Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.733
Mogu ako treba,poneku zametnemA malo je prica...pa ne znam...neuverljiva.
Da sam dosla do 10 kapiram da bih prestala da brojim, a ne da znam da ih je bilo 40.
Muskarci, je l‘ vi brojite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu ako treba,poneku zametnemA malo je prica...pa ne znam...neuverljiva.
Da sam dosla do 10 kapiram da bih prestala da brojim, a ne da znam da ih je bilo 40.
Pa dobro hajde, moze da bude da je „razvaljena“ u mozak (ali ne mora ako su okolnosti drugacije) ako joj svaka ta veza bila emocionalno ili seksualno nezadovoljavajuca i nesretna. Ali telesno ne moze da bude, jer je anatomija zenskog polnog organa cudesna.U mozak je razvaljena svaka koja menja kite,bio sam prvi,drugi,5i,10i i ko zna koji po redu pa mogu sve te djane i mozgove poredjati po razvaljenosti
nemam sta da brojimA malo je prica...pa ne znam...neuverljiva.

Samo kapitalne.A malo je prica...pa ne znam...neuverljiva.
Znaci alfa zenka mora da bude u mogucnosti da slisti litar piva?Na prvoj slici je doktor fizike, kancelarka cetvrtog Rajha, jedna od najmocnijih sveta. Na drugoj je alfa zenka, mozda nema ni kola ni stana. Jos ako je neiskusna vredi oba bubrega.
Pogledajte prilog 829567
naravno da moze. Kad promeni 40 likova bilo je tu i nasilnika i kita od 25 centi. svega. znaci razvaljena i psihicni i fizicki. Jednostavno postoje drugacija ocekivanja od muskaraca i zena. Muskarac koji je ruzan poput djokovica da je vodoinstalater ne bi mogao nista da ****, a posto je najbolji reket sveta moze i on da yebe nesto sto lici na coveka.Pa dobro hajde, moze da bude da je „razvaljena“ u mozak (ali ne mora ako su okolnosti drugacije) ako joj svaka ta veza bila emocionalno ili seksualno nezadovoljavajuca i nesretna. Ali telesno ne moze da bude, jer je anatomija zenskog polnog organa cudesna.
I dalje, kakve veze da li neko neku ženu smatra alfom u seksualnom smislu ima sa njenim postignućima u životu?Na prvoj slici je doktor fizike, kancelarka cetvrtog Rajha, jedna od najmocnijih sveta. Na drugoj je alfa zenka, mozda nema ni kola ni stana. Jos ako je neiskusna vredi oba bubrega.
Pogledajte prilog 829567
Okvirno...A malo je prica...pa ne znam...neuverljiva.
pa zenina postignuca su potpuno nebitna ako nije dobra riba. I zene su najbolje od 16 do 20 godine. vec posle 21 nije to to.I dalje, kakve veze da li neko neku ženu smatra alfom u seksualnom smislu ima sa njenim postignućima u životu?

Ali bukvalnoE ljudi hvala vam, ova tema je "pure entertainment"![]()
pa zenina postignuca su potpuno nebitna ako nije dobra riba. I zene su najbolje od 16 do 20 godine. vec posle 21 nije to to.
bas tako. Kao sto ti preporucujes ovoj postavljacici teme da spusti kriterijume, tj da da ***** nekome kome ne bi dala ranije ni u snu. Sta je to nego iskoristavanje tih beta i nepokvarenih dusa. I to spustanje kriterijuma nije nista drugo nego nasilan brak, samo je sama sebe prisilila. Od slobode i emancipacije udate se za prvog koji pita. hahahhahahahahhZnaci nezrela da se moze iskoristiti od strane predatora, matorih pacenika.
bas tako. Kao sto ti preporucujes ovoj postavljacici teme da spusti kriterijume, tj da da ***** nekome kome ne bi dala ranije ni u snu. Sta je to nego iskoristavanje tih beta i nepokvarenih dusa.
Mislim, ako ti nisi popularna ovde - ko je ondak?Simptomatično da najpolupaniji likovi najviše pričaju o tome kako su žene polupane od krčeva
To je bilo ironicno, da ukaze da oni koji kritikuju zenu za "moral", cesto bi je u dupe ljubili, samo da im ona dozvoli.![]()
naravno da ne bi. Prosecan lik kad bi znao da je riba bila jebana od 40 likova bi pobegao glavnom bez obzira. Sigurno je bilo tu i abortusa, nasilja, psihickog poremecaja.To je bilo ironicno, da ukaze da oni koji kritikuju zenu za "moral", cesto bi je u dupe ljubili, samo da im ona dozvoli.![]()
Shots fired.Mislim, ako ti nisi popularna ovde - ko je ondak?
to bi bilo u slucaju da ima 19 godina. onda moze. a bake od 35 godina su zanimljive samo mozda klintu istvudu.To je bilo ironicno, da ukaze da oni koji kritikuju zenu za "moral", cesto bi je u dupe ljubili, samo da im ona dozvoli.![]()
I shtrokenaravno da ne bi. Prosecan lik kad bi znao da je riba bila jebana od 40 likova bi pobegao glavnom bez obzira. Sigurno je bilo tu i abortusa, nasilja, psihickog poremecaja.
Trulex nadje sundjer