gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
 - 42.249

hahaha covece, nemoj da pristajes na takve stvari....
Jedan jedini put.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha covece, nemoj da pristajes na takve stvari....

Živa bila, zna da se snađe...![]()
 Pa kada te pogleda onim krupnim okicama,i zaprede.Bog te.Samo te cudo moze spasiti..
Jedan jedini put.Snašla me ko elementarna nepogoda, sručila se na mene iznenada, uhvatila me...
![]()

Opasne su Daco..Pa kada te pogleda onim krupnim okicama,i zaprede.Bog te.Samo te cudo moze spasiti..
![]()
ma nije valjda, a kao fajeri ne flertuju sa matorkama za koje-kakve usluge....
Ne znam na kakve si ti naisla..Ali ja to ne radim..![]()
Ja nisam upoznao frajere koji to rade..![]()
Pazi kad je onako mazno pitala murijaka gde se nalazi restoran u koji smo krenuli.Opasne su Daco..Pa kada te pogleda onim krupnim okicama,i zaprede.Bog te.Samo te cudo moze spasiti..
![]()

Umesto da ga laže da nemamo ni za suvog 'leba. 
 Mogao je da nas odere k'o mačke da je hteo... Kazne su za bankrot... Ali nije mogao da joj se odupre, s takvima nije imao posla... pa j.b.g, znam i mnogo frajera kojima su ruznjikave devojke pisale domaci, pismeni...i sl...
pa sta ces...ovom prilikom ne aludiram na to da si ti ruznjikav, samo kazem da se i muskarci sluze takvim "argumentima" i "atributima"!!!!!

Čovek popizdeo, hteo da me bije, ko zna šta bi dobio da je sam sebi radio. Ko da ga ubedi da baba ocenjuje odokativno, pristrasno, s predrasudama. 
 Simpatija mi bila još ružnjikavija od mene, ali već tada je znala da manipuliše tipovima, otkačila me ubrzo, dok je imalo vajde od mene bio sam joj dobar. A onaj lik mi postao strava ortak, i dan danas smo kao braća. Trojku mi ipak nikad nije oprostio. 
Pazi kad je onako mazno pitala murijaka gde se nalazi restoran u koji smo krenuli.Umesto da ga laže da nemamo ni za suvog 'leba.
Mogao je da nas odere k'o mačke da je hteo... Kazne su za bankrot... Ali nije mogao da joj se odupre, s takvima nije imao posla...
Nema šta da aludiraš, jesam ružan, znala je i ta ispred šaltera da će proći kod mene ovako ugroženog.
Pisao sam u gimnaziji mojoj simpatiji pismeni iz Književnosti. Dobijem peticu kod neke lude bakice koja je samo mene gotivila, a ostale iz razreda uništavala, rad o Vuku Karadžiću, sećam se dobro, i zamoli me simpatija da i njoj napišem sličan rad. I ona dobije pet. Nakači mi se još neki lik da i njemu pišem, mene mrzelo, pa samo malo pretumbam rad koji sam dao simpatiji. Baba njemu rokne trojku za skoro isto ono na čemu je ona dobila peticu.Čovek popizdeo, hteo da me bije, ko zna šta bi dobio da je sam sebi radio. Ko da ga ubedi da baba ocenjuje odokativno, pristrasno, s predrasudama.
Simpatija mi bila još ružnjikavija od mene, ali već tada je znala da manipuliše tipovima, otkačila me ubrzo, dok je imalo vajde od mene bio sam joj dobar. A onaj lik mi postao strava ortak, i dan danas smo kao braća. Trojku mi ipak nikad nije oprostio.
![]()

šta te briga...nije to sapun...![]()
kod tebe je posredi vise naivnost od bilo cega drugog...koliko vidim...![]()

Non stop. Eto ne znam šta bih da mi nije sisa i dupeta, a i trepavice su mi dugačke pa mi super to polazi za rukom..... nego... da nisi ti malo ljubomoran?ok, već je bila ovde tema o seksualnom ugnjetavanju žena na poslu: šef mi tražio p... i tako to i tako to. sve su više-manje odgovorile kako je to gnusno i kako na to nikad ne bi pristale, bla, bla... one kroz ceo svoj život idu samo zahvaljujući svojim intelektualnim sposobnostima...
a koliko puta žene same potegnu svoje "atribute" i "argumente" za postizane nekih ciljeva na poslu ili životu uopšte. znate ono "naivno" treptanje okicama, pa budženje sisa, neka mazna intonacija glasa, glumljenje bespomoćnosti...

Non stop. Eto ne znam šta bih da mi nije sisa i dupeta, a i trepavice su mi dugačke pa mi super to polazi za rukom..... nego... da nisi ti malo ljubomoran?![]()

ok, već je bila ovde tema o seksualnom ugnjetavanju žena na poslu: šef mi tražio p... i tako to i tako to. sve su više-manje odgovorile kako je to gnusno i kako na to nikad ne bi pristale, bla, bla... one kroz ceo svoj život idu samo zahvaljujući svojim intelektualnim sposobnostima...
a koliko puta žene same potegnu svoje "atribute" i "argumente" za postizane nekih ciljeva na poslu ili životu uopšte. znate ono "naivno" treptanje okicama, pa budženje sisa, neka mazna intonacija glasa, glumljenje bespomoćnosti...
da bre u zivotu je dovoljno da zatrepces okicama pa da dobijes sve sto zelis![]()

jesi li sigurna da si završila posao zato što si bila pod punom ratnom opremom? možda je zato što si ovog puta poranila

ok, već je bila ovde tema o seksualnom ugnjetavanju žena na poslu: šef mi tražio p... i tako to i tako to. sve su više-manje odgovorile kako je to gnusno i kako na to nikad ne bi pristale, bla, bla... one kroz ceo svoj život idu samo zahvaljujući svojim intelektualnim sposobnostima...
.odgovor dachi i piletu
ma ne ljutim se, što bih se ljutio, više mi je smešno kad tako neko krene s bujicom nekakvih ničim utemeljenih fiks zaključaka, a onda poentira sa "marš"
ako joj je bio cilj da se izdrkava i vređa, mogla je odmah. bar na nju ne bih trošio energiju, objašnjavajući joj da je u zabludi
zato sto si ljigav i nemas muda da otvoreno kazes to sto si pefidno provukao u uvodnom.
ako ti uporedjujes matpre drtine koje radnice ucenjuju seksom i samo na taj nacin i mogu da dodju do seksa, sa normalnim zenskim osobama koje nose pripijene majice, pricaju glasom kakvim pricaju i sarmante su jer su sarmantne onda si bolesnik prvog reda.
a tvrdis da ne pravis to poredjenje
paotkud onda ti napaljeni shefovi zalutali u prvi red tvog uvodnog???
sto nisi pisao "slucajno" o zastiti belih medveda ili zastiti prasuma?
to tvoje "slucajno" provuceno je najljigavija tema do sada vidjena ovde.
ima ih sa sovinistickim stavivima ali bar imaju herca da ih otvoreno kazu, i niko sem tebe se ne vadi na "slucajno" napisane uvodne postove.
aj mars bre gnjido smrdljiva

Kakve gluposti
pa zar mislis da bi ti sefovi pokusavali do beskraja ako nema rezultata
Bzv napadas ovog lika, i to jos cak nemas ni argumente. Tema je skroz ok.

Ne postoji zloupotreba "atributa"....To je trgovina...dam ti, daš mi..I uvek postoji druga strana koja u toj razmeni učestvuje. Dakle, ako nema ko da padne na moj dekolte ili duge noge, neću ih ni koristiti kao sredstvo manipulacije.....
e lkad ti tako kazes sigurno da je tako
evo autore teme, imas podrsku od bwace, hihihi, bar neko![]()
potezem uvek, kad vidim da je neko dovoljno glup da pada na to..onda kada ne mogu drugacije, onda kada je neophodno, onda kada je tako jedino moguce, ili mnooogo lakse....ne vidim zasto ne bih potegla to, ako mogu da "potegnem" svoju inteligenciju, ili elokventnost..ista stvar...umem lepo da pricam i imam lepe oci, kod nekoga ce proci jedno, kod nekoga drugo..zaista ne vidim neku veliku razliku...ok, već je bila ovde tema o seksualnom ugnjetavanju žena na poslu: šef mi tražio p... i tako to i tako to. sve su više-manje odgovorile kako je to gnusno i kako na to nikad ne bi pristale, bla, bla... one kroz ceo svoj život idu samo zahvaljujući svojim intelektualnim sposobnostima...