Dubravka
Iskusan
- Poruka
- 5.687
ma sta vam se moze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma sta vam se moze![]()
jer ide nama u korist 

Aha, potpuno tačno. No, žena se ipak najviše trudi i jedina konkretno nešto radi. On je simbol u šahu, potpuno nebitna figura, kralj je zapravo kraljevstvo u sistemu koji su konstruisali muškarci. I žena (kraljica) je tu, kao sveradeća, isto kreacija muškarca.
A primer o maltretiranju i izvlačenju informacija ti je totalni promašaj. Opštevažeće pravilo je da žene trpe bol, za razliku od vas. Možda bi izgubila da se bije sa muškarcem ali, kad je mučenje u pitanju, pa i ostrašćenost, tu bi se videlo ko je slabiji.

i zene bi sto sta pa ne moze tako i vi...

Nije da ne možemo nego nećemo![]()

kakav sarmantan odgovor od jednog muskarca makar bio laz

i zene bi sto sta pa ne moze tako i vi...
Imas krivu informaciju iz zubarske ordinacije .Prosle godine sam isao skoro tri mjeseca kod zubara .
Muskarci su vece kukavice . To ti moze potvrditi svaki zubar .Naravno da i svi muskarci nisu isti .
Ti vjeruj svojim ocima , a ja cu svojim .Па није мени ту информацију дао неко тамо, него сам ја гледао својим очима, па сад да ли веровати себи или другима?
žensko treba da bude majka
msm da je dovoljno pogledati motj engleskih kraljica ;D
i status same engleske
girl power rulzz ;D
na ****** stobom...
mislim da bi joj baš bio merak kad bi se umusavila sa piškicom 

na ****** stobom...

nekako se vodim mišlju da mlada dama baš i ne voli ******mislim da bi joj baš bio merak kad bi se umusavila sa piškicom![]()
![]()

opet ovaj babun
]
turim ti ja taj spojler di ti fali...

opet ovaj babun
sacu da te metnem
vrnem
na ignor
e i ovaj
deli fantazirajuce spoznaje
isto na ignor

turim ti ja taj spojler di ti fali...
Buahahahahha naravno priča o bolu NIJE tačna, a ona koja se tebi sviđa je tačnaЧооооооовече одакле извлачите оволико глупих теорија?
Општеважеће правило набијем на ку*ац, и све ми постане јасно кад одем код зубара и слушам вас како вриштите па се вратим кући са пробијеном бубном опном.. Вадила ми живце без анестезије и евентуално сам се намрштио пар пута, њој поправља зуб и ординација се тресе.. Исто тако знам реакције 80% жена на обичну посекотину, не дај Боже да видите крв одма у несвест.. И пази ти ту причу ''можда би изгубила да се бије са мушкарцем'' .. Пази ''можда'' .. хахаха
el te žena bokser ne bi unakazila? Neee