Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Доста више са тим кључевима као једини разлог..

Има много простији разлог, курчимо се, ето тако је неко рекао, а ви се сад жалите некоме, типа за људска права или тако нешто..

mislim da je ovo jedan veoma prost ali tacan odgovor....
ma koliko mi (zenska populacija) tvrdile kako smo mi one koje biramo.... jeste mi biramo ali prvo bivamo izabrane pa tek onda biramo hocemo ili necemo..... u malo slucajeva smo prve izabrale... a iz toga sledi da se treba prikloniti muskom nastojanju....

mislim da je ovo jedan veoma prost ali tacan odgovor....
ma koliko mi (zenska populacija) tvrdile kako smo mi one koje biramo.... jeste mi biramo ali prvo bivamo izabrane pa tek onda biramo hocemo ili necemo..... u malo slucajeva smo prve izabrale... a iz toga sledi da se treba prikloniti muskom nastojanju....

Па прост је одговор нема шта, и то није моје мишљење лично, само тако је прихваћено од већине, а коме се то свиђа или не то уопште није битно... И никад се неће променити...

Teško pitanje. I teško odgovoriti jer muškarci i žene drugačije razmišljaju.
A što se tiče muškaraca sa kojima su bile žene (osim kamenjarki) znaju da broje samo do dva.
Prvi i svi ostali su drugi. A nemaju ugradjen kurometar.
I od velike upotrebe ona drugarica im se proširi kao šerpa.
Uh, da prekinem. Predosećam lavinu sa ženske strane.
I prizanajem da sam PMMŠS
Prava Mala Muška Šovinistička Svinja

Istina. Ali je danas pojam "*****" jako prosiren. ***** je ona koja se provokativno oblaci, ona koja se cesto vidja u muskom drustvu, ona koja ima velike sise (da, da), ona koju bivsi decko mrzi, ona kojoj su ostale pripadnice neznijeg pola ljubomorne ili je iz, samo njima poznatih razloga, ne podnose, ona koja je jednom spavala sa nekim ali se taj baja na sva usta hvalio, ona koju bi svi j*****, ona koja ide sa bolje situiranim likovima... Ima tu jos mnogo kategorija, ali sustina je da su mnoge devojke zaradile tu "titulu" na druge nacine, ne samo na gore pomenuti. A musko drustvo je oduvek bilo kompaktnije od zenskog... Bilo i bice. Za sve stvari, gotovo uvek gospoda ima podrsku :prstic:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back