 from when
Antichrist, little horn will start to rise and surpass all other horns (10 horns) but not by his own power
but by power of Apollyon who will be in him. We expect nuclear war after Jesus comes on March 7 2025
and ten 10 days later Great Tribulation begins since Apollyon which means Destroyer will, as Daniel 8:24
says, “destroy wonderfully” and “destroy the mighty and the holy people”. From March 17 2025 rising of
little horn starts and ends on June 16 2026 AD when he becomes world leader and then starts the worst
last 1260, 1290 and 1335 days mentioned by prophet Daniel and in Revelation.

Ilon Mask nije Antihrist nego Lažni prorok iz Otkrivenja Jovanovog, a Baron Tramp je Antihrist.
Žig zveri nije samo neuralink sistem i sl. Taj neuralink je promovisan još od početka k19 plandemije. I dok su oni to promovisali uveliko su žig zveri dodeljivali preko k19 bocki i PCR testa i smejali se naivnosti onih koji ljubav prema istini ne primiše da bi se spasili. Neuralink može biti samo bacanje magle da odvuče od onoga što sigurno jeste žig zveri (bocka i test) a može biti i samo drugi vid žigosanja, ali na to će pristati uglavnom oni koji su već žigosani bockom i testom, jer mozak im je time već prepariran za dalju poslušnost Novom svetskom poretku, ali i neki koji nisu, samo njih će biti manje. Teže je ubediti čoveka da primi čip direktno u mozak nego ga prevariti da je PCR test test za plućnu bolest, a nije nego je intramuskularna injekcija kojom se daje žig u čelo. Oni će ugrađivati verovatno i mikročip između palca i kažiprsta (što je pominjao i Gavrilo Gruzijski) ali će i dalje bit bockanje jer nanočip iz bocke i testa genetski mutira ljude, pretvara ih u ikonu zveri, a mikročip služi samo za lakšu identifikaciju u sistemu kupoprodaje preko žiga zveri. Njima je zato potrebno oboje iako je ono što su već dali tokom k19 plandemije glavno. A davaće i preko nove plandemije koja verovatno počinje odmah posle dolaska Isusa 7. marta 2025. O svemu tome pisasmo još 2021. i evo dolazi sad i taj mikročip o kome pisasmo, a nanočip je već došao 2019/20. godine i on je ono glavno. Naravno, ne treba ništa od toga primati.
Već ostavljasmo i ovaj link: https://www.youtube.com/redirect?ev...-2025-the-global-financial-system-changes-in-
koji govori o velikom finansisjkom resetu 10. marta 2025. (kad se uvodi obavezna kriptovaluta a njeno korišćenje biće uslovljeno čipom u telu) što takođe potvrđuje naš datum 7. mart 2025. kao datum dolaska Isusa.
I ovde: https://drive.google.com/file/d/19kIItczUegwFYoaUcBv6u0y5cvjH-nS_/view
smo postavili linkove koji jasno govore da su k19 bocka i PCR test žig zveri.
Toliko.

Pišem zbog onih koji ostaju, da prepoznaju Antihrista, da ne budu njime zavedeni.
koga god Ilon Mask bude promovisao taj bi mogao da bude...Tramp junior je premlad za vremenski okvir koji ti predlažeš...on može da bude jedino ako nisi u pravu tj. da bocke nisu ćig zveri kako ti misliš a vreme vladavine antihrista je kasnije...
bitna je godina 2030...mislim da do tad planiraju da skoro sve čipuju...

Back