Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, potpuno tačno. No, žena se ipak najviše trudi i jedina konkretno nešto radi. On je simbol u šahu, potpuno nebitna figura, kralj je zapravo kraljevstvo u sistemu koji su konstruisali muškarci. I žena (kraljica) je tu, kao sveradeća, isto kreacija muškarca.
A primer o maltretiranju i izvlačenju informacija ti je totalni promašaj. Opštevažeće pravilo je da žene trpe bol, za razliku od vas. Možda bi izgubila da se bije sa muškarcem ali, kad je mučenje u pitanju, pa i ostrašćenost, tu bi se videlo ko je slabiji.

msm da je dovoljno pogledati motj engleskih kraljica ;D
i status same engleske:znamiguje:
girl power rulzz ;D

Imas krivu informaciju iz zubarske ordinacije .Prosle godine sam isao skoro tri mjeseca kod zubara .
Muskarci su vece kukavice . To ti moze potvrditi svaki zubar .Naravno da i svi muskarci nisu isti .

Па није мени ту информацију дао неко тамо, него сам ја гледао својим очима, па сад да ли веровати себи или другима?

na ****** stobom...

opet ovaj babun
sacu da te metnem
vrnem
na ignorz:lol:

nekako se vodim mišlju da mlada dama baš i ne voli ******
think.gif
mislim da bi joj baš bio merak kad bi se umusavila sa piškicom
lol.gif

e i ovaj
deli fantazirajuce spoznaje
isto na ignorz:lol:

Чооооооовече одакле извлачите оволико глупих теорија?

Општеважеће правило набијем на ку*ац, и све ми постане јасно кад одем код зубара и слушам вас како вриштите па се вратим кући са пробијеном бубном опном.. Вадила ми живце без анестезије и евентуално сам се намрштио пар пута, њој поправља зуб и ординација се тресе.. Исто тако знам реакције 80% жена на обичну посекотину, не дај Боже да видите крв одма у несвест.. И пази ти ту причу ''можда би изгубила да се бије са мушкарцем'' .. Пази ''можда'' .. хахаха
Buahahahahha naravno priča o bolu NIJE tačna, a ona koja se tebi sviđa je tačna :lol: el te žena bokser ne bi unakazila? Neee :lol:
Tako i moj brat tvrdio da bi prebio drugaricu karatistu samo zato što je muško a ne može ni meni ništa jer ima 130 kila. Ali kompleksi su čudo u muškarca... Evo ja ne vrištim kod zubara, sve vreme sam ćutala ko zalivena, 13 zuba mi je radio danima. Šta ćemo sad? :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back