Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.409
или је јбш или би је јбо
Шта ви мислите?
Шта ви мислите?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u doope ?U mom slucaju pre bi me jebale
ili mozes imati zenskog prijatelja koji te sexualno ne privlaci..svako ima zelje da **** svakog ...to su misli..... to ne mozes kontrolisati , ali mozes da kontroliss svoj postupke
U kurasu doope ?
Da ali o cemu ces da pricas s njom? Da ogovarate drugarice?ili mozes imati zenskog prijatelja koji te sexualno ne privlaci..
Zasto temu nisi spojio sa tvojim ostalim temama na zadatu temu?Шта ви мислите?
E ta je jedina legitimna drugarica, a to je ako nabacuje druge hot drugarice.Ne znam šta muškarac ima da priča sa ribom i da se druži sa njom, nikad to ne može biti pravo drugarstvo ko sa ortacima muškim, džaba ono kao drugarica mi viđamo se jednom - dvaput na kafi mesečno, a da je zovneš za nešto okrenula bi ti leđa. Ja sam svoje drugarice sve rasterao jer iznapad to odma ako oće da mi poda, a neke koristim da izlazim u grad pa da vatam neke njene drugarice.
Svoditi musko zenske odnose na seks mogu samo seksualno nezadovoljeni tipovi. Postoje npr sestre vasih drugara iz djetinjstva koje kod svake normalne muske osobe bude zastitnicka i druga bratska osjecanja. E sad boze moj ljudi smo ako se nesto desi sta je tu je. Ja licno sam sve djevojke iz svog komsiluka gledao kao svoje rodjakinje i tako gledam i njihove porodice. Ja Svakako sam ponikao u patrijahalnoj sredini pa se sa mojim iskustvima , ljudi iz gradova tesko mogu identifikovati ali point je da svi mi imamo benefite od druzenja sa razlicitim osobama zenskog pola.Шта ви мислите?
"...a i dobro kuva i voli decu."Ali hot! Ne onu: "P sta fali Zuzani, bas je fina i dobra je srca"
Ma nije nego je boli kuyac koji nema. Zabavno joj tako ofrlje da spaja, odgovara joj ta drugarica jer joj je lojalna a tebe da uvali jer si dobar lik. Al malo sutra. Bebe, Zuzana jeste dobra i fina al ja volim dobro yebanje."...a i dobro kuva i voli decu."
Čudo jedno kako same žene ne shvataju da je u pitanju antireklama kad tako postave stvari.
A dobro ali ti uzimas primer nekih drugarica iz detinjstva i simpaticnih secanja kada se Maja upiskila od smeha. Pricamo o odraslim ljudima i prijateljstvima/drugarstvima, sta vec. A pogodi sta? Kod odraslih ljudi, seksualna interakcija legitimno postoji.Svoditi musko zenske odnose na seks mogu samo seksualno nezadovoljeni tipovi. Postoje npr sestre vasih drugara iz djetinjstva koje kod svake normalne muske osobe bude zastitnicka i druga bratska osjecanja. E sad boze moj ljudi smo ako se nesto desi sta je tu je. Ja licno sam sve djevojke iz svog komsiluka gledao kao svoje rodjakinje i tako gledam i njihove porodice. Ja Svakako sam ponikao u patrijahalnoj sredini pa se sa mojim iskustvima , ljudi iz gradova tesko mogu identifikovati ali point je da svi mi imamo benefite od druzenja sa razlicitim osobama zenskog pola.
U Pravu si. Boljw da sam naveo primjer koleginice koja je slucajno saznala da nemam dovjno novca za kucu i bez trazenja mi donijela.mislis da ja nju gledam kao seksualni objekt. Svakako ne. Ili moju majku je redovno obilazila njena drugarica i sve joj pomagala. Svi imamo ovakve kombinacije ali seks ih potireA dobro ali ti uzimas primer nekih drugarica iz detinjstva i simpaticnih secanja kada se Maja upiskila od smeha. Pricamo o odraslim ljudima i prijateljstvima/drugarstvima, sta vec. A pogodi sta? Kod odraslih ljudi, seksualna interakcija legitimno postoji.