naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
...imam jedno ozbiljno pitanje... el se to dačić ofarbao pred izbore ili mi se učinilo...?
...mislim na kosu...![]()
to je stvarno ozbiljno i najbitnije pitanje u ovakvom trenutku hihihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...imam jedno ozbiljno pitanje... el se to dačić ofarbao pred izbore ili mi se učinilo...?
...mislim na kosu...![]()
drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
...nemam shta da se savetujem,sve mi je jasno...a Tadic jeste lep![]()
bravo eto na to sam upravo mislio, ne zanima te pa si se posavetovala i neces otici i zaokruziti nekoga zato sto je lep i to nece biti tvoj jedini kriterijum...
zato sto je jedini covek koji govori istinu i sa cijom se ideologijom u potpunosti slazem jedini se bori za prava obespravljenihne kapiram što se ne otvori za malo blanša i ofarba onaj pramičak. ili nek se ofarba u crno
a zbog čega ćeš ti da glasaš za čedu?
za gospodina jovanovicaI dobro, šta ti kao neobično elokventan mladić preporučuješ ženama?
Za koga da glasaju?
za gospodina jovanovica
za zene roze listici i roze hemijska
ne kapiram što se ne otvori za malo blanša i ofarba onaj pramičak. ili nek se ofarba u crnochek ovako ...svi vazni drzavnici su imali i po neko obelezje po glavi...Indira Gandi,Gorbachov,Tadic...e to su dobri momci i po neka zena,a loshi su svi od reda imali brke...Hitler,Staljin,Sadam...
![]()
aha... i josh da pishe...kuvarice manje zbori...
И на поклон - кецеља и варјача!
Што је гласала - гласала! После нека се врне у кујну.
kooji kovacevic kako?Jesi čuo kako je Kovačević nazvao njegov pokret?
zato sto je jedini covek koji govori istinu i sa cijom se ideologijom u potpunosti slazem jedini se bori za prava obespravljenih