Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
Al' ima veliku jezičinu, ali sve jedno predivan je!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vas pozdravljam ako nekom to nesto znaci... jer odlazim...
do nekog drugog qcanja vozdra...kafancerosi!!!
shibby
Al' ima veliku jezičinu, ali sve jedno predivan je!![]()
laki videla sam ti sliku u profilu,preeeeeeeeeeemedena je!![]()
nikada nisi uzivo video retrivera???
aha shvatam nikada nisi video retrivera koga nisi pozeleo da imas..aaaaa..![]()
nikada nisi uzivo video retrivera???
jeste li videli vi nekad agresivnog retrivera???
![]()
jeste li videli vi nekad agresivnog retrivera???
![]()
jesi li ti normalna?
jesam milion, nego sam htio da kazem da jos nisam vidio retrivera, a da nisam pozelio da ga imam, tj. od svih retrivera sto sam vidio imao sam zelju da ga imam, kratko i jasno!![]()
Anci nemoj da otvars mnogo onih starih tema na svastari, plasim se da moze da se dobije ban zbog toga![]()
ja jesam,na izlozbi kada sam bila bio je jedan Leo i bio je vrlo agresivan hteo je da se izujeda sa svima pa su morali da mu stave ono na usta kako se zvase..korpica..ne znam.
ja jesam!
zivi u jednom dvoristu veoma blizu moje zgrade!
zove se bak, svaki put kad ja prodjem sa drugom pored te kuće on pocne da rezi na nas, i da laje, nekad mu kupimo i da jede, ali on nece ni da pogleda, pun je mrznje i tuge.
a sto je taj retriver agresivan, krivi su oni, njegovi vlasnici, ja mislim da on nijedanput nije izasao iz toga dvorista, a ni oni mu ne posvecuju puno paznje, pa je zbog toga takav.
mnogo mi je zao sto su to ucinili od njega![]()
ja jesam!
zivi u jednom dvoristu veoma blizu moje zgrade!
zove se bak, svaki put kad ja prodjem sa drugom pored te kuće on pocne da rezi na nas, i da laje, nekad mu kupimo i da jede, ali on nece ni da pogleda, pun je mrznje i tuge.
a sto je taj retriver agresivan, krivi su oni, njegovi vlasnici, ja mislim da on nijedanput nije izasao iz toga dvorista, a ni oni mu ne posvecuju puno paznje, pa je zbog toga takav.
mnogo mi je zao sto su to ucinili od njega![]()