gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
sunce ti, jos ce ovo da ispadne najposecenija tema na zenama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikada srbija nece uci u eu. to je sargarepa kojom nam masu, pa vidis valjda da i eu grca i koprca se. licno bih volela da se udavi, pa da vise nema gde da ulazimo, al' naci ce nasi politicari vec negde gde treba da nas uvedu, a najbolji su da nas odvedu u pi.zdu materinu.
aha, trebamo im eventualno kao jeftina radna snaga.
nikada srbija nece uci u eu. to je sargarepa kojom nam masu, pa vidis valjda da i eu grca i koprca se. licno bih volela da se udavi, pa da vise nema gde da ulazimo, al' naci ce nasi politicari vec negde gde treba da nas uvedu, a najbolji su da nas odvedu u pi.zdu materinu.
sunce ti, jos ce ovo da ispadne najposecenija tema na zenama![]()
ja ne bih volela da se udavi ali univerzum je pravedan - kako seju tako ce i da zanju...inace ako se ne udave nisu ludi da dozvole da budemo rupa na tepihu, sve zemlje oko nas da prime u eu a mi da budemo rupa u koju ce rusi da dovuku svoje projektile...bombama bi nas naterali da im se pridruzimo a ovi nas zamlacuju pa ispada da treba mi njih da molimo... tako nesto je i onaj nikolic rekao a ovi izokrenuli za potrebe kampanje
pivo, stanovi pord mora - 40% u spaniji
aj mi pozajmis kad dodbijes na lotou![]()
sunce ti, jos ce ovo da ispadne najposecenija tema na zenama![]()
pa ne bas da se eu udavi, ali da svaka zemlja bude svoja i za sebe, a ne deo neke nakaradne unije.
ja mislim da se ipak ide na konacno rasturanje i cepanje srbije, al' videcemo. do sad smo dovoljno videli.
ja tamo vise ne idem... ti si onu temu ulepio, brateeeeeiskompleksiram se oma
![]()
pa ne bas da se eu udavi, ali da svaka zemlja bude svoja i za sebe, a ne deo neke nakaradne unije.
ja mislim da se ipak ide na konacno rasturanje i cepanje srbije, al' videcemo. do sad smo dovoljno videli.
Ma po svaku cenu i definitivNo.
Dok vas tu rezimski mediji prave budalama i pricaju kako ce uskoro ta famozna EU i kako je tamo sve super
Vidim ona te najvise pecnula...da se nisi prepoznala?
Ukljuci mozak. Porediti Srbiju i EU je smesno, normalno da se u drzavama EU generalno bolje zivi. To niko ne osporava. Kad posmatramo izolovano EU, tu se i te kako desavaju neke stvari, koje su veoma problematicne i koje ce u najgorem slucaju dovesti do istupanja nekih zemalja iz EU ili do totalnog raspada iste.
Ponavljam, nije se svim zemljama koje su postale clanice, automatski poboljsalo stanje u zemlji. Neke su cak i na rubu propasti tj. propale se.
A sto se bejbisiterke tice...njoj je apsolutno svejedno gde je, samo hoce da joj je dobro. I to je legitimno. Zasto ti mislis da ce njena mizerna plata koju je imala tu skociti onog momenta kad Srbija udje u EU, to samo ti znas.![]()
teh, s terminom i bez, ne palim tv vec 10 dana, ubise braca u mozak i probavni trakt
a ti pivo, dobro izvini, mali ti je debeljko
pozdrav od skrndelja... odoh... smoriste... so long![]()
@definitivo: tebi definitivno ne vredi objasnjavati...kad je neko toliko zaslepljen, onda stvarno nema smisla. Veruj i dalje u bajke.![]()
to je neproverena glasina, nista dok ne okacis sliku
p.s. nemoj da ti pada na pamet![]()
![]()
...a ti nisat ne pricaj po tom pitanju......
i sta smo zakljucili, za koga glasamo...meni onaj tadic kao vodja sekte - samo ja mogu da vas povedem u svetlu buducnost a nikolic seljak misli da se drzava vodi kao seosko domacinstvo![]()
...nemoj nas lazes...nista nije kaceno..