- Poruka
- 1.450
Može esej, 50€Moras da rastumacis pojam muskarac.
Šalim se. Joooj mrzi me. U tvom postu ima dosta toga kvalitetno rečenog, a ja sam mentalno umorna sad da raščlanim na nekoliko postova pa čak bi moglo i na nekoliko tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može esej, 50€Moras da rastumacis pojam muskarac.
Pa sto onda pokreces temu na kojoj te mrzi da ucestvujes ?Može esej, 50€
Šalim se. Joooj mrzi me. U tvom postu ima dosta toga kvalitetno rečenog, a ja sam mentalno umorna sad da raščlanim na nekoliko postova pa čak bi moglo i na nekoliko tema.
Otvorila juče.Pa sto onda pokreces temu na kojoj te mrzi da ucestvujes ?
NRZM kao da se prijavis na maraton i platis kotizaciju i onda posle 500 metara kazes da si umorna i da te mrzi da trcis.. wtf :O
Pa onda ne odgovaras ili odgovoris onda kad mozes.Otvorila juče.
Sada je sutradan a i tek je 10:12 a nisam baš jutarnji tip

Žene su mahom digle ruke od nadmudrivanjaШтета што има тако мало жена на овој теми. Има неколико типова ових несретих људи. Од прикривених хомосексуалаца, преко кукавица, до вечитих осветника, као што је био Толстој.
ja volim zene, ne razumem ih, al ih volimŽene su mahom digle ruke od nadmudrivanja
Наравно. Лакше је санама , који волимо жене.Žene su mahom digle ruke od nadmudrivanja
Samo što se to vidi kroz ponašanje a ne rečija volim zene, ne razumem ih, al ih volim
pojasni, molim te?Samo što se to vidi kroz ponašanje a ne reči
To je ključ razvoja modernog feminizmanemojte pisati da volite zene..pisite slobodno da ih mrzimo..mrzimo bake, majke sestre cerke, rodice bla bla bla...

To je logican zakljucak svake radikalne feministkinje kada imas zdravorazuman stav da je ona apsolutni kreten <3nemojte pisati da volite zene..pisite slobodno da ih mrzimo..mrzimo bake, majke sestre cerke, rodice bla bla bla...
U smislu da svaki švaler i ostali koji tripuju da su zavodnici tvrdi kako voli žene, nema veze što laže, vara, obmanjuje itd.pojasni, molim te?
Ja mislim ko voli onu stvar a obzirom da se ona nalazi na zeni, onda taj voli i zene, logicno.U smislu da svaki švaler i ostali koji tripuju da su zavodnici tvrdi kako voli žene, nema veze što laže, vara, obmanjuje itd.
Ne mislim na tebe nego pišem generalno
Je li moguće da se žena složi sa ovakvim postom??? Koji nivo samopoštovanja ti imaš, ako uopšte imaš nešto žensko u sebi???Nažalost, u pravu si.
Ako poistovećuješ ženu s ... tim onda daJa mislim ko voli onu stvar a obzirom da se ona nalazi na zeni, onda taj voli i zene, logicno.![]()
Iz čega proizlazi da mu je žena drag i omiljen objekat a da je ne povređuje iz mržnje nego prejake ljubavi prema sebi.Ja mislim ko voli onu stvar a obzirom da se ona nalazi na zeni, onda taj voli i zene, logicno.![]()
dok god budete slusale leprsave balade i vriskale od srece po koncertima uz pjesmice- volim te i pijan, volis li me bla bla bla, tako ces misljenje o muskarcima i imati...Ophodjenje prema ženama i gajenje negativnih emocija bilo da ih svjesno ili podsvjesno mrziš ili im se svetiš kroz švaleraciju i slično nije neka misterija.
Kroz religiju smo učeni da je Eva podmukla manipulatorka a skloni smo da etiketiramo opasnost pa palimo na lomači i kamenujemo zarad Boga i ljubavi. Ništa novo a glupo neizmjerno. Znači generacijski trenirane mrzitelje treba gledati kao malu nevaspitanu djecu koja bleje u neznanju. Nisu se potrudili da odbace nametnuto i shvate a možda nemaju ni kapacitet. Znači ignor.
Švalerska grupa je takodjer štetna po žene i povređuje ih isto u neznanju. Tu odgovor tražimo u psihologiji. Obično je to muškarac napušten od majke ili koji je kao djete vapio za ljubavlju pa kasnije u neznanju nadoknadjuje tu bezdanke seksom tj lažnom bliskošću. Može da se nazove i podsvjesna osveta majci.
Na nama ženama je da prepoznamo i imamo izbor da dotične ignorišemo, pomazimo po glavi ko čedo ili zaljepimo šamarčinu ako smo u PMS-u.
Ovo je neka poprilično toksična romantizacija ljubavi. To ti je dvosmerna ulica i uključuje želje i potrebe oba partnera. Zdrava doza posesivnosti i sebičnosti bi trebalo da budu deo svake veze u kojoj ima nekih emocija, pa je normalan i bes, razočarenje, mržnja koju osetiš kad te neko šutne zbog drugog.Ako volim zenu, ne mogu je mrziti zato sto je otisla drugom, jer mi je stalo da ta zena bude sretna na bilo koji nacin, ali ljudi su sebicni, mnogo vole sebe pa misle da ta zena moze biti sretna jedino sa njima, u stvari ne zanima ih ta zena, nego gledaju svoj sebicni interes.
ima toga, slazem seU smislu da svaki švaler i ostali koji tripuju da su zavodnici tvrdi kako voli žene, nema veze što laže, vara, obmanjuje itd.
Ne mislim na tebe nego pišem generalno