ZENSKE LAZI

ne mogu da se setim....vec odavno nisam slagala jer ne moram...prethodnog sam lagala o razlogu raskidanja jer nisam imala srca da bijem u sustinu jer bi ga to dotuklo....i nije mi zao sto sam to odradila, jer je on sad dobro i mi smo u solidnim odnosima...e to je jedna od retkih prilika kad sam zakljucila da je laz bila opravdana....

ne mogu da se setim....vec odavno nisam slagala jer ne moram...prethodnog sam lagala o razlogu raskidanja jer nisam imala srca da bijem u sustinu jer bi ga to dotuklo....i nije mi zao sto sam to odradila, jer je on sad dobro i mi smo u solidnim odnosima...e to je jedna od retkih prilika kad sam zakljucila da je laz bila opravdana....

opravdano lažu samo licemeri :twisted:

Neverovatno je da ljudi nisu svesni koliko lazu svakodnevno oko svakakvih gluposti. Slazem u proseku desetak puta u toku dana. Oko cega sve ne...ako me mama pita da li sam jela, ja kazem da jesam. Ako me neko cima, a ja necu da me cima, slazem da nisam tu i tako...

Kad god sam rekla da "necu nikad" slagala sam i kad god sam obecala da ce "trajati zauvjek" slagala sam.Nije namjerno ali desi se.Zato imam pravilo nikad ne reci nikad i nikad ne reci zauvjek!

DA LI JE IKADA NEKA OD NAS SVOM SADASNJEM REKLA DA JE PRETHODNI BIO BOLJI????

pa svaki je u necemu bio bolji od drugih....:mrgreen: i to im otvoreno kazem i kad me ne pitaju :D....
bivsi muz: najlepsi
bivsi decko: najzanimljiviji/najpametniji
sadasnji: naj u sexu
lepo bi bilo napraviti od njih Frankestajna i verovatno bi zbog takvog promenila misljenje o ponovnoj udaji....e moja masta radi svasta :mrgreen:......

pa svaki je u necemu bio bolji od drugih....:mrgreen: i to im otvoreno kazem i kad me ne pitaju :D....
bivsi muz: najlepsi
bivsi decko: najzanimljiviji/najpametniji
sadasnji: naj u sexu
lepo bi bilo napraviti od njih Frankestajna i verovatno bi zbog takvog promenila misljenje o ponovnoj udaji....e moja masta radi svasta :mrgreen:......

Znaci i udata bila!:D

Back