- Poruka
- 63.764
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ebo vas Sloba više, ne može čovek ni da počiva u miru...
izgleda da je kriv i za to što su ovi poslednjih 10 godina dokrajčili Srbiju, on je uvek dežurni krivac

ebo vas Sloba više, ne može čovek ni da počiva u miru...
izgleda da je kriv i za to što su ovi poslednjih 10 godina dokrajčili Srbiju, on je uvek dežurni krivac
Da. Samo što sada nečiji tuđi roditelji nemaju ni za hleb.
Ja živim u gradu sa 35.000 nezaposlenih (zvanična cifra, verovatno je još veća). Od te cifre polovina ima između 25 i 45 godina. Oni nikome i ne mogu biti roditelji. Jer nemaju izvor prihoda. Pa kako onda da se venčavaju, rađaju decu, napreduju?
Da, bilo je za vreme Slobe užasno. Ali je i sada užasno. Imamo supermarkete pune robe (ali jedva sastavljamo kraj sa krajem), možemo putovati bez vize (ali nemamo novca za putovanja), ići da studiramo u inostranstvo (bez stipendije i popriličnog deviznog šteka teško se ko odlučuje na ovu opciju).
U prevodu bitne razlike nema. Osim što umesto u prazne rafove, gladni i siromašni gledaju u pune.
kada je politika u pitanju 
al nisam.samo znam da oni koji su imali u Slobino vreme, imaju i sada...
a oni koji nikada nisu imali, nemaju ni sada...sem par onih koji su se preko noći obogatili al to je druga priča![]()
******* mina, mojim roditeljima koji za vreme "nicim izazvanih sankcija" nisu imali ni za hleb jer su im plate bile 2 dojc marke, pa su morali da upadaju na seoske njive i kradu povrce da bi preziveli, sada je super. I glasali su. Molim lepo, dovidjenja prijatno.
И оних који просперирају уз партију на власти, а то није мали број (у процентима чак поприличан).
Аман, људи, па то се дешавало увек!
Никад народ није био задовољан влашћу, а увек су нам велике силе ,,кројиле капу''!
Ништа ново, и Обреновићи су убијени на налог Аустроугарске, и Тито дошао на власт преко великих сила, и Милошевић..и ови сад...
Наивно верујемо да смо ми ти који нешто мењамо.
Али, ја и даље не одустајем од мисли да ћемо некад нешто и променити...
ili narod ili rezultatiPa uvek neko ima a neko nema. Šarenilo rafova ne može veštački da se održava; očigledno da je prosečna kupovna moć veća sada nego 90-ih.
Tacno da zavisimo od velikih sila i njihovog medjusobnog dogovora ali kako ako narod nije zadovoljan vlascu opet taj isti narod glasa za tu istu vlast? Nesto tu nije logicnoili narod ili rezultati
A koji je to moj protivkandidat molicu lepo![]()
![]()

Ko bi rekao da zeMske mogu biti gore od muskihkada je politika u pitanju
Da sam Administracija, prebacio bih ovu temu na Politicial nisam.
dovoljno je sto znam ko nije tvoj kandidat.nad svim ostalim se u srbiji normalnima povraca !
![]()
ja bi ove koalicije zabranila..
glasanje, pa koga izabere vecina..
kad se podvuce crta, postoji ona negativna statistika koja kaze da ni za jednu stranku nije glasalo vise od 25% biraca, vec je protiv dolaske svake od njih glasalo 75% biraca i vise..
i sta sad..
narod glasao protiv, a kurta i murta se udruze i opet po svom..

Zato što sada svaka lokalna samouprava ima po nekoliko hiljada zaposlenih.
Kod nas ima više radnika u opštini no u Fiatu. A niko od njih nema platu ispod 35.000. Pa ti vidi.
Ne smeta meni što neko ima više niti sam u fazonu komunističke utopije ravnopravnosti ali hajde da se svakome od nas pruži šansa da se u životu probija sopstvenim radom a ne partijskom knjižicom.

Pretpostavljam da se to odnosi i na nas ovde na forumu, a bogami i na moderatore.
Ne može ni lokalna samouprava da se finansira čistim vazduhom. Taj novac dolazi odnekud... a dolazi od onih koji ipak nešto rade i proizvode. Naravno da je trenutni odnos, tj broj onih koji su na državnoj hranilici, nenormalan.Zato što sada svaka lokalna samouprava ima po nekoliko hiljada zaposlenih.
Kod nas ima više radnika u opštini no u Fiatu. A niko od njih nema platu ispod 35.000. Pa ti vidi.
Ne smeta meni što neko ima više niti sam u fazonu komunističke utopije ravnopravnosti ali hajde da se svakome od nas pruži šansa da se u životu probija sopstvenim radom a ne partijskom knjižicom.
Nadam se da te ljudski plaćaju za ovo prosipanje na temi.
Mada su mogli da te pošalju na neku obuku, seminari ovo-ono, da te neki čika koji ima diplomu nauči kako da svoj posao radiš malo diskretnije.
Ovako stvaraš kontra efekat.