gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Не пратите ви себе шта пишете.izgleda da me ne pratite kako treba kolega!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не пратите ви себе шта пишете.izgleda da me ne pratite kako treba kolega!
ne sprdaj se tako sa tim velikim covekom sram te biloopa ja ne mislim tako..
ti koji su me tako savetovali, mora da su bili na nekim halucinogenima![]()
Не пратите ви себе шта пишете.
Не пратите ви себе шта пишете.
Био сам инкогнито пре месец дана овде и тог колегу са розе позом сам одмах приметио као лош пример кампање Преокрета. Мислим да је све време био убеђен да је и Чедомир на форуму.Nemoj mu zameriti. Znas valjda koje stranke podrzavaju gej populaciju, pa ti je valjda jasno da je malkice pristrasan kad se radi o doticnom.![]()
Pa cobana imaju vec, a i smesi im se opet neki coban, tako da...
Ta prica o manjem zlu je suplja i slabo ko jos pada na nju.
ala si ti naivan ou nou
Cobani su IZUMRLI...jedan jedini i najbolji je vodio STADO od 40-ih do 80-ih......
...ti mi kazes......nema sta...
...
Био сам инкогнито пре месец дана овде и тог колегу са розе позом сам одмах приметио као лош пример кампање Преокрета. Мислим да је све време био убеђен да је и Чедомир на форуму.
zasto se tako primitivno smejes fuuuuuuuuj![]()
Borise, ovaj ce da te muva...samo da malo profinis smejanje.![]()
ja nemam interes da ucestvujem u bilo cijoj kampanji, znaam da cedomir nije na forumu vec su em drugarcici zezkali, a nisam ni u jednoj partiji a najmanje u ldp
...kako zasto...pa zato sto sam za razliku od tebe COEK I PO...
...vidim ja da on nije nacisto sam sa sobom...zato sam prislionio doope uz zid, a sapun nemam...tako da...dobice po glavi cim krene prema meni...
...a ti mi se ponajvise cinis kao Cedin drugar...
...nema sta covjek je zasluzio pjesmu...bar i od Bore, pa kakva god da je, koji je kao GERILAC bio radikalno drugacijeg misljenja...
gospodin cedomir jovanovic ima i leepu suprugu
Има и Муфтија две.Ima i Borhan zenu, pa se prica da je ipak homic.![]()
nije preporucljivo da se tako smejes, nadam se da to ne radis i uzivo, a ti komentari o dupetima i sapunima su primitivniji od tvog smejanja, kakav drugar ne poznajem coveka
Bora ga poklanja rado njegovima iz Kumroveca.![]()
Sad mi nije jasno, kako se to bude puno/malo/najmanje u nekoj partiji, a da se ne bude ni u jednoj?nisam ni u jednoj partiji a najmanje u ldp
Nebitno je sta je Bora (by the way nisam nikad simpatisao njegovu politicku orijentaciju). Sto se tica bravara, ipak je lepo objasnio. A ti stvarno ispadas naivan ako mislis da je on bio neko moodo, koje se suprotavilo ovom i onom. Sve je to bila vestacka tvorevina (u kojoj se doduse zivelo mnogo bolje nego sto se danas zivi u bivsim republikama SFRJ).![]()
...JAKO JE BITNO sta je Bora posto je to susta suprotnost onoga sto je bio COBAN (: ...
Kakva god da je tvorevina bila...niko je nije smio pipnuti dok je njega bilo...a i bolje se zivjelo nego u EU (: ...
Sad mi nije jasno, kako se to bude puno/malo/najmanje u nekoj partiji, a da se ne bude ni u jednoj?
Meni nije bitno, jer nisam blizak ni komunjarama ni Borinim ravnogorcima sto se politickog opredeljenja tice.
Nije bilo nikom u interesu da pipa. Cim je neko imao interesa da se raspadne - raspala se veoma brzo (valjda i sam znas bar malo da je mnogo toga inscinirano od strane Zapada, a prodaju pricu kako su ljudi odjednom skocili jedni na druge)
A za EU...pa tu si ga malkice preterao, znas? Ja sam u tim osamdesetim godinama proslog veka dobijao u maminoj firmi paketic, koji je donirao UNICEF, dok moja deca u EU tako nesto ne mogu ni da zamisle tj. smejace mi se i nece mi verovati kad im ispricam jednog dana. Postojala je neka srednja klasa, to stoji...dok si danas ili sirotinja ili bogatas (koji se u vecini slucajeva obogatio na ilegalan nacin).![]()