ZENEE I GLASANJE

U ovom trenutku je bilo najbitnije da diktator ode, a Toma može i sutra da se ruši, lično mi se povraća od njega, al nisam hteo ni smeo da dopustim da me jaše predsednik stranke zbog čijeg zapošljavanja preko partije nisam dobio posao u struci. Tako da Tadiću 1:1 je. :cool:

bice opet stranackog zaposljavanja. jer je to ovde tradicija.

..zabrinjavajuce je skracenje perioda izmedju dve kolektivne amnezije, sa 50 godina spalo je na 20.. :neutral:
..sreca pa imamo diplome koje nas mogu odvesti odavde danas za sutra, jeste da bismo spali na prosek, ali i to je bolje od odumiranja.. :(
..samo treba pametno proceniti trenutak da stignemo rasprodati sve, a pre zatvaranja granica.. :roll:

Rekoh Vlada se pita u državi, a trenutna vlada ti je SPS-DS, predsednik jedino što vojskom upravlja, druga ovlašćenja i nema, čak ne može ni da odbije da potpiše 2x isti zakon koji Vlada usvoji.

ebemmumater, valjda smo neki ovde završavali neke škole pa znamo koje ingerencije ima predsednik i ko formira vladu.... a zamisli još mi tragičari koji smo završili fpn a gledamo ko se sve bavi politikom ili dikutuje o istoj :mrgreen:

mozda se i upisemo u civilizovane narode sve je manje onih koji misle da ce biti propast sveta ako ne pobedi njihov kandidat...sta fali nikolicu, ne ume da se smeje al bar ne izgleda kao da je motku progutao + bolje izgleda od klempavog sarkozija i nastranog berluskonija :D

Sta je zene? Niko da prokomentarise Klunijev debakl protiv strajkasa? :rotf:

Ili je sad prpa za sljaku koju ste dobile preko stranke i ti fazoni? :mrgreen:

Kako su me odusevile one sk*njane njuske sinoc na TV-u....novinari iz rezimskih medija, Borhan, sve te tuzne njuske. :worth: :super:

Nije dobro sto je Toma pobedio koliko je sjajno sto nam je sjahao sa kicme onaj bivsi....'fala dragom bogu da mogu da kazem bivsi.

Zilion razloga, zilion gresaka, zilion losih procena, zilion katastrofalnih saradnika, zilion neuspeha...ende, 'fala Tomi sto je sprecio da Borisa ne jurimo sa go.vnjivim motkama za par godina a to bi se desilo garant, covek nema nikakvu konekciju sa narodom, on misli da je drzava tako neka igracka koja njemu sluzi da se sepuri po belom svetu.

Rekoh Vlada se pita u državi, a trenutna vlada ti je SPS-DS, predsednik jedino što vojskom upravlja, druga ovlašćenja i nema, čak ne može ni da odbije da potpiše 2x isti zakon koji Vlada usvoji.

Ma tip nije normalan, mani sve nego vidi se da nije cist...stavio onog dedu kome se "cini da ce evro stati sa rastom" ('bem li ga, kome moze da se ciniiiiii a da je premijer), ostali nemaju po tries' godinica u vladi...prekrsio ustav milion puta...za to se ide u opoziciju i to se kaznjava na izborima, ende. Ja sam demokrata ali za njega glasala ne bih jer ga smatram potencijalnim diktatorom.
Nama treba sada vlada NS+DSS+SPS...a ne varim Kostunicu, ne podnosim Dacica dok od Krkobabica dobijem ospice ali mora da se napravi smena inace DS dobija zamajac i vetar u ledja...a onda...zna se...motke pa na skupstinu...a mene mrzi vise da gledam kako se tepamo sa nekakvim politicarima i palimo parlament i kako smo opeeeeeeeet breaking news nad kojim se siri BBC i CNN i ostale stanice koje jedva cekaju neko sr.anjce u svetu. Fino da rusmo vlast sve dok se ne promene njuske u svim mogucim strankama.

meni baš cool što je Toma pobedio, ne zbog njega lično nego zvog promene
imali su 12 godina da urade nešto korisno za Srbiju, sad da vidimo šta će ovaj da ponudi, da bude gore ne može

J*bes Tomu, on je isto pajser, izdajica i zapadni placenik. Ali drago mi videti one sk*njane face zutaca...ma neprocenjivo. :mrgreen:

Aha, i meni je kul, pogotovo kad sam videla juče ekipu iza novog predsednika. Juneće glave u škembetu. Velja u 3 broja manjoj majici. Jedan kursadžija. Jedan što je svirao na farmi. Jedan estradni menadžer. Jedan harmonikaš. I tako.
Jeste velika promena, makar u estetskom smislu.

A iza manekena sve sami strucnjaci i intelektualci....hau jes nou... :rotf:

Kad znamo da Karleuša podržava otvoreno DS i jeste promena, na bolje naravno. :aha:

Jos gore....podrzava LDP, mada to je sve fora. Ne zna ta nista o politici. Bolje da seta ono prase i da cuti. Da je zemlja normalna, ona bi ostala neprimecena kreatura.

pa prodale barabe sve što je imnalo da se proda, za 6 meseci bi bio bankrot, mada mislim da će i ovako, odluke u ekonomiji donosi Vlada, a ne predsednik

I onako je Srbija bankrot. Otvorena tajna. ;)

Meni je samo žao što će svoju nesposobnost pravdati ispravljanjem grešaka svojih prethodnika, kao i svi ostali....

U ovom slucaju vise nego opravdano. Prodali sve sto su mogli prodati, pokrali sve sto je preostalo da se pokrade...naravno da su krivi. Nadam se da je ovo samo pocetak propasti zutaca i da ce ubuduce jos gore da prodju. Mada poraz na izborima je za te izrode najmanja kazna. Jos ce dobro proci ako se na tome zavrsi.

I ja bih rekao. A evo i primera. Vidi ovaj komentar ispod, a procitaj joj komentare pre izbora....bolovala od zutice najgore, sad odjednom druga prica. :eek: :roll:
I ostali zutaci cute, zabili se u misije rupe i prpa....e moji vi.

Nije dobro sto je Toma pobedio koliko je sjajno sto nam je sjahao sa kicme onaj bivsi....'fala dragom bogu da mogu da kazem bivsi.

Zilion razloga, zilion gresaka, zilion losih procena, zilion katastrofalnih saradnika, zilion neuspeha...ende, 'fala Tomi sto je sprecio da Borisa ne jurimo sa go.vnjivim motkama za par godina a to bi se desilo garant, covek nema nikakvu konekciju sa narodom, on misli da je drzava tako neka igracka koja njemu sluzi da se sepuri po belom svetu.

Пивце, добро јутро!
Ако људи до сада нису схватили, ево: жутица је данас излечива болест! :zper:

Али, не предају се лако, мораш да признаш!
Јутрос сам прочитала на РТС-у да врх странке припрема почетак преговора са СПС-ом.
Да их не предухитри Томица :zcepanje:

А, не помињеш батинице које су добили јер су водили људе на гласање?
Или сам ја нешто погрешно разумела?

Али, не предају се лако, мораш да признаш!
Јутрос сам прочитала на РТС-у да врх странке припрема почетак преговора са СПС-ом.
Да их не предухитри Томица :zcepanje:

А, не помињеш батинице које су добили јер су водили људе на гласање?
Или сам ја нешто погрешно разумела?

Ne bi ni ti lako prepustala fotelju iz koje si krala godinama, pricala ljudima bajke, j*bavali ih u (zdrav) mozak, zar ne?
Ma svejedno je u principu. Nece se tu nista mnogo promeniti. Tomica je planiran od strane Zapada da nasledi Borhana....s´tim da se politika nece bitno promeniti. Nisam tu nesto optimista. Samo mi je jako, jako drago da su zutaci porazeni i spusteni malo jer su se vec bili digli previse.

Dobro si razumela. Na batine sam mislio. Ali i to je blaga kazna za mnoge. Vidi se na primeru malog krmeta, koji sa sve svojim saborcima ne bi trebao da postoji, a ustvari jase i odlucuje ko ce sa njim u koaliciju i slicno. Tuzno je to.

Sve u svemu....jako malo toga se promenilo na izborima (ova pobeda Tome je kao neka uteha svima kojima je dosta zutaca). Najvece razocarenje po meni Vojvodina, gde su nakaradni autonomasi ogromna vecina i gde se ne pise dobro po svemu sudeci. I to nisam razocaran Madjarima i ostalim nacionalnim manjinama, nego Srbima. Uzas...

Sve u svemu....jako malo toga se promenilo na izborima (ova pobeda Tome je kao neka uteha svima kojima je dosta zutaca). Najvece razocarenje po meni Vojvodina, gde su nakaradni autonomasi ogromna vecina i gde se ne pise dobro po svemu sudeci. I to nisam razocaran Madjarima i ostalim nacionalnim manjinama, nego Srbima. Uzas...
Они су покупили само 10%, упркос енормној медијској подршци, огромном новцу који су потрошили на кампању и још су преко свега, уз демократе крали неумерено.

Ово је Пирова победа, људи!
Ништа се, на жалост, заиста неће променити!
Али, малкице прија, морам да признам!

Па, како рече бивши председник: "Видимо се у неком другом филму". Глумац једном, глумац заувек.

I ja bih rekao. A evo i primera. Vidi ovaj komentar ispod, a procitaj joj komentare pre izbora....bolovala od zutice najgore, sad odjednom druga prica. :eek: :roll:
I ostali zutaci cute, zabili se u misije rupe i prpa....e moji vi.

Biti demokrata i glasati za Tadica nije isto. Ti si naprosto...mnoooogo ogranicen, da se fino izrazim. Ubi boze. Posto ne umes da shvatis a umes da citas (valjda) savetujem ti da se vratis par strana unazad, nije tesko, tamo je sve fino pojasnjeno.
Pri tom, nije potrebno da se ulagujem za pare sistemu, taj prst usmeri ka onima koji su se uvalili na budzet a sada im puna usta socijalne pravde. Korist videla nisam ni od jednog rezima ali ni preveliku stetu, meni licno je manje vise isto.

Они су покупили само 10%, упркос енормној медијској подршци, огромном новцу који су потрошили на кампању и још су преко свега, уз демократе крали неумерено.

Dzabe sve to kad pogledas kako ce buduci parlament u Vojvodini da izgleda. Brdo zutaca, SPS-ovaca, LSV-ovaca, Madjara...pa mogu da izglasaju ladno sta god hoce. A bojim se da ce tako i biti.

Ово је Пирова победа, људи!
Ништа се, на жалост, заиста неће променити!
Али, малкице прија, морам да признам!

Па, како рече бивши председник: "Видимо се у неком другом филму". Глумац једном, глумац заувек.

Da, tako i ja mislim i osecam. Jako mi drago sto je "pok enjani" puk´o...ali ovo predsednik??? Da se ne zaj*bavamo ljudi, on je figura kao i ovaj drugi. :eek: :hahaha:

toma2.jpg

toma1.jpg

Biti demokrata i glasati za Tadica nije isto. Ti si naprosto...mnoooogo ogranicen, da se fino izrazim. Ubi boze. Posto ne umes da shvatis a umes da citas (valjda) savetujem ti da se vratis par strana unazad, nije tesko, tamo je sve fino pojasnjeno.
Pri tom, nije potrebno da se ulagujem za pare sistemu, taj prst usmeri ka onima koji su se uvalili na budzet a sada im puna usta socijalne pravde. Korist videla nisam ni od jednog rezima ali ni preveliku stetu, meni licno je manje vise isto.

Ma daaaa...objasni nam sta je demokratija.
Jos gore, glasas za narkomana.
Pozdrav i dovidjenja. :bye:

..zabrinjavajuce je skracenje perioda izmedju dve kolektivne amnezije, sa 50 godina spalo je na 20.. :neutral:
..sreca pa imamo diplome koje nas mogu odvesti odavde danas za sutra, jeste da bismo spali na prosek, ali i to je bolje od odumiranja.. :(
..samo treba pametno proceniti trenutak da stignemo rasprodati sve, a pre zatvaranja granica.. :roll:

Mene mrzelo da odem da glasam 2. krugi, i eto ti - Toma srednje ime Diploma prezime Grobar - El Presidente :lol:
Ne brini november, ne verujem da ce doci do dooms day scenarija, a ako dodje...kako ono bese..."neki cete da poginete, a neki cemo da se vratimo" :lol:

:klap:

Koliko se sećam, muškarci su gunđali što žene glasaju za Tadića samo zato što je (relativno) zgodan. Sad, kad je pobedio Nikolić (što dokazuje da žene ipak nisu toliko lude za Tadićem), opet ne valja. Stvarno ne znam šta hoćete. Ne valja da glasam za Tadića, ne valja ni Nikolić, a ne valja ni ako ne izađem na izbore.

Koliko se sećam, muškarci su gunđali što žene glasaju za Tadića samo zato što je (relativno) zgodan. Sad, kad je pobedio Nikolić (što dokazuje da žene ipak nisu toliko lude za Tadićem), opet ne valja. Stvarno ne znam šta hoćete. Ne valja da glasam za Tadića, ne valja ni Nikolić, a ne valja ni ako ne izađem na izbore.

Ма, добра си само са кецељом и варјачом.
Чим почнеш да мислиш својом главом (а не дај Боже да то и кажеш), постајеш опасна по мушки род.

Можда те чак прогласе и ЛГБТ особом (да не употребим тежи израз), јер откуд жени мозак ако нема вишка мушких хормона.:cool:

A ko ti je to rekao, ko te je prozivao sto glasas ili ne glasas??? :roll:
A da nije dobro - nije nikako. Ali to nije do tvog glasanje/neglasanja, nemoj da brines. :lol:

Back