Мушко женска пријатељства не постоје

:lol: vidi znam da nije lako dobiti košaricu od :mace: sumnjivog morala koja javno priznaje da ima prijatelja s povlasticama ali šta ćeš :mrgreen:
al to je bilo pa ono jadna sama ajd da joj se nadjem kad sam vec u Zagrebu, nism znao dasi faca takva tamo, sad te zelim jos vise, al sad sam ja zauzet jbg xD al ti imas svoje anketate ne zna ima se broja

Poslednja izmena:
Možda postoji možda ne.

Ja nisam imala priliku da tako nešto gradim i održavam. Malo sam se i plašila toga. Ono kao počnemo da budemo drugari pa prijatelji pa sam se uvek plašila da će u nekom trenutku da mi spusti ruku na koleno.

Niti su moje drugarice i prijateljice imale takav nekakav odnos pa da sam mogla to da visim ili da mi pričaju o tome.
mora da si iz NS to je tipicna floskula.
Sto je generalno jedsn od razloga sto smo poluoani, i sta da ti stavi ruku na koleno? Ne znas reci e drugari smo? s i koleno, nije tr zgrabio medju noge

Ne postoje.
Svaki moj drug ikada pokusao je da bude vise od toga.
Sto mi se ne dopada, jer zapravo nemam muskog prijatelja.
eto, bicu ti ja prijatelj i necu nikad pokusati vise od toga.
Salu na stranu, to je problem kod naseg naroda, zene se zaljube, muskarci pokusaju seks. Kod Rusa npr je sasvim normalno da musko i zensko budu samo jako dobri prijatelji

eto, bicu ti ja prijatelj i necu nikad pokusati vise od toga.
Salu na stranu, to je problem kod naseg naroda, zene se zaljube, muskarci pokusaju seks. Kod Rusa npr je sasvim normalno da musko i zensko budu samo jako dobri prijatelji
Nije samo kod naseg naroda.
U prirodi je ljudskoj, normalno i prirodno je, ali mislim da bi mi jedan muskarac bio mozda bolji i iskreniji prijatelj od neke zene. Zene su uglavnom sujetne I ta prijateljstva nikada nisu iskrena.
Uvek postoji neka ljubomora ili slicno...

Nije samo kod naseg naroda.
U prirodi je ljudskoj, normalno i prirodno je, ali mislim da bi mi jedan muskarac bio mozda bolji i iskreniji prijatelj od neke zene. Zene su uglavnom sujetne I ta prijateljstva nikada nisu iskrena.
Uvek postoji neka ljubomora ili slicno...
to sam cuo od mnogo zena, da postoji ta zloba, ne znam zasto. Uvek a i dalje mislim da su zene bolje osobe od muškaraca.
Ja ako devojku gledam kao prijatelja to mi je, kao sestra, ne pa da mi na pamet da pomislim bilo sta, nismo svi isti.
Ima do naroda veruj mi, mentalitet je drugačiji

to sam cuo od mnogo zena, da postoji ta zloba, ne znam zasto. Uvek a i dalje mislim da su zene bolje osobe od muškaraca.
Ja ako devojku gledam kao prijatelja to mi je, kao sestra, ne pa da mi na pamet da pomislim bilo sta, nismo svi isti.
Ima do naroda veruj mi, mentalitet je drugačiji
A sta biva ako je lepa, privuce te?
To se skoro redovno desava ... iz prijateljstava se sklizne u nesto vise.

A sta biva ako je lepa, privuce te?
To se skoro redovno desava ... iz prijateljstava se sklizne u nesto vise.
ja sam karakter sto se toga tice, eto Bojana i ja bili super drugari, i vidim ja i po prici i po ponasanju da se lozi na mene, mi u izlaskujednom, ona se naginje na mene non stop, mase kosom po meni, a bomba je sto se izgleda tice, ma sto cuda, nije mi palo na pamet da je poljubim. Treba razgraniciti

ja sam karakter sto se toga tice, eto Bojana i ja bili super drugari, i vidim ja i po prici i po ponasanju da se lozi na mene, mi u izlaskujednom, ona se naginje na mene non stop, mase kosom po meni, a bomba je sto se izgleda tice, ma sto cuda, nije mi palo na pamet da je poljubim. Treba razgraniciti

Pa to onda nije pravo drugarstvo xaxaxa

Ako ona tebe tebe zavodi i trlja se o tebe, loži se na tebe, ne bi odbila seks sa tobom, onda baš nikakvu razliku ne pravi što se ti stoički postavljaš i braniš neke granice.
Možda nju čak i privlači baš da te tako tizuje i testira, i to opet nije čisto m-ž prijateljstvo lišeno seksualne energije.

Back