- Poruka
- 88.227
naravnoa svoju kosaricu macku o rep, ja se sprdao, sta ces mi ti baba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravnoa svoju kosaricu macku o rep, ja se sprdao, sta ces mi ti baba
a ja mlada i naivna pa ću da ti kažemne dizi se u nebesa svega ti, interesuje me broj iz radoznalosti tih sa benefitima
al to je bilo pa ono jadna sama ajd da joj se nadjem kad sam vec u Zagrebu, nism znao dasi faca takva tamo, sad te zelim jos vise, al sad sam ja zauzet jbg xD al ti imas svoje anketate ne zna ima se brojavidi znam da nije lako dobiti košaricu od
sumnjivog morala koja javno priznaje da ima prijatelja s povlasticama ali šta ćeš
![]()
Ništa ne mislimo. Kako krstarica kaže sigurno je tako. Znači ne postoje.или је јбш или би је јбо
Шта ви мислите?
mora da si iz NS to je tipicna floskula.Možda postoji možda ne.
Ja nisam imala priliku da tako nešto gradim i održavam. Malo sam se i plašila toga. Ono kao počnemo da budemo drugari pa prijatelji pa sam se uvek plašila da će u nekom trenutku da mi spusti ruku na koleno.
Niti su moje drugarice i prijateljice imale takav nekakav odnos pa da sam mogla to da visim ili da mi pričaju o tome.
Ne postoje.или је јбш или би је јбо
Шта ви мислите?
eto, bicu ti ja prijatelj i necu nikad pokusati vise od toga.Ne postoje.
Svaki moj drug ikada pokusao je da bude vise od toga.
Sto mi se ne dopada, jer zapravo nemam muskog prijatelja.
Nije samo kod naseg naroda.eto, bicu ti ja prijatelj i necu nikad pokusati vise od toga.
Salu na stranu, to je problem kod naseg naroda, zene se zaljube, muskarci pokusaju seks. Kod Rusa npr je sasvim normalno da musko i zensko budu samo jako dobri prijatelji
to sam cuo od mnogo zena, da postoji ta zloba, ne znam zasto. Uvek a i dalje mislim da su zene bolje osobe od muškaraca.Nije samo kod naseg naroda.
U prirodi je ljudskoj, normalno i prirodno je, ali mislim da bi mi jedan muskarac bio mozda bolji i iskreniji prijatelj od neke zene. Zene su uglavnom sujetne I ta prijateljstva nikada nisu iskrena.
Uvek postoji neka ljubomora ili slicno...
veruj mi obisao sam sveta, mi smo polupani generalnoMozda...
ja sam malo drugačiji problem imao od tebe, ja sa njima drugar one se zaljube i krece ludilo, ljubomorisanje, svasta nesto.Ili pak pokloni non stop. Tako da da, postoje muško zenska prijateljstva al kod nas je teskoMozda...
A sta biva ako je lepa, privuce te?to sam cuo od mnogo zena, da postoji ta zloba, ne znam zasto. Uvek a i dalje mislim da su zene bolje osobe od muškaraca.
Ja ako devojku gledam kao prijatelja to mi je, kao sestra, ne pa da mi na pamet da pomislim bilo sta, nismo svi isti.
Ima do naroda veruj mi, mentalitet je drugačiji
Ne.'Nešto više' kao sudska zabrana prilaska?
ja sam karakter sto se toga tice, eto Bojana i ja bili super drugari, i vidim ja i po prici i po ponasanju da se lozi na mene, mi u izlaskujednom, ona se naginje na mene non stop, mase kosom po meni, a bomba je sto se izgleda tice, ma sto cuda, nije mi palo na pamet da je poljubim. Treba razgranicitiA sta biva ako je lepa, privuce te?
To se skoro redovno desava ... iz prijateljstava se sklizne u nesto vise.
ja sam karakter sto se toga tice, eto Bojana i ja bili super drugari, i vidim ja i po prici i po ponasanju da se lozi na mene, mi u izlaskujednom, ona se naginje na mene non stop, mase kosom po meni, a bomba je sto se izgleda tice, ma sto cuda, nije mi palo na pamet da je poljubim. Treba razgraniciti
То можда ти са тим шта желиш па се мораш контролисати. Док ја не, желим све оно што је могуће и није на било који начин болесно.uvek se trebas kontrolisati u zivotu, uvek, zapamti to mali veseljace