Ženomrzci i ženogadljivci

Kad smo vec kod kolokvijalno tumacenog pojma za mene nikako neko ne moze biti muskarac a da kategorise sve zene kao jednake i samu zenu kao neku visu vrednost, To su uglavnom bednici i slinavci koji su zapravo za drustvo stetni koliko i oni koji pokazuju najvisi stepen mizoginije.
Njih karakterisu najgore moguce osobine koje muskarac moze da ima, izmedju ostalog slatkorecivost i narativ koji propagiraju a koji ide u korist radikalnog feminizma. Oni su pljunuli na sebe i identifikovali se sa evnusima i aktivno ucestvuju u toj propagandi. Nemaju nikakve odlike muskarca, ni dostojanstvo ni integritet licnosti i podilaze zenama u ubedjenju da su kavaljeri ili nekakvi dzentlmeni a zapravo su pckopacenici koji su ugl ruzni i glupi i po svojim kvallitetima nemogu da zavrede i privuku paznju prave zene, te se okrecu ovim metodama i priklanjaju tim svinjskim vrednostima. Zapravo vid izrazavanja mizoginije koji je pasivno agresivan i dobro kamufliran.

Može esej, 50€
:lol:

Šalim se. Joooj mrzi me. U tvom postu ima dosta toga kvalitetno rečenog, a ja sam mentalno umorna sad da raščlanim na nekoliko postova pa čak bi moglo i na nekoliko tema.
Pa sto onda pokreces temu na kojoj te mrzi da ucestvujes ?
NRZM kao da se prijavis na maraton i platis kotizaciju i onda posle 500 metara kazes da si umorna i da te mrzi da trcis.. wtf :O

Штета што има тако мало жена на овој теми. Има неколико типова ових несретих људи. Од прикривених хомосексуалаца, преко кукавица, до вечитих осветника, као што је био Толстој.
Žene su mahom digle ruke od nadmudrivanja

Ophodjenje prema ženama i gajenje negativnih emocija bilo da ih svjesno ili podsvjesno mrziš ili im se svetiš kroz švaleraciju i slično nije neka misterija.

Kroz religiju smo učeni da je Eva podmukla manipulatorka a skloni smo da etiketiramo opasnost pa palimo na lomači i kamenujemo zarad Boga i ljubavi. Ništa novo a glupo neizmjerno. Znači generacijski trenirane mrzitelje treba gledati kao malu nevaspitanu djecu koja bleje u neznanju. Nisu se potrudili da odbace nametnuto i shvate a možda nemaju ni kapacitet. Znači ignor.

Švalerska grupa je takodjer štetna po žene i povređuje ih isto u neznanju. Tu odgovor tražimo u psihologiji. Obično je to muškarac napušten od majke ili koji je kao djete vapio za ljubavlju pa kasnije u neznanju nadoknadjuje tu bezdanke seksom tj lažnom bliskošću. Može da se nazove i podsvjesna osveta majci.

Na nama ženama je da prepoznamo i imamo izbor da dotične ignorišemo, pomazimo po glavi ko čedo ili zaljepimo šamarčinu ako smo u PMS-u.

Ophodjenje prema ženama i gajenje negativnih emocija bilo da ih svjesno ili podsvjesno mrziš ili im se svetiš kroz švaleraciju i slično nije neka misterija.

Kroz religiju smo učeni da je Eva podmukla manipulatorka a skloni smo da etiketiramo opasnost pa palimo na lomači i kamenujemo zarad Boga i ljubavi. Ništa novo a glupo neizmjerno. Znači generacijski trenirane mrzitelje treba gledati kao malu nevaspitanu djecu koja bleje u neznanju. Nisu se potrudili da odbace nametnuto i shvate a možda nemaju ni kapacitet. Znači ignor.

Švalerska grupa je takodjer štetna po žene i povređuje ih isto u neznanju. Tu odgovor tražimo u psihologiji. Obično je to muškarac napušten od majke ili koji je kao djete vapio za ljubavlju pa kasnije u neznanju nadoknadjuje tu bezdanke seksom tj lažnom bliskošću. Može da se nazove i podsvjesna osveta majci.

Na nama ženama je da prepoznamo i imamo izbor da dotične ignorišemo, pomazimo po glavi ko čedo ili zaljepimo šamarčinu ako smo u PMS-u.
dok god budete slusale leprsave balade i vriskale od srece po koncertima uz pjesmice- volim te i pijan, volis li me bla bla bla, tako ces misljenje o muskarcima i imati...

i prestanite vise sa tom glupom pricom "svi muskarici su svaleri"....

Ako volim zenu, ne mogu je mrziti zato sto je otisla drugom, jer mi je stalo da ta zena bude sretna na bilo koji nacin, ali ljudi su sebicni, mnogo vole sebe pa misle da ta zena moze biti sretna jedino sa njima, u stvari ne zanima ih ta zena, nego gledaju svoj sebicni interes.
Ovo je neka poprilično toksična romantizacija ljubavi. To ti je dvosmerna ulica i uključuje želje i potrebe oba partnera. Zdrava doza posesivnosti i sebičnosti bi trebalo da budu deo svake veze u kojoj ima nekih emocija, pa je normalan i bes, razočarenje, mržnja koju osetiš kad te neko šutne zbog drugog.

Back