Redmond
Elita
- Poruka
 - 18.250

nisam ni ja, ne odgovara mi tema...Nisam ga gledao, treba li?
mislio sam da jesi nešto si sa Ariodante pričao na LJIX-u o njemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni ja, ne odgovara mi tema...Nisam ga gledao, treba li?
nisam ni ja, ne odgovara mi tema...
mislio sam da jesi nešto si sa Ariodante pričao na LJIX-u o njemu
Pa ne, samo ženski režiseri, nema ih mnogo, pa da povećamo vidljivostTo neki poseban žanr, ženska režija?

Uh, nemam pojma, nisam ni klip gledalaMaja Milos, rediteljka Klipa. Tiskuje li jos sta?

Nisam ja, to sam komen. na filmu, ali dobar je, uvrnut lepo i vrlo seksualanNzm, mozda mi je preporucivala, sad vidim i da ga imam na listi
Bice zanimljivo cuti sta mislis o toj kreaciji....Uh, nemam pojma, nisam ni klip gledala![]()

Čula sam svašta nešto, snimano kao telefonom, nekakve pohotne klinke...nije me privuklo, iskreno, ali možda pogledam.Bice zanimljivo cuti sta mislis o toj kreaciji....![]()
Pa ja sam se uvek pitao je li ko u stanju da trancendira svu silu efemenosti zvane turbo-folk te dal se ikoja zenstvenost cedi iz tog telef.uratka kano iz limuna,Čula sam svašta nešto, snimano kao telefonom, nekakve pohotne klinke...nije me privuklo, iskreno, ali možda pogledam.

pa ne znam kakav je film, glupo je da komentarišem... pretpostavljam da je nešto ironično u stilu Sajsi, ali mnogo se promenio, što se kaže, javni diskurs od tada do sada.Pa ja sam se uvek pitao je li ko u stanju da trancendira svu silu efemenosti zvane turbo-folk te dal se ikoja zenstvenost cedi iz tog telef.uratka kano iz limuna,
ofc ako nisam pogresio adresu...(`izvinjavamo se,mnogo se izvinjavamo`..)![]()
Ona je fantastična.Od novijih (da ne pominjem Kopolu, etc) mi na prvu padaju na pamet
Greta Gerwig
Ana Lily Amirpour
Miranda July
Uta Briesewitz je režirala moju omiljenu epizodu Westworld-a, Kiksuya, a radila je na Stranger Things, The Deuce , OITNB, Jessica Jones...
sad vidim da je bila DP u the Wire.
jao, gresis.....pa ne znam kakav je film, glupo je da komentarišem... pretpostavljam da je nešto ironično u stilu Sajsi, ali mnogo se promenio, što se kaže, javni diskurs od tada do sada.
U međuvremenu je Olga Dimitrijević napravila Radnici umiru pevajući, Narodnu dramu, i obradila popularne kompozicije Brene, Cece i sl. u jedan novi društveni ambijent (pozorišne predstave). I sama priznajući da voli narodnjake, ona se ne libi da ih vrlo problematizuje, bez gadljivosti svojstvene krugdvojkašima.
Naravno, na tome se nije stalo, dekonstruiše se i dalje, pa onda imamo da danas najmlađi milenijalsi znaju da je ok što se ne gade narodnjaka kao bumeri iz DOS-a, ali tolko.
Tako da, ne znam koliko bi Klip bio uopšte aktuelan danas.

E sad nemam kud nego da ga pogledamjao, gresis.....preterano je aktuelan, mozda i previse za neciji ukus.(KrUg DvOjKe)
i nimalo nije sajsi...zapravo..mislis bukvalno?
jedina ironija je sto sve vreme cekas kao da se pile izlegne iz jajeta...sad, pile ni nije zuckasto, vec smedjurasto, a jaje je pre busan kurton.![]()
![]()
e jbg omg fck lol.E sad nemam kud nego da ga pogledam![]()

a i ja da vidim koliko mi maja dodje za ovo reklamozderisanje.E sad nemam kud nego da ga pogledam![]()

E pa stvarno, pomislih da si se već ugradioa i ja da vidim koliko mi maja dodje za ovo reklamozderisanje.![]()

.....last to know...E pa stvarno, pomislih da si se već ugradio![]()

evo i linkovi https://en.wikipedia.org/wiki/Where_Do_We_Go_Now?Treba od novijih generacija režiserki pomenuti i Libanku Nadine Labaki.
U Caramel ona priča jednu žensku urbanu priču, a onda u Where Do We Go Know potcrtava antiratnu poruku jednog verski duboko podeljenog društva, bivše kolonije, u kojoj ruralne žene, lišene ikakve realne moći, na komičan način koriste u svoje čke u mirotvorne svrhe (čka će spasiti svet).
Mene je Capernaum oduševio kako je urađen!Treba od novijih generacija režiserki pomenuti i Libanku Nadine Labaki.
U Caramel ona priča jednu žensku urbanu priču, a onda u Where We Do Go Now potcrtava antiratnu poruku jednog verski duboko podeljenog društva, bivše kolonije, u kojoj ruralne žene, lišene ikakve realne moći, na komičan način koriste u svoje čke u mirotvorne svrhe (čka će spasiti svet).
al si se ti obezobrazila od boravka na ljisuTreba od novijih generacija režiserki pomenuti i Libanku Nadine Labaki.
U Caramel ona priča jednu žensku urbanu priču, a onda u Where We Do Go Now potcrtava antiratnu poruku jednog verski duboko podeljenog društva, bivše kolonije, u kojoj ruralne žene, lišene ikakve realne moći, na komičan način koriste u svoje čke u mirotvorne svrhe (čka će spasiti svet).