definitivo
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
Lepo sam rekao....ista ekipa koja je jahala jase opet.
Ja sam otisao kao dete - pre 22 godine. Razumem svakog ko radi boljeg zivota odlazi, a ti razumi svakog ko iz istog razloga ne bi da se vrati.
U vezi ostalo: trenutno imam bebisiterku iz Srbije u kuci...ona je bivsi glasac DS-a a sad pristalica LDP. Citiracu neke njene izjave, a valjda ce i tvoj ograniceni mozak umeti da izvuce neke zakljucke o nekim stvarima:
"Ako ne uspem ovde u Austriji da ostanem, vraticu se u Srbiju i uclanicu se u stranku...tako cu jedino dobiti posao."
"Joooj, muka mi je od njih tamo...samo da ostanem ovde i bole me doope za njih."
moj ogranicen mozak jer se borim za ulazak srbije u EU a vidi sta ti pises o istoj toj EU (boldovano). ne samo ono sto sam napisala do sada o tebi, nego si i kontradiktoran. "ljudi sta ce vam evropa, djubre je to. borite se protiv nje i ja vas podrzavam sa mojim austrijskim pasosem, virtuelno. nemojte me zvati nazad, jer se necu vrati,ali imate moj glas. no, razumecu svaku bejbisiterku koja bi zbog boljeg zivota dosla kod mene u EU"
strasno!
ovo me podseca na scene iz kusturicinog undergrounda - vecinu ubedjuju da rat jos uvek traje, a samo "on" zna pravo stanje.