Мушко женска пријатељства не постоје

mlad si jos, ja sam u 20tim imao i paralelne veze, i šeme, i spavao sa svsscim sto ima vaginu o joda na dve noge, i drugarice samo za sex, i obozavali smo da privodimo posle izlaska, lude zurke, grupnjaci i sto drugih stvari,
Al SMORI, sad mogu realno da zivim bez seksa, ako nema emocija, nije to to, ako volim to mi ke slag na tortu sa njom, i to je, ne kazem da sam bezgresan i propovednik, nek svako radi sta voli, svakakve sam ja zene upoznao, a muskarci su jos gori, al malo morals bar, ne prica se o svemu :P
Уопште друже нисам млад. Не знам како си стекао такав утисак.

Poslednja izmena:
al to je bilo pa ono jadna sama ajd da joj se nadjem kad sam vec u Zagrebu, nism znao dasi faca takva tamo, sad te zelim jos vise, al sad sam ja zauzet jbg xD al ti imas svoje anketate ne zna ima se broja
je li bre momak
si cuo ti nekad za PP?
:hahaha::hahaha::hahaha:
ne moras da odgovaras
iebe mi se iskreno za tvoj motiv ovde
i;i bilo ciji

Možda postoji možda ne.

Ja nisam imala priliku da tako nešto gradim i održavam. Malo sam se i plašila toga. Ono kao počnemo da budemo drugari pa prijatelji pa sam se uvek plašila da će u nekom trenutku da mi spusti ruku na koleno.

Niti su moje drugarice i prijateljice imale takav nekakav odnos pa da sam mogla to da visim ili da mi pričaju o tome.
Јао плашиш се стављања руке на кољено замисли само. Као да би ставио ко зна гдје.

sta je trebalo? znam da smo previše razliciti za vezu, kao drugari super, i sta zbog nekoloko sexa da izgubim drugaricu? Nije mi palo na pamet, eto jedna prica od mnogo
@bird again
Зашто мислиш због секса да би је изгубио? Изгубио си ти њу свакако јер се ложи на тебе како ти тврдиш али ти нећеш ништа.

imam taj problem, ok mi je kad muskarci rade bilo sta kad zene rade isto su mi jadne, nije ok
Е то је баш проблем онда. Теби је ОК кад мушкараци раде било шта са женама, а није ти ОК кад то исто жене раде. Па краљу видиш ли ти ту неку нелогичност код себе?

Е то је баш проблем онда. Теби је ОК кад мушкараци раде било шта са женама, а није ти ОК кад то исто жене раде. Па краљу видиш ли ти ту неку нелогичност код себе?
a zena mora da drzi do morala, musko ne mora

И ни у једном случају ниси попустила и упустила се у секс?
Davno se to dogadjalo.
Sa jednim drugom sam usla u neku vezu, kao. To nikako nije islo, navikli smo da budemo drugari, nismo znali drugacije da se ponasamo. Bilo je simpaticno i detinjasto.
I sada mi je drago da ga sretnem, a ni njega zivot nije bas mazio...

Davno se to dogadjalo.
Sa jednim drugom sam usla u neku vezu, kao. To nikako nije islo, navikli smo da budemo drugari, nismo znali drugacije da se ponasamo. Bilo je simpaticno i detinjasto.
I sada mi je drago da ga sretnem, a ni njega zivot nije bas mazio...
А па добро, опет ти је нешто лијепо остало на њега.
Бар се сјећаш. 🙂

meni drugarice nikad i nisu bile potrebne, za druženje imam drugare... tako da osim površnijeg prijateljstva ništa tu jače ne mogu da zamislim
Isto i ja.
Imala sam odlično žensko društvo. S muškim prijateljem nikad ne bih ostvarila takvu bliskost i iskrenost a da mi ostane samo prijatelj.
Imala sam drugare, kolege, ali to je sve površno.

Back