ZENEE I GLASANJE

nikada srbija nece uci u eu. to je sargarepa kojom nam masu, pa vidis valjda da i eu grca i koprca se. licno bih volela da se udavi, pa da vise nema gde da ulazimo, al' naci ce nasi politicari vec negde gde treba da nas uvedu, a najbolji su da nas odvedu u pi.zdu materinu.

aha, trebamo im eventualno kao jeftina radna snaga.

Ma cak ni za to.
Eno Rumuni masovno kupe prnje u Spaniji i idu nazad kuci...nema posla cak ni za njih baustelce, toliko je pukla ekonomija tamo. U mnogim zemljama nezaposlenost mladih 30% i vise. Bugari, Slovenci, Rumuni su usli u EU, ali nisu preplavili radno trziste...vise dodju da maznu nesto (dobro aj Slovenci ne, oni su fini :mrgreen: )
Ajde ljudi, bar se malo informisite sta se desava oko vas umesto da slusate Klunija, Cedu i slicne figure kako vam preko njihovih medija prodaju maglu zarad fotelja u kojima su uvaljeni i ne nameravaju da ih napuste. Mislim, ako mislite da pricate o tome.

nikada srbija nece uci u eu. to je sargarepa kojom nam masu, pa vidis valjda da i eu grca i koprca se. licno bih volela da se udavi, pa da vise nema gde da ulazimo, al' naci ce nasi politicari vec negde gde treba da nas uvedu, a najbolji su da nas odvedu u pi.zdu materinu.

ja ne bih volela da se udavi ali univerzum je pravedan - kako seju tako ce i da zanju...inace ako se ne udave nisu ludi da dozvole da budemo rupa na tepihu, sve zemlje oko nas da prime u eu a mi da budemo rupa u koju ce rusi da dovuku svoje projektile...bombama bi nas naterali da im se pridruzimo a ovi nas zamlacuju pa ispada da treba mi njih da molimo... tako nesto je i onaj nikolic rekao a ovi izokrenuli za potrebe kampanje

ja ne bih volela da se udavi ali univerzum je pravedan - kako seju tako ce i da zanju...inace ako se ne udave nisu ludi da dozvole da budemo rupa na tepihu, sve zemlje oko nas da prime u eu a mi da budemo rupa u koju ce rusi da dovuku svoje projektile...bombama bi nas naterali da im se pridruzimo a ovi nas zamlacuju pa ispada da treba mi njih da molimo... tako nesto je i onaj nikolic rekao a ovi izokrenuli za potrebe kampanje

pa ne bas da se eu udavi, ali da svaka zemlja bude svoja i za sebe, a ne deo neke nakaradne unije.

ja mislim da se ipak ide na konacno rasturanje i cepanje srbije, al' videcemo. do sad smo dovoljno videli.

pivo, stanovi pord mora - 40% u spaniji
aj mi pozajmis kad dodbijes na lotou :mrgreen:

Pa isto kao kuce u SAD, za koje su ljudi dali 400.000 dolara, digli kredit....zatim izgubili posao, morali da prodaju kucu po ceni od 80.000....a onih 320.000 dolara ce do kraja zivota uz socnu kamatu da vracaju banci. Izj*bao ih malo kapitalisticki sistem, ali nista strasno.

Oni bar kuce i automobile kupuju na kredit...u Srbiji (tj. celom regionu) ljudi i hranu kupuju na odlozeno. Ali dobra ta demokratija, dobar kapitalizam, dobar NATO, dobra EU, ma san snova. :dash:

pa ne bas da se eu udavi, ali da svaka zemlja bude svoja i za sebe, a ne deo neke nakaradne unije.

ja mislim da se ipak ide na konacno rasturanje i cepanje srbije, al' videcemo. do sad smo dovoljno videli.

ja mislim da ima normalnih ljudi u eu ali da nekima vise odgovara da podmecu pozare i da nas cepaju pa onda ovi normalni kazu - kakvi divljaci mozda se smire kad se iscepkaju...na kraju ce i bg da iscepkaju koliko su nenormalni

ja tamo vise ne idem... ti si onu temu ulepio, brateeeee :lol: iskompleksiram se oma :sad2:

Pa nemoj tako....nisi ni ti gabor ili da se forumaski izrazim - skrndelj. :lol:

Mada si zasluzila da te isprozivam za one lazi da sam ja mali debeljko. :rtfm: :mrgreen:

Vestacka tvorevina, koja je u izvornom obliku bila dobra ideja. Ali zasr*li su misleci stvoriti nesto poput SAD. Brate mili, redneck iz Luizijane i redneck iz Alabame, to ima dosta zajednickog. Ali nije realno da ce Francuska, Nemacka, Italija svi vuci u isti pravac. EU nema zajednicku spoljnu politiku, to je jedan od glavnih problema. Nema buducnosti tom projektu.

Ma po svaku cenu i definitivNo. :lol:
Dok vas tu rezimski mediji prave budalama i pricaju kako ce uskoro ta famozna EU i kako je tamo sve super

Vidim ona te najvise pecnula...da se nisi prepoznala? :mrgreen:

Ukljuci mozak. Porediti Srbiju i EU je smesno, normalno da se u drzavama EU generalno bolje zivi. To niko ne osporava. Kad posmatramo izolovano EU, tu se i te kako desavaju neke stvari, koje su veoma problematicne i koje ce u najgorem slucaju dovesti do istupanja nekih zemalja iz EU ili do totalnog raspada iste.
Ponavljam, nije se svim zemljama koje su postale clanice, automatski poboljsalo stanje u zemlji. Neke su cak i na rubu propasti tj. propale se.

A sto se bejbisiterke tice...njoj je apsolutno svejedno gde je, samo hoce da joj je dobro. I to je legitimno. Zasto ti mislis da ce njena mizerna plata koju je imala tu skociti onog momenta kad Srbija udje u EU, to samo ti znas. :roll:

jel ovo (boldovano) pisu dve osobe ili ? :mrgreen:
bejbisiterka, pecnula? strasno.
samo ti preko nje (i ne samo nje) ukazujem na tvoju maglovitu demagogiju!
EU je u problemu, dok vidovnjaci poput tebe i sl. znaju za njen "requiem".

svako ima pravo na licne stavove i nade. ok, uvek biloi bice kod razumnih osoba.

Poslednja izmena:

Back