Мушко женска пријатељства не постоје

A šta da radim? 😄

Pišeš o nekoj (ma ne nekoj, i ja lupam, nego trenutnoj!) vanvremenskoj ljubavi pa o tome kako si upravo baš tu ljubav prevario sa bivšom.. Sa ovom prvom 'oćeš decu i sve, lud si za njom.. sa bivšom ne znam šta 'oćeš.. vrv samo seks..
E, da.. najnovije.. sad još više želiš forumašicu koja je vrlo raznovrsna što se intimnih odnosa tiče.. pa brateee.. ima li kraja..
Nema.. negde, više ni sama ne znam gde, hoćeš i Paulu..

Dobro.. evo, neću se više smejati.. :mrgreen:

Poslednja izmena:
A šta da radim? 😄

Pišeš o nekoj (ma ne nekoj nego trenutnoj!) vanvremenskoj ljubavi pa o tome kako si upravo baš tu ljubav prevario sa bivšom.. Sa ovom prvom 'oćeš decu i sve, lud si za njom.. sa bivšom ne znam šta 'oćeš.. vrv samo seks..
E, da.. najnovije.. sad još više želiš forumašicu koja je vrlo raznovrsna što se intimnih odnosa tiče.. pa brateee.. ima li kraja..

hahah ma samo se smej, ne zelim ja nikog sprdam se , ovde mogu sve sto u privatnom zivotu ne mogu, tu i tamo sto podelim intimu ooet me bas briga, eto sad zelim te i jedino tebe

A šta da radim? 😄

Pišeš o nekoj (ma ne nekoj, i ja lupam, nego trenutnoj!) vanvremenskoj ljubavi pa o tome kako si upravo baš tu ljubav prevario sa bivšom.. Sa ovom prvom 'oćeš decu i sve, lud si za njom.. sa bivšom ne znam šta 'oćeš.. vrv samo seks..
Nema.. negde, više ni sama ne znam gde, hoćeš i Paulu..

ma kakva Paula, zezam se, kul je, al to je to

upravo tako, ne mogu zamisliti da imam sex s nekim s kime nemam normalan pa i pomalo drugarski odnos
šta bih trebalo da budemo neprijatelji i rivali ako mislimo imati sex???
Па сасвим логично размишљања. Чуј да једно искључи друго нема логике.

Jedna od internih komisijskih kletvi ide otprilike ovako "dabogada te želeo/želela kao žvrlju onaj sa ane".. ovo u kontekstu kad te neko baš ono hardkor ignoriše.. i zabole ga za tebe..
Tačno ćeš mi novu kletvu natovariti na vrat :zkez:

Ili kako mene moja komisija psuje.. "*ebem te bre, u taj tvoj moral.."
I sad to arče ko ma'niti za moje pisanje ovde a kletva nastala na osnovu toga što nikad ništa od AV nisam uzimala.. (kad god da onu neku lovu te svim građanima, te ovima, te onima..)

Uvek ja na*ebem.. stvarno nema smisla..:ljutka::mrgreen:

Jedna od internih komisijskih kletvi ide otprilike ovako "dabogada te želeo/želela kao žvrlju onaj sa ane".. ovo u kontekstu kad te neko baš ono hardkor ignoriše..

I sad to arče ko ma'niti za moje pisanje ovde a kletva nastala na osnovu toga što nikad ništa od AV nisam uzimala.. (kad god da onu neku lovu te svim građanima, te ovima, te onima..)

Никад чуо за ту клетву нисам

Jedna od internih komisijskih kletvi ide otprilike ovako "dabogada te želeo/želela kao žvrlju onaj sa ane".. ovo u kontekstu kad te neko baš ono hardkor ignoriše..

nit te znam nit znam kako izgledas, niti kakva si osoba, niti odakle si, al nik zvrlja mi je presladak

Nisi čuo npr ni za "ma pusti.. multi*ebačka posla.." ko ono "cigaNJska posla" Zato to i jesu interne forice.. društvo sa ane.. kletve i fore sa ane.. i ne treba svi da čuju.. sad će mi nešto sa lovcem nakačiti..
За циганска сам чуо. А за те форице заиста нисам и немају ми неку логику осим циганска посла.

Joj. Nije gde me je zgravio neko što je to razočarenje kada gradiš jednu vratu odnosa a ispostavi se duga
da to je problem, mada iz mog iskustva obicno se zene zaljube prve, pa se nadaju bice vise, al narsvno ima i obrnuto, ja sam npr bio zaljubljen u jednu drugaricu al mi nije palo na pamet bilo sta da pokusam da ne pokvarim prijateljstvo, proslo i sad i dalje prijatelji

Back