-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Pa bas zato ovo nema veze sa pametnim rezonovanjem (pogotovo jer pretpostavljam da i sama znas ko sve ordinira na srpskoj politickoj sceni, kakvi su to ljigavci i lopovi, kojima je samo fotelja cilj). Mene niko od politicara nije povredio i zivim u zemlji koja vazi za uredjenu itd. I ipak sam veoma brzo, sa 20 i nekom godinom, shvatio sta je politika i ko se njom bavi. I shvatio sam da svoje ideale (ili ubedjenja) mogu da sacuvam za sebe, i da ih nijedna politicka stranka nece zastupati, pa samim tim nema smisla da im dajem svoj glas i da sam sebe obmanjujem da cu time nesto uraditi i promeniti.
Uopste, zasto bi iko bio toliko naivan i oslanjao se na lopove? Valjda treba pre svega sami da se borimo za svoj bolji zivot....nece nikom nista pasti sa neba, a jos manja verovatnoca od toga da ce ti nesto pasti sa neba je to da ce ti bilo koji politicar popraviti zivot.
p.s.: to sto ne pripadam nikakvoj stranci i to sto nikom ne dajem glas, apsolutno ne znaci da nemam misljenje sto se politickih tema tice.
Sopstvene ideale sam pronasla sa istomisljenicima. Ne volim da u meni vlada apatija i stanje nemoci, osecam se sposobno i ako moj glas moze da utice na neki nacin a moze, na nacin na koji sad nemam vremena da pisem, rado cu ga dati ...
Bar ga nece iskoristiti i zloupotrebiti.
...

?
...