Ortak2
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
IstinaHehe urbana legenda
Da da ali legende vuku korene iz stvarnih dogadjaja![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstinaHehe urbana legenda
Da da ali legende vuku korene iz stvarnih dogadjaja![]()
A dobro bese tu I onaj drugi bas ih upreglaUbila boga u njemu onim bičem
Skoro sam postavila tu fotografiju na filozofiji.
Zenu su cesto zlopamtilo, dok se muskarci posvadjaju i sutra na pivo.Ja sam iskreno posmatrajuci ponasanje kolega na poslovima koje sam radio, definitivno primetio da mnogo vise zlobe, sujete i osudjivanja ima medju zenama
Ne seriiZenu su cesto zlopamtilo, dok se muskarci posvadjaju i sutra na pivo.
Više sam mislila na fizičkom planu. Nije retkost da sam po Fejsbuku viđala fotografije žena sa malo većim grudima a komentar "muzara".
Nije da mi nije padalo na pamet...hahaa zena ce samo izgrebati auto muskarcu zbog druge djevojke..
Nažalost, u pravu si.Priroda je takva kakva je, treba ih iskoristiti za razmnožavanje a sve ostalo vodi ka ludilu i bezumlju.
Ja nisam nikad otvorio zenomrzacku temu, za razliku od vas koje non stop to radite protiv muskaraca,takodje mi ne treba takva i bilo kakva paznja na forumu od zena,ovde smo nazalost osudjeni da vas trpimo,u zivotu se s takvima zavrsi razgovor pre nego pocneI opet sam zažalila što sam otvorila temu. Pogotovo na psihologiji.
Prvih nekoliko postova su dali odgovore, evo dođe @Џорџи i "objasni" da žene treba mrzeti samo u zavisnosti koliko. Koji level, koji nivo, kad udariti samo šamar a kad svom snagom pesnicom, otprilike.
@Lovac Luka ulovio vuka ispljuva pa pred kraj napisa da se izvadi da su žene inteligentnije i još svakakve gluposti. Da, napisao si da žene razumeju muškarce, evo,
pišem ti,
ja drugačije ne umem,
ja tebe ne razumem...
To ce i neke zene uraditi kao i muskarci ali kad se sa zenom posvadjas na poslu pogotovo ako ti je sef ta ne zaboravlja ni nakon dvije godine dok sa muskarcima nema tih problema, zenska logika je veoma cudna.Ne serii
Muškarac će zabiti nož u leđa najboljem ortaku ili zbog para ili zbog devojke.
A jbg, glume. I mene nervira kad neko glumi neku silu a pogotovo žene, mafijaško ponašanje iz 90's, toga ima kod oba pola, ali žene su stvarno za žaljenje kad vidiš tako nešto.За онај други коментар о длакама није ми јасан контекст, не знам ни о каквим се тачно фотографијама на Фејсбуку ради. Ако су млађе генерације, онда нисам у току.
Али не постоји "физички план", жена која изгледа промискуитетно изазваће пажњу али ће изгубити поштовање, а из губитка поштовања логички следи гађење.
Жене функционишу на потпуно другачији начин, а у данашње време када су друштвене норме слабе а разуздана индивидуалност јака, онда се све личне особине још више истичу.
На пример, женама је најнормалније да се чепе и улизују некоме да би постигле одређени циљ, али је мушкарцима такво манипулативно понашање одвратно, јер се они не понашају тако, они су више директни у комуникацији.
Или, на пример, гледам неке снимке хапшења на Јутјубу. Полиција ухапси набилдованог криминалца у теретани зато што је претукао некога, он мало показује мишиће, али разуме да су му ставили лисице на руке и да мора у полицијску станицу, и све је ок. Али снимци хапшења жена, оно је шоу, прво вичу на полицију да нису ништа урадиле и да не смеју да их дирају, онда вриште и урлају, пола њих се изује из неког разлога, онда у колима ударају ногама у прозор и глуме да не могу да дишу и да им је позлило, па секунду касније опет причају најљубазније, значи тотално ирационално емотивно понашање без икакве логике и смисла, на крају их опет одвезу у станицу, али битна је драма. И како онда да се мушкарац не спрда са тиме.
To su kur***mrzačke teme usled nagomilanih frustracija mučeničkog i sadomazohističkog života u srbiji.Ja nisam nikad otvorio zenomrzacku temu, za razliku od vas koje non stop to radite protiv muskaraca,takodje mi ne treba takva i bilo kakva paznja na forumu od zena,ovde smo nazalost osudjeni da vas trpimo,u zivotu se s takvima zavrsi razgovor pre nego pocne
Teško da će šef zaboraviti, ali hajde ako imaš takvo iskustvo, ok.To ce i neke zene uraditi kao i muskarci ali kad se sa zenom posvadjas na poslu pogotovo ako ti je sef ta ne zaboravlja ni nakon dvije godine dok sa muskarcima nema tih problema, zenska logika je veoma cudna.
Istina...zato imam samo 3 prijatelja i milion poznanika.Ne serii
Odgovori na pitanje teme:Ja nisam nikad otvorio zenomrzacku temu, za razliku od vas koje non stop to radite protiv muskaraca,takodje mi ne treba takva i bilo kakva paznja na forumu od zena,ovde smo nazalost osudjeni da vas trpimo,u zivotu se s takvima zavrsi razgovor pre nego pocne
Obozavam zene,ne sprdnje od zenaOdgovori na pitanje teme:
1. Mrzim žene
2. Ne mrzim žene nego osećam gađenje
Ja tebi lepo kazemI opet sam zažalila što sam otvorila temu. Pogotovo na psihologiji.
Prvih nekoliko postova su dali odgovore, evo dođe @Џорџи i "objasni" da žene treba mrzeti samo u zavisnosti koliko. Koji level, koji nivo, kad udariti samo šamar a kad svom snagom pesnicom, otprilike.
@Lovac Luka ulovio vuka ispljuva pa pred kraj napisa da se izvadi da su žene inteligentnije i još svakakve gluposti. Da, napisao si da žene razumeju muškarce, evo,
pišem ti,
ja drugačije ne umem,
ja tebe ne razumem...
Nejasno je ovo tvoje povezivanje. Citiras jednog od najvecih umova koga je svet ikad video, po mom skromnom misljenju najveci bez konkurencije. Coveka koji je bio daleko iznad svog vremena, postavio temelje moderne filozofije, psihologije, napisao dela koja se i dan danas izucavaju po najvecim svetskim univerzitetima i ti pravis poveznicu izmedju njegovih misli i nas koji smo jos uvek u patrijarhatu, ovde se direktno povezuje njegov otvoren i slobodan um sa nasim sitnim umovima koji su kroz istoriju suoceni sa jednoumljem i tako sa kolena na koleno bili vaspitavani i usmeravani. Da bi se bavili ovim odgovorom moramo krenuti od nase sustine samih sebe odnosno gde smo i sta smo, gledati nas kroz prizmu i misli Nietzschea je isto kao porediti Fiata i Porschea, znaci nemoguce i suludo. I ovo nije tema za ljubav i seks vec za psihologiju, moramo se baviti psiholoskim aspektom kako bi konstruktivno raspravljali o ovome i pronasli sustinu.Sam naslov nije mržnja već polupitanje poluobjašnjenje.
"Žena je fiziološki horor presvučen lepom kožom" - rekao je Friedrich Nietzsche (nadam se da sam tačno napisala, nemam veze nemački, nažalost)
Da li se iko ikada zapitao zašto muškarci nipodaštavaju žene, ako ih mrze to je opet neki čudan oblik mržnje, drugačije mrze drugog muškarca i došla sam na ideju slušajući šta se priča, pogotovo među pubertetlijama iz naselja gde je nekoliko njih reagovalo pljuvanjem u bukvalnom smislu (sedeli su na klupi, ja sam prolazila iza).
Odvratnost koju neki muškarci osećaju prema ženama verovatno izaziva kasnije i mržnju, pa još kasnije dolazi i do fizičkog maltretiranja.
Znači, epilog: muškarci ne mrze žene, nego su im odvratne. A opet nisu dovoljno odvratne da bi odbili seks i tu sam načisto zbunjena.
P.S. ja sam došla na ovaj forum da pitam ljude ono što mi godinama nije jasno, nisam došla da se svađam ni provociram.
Znam da sam ovde na pdf psihologija "na tankom ledu", ali želim da čujem odgovore.
Hvala. Prijavila sam u životu nula puta nekoga. Nemam čak nikoga na ignor. Kad sam se malo izmakla od foruma, kad sam se psihički i emotivno oporavila, kad sam shvatila da ovo "mesto" ustvari ne postoji i da samo jednim klikom izađem odavde - sad je već mnogo lakše.Ja tebi lepo kazem
ovde mozes da dobijes odgovore
a mozes i uvrede
Odgovore citaj i promisli
ono sto smatras uvredom ii trolovanjem ignorisi ili prijavi
nemam nista drugo da ti kazem.
![]()
plitko i povrsno tumacenjeNe serii
Jeste.Hvala. Prijavila sam u životu nula puta nekoga. Nemam čak nikoga na ignor. Kad sam se malo izmakla od foruma, kad sam se psihički i emotivno oporavila, kad sam shvatila da ovo "mesto" ustvari ne postoji i da samo jednim klikom izađem odavde - sad je već mnogo lakše.
Ali to je ženama vrh romantike, zato gledaju one ljubavne filmoveplitko i povrsno tumacenje
O Gospode, pa sta je vama ljudi? Msm ja ne unosim emocije u internet, ne znam sta bi trebalo da se desi da me iznervira ovde. Mogu me iznervirati samo ljudi fo kojih mi je stalo.Hvala. Prijavila sam u životu nula puta nekoga. Nemam čak nikoga na ignor. Kad sam se malo izmakla od foruma, kad sam se psihički i emotivno oporavila, kad sam shvatila da ovo "mesto" ustvari ne postoji i da samo jednim klikom izađem odavde - sad je već mnogo lakše.