ZENEE I GLASANJE

drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...

Ko sve pripada tom mnostvu znalaca?

drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...

e jedva cekam da se zavrsi kampanja da mogu seriju da odgledam na miru, toliko :hvala:

Ne. Samo da su zene politicke glOOpache.

To je valjda tema. Ne vidim da je nesto drugo hteo da utvrdi.

Valjda muski ako se namrste i duuuubokoumno raspravljaju i svadjaju se o politici - imaju vece interesovanje za buducnost zemlje...
mislim ako treba da se bave politikom na nacin kojim se bave ovde pametnjakovici onda neka hvala
u srbiji se vodi politika radi politike i to je apsurd par excellence
kad vidim najpopularnije teme :bljak:
to sto se palamoodi na 150 miliona strana na pdf politika uopste ne znaci da diskutanti imaju pojma o cemu pricaju,niti sta je politika
i ne...nisam glasala jer se ovde kod nas ne zna koji je veci debil od kandidata

Ne. Samo da su zene politicke glOOpache.

To je valjda tema. Ne vidim da je nesto drugo hteo da utvrdi.

Valjda muski ako se namrste i duuuubokoumno raspravljaju i svadjaju se o politici - imaju vece interesovanje za buducnost zemlje...

pa ti ne smes da predjes temom taako povrsno i izneses tako neistinit zakljucak svaako ko me zna zna da ja obozavam i postujem zene i vise od prosecnog muskarca...

mislim ako treba da se bave politikom na nacin kojim se bave ovde pametnjakovici onda neka hvala
u srbiji se vodi politika radi politike i to je apsurd par excellence
kad vidim najpopularnije teme :bljak:
to sto se palamoodi na 150 miliona strana na pdf politika uopste ne znaci da diskutanti imaju pojma o cemu pricaju,niti sta je politika
i ne...nisam glasala jer se ovde kod nas ne zna koji je veci debil od kandidata

Ovo si sasvim u pravu.

Back