Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
Jedva čekam da se zaključa ova tema. Gde su čistačice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
nisi politicki korektanJedva čekam da se zaključa ova tema. Gde su čistačice?
tipicno zenski a buducnost je u pitanjue jedva cekam da se zavrsi kampanja da mogu seriju da odgledam na miru, toliko![]()
tipicno zenski a buducnost je u pitanju
tipicno zenski je da gleda seriju verovatno tursku a da nije zainteresovana na buducnoost nasee zemljleA sta ti je ovde tipicno zenski?
Cenis da ne ume mudro da izabere za koga ce da glasa, zato sto jedva ceka da se zavrsi kampanja i da onda moze na miru da gleda TV?
tipicno zenski je da gleda seriju verovatno tursku a da nije zainteresovana na buducnoost nasee zemljle
Kako si zakljucio da nije zainteresovana za buducnost zemlje?
Ti mislis da je gledanje kampanje nesto sto ce povecati zainteresovanost za buducnost zemlje?
po stavu sam zakljucio drugar
Zakljucio si o njenoj zainteresovanosti za buducnost zemlje, na osnovu njenog stava o kampanji, tj. njenoj zastupljenosti na televiziji i to si onda izveo kao opsti zakljucak za zene?
a jel treba da napišemo i za koga ćemo da glasamo?
mislim ako treba da se bave politikom na nacin kojim se bave ovde pametnjakovici onda neka hvalaNe. Samo da su zene politicke glOOpache.
To je valjda tema. Ne vidim da je nesto drugo hteo da utvrdi.
Valjda muski ako se namrste i duuuubokoumno raspravljaju i svadjaju se o politici - imaju vece interesovanje za buducnost zemlje...
Ne. Samo da su zene politicke glOOpache.
To je valjda tema. Ne vidim da je nesto drugo hteo da utvrdi.
Valjda muski ako se namrste i duuuubokoumno raspravljaju i svadjaju se o politici - imaju vece interesovanje za buducnost zemlje...
pa ti ne smes da predjes temom taako povrsno i izneses tako neistinit zakljucak svaako ko me zna zna da ja obozavam i postujem zene i vise od prosecnog muskarca...
mislim ako treba da se bave politikom na nacin kojim se bave ovde pametnjakovici onda neka hvala
u srbiji se vodi politika radi politike i to je apsurd par excellence
kad vidim najpopularnije teme![]()
to sto se palamoodi na 150 miliona strana na pdf politika uopste ne znaci da diskutanti imaju pojma o cemu pricaju,niti sta je politika
i ne...nisam glasala jer se ovde kod nas ne zna koji je veci debil od kandidata
jedino ova supruga gospodina jovanovica zna nesto
Onda je pitaj za upotrebu velikog slova.
Uzgred: ima i neka druga supruga, doticnog?
ja pisem i govorim knjizevno urbanim jezikom
kakva druga supruga?
nema drugu suprugu nemoj da mracisTi pises sa greskama.
Za drugu suprugu ja tebe pitam - tako si ti napisao. Ili ti je i semantika, pored sintakse, urbana.
nema drugu suprugu nemoj da mracis![]()
jedino ova supruga gospodina jovanovica zna nesto
"mraciti"?
Znaci ima jos makar jedna supruga - doticnog. Zao mi je - ni sam ne znas sta pises...