ZENEE I GLASANJE

10godina slobodana i pakla za naše roditelje, izgubljena djetinjstva i kako djeluje dvadeset godina nazovi demokratske srbije i pakla za naše roditelje, izgibljena djetinjstva.
Ogromna razlika.
Sankcije, glad, reče tuđman, ne bi bilo rata da ga ja nisam htio, al opet, slobodan je kriv, ma za sve.
Krao slobodan glasove, nisi mogao da ga skloniš... srećom pa se to danas ne naziva krađom nego kupovinom i to salamama. prehrambenim paketima i s par hiljadarki. Opet, razlika je ogromna.

ebo vas Sloba više, ne može čovek ni da počiva u miru...
izgleda da je kriv i za to što su ovi poslednjih 10 godina dokrajčili Srbiju, on je uvek dežurni krivac

Ko ga dira? Lezi mirno ispod lipe u Pozarevcu, niko se jos ni popisao tu nije....tako da, super mu je kako je zasluzio. :lol:
Za ovo drugo se slazem....ali znas vec ko uvek poteze tu pricu i kome je to alibi za nesposobnost, laz i kradju.

ebo vas Sloba više, ne može čovek ni da počiva u miru...
izgleda da je kriv i za to što su ovi poslednjih 10 godina dokrajčili Srbiju, on je uvek dežurni krivac

Ма, бебо, не помиње се Слоба ради Слобе, него ради његовог наследника. Па паника је, мораш да признаш!
Па још и комбинација са овима које и ти помињеш!

Da. Samo što sada nečiji tuđi roditelji nemaju ni za hleb.
Ja živim u gradu sa 35.000 nezaposlenih (zvanična cifra, verovatno je još veća). Od te cifre polovina ima između 25 i 45 godina. Oni nikome i ne mogu biti roditelji. Jer nemaju izvor prihoda. Pa kako onda da se venčavaju, rađaju decu, napreduju?
Da, bilo je za vreme Slobe užasno. Ali je i sada užasno. Imamo supermarkete pune robe (ali jedva sastavljamo kraj sa krajem), možemo putovati bez vize (ali nemamo novca za putovanja), ići da studiramo u inostranstvo (bez stipendije i popriličnog deviznog šteka teško se ko odlučuje na ovu opciju).
U prevodu bitne razlike nema. Osim što umesto u prazne rafove, gladni i siromašni gledaju u pune.

Pa uvek neko ima a neko nema. Šarenilo rafova ne može veštački da se održava; očigledno da je prosečna kupovna moć veća sada nego 90-ih.

samo znam da oni koji su imali u Slobino vreme, imaju i sada...
a oni koji nikada nisu imali, nemaju ni sada...sem par onih koji su se preko noći obogatili al to je druga priča ;)

И оних који просперирају уз партију на власти, а то није мали број (у процентима чак поприличан).

******* mina, mojim roditeljima koji za vreme "nicim izazvanih sankcija" nisu imali ni za hleb jer su im plate bile 2 dojc marke, pa su morali da upadaju na seoske njive i kradu povrce da bi preziveli, sada je super. I glasali su. Molim lepo, dovidjenja prijatno.

I još nešto, ti zbog kojih smo svi gulili koru hleba 90-ih, pištali, gutali suzavac, bili tučeni i hapšeni, sada fino uđoše u koaliciju sa dragim nam demokratskim vođama pokreta za slobodu.

Onu istu pištaljku sad možemo da zabijemo tamo gde sunčeva svetlost ne dopire.

Аман, људи, па то се дешавало увек!
Никад народ није био задовољан влашћу, а увек су нам велике силе ,,кројиле капу''!
Ништа ново, и Обреновићи су убијени на налог Аустроугарске, и Тито дошао на власт преко великих сила, и Милошевић..и ови сад...
Наивно верујемо да смо ми ти који нешто мењамо.
Али, ја и даље не одустајем од мисли да ћемо некад нешто и променити...

Tacno da zavisimo od velikih sila i njihovog medjusobnog dogovora ali kako ako narod nije zadovoljan vlascu opet taj isti narod glasa za tu istu vlast? Nesto tu nije logicno :lol: ili narod ili rezultati

Pa uvek neko ima a neko nema. Šarenilo rafova ne može veštački da se održava; očigledno da je prosečna kupovna moć veća sada nego 90-ih.

Zato što sada svaka lokalna samouprava ima po nekoliko hiljada zaposlenih.
Kod nas ima više radnika u opštini no u Fiatu. A niko od njih nema platu ispod 35.000. Pa ti vidi.
Ne smeta meni što neko ima više niti sam u fazonu komunističke utopije ravnopravnosti ali hajde da se svakome od nas pruži šansa da se u životu probija sopstvenim radom a ne partijskom knjižicom.

ja bi ove koalicije zabranila..
glasanje, pa koga izabere vecina..
kad se podvuce crta, postoji ona negativna statistika koja kaze da ni za jednu stranku nije glasalo vise od 25% biraca, vec je protiv dolaske svake od njih glasalo 75% biraca i vise..
i sta sad..
narod glasao protiv, a kurta i murta se udruze i opet po svom..

ja bi ove koalicije zabranila..
glasanje, pa koga izabere vecina..
kad se podvuce crta, postoji ona negativna statistika koja kaze da ni za jednu stranku nije glasalo vise od 25% biraca, vec je protiv dolaske svake od njih glasalo 75% biraca i vise..
i sta sad..
narod glasao protiv, a kurta i murta se udruze i opet po svom..

Tačno. Nema koalicije već svi samostalno pa kom opanci kom obojci.
Plašim se da bi na kraju pobedio "različak" i mačak Cicko:lol:

Kod nas ima više radnika u opštini no u Fiatu. A niko od njih nema platu ispod 35.000. Pa ti vidi.
Ne smeta meni što neko ima više niti sam u fazonu komunističke utopije ravnopravnosti ali hajde da se svakome od nas pruži šansa da se u životu probija sopstvenim radom a ne partijskom knjižicom.

Pretpostavljam da se to odnosi i na nas ovde na forumu, a bogami i na moderatore.

posto je napravljena buduca vlast, zamolila bi krajnje desne glasace da ne napustaju srbiju, tako sto ce otici u omrazenu im EU i uzeti njihovo drzavljanstvo da bi buducim generaija krajnje desnice u srbiji pruzali virtuelnu podrsku uz "neka hvala na pozivu da se vratim i zivim srbiji" ! :bye:
ostanite ovde i borite se za svoje ideje, pa ako jednom narod bude za vas, bice i Karicevih, Bekovih itd. potomaka da vas uce o lepoj srbiji !
vidimo se 20. 05.2012. a posle toga, ima li toga za vas? :mrgreen: :bye:

Ne može ni lokalna samouprava da se finansira čistim vazduhom. Taj novac dolazi odnekud... a dolazi od onih koji ipak nešto rade i proizvode. Naravno da je trenutni odnos, tj broj onih koji su na državnoj hranilici, nenormalan.
Ali, suma sumarum, danas jeste bolje nego pre 15 godina. Problem koji ja imam, i zbog čega nisam mogao da nateram sebe da ikom dam glas, što je do sada već moglo biti mnogo bolje, i to bez nekih epohalnih poteza.

Nadam se da te ljudski plaćaju za ovo prosipanje na temi.
Mada su mogli da te pošalju na neku obuku, seminari ovo-ono, da te neki čika koji ima diplomu nauči kako da svoj posao radiš malo diskretnije.
Ovako stvaraš kontra efekat.

vidis, ja radim u svojoj turistckoj agenciji a moja diploma nije tao mutna kao "onom tvom" i niko me ne placa. pitam se a ko tebe placa u tvom gradu (iako je u pitanju neproverena informacija) ?
a o kontra efektu ne znas nista.

Back