Ženska intuicija i prevara: Atavizam u podsvesti ili telepatija?

Džek svih zanata

Veoma poznat
Poruka
14.802
Jedna svakako misteriozna, ako ne i natprirodna pojava.
Elem, kada god prevarim draganu, ona to, čini mi se, sluti, zna ili sumnja.
Nakon obljube drugog tela izbegavam kontakt sa njom izvesno vreme, da se ne bih nekom samo ženama znanom sitnicom odao.
Ipak, baš u tom post-prevara periodu dobijam pozive i sms-ove koje svakako odskaču od uobičajenih, drugačiji su, puni pitanja i potvrda vernosti i one precenjene ljubavi.
Onda meni crv sumnje maršira kroz slutnju, pretura je i tumba sa svake strane.
„Ona zna, nekako je saznala“ odzvanja mi kroz svest.

Jedini odgovor koji mogu da smislim i umirim paniku pred razotkrivanje je taj da žene poseduju posebnu intuiciju za te cirkuse.

Da li ste imali sličan primer, uverili se u tu žensku psi sposobnost da sa daljine „nanjuši“ neveru partnera?

U stvari, da li je to neki vid telepatije, gde vaša svest emituje osećaj krivice (na svesnom nivou ne osećam ni trunku toga što se krivicom zove) a drago GG to prima, jer ipak je ona inicijator te krivice, ili je u pitanju zaista nekakav psi atavizam duboko ukorenjen u ženskoj podsvesti?
Šta mislite o tome, iznesite svoja iskustva! (ako smete, naravno, pa da diskutujemo o natprirodnom fenomenu iz direktnog iskustva!

Poslednja izmena od moderatora:
Da se dopunim ipak, jer ovaj šaljivdžija bi da mi sruši temu.
Elem, nije nikakva moja paranoja, sms-ovi i pozivi jasno upućuju na to, naglasio sam. Priča je drugačija, puna sumnje i pitanja, tačno kao da zna kada je do, recimo prevare, (jer ja ne varam, ne smatram se vezanim) došlo.

Nije me nikakav strah, niti smatram da ću "naebati" zbog ove teme, jer, ponavljam, nisam ničije vlasništvo da me veže za sebe :)

Poslednja izmena od moderatora:
Znas kako..postoje stvari po kojima se jednostavno odate..nekad ni meni nije jasno kako znam da mi nesto mulja i petlja,ali znam..govor tela je bitan faktor,ljudi telom kazu 90procenata a samo 10 posto recima.Samo da osetim da je nervozan,nervozan kao dete koje je napravilo nesto i htelo bi to da sakrije..odma mi se ukljuce radari.I ako je previse lezeran..ono..nemam pojma..svako ponasanje kojim se covek trudi da zamaze nesto.

Фора је што мушкарце боли ку*ац чак и да сакрију кад преваре, ретко који се цима око тога.. Која бре интуиција, него ти иначе немаш муда за варање, и онда кад превариш, и на питање које је сасвим нормално тебе вози сумња.. Оно што кажу жена увек зна, па ја знам десетине примера где жена појма нема, а знам и лика који се балавио са другом, па му остао сјај са шљокицама на устима, и као провалила ме жена, ма закуни се.. хахах

ali teme tipa: kako uspesno prikriti varanja, kako uspesno opljackati banku, kako uspesno prikriti da si pizzda, kako uspesno folirati druge, kako uspesno biti gomno al da mnogo ne smrdi i sl su definitivno teme promasenih osoba.
svaka temi majstore cas` eto umocio si jos negde pa si se ovde brze-bolje pohvalio, pa da drama bude veca "ona suuuuumnjaaaa" o zaboga, sta cu sada ja vajni jebbbac grada cikaga, stradace takav potencijal, takva muskarcina, slomice mu krila zena vestica sta ce i kako ce....
mukica

Znas kako..postoje stvari po kojima se jednostavno odate..nekad ni meni nije jasno kako znam da mi nesto mulja i petlja,ali znam..govor tela je bitan faktor,ljudi telom kazu 90procenata a samo 10 posto recima.Samo da osetim da je nervozan,nervozan kao dete koje je napravilo nesto i htelo bi to da sakrije..odma mi se ukljuce radari.I ako je previse lezeran..ono..nemam pojma..svako ponasanje kojim se covek trudi da zamaze nesto.
" ...tako mlada, a, već sve zna...Ljubićka..." :)

verovao ili ne tako je:)

Мало је глупо рећи, али искрено свакој која тако нешто прича, желим неког махера у животу, па да је лупи, да не зна шта је снашло.. Па да видимо онда шта бисте причале.. Немој да узимаш као пример неке сисице, које преваре, па као све је кул, а усере се 200 пута на дан да га не провале, узми ти неког махера, па да видимо онда..

Мало је глупо рећи, али искрено свакој која тако нешто прича, желим неког махера у животу, па да је лупи, да не зна шта је снашло.. Па да видимо онда шта бисте причале.. Немој да узимаш као пример неке сисице, које преваре, па као све је кул, а усере се 200 пута на дан да га не провале, узми ти неког махера, па да видимо онда..
e bas ti hvala:evil:

Не кажем да бих волео да ти се то и деси, нити било коме, глупо је бити преварен, само ми није јасно како неко може да тврди да жена зна све.. Мсм зна мој ку*ац.. Па ја сам бре у полицији, у главној згради полиције, седео хладнокрвно и лагао људе који су обучени да их не слажеш, а не неку жену.. Мсм људи шта причате бре..

Не кажем да бих волео да ти се то и деси, нити било коме, глупо је бити преварен, само ми није јасно како неко може да тврди да жена зна све.. Мсм зна мој ку*ац.. Па ја сам бре у полицији, у главној згради полиције, седео хладнокрвно и лагао људе који су обучени да их не слажеш, а не неку жену.. Мсм људи шта причате бре..
ma ja sam ti bre veci policajac od njih...inspektor...

Back