Zezanje sve u 16 :)

:ok::ok::ok:jeste li videli vi nekad agresivnog retrivera???:think:

ja jesam! :confused:

zivi u jednom dvoristu veoma blizu moje zgrade!

zove se bak, svaki put kad ja prodjem sa drugom pored te kuće on pocne da rezi na nas, i da laje, nekad mu kupimo i da jede, ali on nece ni da pogleda, pun je mrznje i tuge.

a sto je taj retriver agresivan, krivi su oni, njegovi vlasnici, ja mislim da on nijedanput nije izasao iz toga dvorista, a ni oni mu ne posvecuju puno paznje, pa je zbog toga takav.

mnogo mi je zao sto su to ucinili od njega :(

zove se bak, svaki put kad ja prodjem sa drugom pored te kuće on pocne da rezi na nas, i da laje, nekad mu kupimo i da jede, ali on nece ni da pogleda, pun je mrznje i tuge.

a sto je taj retriver agresivan, krivi su oni, njegovi vlasnici, ja mislim da on nijedanput nije izasao iz toga dvorista, a ni oni mu ne posvecuju puno paznje, pa je zbog toga takav.

da to sam i ja htela da kazem,vlasnici su ga pokvarili.
p.s.idem da rucam pa se vracam!;)
cmoookkk :kiss:

joj i ja sam video samo jednog!:eek: ali ovaj pas nije kriv nego su kriva deca...on zivi odmah do onog mesta gde deca iz skole cekaju autobuse i oni ga uvek muce i biju:eek:nekoliko puta sam im delio samare kad ih vidim da ga muce:evil:
a i ja kad idem u skolu vidim ga i krenem da mu dam da jede i on samo skoci da ujede:eek:ja se zacudio sta mu je sad, ali jadan se samo plasi da mu ne naudiim:neutral:

ja jedan dan vozio biciklo sa drugom i u jednom dvoristu primjetimo zlatnog retrivera!

predlozim drugu da odemo da ga vidimo, on se slozi i mi mu pridjemo.

i mi smo prisli i zovnu li ga, on je prisao kapiji i postavio glavu da ga mazimo, i posto mi uvjek nesto usput kupimo da grickamo ovaj put u dzepu sam imao cokoladicu i odvojio mu kocku i dao, kad je njegov gazda vidio da mu dajemo da jede, pozvao nas je unutra i mi smo naravno usli.

mada mi i nije bilo sve jedno jer mi je to nepoznat covjek.

kad smo usli njegovoj sreci nije bilo kraja, poceo je da skace, onda nam je donio nekakvu njegovu loptu da mu bacamo, ljepseg i pametnijeg retrivera u zivotu nisam vidio!

stvarno smo se divno zabavili taj dan! :heart:
taj retriver se zove don i ima 5 godina!

ja sam imao slicno iskustvo, ali sa bokserom...

moje najbolje iskustvo sa retriverom je:> kad je bila zima ja otisao sa drugovima da se slicugamo i tu je bila neka devojcica sa retom i ja joj zatrzim da ga malo prosetam a bio sam svo vreme na slicugam a i kako sam ga uzeo on poceo da trci niz uliCu(VEOMA STRMU) ali to mi je bilo veoma zabavno lomio sam se kao niko :lol: i posle me je lepo vukao po ulici...:mrgreen:duga je prica pa necu sve bas da ispricam:D

Back